![]() ![]() |
2010.05. 19. - 07:02:31
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
2010.05. 19. - 07:07:35
Létrehozva:
|
|
|
Valahol mintha ezt írtad volna!?Vagy csak vicceltél? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Nekem tényleg tetszik a cipője,na (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól van na, tényleg nem rossz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 07:08:23
Létrehozva:
|
|
|
Megnyugodtam! Látom megtaláltátok egymást azért XDDDDD hát egy kis chat belefér (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 07:11:45
Létrehozva:
|
|
|
kicsoda? bátyó? XD süni: ja az éjfélig fórumozás nálam még kispályás XD éjjel 3-ig már más tészta szokott lenni. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ez a hülye borús idő hibája!!! XDDDD Én is az időre fognám!Habár én nem vagyok egy elalvós fajta (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Egy kezemen megtudnám számolni,hogy hányszor aludtam el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 07:13:27
Létrehozva:
|
|
|
hát egy kis chat belefér (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Esküszöm Usi, hogy nem vágom miről beszélgettek Brigivel. Tenap de is olvasgattam, de inkább kiéptem.... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Én is az időre fognám!Habár én nem vagyok egy elalvós fajta (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Egy kezemen megtudnám számolni,hogy hányszor aludtam el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif) De jó neked. Én rendszeresen elalszom. Vagy ha nem, akkor eltökölöm az időt. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 07:14:23
Létrehozva:
|
|
|
Esküszöm Usi, hogy nem vágom miről beszélgettek Brigivel. Tenap de is olvasgattam, de inkább kiéptem.... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) De jó neked. Én rendszeresen elalszom. Vagy ha nem, akkor eltökölöm az időt. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Néha én is vagyok így...... (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 07:15:47
Létrehozva:
|
|
|
Trixxi bébi: a new yorki fogadott bátyómmal szoktam chatelni, aki sokszor van Brigiéknél (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ja és én is mindig elcseszem mindenre az időt, csak arra nem, amire muszáj lenne XD |
|
|
|
2010.05. 19. - 07:16:56
Létrehozva:
|
|
|
Esküszöm Usi, hogy nem vágom miről beszélgettek Brigivel. Tenap de is olvasgattam, de inkább kiéptem Hát elég régóta ismerjük egymást a forumon kivülről...Usi már családtag (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , és nekem elég kis kinky családom van!!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Kis magyarázat: A kicsim a párom, Lee a pasija, a "bátyó" a fiam apukája...... |
|
|
|
2010.05. 19. - 07:19:56
Létrehozva:
|
|
|
Esküszöm Usi, hogy nem vágom miről beszélgettek Brigivel. Tenap de is olvasgattam, de inkább kiéptem.... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) De jó neked. Én rendszeresen elalszom. Vagy ha nem, akkor eltökölöm az időt. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Mert Nőből vagy béjbííí!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ti mindig eltökölitek az időt!De nem baj,mert mi annyira szeretünk várni rátok......... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Hát elég régóta ismerjük egymást a forumon kivülről...Usi már családtag (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , és nekem elég kis kinky családom van!!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Kis magyarázat: A kicsim a párom, Lee a pasija, a "bátyó" a fiam apukája...... Én még a magyarázatot sem értem (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) de biztos velem van a baj (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 07:20:49
Létrehozva:
|
|
|
Trixxi bébi: a new yorki fogadott bátyómmal szoktam chatelni, aki sokszor van Brigiéknél (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja és én is mindig elcseszem mindenre az időt, csak arra nem, amire muszáj lenne XD Áhán.... én is valami hasonlóra gondoltam. Először azt hittem, de most ne röhögjetek, hogy brigi leszbi, mert hogy valami barátnőről volt szó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ... bocsi Brigi. De aztán gyanítottam hogy két valaki ír egy név alatt. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Köszi a felvilágosítás. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 07:22:09
Létrehozva:
|
|
|
Áhán.... én is valami hasonlóra gondoltam. Először azt hittem, de most ne röhögjetek, hogy brigi leszbi, mert hogy valami barátnőről volt szó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ... bocsi Brigi. De aztán gyanítottam hogy két valaki ír egy név alatt. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Köszi a felvilágosítás. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bocs bisex vagyok....mind azok vagyunk! |
|
|
|
2010.05. 19. - 07:22:25
Létrehozva:
|
|
|
Hát elég régóta ismerjük egymást a forumon kivülről...Usi már családtag (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , és nekem elég kis kinky családom van!!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Kis magyarázat: A kicsim a párom, Lee a pasija, a "bátyó" a fiam apukája...... igeeeen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én vagyok a kishúgi a családban! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 07:25:07
Létrehozva:
|
|
|
Hát elég régóta ismerjük egymást a forumon kivülről...Usi már családtag (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , és nekem elég kis kinky családom van!!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Kis magyarázat: A kicsim a párom, Lee a pasija, a "bátyó" a fiam apukája...... Köszi a kódfejtést. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mert Nőből vagy béjbííí!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ti mindig eltökölitek az időt!De nem baj,mert mi annyira szeretünk várni rátok......... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Én még a magyarázatot sem értem (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) de biztos velem van a baj (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Igen, így leszünk szépek és csinosak, hogy sokáig készülődünk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te, most hogy belegondolok, most még jobban összezavarodtam. Jó hogy nem vagyok egyedül. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 07:25:09
Létrehozva:
|
|
|
Köszi a kódfejtést. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nincs mit .....bármit az oktatás (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) érdekében (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Usi a kis cicahugi XDDDDD |
|
|
|
2010.05. 19. - 07:26:07
Létrehozva:
|
|
|
igeeeen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én vagyok a kishúgi a családban! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Na végre amit vágok: (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 07:26:27
Létrehozva:
|
|
|
Jóreggelt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Úgy látszik csak én értek minden kódnyelvet... belátok a sorok mögé.. resszkesseteeeeeeee k (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puszi mindenkinek.. ezen földrészen, és a tengeren túlon is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ma már kisüt a naaaaap (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 07:26:34
Létrehozva:
|
|
|
Bocs bisex vagyok....mind azok vagyunk! Most már én is értem!!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Végre!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 07:28:10
Létrehozva:
|
|
|
Tibi hol van már Vödörrel? már rég el kellett volna indulnunk a kórházba. Én még mindig a battle for the sun-t hallgatom.. ideírnám, h mit hallgatok, de még nem tudom a számok címét, csak már nagyon szeretem őket. Még nem vagyok olyan expert, mint Angie, meg USi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 19. - 07:28:42
Létrehozva:
|
|
|
Bocs bisex vagyok....mind azok vagyunk! Hárman egy párban? Vagy mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) De inkább nem kérdezek többet mert már nagyon hülyének nézek ki. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Tévedés, én csak a fiúkat szeretem. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 07:30:57
Létrehozva:
|
|
|
Oké....akkor kis leírás!
Együtt élek a 9 éves lányom apjával és annak a pasijával.....és alattunk lakik két emelettel a 13 éves fiam apja aki régen a párom pasija volt....és van csajom is Kat.....és pl. LJ- mind szoktunk chatelni--innen Usi ismeretsége XDDDD Hárman egy párban? Vagy mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) De inkább nem kérdezek többet mert már nagyon hülyének nézek ki. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Tévedés, én csak a fiúkat szeretem. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Bocs magunkra gondoltam..... A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 19. - 07:30:21 |
|
|
|
![]() ![]() |