![]() ![]() |
2010.05. 19. - 10:42:19
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nekünk nyaralónk van.. anyámék tavasztól őszig ott is laknak... én csak hétvégente járok oda.. de valami nagyon jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát a fűnyírás az kemény.. de anyuék most vettek egy ilyen traktorost... mert már nem bírták.. le volt árazva, és pikk-pakk megcsinálják vele.. pedig nagyon nagyon a kert, és minden füvesítve van, mert két nyaraló van összenyitva. Így msot már külön élvezet.. én is csináltam múltkor.. szétrázta a seggem... leszálltam róla, és úgy bizsergett a seggem, mintha hangyák mászkáltak rajta... nagyon röhögött rajtam apám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Helló! Nem a gyerek beteg, hanem a párom...és nem lesz már jobban, de köszönöm a jó kivánságot!!! Három óránkét adagolom.... nappal meg figyel rá a barátja. váltott müszakban nyomjuk, mert nekem amugy is max délután van bejárós melóm....de ma nincs (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sajnálom Brigi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nem ismerlek, de szerintem te egy nagyon jó csaj vagy.. mármint aranyos.. és toleráns (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sok kéne ilyenből (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 10:42:32
Létrehozva:
|
|
|
Nekünk nyaralónk van.. anyámék tavasztól őszig ott is laknak... én csak hétvégente járok oda.. de valami nagyon jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát a fűnyírás az kemény.. de anyuék most vettek egy ilyen traktorost... mert már nem bírták.. le volt árazva, és pikk-pakk megcsinálják vele.. pedig nagyon nagyon a kert, és minden füvesítve van, mert két nyaraló van összenyitva. Így msot már külön élvezet.. én is csináltam múltkor.. szétrázta a seggem... leszálltam róla, és úgy bizsergett a seggem, mintha hangyák mászkáltak rajta... nagyon röhögött rajtam apám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sajnálom Brigi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nem kell már évek óta tart....de azért köszi Hol van telketek? Nekünk Agárdon....a Pop-Strandnál... |
|
|
|
2010.05. 19. - 10:44:06
Létrehozva:
|
|
|
nem kell már évek óta tart....de azért köszi Hol van telketek? Nekünk Agárdon....a Pop-Strandnál... Húhhh.. az de jó hely.. mennyi voltunk ott még fiatalabb koromban koncerteken (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekünk itt tatabánya mellett, Síkvölgyön.. itt vannak tavak, és azok mellett vagyunk. Nem vagy ismerős tata- tatabánya felé? |
|
|
|
2010.05. 19. - 10:45:33
Létrehozva:
|
|
|
Nem ismerlek, de szerintem te egy nagyon jó csaj vagy.. mármint aranyos.. és toleráns (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sok kéne ilyenből (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Annó Pokolgép koncikon és Hobo klubbokban nöttem fel kb. 9 éves koromtól....ha magad is egy "kisebbséghez" tartozol általában toleráns leszel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ....és nekem sok elhajlásom van minden felé (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 10:46:53
Létrehozva:
|
|
|
He-he, tv a konyába, az jó. Igen, itt mindenki szeresse az IKEA-t. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edó: lebegőpolcot mindenhová!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi onnan rendeztük be a gyerek szobát!És tök jó lett! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.05. 19. - 10:48:30
Létrehozva:
|
|
|
Én egyszerűen csak érzékeny vagyok.. a másságra, és a kisebbségekre.. és nagyon elfogadó is vagyok, és empatikus.. szerintem engem egyszerűen így neveltek.. bár anyám szerint néha már súrolom a naívság határait. Csak az a gond, h próbálok mindenkit arra a gondolkodásra bírni, ami az enyém.. és emiatt sokan bolondnak néznek, v kinevetnek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de leszarom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
De szerencsére, ebben a csapatban mindenki majdnem olyan, mint én (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ezért szeretek ide járni, nem kell senkit győzködnöm.. ez jóóó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 10:49:08
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Nem totál sötét vagyok vidékből (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ...büdős pesti dög vagyok (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Háááát amikor a fiam kicsi volt, akkor volt ott Manhattan-tábor és VIP-konci is (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Egész éjjel az szólt!!!!!!!!! De sok Edda-tábort megéltünk még amikor még az sem volt diszkó (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 10:50:08
Létrehozva:
|
|
|
Mi onnan rendeztük be a gyerek szobát!És tök jó lett! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) HEhe.. micsoda igazi kiscsaj szoba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) barátnőm kislányának is hasonló.. persze, mert az is ikea-s:) Nálam is minden az... én már vagy 10 éve csak onnan vásárolok.. és nem mindegy az sem, h pl az ágyaikra 10 év gari van! a sima ülőgarnitúrámra is! |
|
|
|
2010.05. 19. - 10:51:09
Létrehozva:
|
|
|
Hát ha ezért kirúgnák, akkor az nagyon nagy szemétség lenne. És mellesleg törvénybe is ütközne... elvileg... Óóóóóóó ezt szomorúan hallom. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) A barátnője? (Már ha nem vagyok tolakodó) A tetőnek azért örülök. Köszi, IKEA-s. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát nem tudom, neki már így is rengeteg priusza van a főnökeimnél kezdve az autótól, a jogsin át... és hát most jött a posta, bontom ki............ majdnem elájultam. A húga szvsz megint nem fizette a személyi kölcsönt és az Angyalom a kezes és, az az összeg, amit megláttam..................... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Szerintem igen, borzasztóan el volt kenődve, azt monda, ma nem veszi fel senkinek a telefont, hagyják békén, nincs jó passzban, és csak annyit mondott, hogy magánéleti problémája van és most fáj neki....... ebből másra nem tudok következtetni. |
|
|
|
2010.05. 19. - 10:51:23
Létrehozva:
|
|
|
Mindenhol az van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem zsúfolt a lakás.. nem kicsit.. a konyhám milyen zsúfolt, jesszus... hát nem tehetek róla, nekem a jóisten nagy kertje sem lenne elég. Kertes ház kéne.. csak hát abban egyedül.. mindent egyedül csinálni.. az nem egyedül álló nőnek való. PEdig milyen jó lenne Vödörnek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ti nem vágytok rá? Szerintem egyedül sem hülyeség belevágni a kertesházba, ha megteheted. Mindig lenne mit csinálnod, szerintem nem unatkoznál és nem lennél jobban egyedül mint egy lakásban. Persze nőként mindent egyedül csinálni, az nehéz. De igen vágyunk, csak hát az anyagiak.... Egy magyar vizslával (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ő lenne életem második nagy szerelme. |
|
|
|
2010.05. 19. - 10:51:46
Létrehozva:
|
|
|
Én egyszerűen csak érzékeny vagyok.. a másságra, és a kisebbségekre.. és nagyon elfogadó is vagyok, és empatikus.. szerintem engem egyszerűen így neveltek.. bár anyám szerint néha már súrolom a naívság határait. Csak az a gond, h próbálok mindenkit arra a gondolkodásra bírni, ami az enyém.. és emiatt sokan bolondnak néznek, v kinevetnek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de leszarom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De szerencsére, ebben a csapatban mindenki majdnem olyan, mint én (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ezért szeretek ide járni, nem kell senkit győzködnöm.. ez jóóó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asimov- I robot????? " Ha csak te magad vagy bíztos benne, hogy igazad van, amikor mindeki hülyének néz, akkor kinek van igaza????" |
|
|
|
2010.05. 19. - 10:52:06
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Nem totál sötét vagyok vidékből (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ...büdős pesti dög vagyok (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Háááát amikor a fiam kicsi volt, akkor volt ott Manhattan-tábor és VIP-konci is (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Egész éjjel az szólt!!!!!!!!! De sok Edda-tábort megéltünk még amikor még az sem volt diszkó (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Edda-t szerettem.. meg szeretem is hallgatni.. egészen addig, míg pataki nem kezdett el politizálni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nem szeretem, mikor színpadra visznek ilyen dolgokat! |
|
|
|
2010.05. 19. - 10:52:31
Létrehozva:
|
|
|
Hát igen.. a mosogatógép energiatakarékos... és utálok mosogatni. Az az igazság, ha főzök, és jönnek hozzám, nem vagyok egyedül, akkor semmi gond. De ha csak szendvicsen élek, és egyedül vagyok, akkor nehezen telik meg. Én is folyamatosan változom. Régen imádtam a húst. Most már csak hellyes közzel eszek. Régen nem szerettem az erőset, most szeretem. Még az erős savanyú paprikát is megszerettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és régen nem érdekeltek dolgok, ami most nagyon is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja pl.a szex!Régen engem se érdekelt,de ma már........ (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 10:53:35
Létrehozva:
|
|
|
Edda-t szerettem.. meg szeretem is hallgatni.. egészen addig, míg pataki nem kezdett el politizálni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nem szeretem, mikor színpadra visznek ilyen dolgokat! Én is otthon vagyok régi magyar rockból.....jah arra ott a Rap!!!!!! |
|
|
|
2010.05. 19. - 10:59:15
Létrehozva:
|
|
|
Helló! Nem a gyerek beteg, hanem a párom...és nem lesz már jobban, de köszönöm a jó kivánságot!!! Három óránkét adagolom.... nappal meg figyel rá a barátja. váltott müszakban nyomjuk, mert nekem amugy is max délután van bejárós melóm....de ma nincs (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) He-he én vágtam (végre) hogy a kicsid nem a gyerkőcöd, hanem a párod. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sajnálattal hallom a többit. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nekünk nyaralónk van.. anyámék tavasztól őszig ott is laknak... én csak hétvégente járok oda.. de valami nagyon jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát a fűnyírás az kemény.. de anyuék most vettek egy ilyen traktorost... mert már nem bírták.. le volt árazva, és pikk-pakk megcsinálják vele.. pedig nagyon nagyon a kert, és minden füvesítve van, mert két nyaraló van összenyitva. Így msot már külön élvezet.. én is csináltam múltkor.. szétrázta a seggem... leszálltam róla, és úgy bizsergett a seggem, mintha hangyák mászkáltak rajta... nagyon röhögött rajtam apám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sajnálom Brigi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nem ismerlek, de szerintem te egy nagyon jó csaj vagy.. mármint aranyos.. és toleráns (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sok kéne ilyenből (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tök jó hogy anyudék a meleg időszakban ott laknak. Az ilyet én is bínám. He-he fűnyírós ralli, a bizsegeti a popód? Tök jó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi onnan rendeztük be a gyerek szobát!És tök jó lett! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ismerem ezt a garnitúrát. Nagyon szép. Csodaszép gyerekszobát alkottatok a picilánynak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja pl.a szex!Régen engem se érdekelt,de ma már........ (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) He-he. |
|
|
|
2010.05. 19. - 10:59:42
Létrehozva:
|
|
|
Asimov- I robot????? " Ha csak te magad vagy bíztos benne, hogy igazad van, amikor mindeki hülyének néz, akkor kinek van igaza????" Még nem olvastam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a film most volt a tv-ben, de nem néztem meg, mert gondoltam, h köze nem lesz a könyvhöz... vagy jó lett a film? |
|
|
|
2010.05. 19. - 10:59:46
Létrehozva:
|
|
|
He-he én vágtam (végre) hogy a kicsid nem a gyerkőcöd, hanem a párod. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Milyen okos vagy látod!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A magyar vizsla imádnivaló (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A kicsinek is volt...mindíg "felfolyt" az ölébe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Elöszőr csak a fejét tette a combjára, utána a mancsait és a végén az egész kutya az ölében kucorgott....ez volt a technikája, hogy abba hagyja a munkát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...nem is érte úgy el az íróasztalt ..... |
|
|
|
2010.05. 19. - 11:00:31
Létrehozva:
|
|
|
Ja pl.a szex!Régen engem se érdekelt,de ma már........ (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Kétszer is Rex-et olvastam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Engem most sem érdekel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 11:00:34
Létrehozva:
|
|
|
Még nem olvastam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a film most volt a tv-ben, de nem néztem meg, mert gondoltam, h köze nem lesz a könyvhöz... vagy jó lett a film? meglepően jó a film!!! Csak ajánlani tudom!!!! |
|
|
|
2010.05. 19. - 11:00:43
Létrehozva:
|
|
|
Edda-t szerettem.. meg szeretem is hallgatni.. egészen addig, míg pataki nem kezdett el politizálni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nem szeretem, mikor színpadra visznek ilyen dolgokat! Az Edda anyum nagy kedvence. Ezen nőttem fel, de sajna negatív emlékek fűznek hozzá. Mikor apu részegen haszajött, mindig ezt bömböltette, mi meg nem tudtunk aludni, másnap hulla fáradtan mentünk suliba.... |
|
|
|
![]() ![]() |