![]() ![]() |
2010.05. 19. - 07:55:56
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trixx: Ne aggódj én egy évvel idősebb vagyok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) de attól még lehet, hogy sokmindenben kell az eligazítás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi: Mikor is lesz az augusztusi buli??? Rámfér néha... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 07:56:57
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: hjaj de jó képek a faladon! mondtam már ugye, hogy szeretem a lakásotok letisztult formáit?!?!?!
Brigi: az majd csak a júliusi pecsa után derül ki :S előre nem mondják meg az időpontokat a marhák! :S |
|
|
|
2010.05. 19. - 07:57:49
Létrehozva:
|
|
|
Legalább nyugi van. Az is jó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Drágám, ha lenne pénzem és érvényes útlevelem, akkor én mennék ki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez a legnagyobb vágyálmom. We are in the same shoes. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nézd csak az előszobánkat. Az álmom a falon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) [attachment=1925:ELSZOB_1.JPG] Remélem összejön! Majd küldjél képeslapot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Addig nekem is meg kellene tanulnom Amerikaiul (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké,majd küldök!De azt sem tudom,hogy hova!!Te vagy itt a legtitokzatosabb köztünk hihihi (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif) A hozzászólást -szuhaisüni- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 19. - 08:00:22 |
|
|
|
2010.05. 19. - 08:01:26
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: hjaj de jó képek a faladon! mondtam már ugye, hogy szeretem a lakásotok letisztult formáit?!?!?! Brigi: az majd csak a júliusi pecsa után derül ki :S előre nem mondják meg az időpontokat a marhák! :S Köszi Usi, már dicsérted .... a sarokülőt. Meg van egy újabb szerzeményem a 7th Ave-ről, csak még keret kell hozzá. Mi is ezt a letisztult formát szeretjük. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 08:03:17
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: hát én szeretem néha a zsúfolt dolgokat is - amikor mindig van vmi felfedeznivaló, de van amikor meg a letisztult, modern formákért vagyok oda. épp a hangulatomtól függ.
|
|
|
|
2010.05. 19. - 08:03:57
Létrehozva:
|
|
|
Addig nekem is meg kellene tanulnom Amerikaiul (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké,majd küldök!De azt sem tudom,hogy hova!!Te vagy itt a legtitokzatosabb köztünk hihihi (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif) Usi, Ange, vagy Brigi biztos szívesen korrepetál. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Miért mert nem vagyok fenn közösségi oldalon? Mit szeretnél tudni? |
|
|
|
2010.05. 19. - 08:05:19
Létrehozva:
|
|
|
nah, kész a háttér amit összedobtam az egyik sztorimhoz - persze tanulás helyett XD kínszenvedéééés! :S én se láttam még a Csapd le csacsit, de azt én is hallottam, hogy jó. na cigi aztán tanulás még :S föjjjj!!! a háttér: (IMG:http://fc09.deviantart.net/fs70/f/2010/138/7/4/Strange_Affection_2___3_by_Useless_girl.jpg) Usi királyság ez a háttér. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak tipp részemről a Strange affection-hoz készült?Ugye? |
|
|
|
2010.05. 19. - 08:08:17
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: hát én szeretem néha a zsúfolt dolgokat is - amikor mindig van vmi felfedeznivaló, de van amikor meg a letisztult, modern formákért vagyok oda. épp a hangulatomtól függ. Nálam a letisztult formák a nyerők, legyen valamennyire modern, de fontos hogy kényelmes és OTTHONOS legyen. Ebben érzem jól magam. Sőt ha a lakás bizonyos részei/részletei zsúfoltak, az nagyon is jó, attól lesz otthonos. Szerintem. Usi, Ange, vagy Brigi biztos szívesen korrepetál. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Miért mert nem vagyok fenn közösségi oldalon? Mit szeretnél tudni? Süni: Sőt már a lakásunkat is láttad, meg a cipőmet!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 19. - 08:08:42 |
|
|
|
2010.05. 19. - 08:09:06
Létrehozva:
|
|
|
vica: eltaláltad! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hűséges kis olvasónk! XD
Trixx: jajaja - az otthonosság fontos! XD (azért hagyom szét a ruháimat XD huh huh huh huh! XD na jó, csak vicceltem! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) |
|
|
|
2010.05. 19. - 08:09:19
Létrehozva:
|
|
|
Usi királyság ez a háttér. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak tipp részemről a Strange affection-hoz készült?Ugye? Jaj, én is akartam írni, hogy nagyon szép a háttér. Dave és London (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 08:10:02
Létrehozva:
|
|
|
Usi, Ange, vagy Brigi biztos szívesen korrepetál. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Miért mert nem vagyok fenn közösségi oldalon? Mit szeretnél tudni? Ja,nem csak azért!De rólad lehet a legkevesebbet megtudni!Nem sok infót adtál meg magadról!Én már tudok mindent,amit eddig szerettem volna megtudni rólad!Nem mondom,hogy nem lenne még több kérdésem,de majd,ha aktuális lesz,úgyis megkérdezem!Nem vagyok ám félős! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 08:11:02
Létrehozva:
|
|
|
Ja,nem csak azért!De rólad lehet a legkevesebbet megtudni!Nem sok infót adtál meg magadról!Én már tudok mindent,amit eddig szerettem volna megtudni rólad!Nem mondom,hogy nem lenne még több kérdésem,de majd,ha aktuális lesz,úgyis megkérdezem!Nem vagyok ám félős! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Oké drága! |
|
|
|
2010.05. 19. - 08:14:05
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 19. - 08:26:43
Létrehozva:
|
|
|
zzzzzzzzzzzzzzzz ablakrezgetés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 19. - 08:28:51
Létrehozva:
|
|
|
zzzzzzzzzzzzzzzz ablakrezgetés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most nagyon leálltunk!Ti nem mentetek vadászni? |
|
|
|
2010.05. 19. - 08:32:25
Létrehozva:
|
|
|
Most nagyon leálltunk!Ti nem mentetek vadászni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én melózok közben, számlát csináltam, jött a Mode-os postás- átvettem a leveleket, most pedig átutalásokat rögzítek a gépre. De nincs kedvem dolgozni!!!!!! Usi meg lehet hogy tanul? Te Süni, most láthatatlan módban vagy? |
|
|
|
2010.05. 19. - 08:32:53
Létrehozva:
|
|
|
Most nagyon leálltunk!Ti nem mentetek vadászni? Holnap megint átmegyek a városodon!Majd integetek! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 08:34:09
Létrehozva:
|
|
|
Holnap megint átmegyek a városodon!Majd integetek! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Oké, én is integetek majd. Hánykor gondoljak rád? Na Ange, megmaradt az Angyalod tetője? |
|
|
|
2010.05. 19. - 08:37:17
Létrehozva:
|
|
|
Én épp ápoló nénit játszottam, és rajzolok illusztrációkat néhány dologhoz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
utána talán eszem és alszom kicsit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 08:37:47
Létrehozva:
|
|
|
Oké, én is integetek majd. Hánykor gondoljak rád? Na Ange, megmaradt az Angyalod tetője? Azt nem tudom pontosan,de ha egész nap gondolsz rám az úgy jól esne! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) De odafele kb.hajnali 4:00 (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |