![]() ![]() |
2010.05. 19. - 08:39:26
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Azt nem tudom pontosan,de ha egész nap gondolsz rám az úgy jól esne! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) De odafele kb.hajnali 4:00 (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) A kis telhetetlen: egész nap. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor majd visszafelé, mert akkor én még durmolok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyébként bejössz a városba, vagy az elkerülőn mész? |
|
|
|
2010.05. 19. - 08:40:51
Létrehozva:
|
|
|
én épp próbálom feldolgozni Brigi egyik rajzát, "lerázni" a bátyót, és közben tanulgatni - bár ez most bukta lesz. legközelebb megyek megint (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.05. 19. - 08:41:39
Létrehozva:
|
|
|
Én épp ápoló nénit játszottam, és rajzolok illusztrációkat néhány dologhoz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) utána talán eszem és alszom kicsit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Most már minek lefeküdni?Mindjárt kelhetsz!3:42 |
|
|
|
2010.05. 19. - 08:42:12
Létrehozva:
|
|
|
Én épp ápoló nénit játszottam, és rajzolok illusztrációkat néhány dologhoz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) utána talán eszem és alszom kicsit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Te is rajzolsz? De jó. Ez is közös bennetek Usival. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, már elég késő (vagy már korán) van nálatok, alukálj egy kicsit. |
|
|
|
2010.05. 19. - 08:47:41
Létrehozva:
|
|
|
én épp próbálom feldolgozni Brigi egyik rajzát, "lerázni" a bátyót, és közben tanulgatni - bár ez most bukta lesz. legközelebb megyek megint (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) OOOOOPS elfelejtettem a digestivet hozzá küldeni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) bocs....de mondtam, hogy a bátyó is kakadt XDDD Amugy már majdnem alszik.....nem lesz nehéz lerázni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Most már minek lefeküdni?Mindjárt kelhetsz!3:42 jah, de éjjel fennt vagyok, mert a kicsimet kell gyógyszerezni. És még van időm aludni itt 9-re mennek suliba/dolgozni az emberek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Te is rajzolsz? De jó. Ez is közös bennetek Usival. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, már elég késő (vagy már korán) van nálatok, alukálj egy kicsit. Grafilkus tervező vagyok, most épp egy galériát szerveszkedek délutánonként... |
|
|
|
2010.05. 19. - 08:48:26
Létrehozva:
|
|
|
OOOOOPS elfelejtettem a digestivet hozzá küldeni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) bocs....de mondtam, hogy a bátyó is kakadt XDDD Amugy már majdnem alszik.....nem lesz nehéz lerázni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) jah, de éjjel fennt vagyok, mert a kicsimet kell gyógyszerezni. És még van időm aludni itt 9-re mennek suliba/dolgozni az emberek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Beteg a kicsid? Az nem jó. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Na, azt a rendszert én is bírnám, kilencor van kezdés? De jó. |
|
|
|
2010.05. 19. - 08:48:38
Létrehozva:
|
|
|
A kis telhetetlen: egész nap. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor majd visszafelé, mert akkor én még durmolok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyébként bejössz a városba, vagy az elkerülőn mész? Az elkerülőn megyek,meg jövök is!Megyek Debrecenbe,Nyíregyházára a 4-en!Utálom!Volt egyszer egy balesetem is!A szembe jövő kamionos el aludt!Nem akarom részletezni,de négyen meghaltak! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ennek már lassan nyolc éve (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 08:49:20
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 19. - 08:50:28
Létrehozva:
|
|
|
OOOOOPS elfelejtettem a digestivet hozzá küldeni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) bocs....de mondtam, hogy a bátyó is kakadt XDDD Amugy már majdnem alszik.....nem lesz nehéz lerázni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) jah, de éjjel fennt vagyok, mert a kicsimet kell gyógyszerezni. És még van időm aludni itt 9-re mennek suliba/dolgozni az emberek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Grafilkus tervező vagyok, most épp egy galériát szerveszkedek délutánonként... jah, hát az az emésztést segítő pirula jöhetett volna, de gyorsan ettem egy joghurtot a bátyó tanácsát megfogadva XD nah, le is ráztam a kis husit. majd legközelebb dumálok vele rendesen. most én is túl ideges voltam. Trixxi: már egyszer belinkeltem Brigi galériáját (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) de csak Mode reagált rá (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 08:51:46
Létrehozva:
|
|
|
Oké, én is integetek majd. Hánykor gondoljak rád? Na Ange, megmaradt az Angyalod tetője? Nem tudom, ma még nem hívott... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) és ez fura... |
|
|
|
2010.05. 19. - 08:52:59
Létrehozva:
|
|
|
Az elkerülőn megyek,meg jövök is!Megyek Debrecenbe,Nyíregyházára a 4-en!Utálom!Volt egyszer egy balesetem is!A szembe jövő kamionos el aludt!Nem akarom részletezni,de négyen meghaltak! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ennek már lassan nyolc éve (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Bakker, ne is részletezd, el tudom képzelni milyen szornyű lehet. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Zolim is dolgozott olyan munkakörben ahol a megyét járta, és a legnagyobb parája az alvó kamionos volt. Mindig a fülkét nézte, hogy ébren van-e a pilóta. Mert bizony nagyon hajtják őket, van hogy 5 nap alaptt csak 6-7 órát alszanak. Én már csak tudom, kamionos cégnél dolgozom... |
|
|
|
2010.05. 19. - 08:53:31
Létrehozva:
|
|
|
jah, hát az az emésztést segítő pirula jöhetett volna, de gyorsan ettem egy joghurtot a bátyó tanácsát megfogadva XD nah, le is ráztam a kis husit. majd legközelebb dumálok vele rendesen. most én is túl ideges voltam. Trixxi: már egyszer belinkeltem Brigi galériáját (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) de csak Mode reagált rá (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Kinnt van minden elérhetőségem az adtlapon...és az aláírásomban a LJ-oldal....meg a You Tube-ok..... |
|
|
|
2010.05. 19. - 08:57:49
Létrehozva:
|
|
|
jah, hát az az emésztést segítő pirula jöhetett volna, de gyorsan ettem egy joghurtot a bátyó tanácsát megfogadva XD nah, le is ráztam a kis husit. majd legközelebb dumálok vele rendesen. most én is túl ideges voltam. Trixxi: már egyszer belinkeltem Brigi galériáját (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) de csak Mode reagált rá (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Bocsi, de mikor visszaolvasok, nagyon sietek, és itt a melóban csak sunyiban nyomom tudod. Van mikor bejön valaki és hirtelen le kell raknom tálcára meg ilyesmi. Aztán nem mindig onnan folytatom. De szerintem rajta van Brigi adatlapján, lecsekkolom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem tudom, ma még nem hívott... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) és ez fura... Remélem szegény nem a tetőt csinálja harmadjára. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (( |
|
|
|
2010.05. 19. - 09:00:20
Létrehozva:
|
|
|
Bakker, ne is részletezd, el tudom képzelni milyen szornyű lehet. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Zolim is dolgozott olyan munkakörben ahol a megyét járta, és a legnagyobb parája az alvó kamionos volt. Mindig a fülkét nézte, hogy ébren van-e a pilóta. Mert bizony nagyon hajtják őket, van hogy 5 nap alaptt csak 6-7 órát alszanak. Én már csak tudom, kamionos cégnél dolgozom... Hát igen én is tudnék mesélni,láttam egy-két csúnya balesetet a pár év alatt!Én is mindig a fülkét figyizem!Pedig már elég szigorúak a kpm-esek!Több százezres bünti pár perces túlvezetésnél!Dehát mindig van kiskapu!Nem is lennénk magyarok,ha nem találnánk kiskaput mindenen!Na mindegy,hagyjuk ezt a témát,mert egész nap el lehetne erről dumálni! |
|
|
|
2010.05. 19. - 09:04:27
Létrehozva:
|
|
|
Brigi, nagyon jók a rajzaid!!!!!!
Fú de jó segge van az ördögnek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 09:06:34
Létrehozva:
|
|
|
Brigi, nagyon jók a rajzaid!!!!!! Fú de jó segge van az ördögnek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kössz, az volt a cél, hogy hívogató legyen (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) , vannak leírások is és mindjárt fennt az új is... |
|
|
|
2010.05. 19. - 09:08:47
Létrehozva:
|
|
|
Kössz, az volt a cél, hogy hívogató legyen (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) , vannak leírások is és mindjárt fennt az új is... Akkor elérted a célod, hívogat de rendesen. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 09:09:21
Létrehozva:
|
|
|
Hát igen én is tudnék mesélni,láttam egy-két csúnya balesetet a pár év alatt!Én is mindig a fülkét figyizem!Pedig már elég szigorúak a kpm-esek!Több százezres bünti pár perces túlvezetésnél!Dehát mindig van kiskapu!Nem is lennénk magyarok,ha nem találnánk kiskaput mindenen!Na mindegy,hagyjuk ezt a témát,mert egész nap el lehetne erről dumálni! Én is mutatok valamit!Ez a hálószobabútor!A párom tervezte!És nem tervező vagy ilyesmi! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.05. 19. - 09:09:43
Létrehozva:
|
|
|
Most elköszönök, mert így nem haladok a melóval.
Pusza mindenkinek! |
|
|
|
2010.05. 19. - 09:11:50
Létrehozva:
|
|
|
Akkor elérted a célod, hívogat de rendesen. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Át szokott menni az infó a képeimből....legalább is még kapok tervezői melókat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Én is mutatok valamit!Ez a hálószobabútor!A párom tervezte!És nem tervező vagy ilyesmi! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ügyes ügyes!!! Tetszik a tonusa (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 19. - 09:12:13 |
|
|
|
![]() ![]() |