![]() ![]() |
2009.12. 07. - 15:05:22
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vica, ez nagyon tetszik "Ó anyám, borogass............." (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj nagyon nyálcsorgatóak ezek a képek csajok... kigúvadnak a szemeim a helyükről. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, nagyon szívesen a lapot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azt is szoktam mondani,hogy anyám borogass... féltéglával. Meg azt is,hogy anyám add el a házat...vegyél rajta palotát. És még hasonlókat.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd elmondod név szerint a DVD kolleksünöd darabjait?Csak,hogy tudjam mi után kell még vadásznom.Egyáltalán milyen és hány darab hivatalos DM dvd-k vannak?Lehet már erről beszéltünk csak tyúk eszem van és elfelejtettem. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Usi jó utat Szegedre.Pá... Mode csak aztán nehogy addig érdeklődj az A-ha iránt,hogy egyszer azt vesszük észre,hogy eltüntél közülünk és az A-ha énekesét emlegeted apádként és az ő rajongói oldalukon leszel található. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 07. - 15:34:14
Létrehozva:
|
|
|
huh de sokanm lettünk hirtelen! király! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Capri, igen vannak köztük Martinos képek is. Pl: (IMG:http://www.nouks.nl/20091130_DMode/content/bin/images/large/AT_20091130_DMode_0269.jpg) A többi SZUPER kép itt: http://www.nouks.nl/20091130_DMode/index.html De azért mindjárt jönnek még... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Edóka: ja, a szombat miatt is, meg ahogy drukkolt nekem a beadandók miatt, meg nem mellékesen hogy sikerült a beadandókat leadnom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ma meg holnap kis pihi. Nyááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá ááááááá... csöpp - csöpp - csöppp - csöppp - csöppp :PPPPPPPP Játékon nem nyertem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2009.12. 07. - 16:17:35
Létrehozva:
|
|
|
Én sem nyertem.. de meg sem lepődtem, még életemben nem nyertem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Capri, te szoktad mondani, hogy Martin tökéletes csontozata? Meg izomzata ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tényleg az van neki, néztem milyen formás a segge (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 07. - 16:52:32
Létrehozva:
|
|
|
Nos hát ami Martin csontozatát és izomzatát illeti nem tudok mit mondani. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 07. - 17:26:34
Létrehozva:
|
|
|
Angie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azt is szoktam mondani,hogy anyám borogass... féltéglával. Meg azt is,hogy anyám add el a házat...vegyél rajta palotát. És még hasonlókat.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd elmondod név szerint a DVD kolleksünöd darabjait?Csak,hogy tudjam mi után kell még vadásznom.Egyáltalán milyen és hány darab hivatalos DM dvd-k vannak?Lehet már erről beszéltünk csak tyúk eszem van és elfelejtettem. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Usi jó utat Szegedre.Pá... Mode csak aztán nehogy addig érdeklődj az A-ha iránt,hogy egyszer azt vesszük észre,hogy eltüntél közülünk és az A-ha énekesét emlegeted apádként és az ő rajongói oldalukon leszel található. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ez soha nem fog megtörténni, mellesleg az A-ha énekesét apámként tudnám utolsónak elképzelni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg aztán a Dm után nem is az A-ha a második:D |
|
|
|
2009.12. 07. - 17:41:39
Létrehozva:
|
|
|
Hát ez soha nem fog megtörténni, mellesleg az A-ha énekesét apámként tudnám utolsónak elképzelni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg aztán a Dm után nem is az A-ha a második:D Hát ki a második a DM után? :DEgyébként pedig azért is nem fog megtörténni az amit leirtam vagyis,hogy eltünsz mellőlünk mert nem tudod megtenni hisz annyira szeretsz minket. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Dave az egyetlen apád. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 07. - 17:45:12
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok, immár a suliból! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Vica, nagyon jók ezek a mondások (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) DVD-k: 101 Devotional The best of videos The videos 86-98 The videos 86-98 + Touring the Angel One night in Paris |
|
|
|
2009.12. 07. - 17:51:50
Létrehozva:
|
|
|
Hát ki a második a DM után? :DEgyébként pedig azért is nem fog megtörténni az amit leirtam vagyis,hogy eltünsz mellőlünk mert nem tudod megtenni hisz annyira szeretsz minket. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Dave az egyetlen apád. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát a Dm után második Michael Jackson, aztán Alphaville, és utána az A-ha. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, titeket is szeretlek, de Dave-et azért jobban, ezért is lennék képtelen elhagyni a Mode-ot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Így van, Ő az egyetlen apám (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2009.12. 07. - 17:52:27
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok, immár a suliból! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica, nagyon jók ezek a mondások (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) DVD-k: 101 Devotional The best of videos The videos 86-98 The videos 86-98 + Touring the Angel One night in Paris Köszi Angie.Meg a listát is. Hú...nekem a 101-ből csak az egyik lemez van meg.A Devotional az van meg a Live in Milan és olyan,hogy Strange és Strange too egy lemezen. Se best of-os se 86-98 se Angeles se Párizsos. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2009.12. 07. - 17:59:46
Létrehozva:
|
|
|
Szívesen! Vica, van mit bepótolni akkor.
Amúgy tudjátok az amazon hány könyvet dobott ki a DM-el kapcsolatban? 16-ot... na most ebből nálunk megjelent 1 db. No comment. |
|
|
|
2009.12. 07. - 18:00:32
Létrehozva:
|
|
|
Hát a Dm után második Michael Jackson, aztán Alphaville, és utána az A-ha. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, titeket is szeretlek, de Dave-et azért jobban, ezért is lennék képtelen elhagyni a Mode-ot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Így van, Ő az egyetlen apám (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mode mi is szeretünk téged,legalább is nagyon birlak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még szép,hogy szereted apádat mint minden rendes lány.Bár akkor én nem vagyok az mert én nem szeretem az apámat. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (csak úgy megjegyeztem) |
|
|
|
2009.12. 07. - 18:03:10
Létrehozva:
|
|
|
Vica, van mit bepótolni. Amúgy tudjátok az amazon hány könyvet dobott ki a DM-el kapcsolatban? 16-ot... na most ebből nálunk megjelent 1 db. No comment. uhh...hát jah, no comment... Mode mi is szeretünk téged,legalább is nagyon birlak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még szép,hogy szereted apádat mint minden rendes lány.Bár akkor én nem vagyok az mert én nem szeretem az apámat. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (csak úgy megjegyeztem) hmm (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Te dolgod, nem kérdezek semmit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Viszont nekem még apám sincs, szóval (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dave-en kívül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 07. - 18:04:15
Létrehozva:
|
|
|
Vica, van mit bepótolni. Amúgy tudjátok az amazon hány könyvet dobott ki a DM-el kapcsolatban? 16-ot... na most ebből nálunk megjelent 1 db. No comment. Hát van de,hogy mikorra sikerül azt nem tudom. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Majd lassacskán... Te jó ég 16 könyv a DM-mel kapcsolatban...óóó (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Tudsz linket adni,hogy megnézzük? |
|
|
|
2009.12. 07. - 18:06:06
Létrehozva:
|
|
|
Itt vannak a könyvek, van komplett biography, amit majdnem minden évben újra kiadnak... LOL!
http://www.amazon.co.uk/depeche-mode-Biogr...3A67&page=1 Vica, Mode, sajnálom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2009.12. 07. - 18:08:19
Létrehozva:
|
|
|
uhh...hát jah, no comment... hmm (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Te dolgod, nem kérdezek semmit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Viszont nekem még apám sincs, szóval (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dave-en kívül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Óóó...nincs apukád (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Nyugodtan kérdezhetsz nem probléma. Nekem van apám de nem igazán tudja milyen apának lenni.Soha nem is tudta. |
|
|
|
2009.12. 07. - 18:11:05
Létrehozva:
|
|
|
Beszarás... hogy mik vannak, ez pl. egy esszé, de megjelent hivatalos kiadásban:
http://www.amazon.co.uk/Depeche-Mode-music...680&sr=1-17 Mode, én se tudtam, hogy nincs apukád. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Vica, te már máskor is utaltál erre... de konkrétan volt valami összezörrenésetek és azért nem csípitek egymást vagy már alapjáraton is ilyen volt apukád? |
|
|
|
2009.12. 07. - 18:14:50
Létrehozva:
|
|
|
Itt vannak a könyvek, van komplett biography, amit majdnem minden évben újra kiadnak... LOL! http://www.amazon.co.uk/depeche-mode-Biogr...3A67&page=1 Vica, Mode, sajnálom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Angie ne sajnáld.Én sem teszem. Nos annyi,hogy elváltak 7 éves koromban de előtte egy évvel már külön költöztünk anyuval apámtól.Aztán kéthetente vasárnap délutánonként ahogy a hivatalos előirás megkövetelte találkoztunk és ennyi.Lehet furcsán hangzik de én azt mondom,hogy hála istennek,hogy elváltak mert én jobban jártam igy.Mondtam is már anyunak,hogy nagy szivességet tett vele.Mert legalább nem kellett néznem ahogy éveken át csak veszekszenek vagy éppen ellenkezőleg nem állnak szóba egymással. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Köszi a linket.Hát igen mi magyarok mindenről lemaradunk. |
|
|
|
2009.12. 07. - 18:18:05
Létrehozva:
|
|
|
Vica, értem.... hát nekem nagyon szerencsém van a szüleimmel. Jól kijönnek egymással, humorosak és minden oké.
|
|
|
|
2009.12. 07. - 18:20:28
Létrehozva:
|
|
|
Beszarás... hogy mik vannak, ez pl. egy esszé, de megjelent hivatalos kiadásban: http://www.amazon.co.uk/Depeche-Mode-music...680&sr=1-17 Mode, én se tudtam, hogy nincs apukád. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Vica, te már máskor is utaltál erre... de konkrétan volt valami összezörrenésetek és azért nem csípitek egymást vagy már alapjáraton is ilyen volt apukád? Az én apámról azt kell tudni,hogy igy mondjam nem egy kimondott apatipus.Istenigazából sosem tudott mit kezdeni velem és az apasága tényével.Szinte sosem volt olyan megnyilvánulása felém mint az apáknak általában.Miszerint puszi,ölelés ilyesmi.Összezörrenésünk is volt ami után egy évig nem álltam szóba vele. |
|
|
|
2009.12. 07. - 18:24:21
Létrehozva:
|
|
|
Hát Vica, akkor eléggé súlyos lehetett a helyzet (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Az én anyám októberben vált el a 2. férjétől..persze a hapsi már június előtt lelépett. Szerencséjére pestre még elvitt minket. Mert azt mondtam anyámnak, hogy ha Pestre nem visz el minket, és miatta nem tudunk elenni, akkor én megyek el hozzá meg az új nőjéhez, és én "ölöm" meg őket..és meg is tettem volna azt hiszem... Az igazi apámat meg 7 évesen láttam utoljára, de pár hete pont szóltam anyámnak, hogy ideje lenne megismernem. Azt hittem leordítja a fejemet, de nem.. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Csak mert anyám gyűlöli apámat..
|
|
|
|
![]() ![]() |