![]() ![]() |
2010.05. 19. - 09:12:47
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Én is mutatok valamit!Ez a hálószobabútor!A párom tervezte!És nem tervező vagy ilyesmi! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nagyon szép!!!! Ügyi a párod. Á és jó sok szekrény, na ez nálunk hiányzik. Szóval egyből a hálóval indítasz, te kis hamis! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor én is, bár nem sok minden látszik:
HL_3__1.JPG ( 112.32K )
Letöltések száma: 7 |
|
|
|
2010.05. 19. - 09:13:22
Létrehozva:
|
|
|
vica: eltaláltad! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hűséges kis olvasónk! XD Trixx: jajaja - az otthonosság fontos! XD (azért hagyom szét a ruháimat XD huh huh huh huh! XD na jó, csak vicceltem! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) A kép alján lévő szövegben a név,hogy Elizabeth az vezetett nyomra meg,hogy írtad még tegnap,hogy a történetben Dave szereti a vért vagy valami ilyesmi... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Kül ha jól rémlik a Strange affection 2 is elég érdekes résznél maradt félben.... "hűséges olvasó" (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) igyekszem.... |
|
|
|
2010.05. 19. - 09:13:33
Létrehozva:
|
|
|
Most elköszönök, mert így nem haladok a melóval. Pusza mindenkinek! Én is elköszönök egy kis időre,mert így én sem haladok!PÁ-PÁ (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 09:15:45
Létrehozva:
|
|
|
Én is mutatok valamit!Ez a hálószobabútor!A párom tervezte!És nem tervező vagy ilyesmi! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hű nagyon szép. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 09:15:52
Létrehozva:
|
|
|
Usi: Köszi a commentet a szörnyihez LJ-n (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) igyekszem.... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
2010.05. 19. - 09:16:15
Létrehozva:
|
|
|
Pá Trixx és süni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 19. - 09:17:56
Létrehozva:
|
|
|
Nagyon szép!!!! Ügyi a párod. Á és jó sok szekrény, na ez nálunk hiányzik. Szóval egyből a hálóval indítasz, te kis hamis! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor én is, bár nem sok minden látszik:
HL_3__1.JPG ( 112.32K )
Letöltések száma: 7Van hozzá egy ágy is két éjjeli szekrénnyel!Persze,hogy a hálóval!Egyből bele a közepébe! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A lényeg lászik:A KÖNYV! |
|
|
|
2010.05. 19. - 09:22:04
Létrehozva:
|
|
|
Van hozzá egy ágy is két éjjeli szekrénnyel!Persze,hogy a hálóval!Egyből bele a közepébe! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A lényeg lászik:A KÖNYV! Kezdesz kiismerni!!! |
|
|
|
2010.05. 19. - 09:26:52
Létrehozva:
|
|
|
Kezdesz kiismerni!!! Igen,szeretnélek......... (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Igen,szeretnélek......... (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Na,megyek!Néha,azért bukukk...... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 09:29:08
Létrehozva:
|
|
|
Remélem szegény nem a tetőt csinálja harmadjára. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (( Én is remélem, mert idénre lassan minden szabadsága elfogy... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Ráadásul még tuti mennie kell majd hivatalból egy-két helyre, szóval ha ezért nem rúgják ki, akkor semmiért. |
|
|
|
2010.05. 19. - 09:31:00
Létrehozva:
|
|
|
Usi: drukkolunk (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Mindenkinek szép napot!!! |
|
|
|
2010.05. 19. - 09:55:16
Létrehozva:
|
|
|
Nagyon szép!!!! Ügyi a párod. Á és jó sok szekrény, na ez nálunk hiányzik. Szóval egyből a hálóval indítasz, te kis hamis! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor én is, bár nem sok minden látszik:
HL_3__1.JPG ( 112.32K )
Letöltések száma: 7Tök jó bútoraitok vannak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én épp próbálom feldolgozni Brigi egyik rajzát, "lerázni" a bátyót, és közben tanulgatni - bár ez most bukta lesz. legközelebb megyek megint (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ismétlés a tudás anyja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx, tető projekt sikerült, de más valami nagyon elromlott Angyalkám életében ........................ (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ma lóg... hát basszus.... A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 19. - 09:55:41 |
|
|
|
2010.05. 19. - 10:03:34
Létrehozva:
|
|
|
Én is remélem, mert idénre lassan minden szabadsága elfogy... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Ráadásul még tuti mennie kell majd hivatalból egy-két helyre, szóval ha ezért nem rúgják ki, akkor semmiért. Hát ha ezért kirúgnák, akkor az nagyon nagy szemétség lenne. És mellesleg törvénybe is ütközne... elvileg... Tök jó bútoraitok vannak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ismétlés a tudás anyja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx, tető projekt sikerült, de más valami nagyon elromlott Angyalkám életében ........................ (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ma lóg... hát basszus.... Óóóóóóó ezt szomorúan hallom. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) A barátnője? (Már ha nem vagyok tolakodó) A tetőnek azért örülök. Köszi, IKEA-s. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 10:11:39
Létrehozva:
|
|
|
Most éppen mosogatok...............illetve a gép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És már melegszik a lakás is!Most megyek és felfúrom a konzolt a konyhába!Vettem egy kis lcd tv-t!Nehogy már lemaradjak a foci vb-ről a kaja miatt (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Mert hülye azért nem vagyok (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
Hát ha ezért kirúgnák, akkor az nagyon nagy szemétség lenne. És mellesleg törvénybe is ütközne... elvileg... Óóóóóóó ezt szomorúan hallom. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) A barátnője? (Már ha nem vagyok tolakodó) A tetőnek azért örülök. Köszi, IKEA-s. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) IKEA:az jó hely (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szeressssük (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 10:18:25
Létrehozva:
|
|
|
MEgjöttem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Trix, nekem is ilyen lebegő polcaim vannak, csak natúr fa színűek! Süni, nagyon szép a hálóbútorotok.. szeretem az ilyen fa dolgokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De bereggeliztem... istenem,... mindjárt kidurranok! Na nálunk mér egész jól apad a patak.. az árterület visszahúzódott, és már nem látszik folyónk sem.! Mi a baj az angyalkáddal Usi? Brigi.. jól bírod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mármint, h még mindig ébren vagy. Jobbulást a gyerkőcödnek Usi... te meg még mindig nyekegsz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nálam Süni a mosogatógép mindig gáz.. mert egyedül lakom, és nehezen telik meg.. és néha már büdi... mire beindítom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kevés vagyok hozzá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 10:22:55
Létrehozva:
|
|
|
Most éppen mosogatok...............illetve a gép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És már melegszik a lakás is!Most megyek és felfúrom a konzolt a konyhába!Vettem egy kis lcd tv-t!Nehogy már lemaradjak a foci vb-ről a kaja miatt (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Mert hülye azért nem vagyok (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) IKEA:az jó hely (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szeressssük (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) He-he, tv a konyába, az jó. Igen, itt mindenki szeresse az IKEA-t. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edó: lebegőpolcot mindenhová!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 10:25:13
Létrehozva:
|
|
|
He-he, tv a konyába, az jó. Igen, itt mindenki szeresse az IKEA-t. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edó: lebegőpolcot mindenhová!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindenhol az van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem zsúfolt a lakás.. nem kicsit.. a konyhám milyen zsúfolt, jesszus... hát nem tehetek róla, nekem a jóisten nagy kertje sem lenne elég. Kertes ház kéne.. csak hát abban egyedül.. mindent egyedül csinálni.. az nem egyedül álló nőnek való. PEdig milyen jó lenne Vödörnek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ti nem vágytok rá? |
|
|
|
2010.05. 19. - 10:35:36
Létrehozva:
|
|
|
MEgjöttem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trix, nekem is ilyen lebegő polcaim vannak, csak natúr fa színűek! Süni, nagyon szép a hálóbútorotok.. szeretem az ilyen fa dolgokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De bereggeliztem... istenem,... mindjárt kidurranok! Na nálunk mér egész jól apad a patak.. az árterület visszahúzódott, és már nem látszik folyónk sem.! Mi a baj az angyalkáddal Usi? Brigi.. jól bírod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mármint, h még mindig ébren vagy. Jobbulást a gyerkőcödnek Usi... te meg még mindig nyekegsz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nálam Süni a mosogatógép mindig gáz.. mert egyedül lakom, és nehezen telik meg.. és néha már büdi... mire beindítom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kevés vagyok hozzá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is jól bereggeliztem!Erős paprikás szenyóóó!Milyen érdekes 3-4 éve még nagyon nem szerettem az erőset(magamon kívül hehe)most meg már nagyon,nyamiií (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De,ha jól belegondolok 3-4 éve még a számítógép sem érdekelt.......most meg.........már kettő is van!Ez fura!Lehet,hogy valami történt velem 3-4 éve,valami nagy dolog,csak nem figyeltem fel rá!Na mindegy!Hát igen!Egy személyre a mosogatógép??Nálunk 2-3 naponta be van indítva!A lányom szobájából 5poharat és 2 tányért hoztam ki!Tiszta anyja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindenhol az van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem zsúfolt a lakás.. nem kicsit.. a konyhám milyen zsúfolt, jesszus... hát nem tehetek róla, nekem a jóisten nagy kertje sem lenne elég. Kertes ház kéne.. csak hát abban egyedül.. mindent egyedül csinálni.. az nem egyedül álló nőnek való. PEdig milyen jó lenne Vödörnek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ti nem vágytok rá? Én nem vágyom rá,nekünk az van! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hétvégén nyírhatom is a füvet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 10:37:03
Létrehozva:
|
|
|
Én is jól bereggeliztem!Erős paprikás szenyóóó!Milyen érdekes 3-4 éve még nagyon nem szerettem az erőset(magamon kívül hehe)most meg már nagyon,nyamiií (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De,ha jól belegondolok 3-4 éve még a számítógép sem érdekelt.......most meg.........már kettő is van!Ez fura!Lehet,hogy valami történt velem 3-4 éve,valami nagy dolog,csak nem figyeltem fel rá!Na mindegy!Hát igen!Egy személyre a mosogatógép??Nálunk 2-3 naponta be van indítva!A lányom szobájából 5poharat és 2 tányért hoztam ki!Tiszta anyja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát igen.. a mosogatógép energiatakarékos... és utálok mosogatni. Az az igazság, ha főzök, és jönnek hozzám, nem vagyok egyedül, akkor semmi gond. De ha csak szendvicsen élek, és egyedül vagyok, akkor nehezen telik meg. Én is folyamatosan változom. Régen imádtam a húst. Most már csak hellyes közzel eszek. Régen nem szerettem az erőset, most szeretem. Még az erős savanyú paprikát is megszerettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és régen nem érdekeltek dolgok, ami most nagyon is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 10:37:31
Létrehozva:
|
|
|
Brigi.. jól bírod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mármint, h még mindig ébren vagy. Jobbulást a gyerkőcödnek Helló! Nem a gyerek beteg, hanem a párom...és nem lesz már jobban, de köszönöm a jó kivánságot!!! Három óránkét adagolom.... nappal meg figyel rá a barátja. váltott müszakban nyomjuk, mert nekem amugy is max délután van bejárós melóm....de ma nincs (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |