2400 Oldal V  « < 1762 1763 1764 1765 1766 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
name
post 2010.05. 19. - 09:12:47
Létrehozva: #35261

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 19. - 10:09:21) *
Én is mutatok valamit!Ez a hálószobabútor!A párom tervezte!És nem tervező vagy ilyesmi! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Nagyon szép!!!! Ügyi a párod. Á és jó sok szekrény, na ez nálunk hiányzik.
Szóval egyből a hálóval indítasz, te kis hamis! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Akkor én is, bár nem sok minden látszik:
Mellékelt állomány:  HL_3__1.JPG ( 112.32K ) Letöltések száma: 7

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 19. - 09:13:22
Létrehozva: #35262

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 19. - 09:09:06) *
vica: eltaláltad! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hűséges kis olvasónk! XD

Trixx: jajaja - az otthonosság fontos! XD (azért hagyom szét a ruháimat XD huh huh huh huh! XD na jó, csak vicceltem! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

A kép alján lévő szövegben a név,hogy Elizabeth az vezetett nyomra meg,hogy írtad még tegnap,hogy a történetben Dave szereti a vért vagy valami ilyesmi... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Kül ha jól rémlik a Strange affection 2 is elég érdekes résznél maradt félben....

"hűséges olvasó" (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) igyekszem....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 19. - 09:13:33
Létrehozva: #35263

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 19. - 10:09:43) *
Most elköszönök, mert így nem haladok a melóval.
Pusza mindenkinek!

Én is elköszönök egy kis időre,mert így én sem haladok!PÁ-PÁ (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 19. - 09:15:45
Létrehozva: #35264

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 19. - 10:09:21) *
Én is mutatok valamit!Ez a hálószobabútor!A párom tervezte!És nem tervező vagy ilyesmi! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Hű nagyon szép. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.05. 19. - 09:15:52
Létrehozva: #35265

devotee

Usi: Köszi a commentet a szörnyihez LJ-n (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) igyekszem.... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 19. - 09:16:15
Létrehozva: #35266

devotee

Pá Trixx és süni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 19. - 09:17:56
Létrehozva: #35267

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 19. - 10:12:47) *
Szóval egyből a hálóval indítasz, te kis hamis! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Van hozzá egy ágy is két éjjeli szekrénnyel!Persze,hogy a hálóval!Egyből bele a közepébe! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A lényeg lászik:A KÖNYV!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 19. - 09:22:04
Létrehozva: #35268

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 19. - 10:17:56) *
Van hozzá egy ágy is két éjjeli szekrénnyel!Persze,hogy a hálóval!Egyből bele a közepébe! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A lényeg lászik:A KÖNYV!

Kezdesz kiismerni!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 19. - 09:26:52
Létrehozva: #35269

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 19. - 10:22:04) *
Kezdesz kiismerni!!!

Igen,szeretnélek......... (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 19. - 10:23:50) *

Na,megyek!Néha,azért bukukk...... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 19. - 09:29:08
Létrehozva: #35270

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 19. - 09:57:49) *
Remélem szegény nem a tetőt csinálja harmadjára. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ((

Én is remélem, mert idénre lassan minden szabadsága elfogy... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Ráadásul még tuti mennie kell majd hivatalból egy-két helyre, szóval ha ezért nem rúgják ki, akkor semmiért.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.05. 19. - 09:31:00
Létrehozva: #35271

devotee

Usi: drukkolunk (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Mindenkinek szép napot!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 19. - 09:55:16
Létrehozva: #35272

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 19. - 10:12:47) *

Tök jó bútoraitok vannak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 19. - 09:40:51) *
én épp próbálom feldolgozni Brigi egyik rajzát, "lerázni" a bátyót, és közben tanulgatni - bár ez most bukta lesz. legközelebb megyek megint (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Ismétlés a tudás anyja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trixx, tető projekt sikerült, de más valami nagyon elromlott Angyalkám életében ........................ (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ma lóg... hát basszus....

A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 19. - 09:55:41
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 19. - 10:03:34
Létrehozva: #35273

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 19. - 10:29:08) *
Én is remélem, mert idénre lassan minden szabadsága elfogy... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Ráadásul még tuti mennie kell majd hivatalból egy-két helyre, szóval ha ezért nem rúgják ki, akkor semmiért.

Hát ha ezért kirúgnák, akkor az nagyon nagy szemétség lenne. És mellesleg törvénybe is ütközne... elvileg...

Idézet (Angelus @ 2010.05. 19. - 10:55:16) *
Tök jó bútoraitok vannak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ismétlés a tudás anyja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trixx, tető projekt sikerült, de más valami nagyon elromlott Angyalkám életében ........................ (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ma lóg... hát basszus....

Óóóóóóó ezt szomorúan hallom. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) A barátnője? (Már ha nem vagyok tolakodó)
A tetőnek azért örülök.

Köszi, IKEA-s. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 19. - 10:11:39
Létrehozva: #35274

devotee

Most éppen mosogatok...............illetve a gép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És már melegszik a lakás is!Most megyek és felfúrom a konzolt a konyhába!Vettem egy kis lcd tv-t!Nehogy már lemaradjak a foci vb-ről a kaja miatt (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Mert hülye azért nem vagyok (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.05. 19. - 11:03:34) *
Hát ha ezért kirúgnák, akkor az nagyon nagy szemétség lenne. És mellesleg törvénybe is ütközne... elvileg...

Óóóóóóó ezt szomorúan hallom. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) A barátnője? (Már ha nem vagyok tolakodó)
A tetőnek azért örülök.

Köszi, IKEA-s. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

IKEA:az jó hely (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szeressssük (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 19. - 10:18:25
Létrehozva: #35275

devotee

MEgjöttem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trix, nekem is ilyen lebegő polcaim vannak, csak natúr fa színűek!

Süni, nagyon szép a hálóbútorotok.. szeretem az ilyen fa dolgokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

De bereggeliztem... istenem,... mindjárt kidurranok! Na nálunk mér egész jól apad a patak.. az árterület visszahúzódott, és már nem látszik folyónk sem.!

Mi a baj az angyalkáddal Usi?
Brigi.. jól bírod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mármint, h még mindig ébren vagy. Jobbulást a gyerkőcödnek
Usi... te meg még mindig nyekegsz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nálam Süni a mosogatógép mindig gáz.. mert egyedül lakom, és nehezen telik meg.. és néha már büdi... mire beindítom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kevés vagyok hozzá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 19. - 10:22:55
Létrehozva: #35276

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 19. - 11:11:39) *
Most éppen mosogatok...............illetve a gép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És már melegszik a lakás is!Most megyek és felfúrom a konzolt a konyhába!Vettem egy kis lcd tv-t!Nehogy már lemaradjak a foci vb-ről a kaja miatt (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Mert hülye azért nem vagyok (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

IKEA:az jó hely (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szeressssük (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

He-he, tv a konyába, az jó.

Igen, itt mindenki szeresse az IKEA-t. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edó: lebegőpolcot mindenhová!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 19. - 10:25:13
Létrehozva: #35277

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 19. - 11:22:55) *
He-he, tv a konyába, az jó.

Igen, itt mindenki szeresse az IKEA-t. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edó: lebegőpolcot mindenhová!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mindenhol az van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nekem zsúfolt a lakás.. nem kicsit.. a konyhám milyen zsúfolt, jesszus... hát nem tehetek róla, nekem a jóisten nagy kertje sem lenne elég. Kertes ház kéne.. csak hát abban egyedül.. mindent egyedül csinálni.. az nem egyedül álló nőnek való. PEdig milyen jó lenne Vödörnek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ti nem vágytok rá?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 19. - 10:35:36
Létrehozva: #35278

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 19. - 11:18:25) *
MEgjöttem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trix, nekem is ilyen lebegő polcaim vannak, csak natúr fa színűek!

Süni, nagyon szép a hálóbútorotok.. szeretem az ilyen fa dolgokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

De bereggeliztem... istenem,... mindjárt kidurranok! Na nálunk mér egész jól apad a patak.. az árterület visszahúzódott, és már nem látszik folyónk sem.!

Mi a baj az angyalkáddal Usi?
Brigi.. jól bírod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mármint, h még mindig ébren vagy. Jobbulást a gyerkőcödnek
Usi... te meg még mindig nyekegsz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nálam Süni a mosogatógép mindig gáz.. mert egyedül lakom, és nehezen telik meg.. és néha már büdi... mire beindítom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kevés vagyok hozzá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én is jól bereggeliztem!Erős paprikás szenyóóó!Milyen érdekes 3-4 éve még nagyon nem szerettem az erőset(magamon kívül hehe)most meg már nagyon,nyamiií (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De,ha jól belegondolok 3-4 éve még a számítógép sem érdekelt.......most meg.........már kettő is van!Ez fura!Lehet,hogy valami történt velem 3-4 éve,valami nagy dolog,csak nem figyeltem fel rá!Na mindegy!Hát igen!Egy személyre a mosogatógép??Nálunk 2-3 naponta be van indítva!A lányom szobájából 5poharat és 2 tányért hoztam ki!Tiszta anyja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Alisha @ 2010.05. 19. - 11:25:13) *
Mindenhol az van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nekem zsúfolt a lakás.. nem kicsit.. a konyhám milyen zsúfolt, jesszus... hát nem tehetek róla, nekem a jóisten nagy kertje sem lenne elég. Kertes ház kéne.. csak hát abban egyedül.. mindent egyedül csinálni.. az nem egyedül álló nőnek való. PEdig milyen jó lenne Vödörnek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ti nem vágytok rá?

Én nem vágyom rá,nekünk az van! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hétvégén nyírhatom is a füvet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 19. - 10:37:03
Létrehozva: #35279

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 19. - 11:32:08) *
Én is jól bereggeliztem!Erős paprikás szenyóóó!Milyen érdekes 3-4 éve még nagyon nem szerettem az erőset(magamon kívül hehe)most meg már nagyon,nyamiií (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De,ha jól belegondolok 3-4 éve még a számítógép sem érdekelt.......most meg.........már kettő is van!Ez fura!Lehet,hogy valami történt velem 3-4 éve,valami nagy dolog,csak nem figyeltem fel rá!Na mindegy!Hát igen!Egy személyre a mosogatógép??Nálunk 2-3 naponta be van indítva!A lányom szobájából 5poharat és 2 tányért hoztam ki!Tiszta anyja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát igen.. a mosogatógép energiatakarékos... és utálok mosogatni. Az az igazság, ha főzök, és jönnek hozzám, nem vagyok egyedül, akkor semmi gond. De ha csak szendvicsen élek, és egyedül vagyok, akkor nehezen telik meg.
Én is folyamatosan változom. Régen imádtam a húst. Most már csak hellyes közzel eszek. Régen nem szerettem az erőset, most szeretem. Még az erős savanyú paprikát is megszerettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és régen nem érdekeltek dolgok, ami most nagyon is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.05. 19. - 10:37:31
Létrehozva: #35280

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 19. - 03:18:25) *

Helló! Nem a gyerek beteg, hanem a párom...és nem lesz már jobban, de köszönöm a jó kivánságot!!! Három óránkét adagolom.... nappal meg figyel rá a barátja. váltott müszakban nyomjuk, mert nekem amugy is max délután van bejárós melóm....de ma nincs (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1762 1763 1764 1765 1766 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
133 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (133 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: