![]() ![]() |
2010.05. 18. - 21:54:29
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Usi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na majd akkor felhomályosítotok apránként a bogyó-elgurulós részekről, mert istenbizony nem bírok visszaolvasni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) grat a jegyekhez amúgy, nekem holnapután van egy vizsgám. de előtte még holnap egy kis meló, de jó... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ( lelkesedés áthat, mi?) na, cicáim, ez a working girl életmode... mennem kell aludni :S pápá |
|
|
|
2010.05. 18. - 21:57:29
Létrehozva:
|
|
|
jóccak Lola... majd megszokod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 18. - 22:07:49
Létrehozva:
|
|
|
Lola: tessék, visszakerestem neked (hú de nagyon nem akarok tanulni a holnapi vizsgára, ha már minden mást kitalálok tanulás helyett! XD)
szóval itten van: http://forum.freestate.hu/index.php?showto...17&st=34960 (a #34971-es hsz-től kezdve - de igazán érdekes a #34977-től lesz! XD ha vmi kinkyt akarsz olvasni XD) |
|
|
|
2010.05. 18. - 22:28:22
Létrehozva:
|
|
|
Culedri, tanulj!
|
|
|
|
2010.05. 18. - 22:40:42
Létrehozva:
|
|
|
már kettő adagot átnéztem a 14-ből XD még jó, hogy viszonylag rövidek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) meglátjuk mi lesz holnap - ha nem jön össze a puskázás, akkor megyek még egyszer XD
utálom az ilyen hülye száraz elméleti dolgokat :S Theories of Culture azaz a Kultúra teóriái - tökömet se érdekli - legalábbis engem nem :S |
|
|
|
2010.05. 18. - 22:51:09
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 18. - 22:55:09
Létrehozva:
|
|
|
pápi Edó bébi - én is nem soká megyek, inkább felkelek hajnalban.
|
|
|
|
2010.05. 19. - 05:23:09
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Végre nem molesztálta a szél a redőnyömet annyira és tudtam alukálni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Huh, de jó volt, bár még tudnák szundizni, ebben a szmötyi időben nincs kedvem még az orromat sem kitolni. Boááá. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Üdv Lola, remélem minden jó volt otthon, leszámítva az időjárást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ugye a pénteket nem felejtetted el? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Mi van az Ákos jegyeddel? Csináltam meleget, megy a hősugárzó... olyan jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usikám a háttér pazar, főleg azzal a londoni képpel... és nagggyyyon darkos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ügyi vagy! |
|
|
|
2010.05. 19. - 06:07:31
Létrehozva:
|
|
|
jajjjj, csajok...
mi a faxxom van? nem tudtam aludni. lefeküdtem időben pedig, de nem sikerült lebootolni az agyamnak, és ilyen 5-10 perceket szundiztam nagyon éberen. nyűgös most még nem vagyok, de majd leszek gondolom. ami azért szarügy, mert ma sokáig fenn kellene maradnom a holnap vizsgám miatt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) dejó... Usi, délután visszaolvasom amit linkeltél, köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tudod hogy kinky mindig jöhet Angiem, péntek, naná. szerintem az Ákos nem fog összejönni, még ha kapok is jegyet, jelenleg a vonatot sem tudnám kifizetni, pont ki vagyok számolva fizuig :S így a dob+basszus live sem jön össze, mert addig nem tartják a jegyem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) a fene... na, meek dógozni |
|
|
|
2010.05. 19. - 06:35:53
Létrehozva:
|
|
|
nekem se hiányoznának, Brig XD jah, képzeljétek!!!!!!!!!! most néztem ETR-em és MEGADTA A TESIT 11 ALKALOMRA A NŐCI!!!!!!!!!!!!!!! és 5-ÖS LETT AZ AZ ESSZÉ, AMIVEL ANNYIT SZENVEDTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) OLYAN BOLDOG VAGYOK!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Placebo - Special Needs (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Gratula mindkettőzöz!!!!! Ügyi vagy mint mindig! Jó Reggelt! Ma kocsival jöttem (az uram hozott), mert a melóból megyünk vacsorázni, meghívott bennünket a főnök. Persze piálás is lesz (egy kicsit), így jobbnak láttam a biriglit otthon hagyni, nehogy a végén becsípve a sötétben egy árokban kössek ki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most egy kicsit visszaolvasok... Jaaaaaaaj, apu milyen büszke. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 06:39:48
Létrehozva:
|
|
|
Gratula mindkettőzöz!!!!! Ügyi vagy mint mindig! Jó Reggelt! Ma kocsival jöttem (az uram hozott), mert a melóból megyünk vacsorázni, meghívott bennünket a főnök. Persze piálás is lesz (egy kicsit), így jobbnak láttam a biriglit otthon hagyni, nehogy a végén becsípve a sötétben egy árokban kössek ki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most egy kicsit visszaolvasok... Jó reggelt mindenki! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te nem vadászod le az Első Voga Rumszesz Fáraót? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Regiztél már a Fb.-ra meg az Iwiwre?Küldjek meghívót? (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Gratula mindkettőzöz!!!!! Ügyi vagy mint mindig! Jó Reggelt! Ma kocsival jöttem (az uram hozott), mert a melóból megyünk vacsorázni, meghívott bennünket a főnök. Persze piálás is lesz (egy kicsit), így jobbnak láttam a biriglit otthon hagyni, nehogy a végén becsípve a sötétben egy árokban kössek ki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most egy kicsit visszaolvasok... Jaaaaaaaj, apu milyen büszke. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Most látom,hogy milyen frankó cipője van ennek a Martinnak...... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 06:46:10
Létrehozva:
|
|
|
Merre lehet a szolnoki különítmény?Csak nem az Első Voga Rumszesz Fáraót keresik?hehe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt vagyok!!! Tegnap kérlek szépen kidőltem. Mire hazaértem (17:30), Zolim már feldíszítette a pizzát, beraktam a sütőbe, míg megsült fürcsitime (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , evés a tv előtt, aztán ahogy voltam elaludtam fürdőköpenyben. Húzós napjaim vannak a melóban, annyit kell számolnom, hogy kész vagyok..... A Voga Fáraót meg ma keressük. Reggel nem találtuk őket, de rajta vagyunk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 06:46:54
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok!
p*csára elaludtam! negyed 8-kor riadtam fel 5 óra helyett! :S nagyon fasza! :S most mehet a tanulás fél 10-ig! |
|
|
|
2010.05. 19. - 06:51:41
Létrehozva:
|
|
|
Üdv! Mode nem üziztél vissza arra, hogy visszaüziztem. XD Hehe, szép Alan lánya is, hát minden gyerek szép szerintem. Szerintem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi, haha valahogy éreztem, hogy neked nem fog tetszeni Alan lánya. Te nem bírod Alant. XDDD Nikol én meg Nekded üzentem. Írogathatok én MSN-en..... le vagyok tojva. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nyugi csak poén. Jó az aláírásod, csak van benne egy helyesírási hiba: ZTE -na ez teljesen rossz, "OLAJ" - na így már jó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó reggelt mindenki! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te nem vadászod le az Első Voga Rumszesz Fáraót? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Regiztél már a Fb.-ra meg az Iwiwre?Küldjek meghívót? (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Most látom,hogy milyen frankó cipője van ennek a Martinnak...... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia! Ari vagy, de nem szándékozom ezekre az oldalakra regelni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja, Martin cipője..... volt már téma itt sokszor.... nem mindig találja el..... De Neki ezt is lehet. |
|
|
|
2010.05. 19. - 06:51:51
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok! p*csára elaludtam! negyed 8-kor riadtam fel 5 óra helyett! :S nagyon fasza! :S most mehet a tanulás fél 10-ig! Aki éjfélig fórumól az ne csodálkozzon,hogy elalszik (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 06:52:54
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok! p*csára elaludtam! negyed 8-kor riadtam fel 5 óra helyett! :S nagyon fasza! :S most mehet a tanulás fél 10-ig! Hú, akkor tényleg jól elaludtál. Utálok elaludni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Remélem be tudod hozni a lemaradást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Persze hogy be, ügyes kislány vagy te. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 06:52:56
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok! p*csára elaludtam! negyed 8-kor riadtam fel 5 óra helyett! :S nagyon fasza! :S most mehet a tanulás fél 10-ig! Ezért nem kell lefeküdni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jó reggelt mindenkinek! Usi: Legközelebb szolók, hogy csörgessen meg (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 19. - 06:54:07 |
|
|
|
2010.05. 19. - 06:54:39
Létrehozva:
|
|
|
Az én lányom is szereti! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tiszta apja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De édes kislány!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) He-he tiszta apja mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 06:55:03
Létrehozva:
|
|
|
Nikol én meg Nekded üzentem. Írogathatok én MSN-en..... le vagyok tojva. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nyugi csak poén. Jó az aláírásod, csak van benne egy helyesírási hiba: ZTE -na ez teljesen rossz, "OLAJ" - na így már jó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia! Ari vagy, de nem szándékozom ezekre az oldalakra regelni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja, Martin cipője..... volt már téma itt sokszor.... nem mindig találja el..... De Neki ezt is lehet. Valahol mintha ezt írtad volna!?Vagy csak vicceltél? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Nekem tényleg tetszik a cipője,na (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 07:00:44
Létrehozva:
|
|
|
Ezért nem kell lefeküdni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jó reggelt mindenkinek! Usi: Legközelebb szolók, hogy csörgessen meg (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) kicsoda? bátyó? XD süni: ja az éjfélig fórumozás nálam még kispályás XD éjjel 3-ig már más tészta szokott lenni. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ez a hülye borús idő hibája!!! XDDDD |
|
|
|
![]() ![]() |