![]() ![]() |
2010.05. 19. - 11:04:12
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Milyen okos vagy látod!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A magyar vizsla imádnivaló (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A kicsinek is volt...mindíg "felfolyt" az ölébe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Elöszőr csak a fejét tette a combjára, utána a mancsait és a végén az egész kutya az ölében kucorgott....ez volt a technikája, hogy abba hagyja a munkát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...nem is érte úgy el az íróasztalt ..... Jajjj.. de cukor.. imádom.. minden szőrös négylábú jöhet.. a rohadékok... engem kenyérre lehet kenni egy kiskutyával.. vagy naggyal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mindegy.. csak kutya legyen.. vagy cica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de szeretnék megint egyet.. hiányzik nagyon! Az Edda anyum nagy kedvence. Ezen nőttem fel, de sajna negatív emlékek fűznek hozzá. Mikor apu részegen haszajött, mindig ezt bömböltette, mi meg nem tudtunk aludni, másnap hulla fáradtan mentünk suliba.... Szegénykém... gyönyörű! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tesóm férje is magyar vizslát szeretett volna.. még jó, h nem vettek.. most válásnál lenne ebből is vita, tutira! de milyen szépek a vizsla kölykök... rohat gyűrött grimaszológépek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 11:04:28
Létrehozva:
|
|
|
Milyen okos vagy látod!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A magyar vizsla imádnivaló (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A kicsinek is volt...mindíg "felfolyt" az ölébe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Elöszőr csak a fejét tette a combjára, utána a mancsait és a végén az egész kutya az ölében kucorgott....ez volt a technikája, hogy abba hagyja a munkát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...nem is érte úgy el az íróasztalt ..... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) De édi lehetett |
|
|
|
2010.05. 19. - 11:06:33
Létrehozva:
|
|
|
He-he én vágtam (végre) hogy a kicsid nem a gyerkőcöd, hanem a párod. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sajnálattal hallom a többit. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tök jó hogy anyudék a meleg időszakban ott laknak. Az ilyet én is bínám. He-he fűnyírós ralli, a bizsegeti a popód? Tök jó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ismerem ezt a garnitúrát. Nagyon szép. Csodaszép gyerekszobát alkottatok a picilánynak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) He-he. Az jóóó,ha bizsegeti,mi???Köszi!És tényleg mi alkottuk sk. Itt festő nem járt,de a házban sehol sem!Olyan frankó festékek meg hengerek vannak ma már,hogy mi is meg tudtuk csinálni! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.05. 19. - 11:08:43
Létrehozva:
|
|
|
Jajjj.. de cukor.. imádom.. minden szőrös négylábú jöhet.. a rohadékok... engem kenyérre lehet kenni egy kiskutyával.. vagy naggyal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mindegy.. csak kutya legyen.. vagy cica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de szeretnék megint egyet.. hiányzik nagyon CSAK NÉGYLÁBÚ szörös állatok jöhetnek????? Nekünk van most cicánk--igazi!!!!! Pár hónapja pusztult el a görényünk 8 éves volt... http://www.youtube.com/user/Bridgy26#p/u/10/tAI5FOknx1E -----itt van You Tube-on... A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 19. - 11:09:31 |
|
|
|
2010.05. 19. - 11:09:00
Létrehozva:
|
|
|
Az Edda anyum nagy kedvence. Ezen nőttem fel, de sajna negatív emlékek fűznek hozzá. Mikor apu részegen haszajött, mindig ezt bömböltette, mi meg nem tudtunk aludni, másnap hulla fáradtan mentünk suliba.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 11:10:39
Létrehozva:
|
|
|
CSAK NÉGYLÁBÚ szörös állatok jöhetnek????? Nekünk van most cicánk--igazi!!!!! Pár hónapja pusztult el a görényünk 8 éves volt... http://www.youtube.com/user/Bridgy26#p/u/10/tAI5FOknx1E -----itt van You Tube-on... Kétlábúból is állat is jöhet .. csak ne legyen szőrös... mondjuk majd lecsupaszítom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez nekem semmi ......!! |
|
|
|
2010.05. 19. - 11:11:58
Létrehozva:
|
|
|
Kétlábúból is állat is jöhet .. csak ne legyen szőrös... mondjuk majd lecsupaszítom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez nekem semmi ......!! Na azért a szakáll meg a hosszú haj....haj-haj (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 11:12:45
Létrehozva:
|
|
|
Valamelyik este cigiztem a konyhaablakban.. földszinten lakom.. és egy görény ott volt az ablak alatt. szerintem valahonnan megléphetett, mert ez nincs nálunk csak úgy vadon.. nem?
Szóval fura cincogásra lettem figyelmes, még a füstöt is halkan fújtam ki.. és egyszer csak bámul rám.. annyira cuki volt.. nagyon figyelt rám.. demikor szóltam hozzá, eliszkolt a parkoló autók alá, és tovaszaladt... sajnáltam őt! de láthatólag jól feltalálta magát A tieteket is lehetett hajtogatni? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 11:14:25
Létrehozva:
|
|
|
Az jóóó,ha bizsegeti,mi???Köszi!És tényleg mi alkottuk sk. Itt festő nem járt,de a házban sehol sem!Olyan frankó festékek meg hengerek vannak ma már,hogy mi is meg tudtuk csinálni! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon kreatívak vagytok. Tök szép a szoba. Meg vidám. Gondolom szereti is a picilány. Én nem szeretek festeni, szerencsére az öcsém szobafestő.... Viszont mázolni utál, így rám maradt az összes ajtó, abalak, lábazat (mert pesze nekem a hagyományos nem volt jó, külön asztalossal csináltattuk) és a hatalmas beépített szekrényt. De utáltam.... |
|
|
|
2010.05. 19. - 11:14:44
Létrehozva:
|
|
|
Na azért a szakáll meg a hosszú haj....haj-haj (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) szakáll nem... érzékeny a bőröm, bár barátnőm azt mondta, megszoknám a szakállas pasikat is. A borosta nagyon sármos.. csak ne pattogjon ki tőle a pofám.. Viszont minden pasimat ráveszem a gyantára.. mellkas.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 11:15:43
Létrehozva:
|
|
|
szakáll nem... érzékeny a bőröm, bár barátnőm azt mondta, megszoknám a szakállas pasikat is. A borosta nagyon sármos.. csak ne pattogjon ki tőle a pofám.. Viszont minden pasimat ráveszem a gyantára.. mellkas.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát tudsz valamit, ha miattad gyantáztatnak. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 11:16:07
Létrehozva:
|
|
|
Hát tudsz valamit, ha miattad gyantáztatnak. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ja.. gyantázni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 11:16:29
Létrehozva:
|
|
|
Ja.. gyantázni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dinka. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 11:18:14
Létrehozva:
|
|
|
Valamelyik este cigiztem a konyhaablakban.. földszinten lakom.. és egy görény ott volt az ablak alatt. szerintem valahonnan megléphetett, mert ez nincs nálunk csak úgy vadon.. nem? Szóval fura cincogásra lettem figyelmes, még a füstöt is halkan fújtam ki.. és egyszer csak bámul rám.. annyira cuki volt.. nagyon figyelt rám.. demikor szóltam hozzá, eliszkolt a parkoló autók alá, és tovaszaladt... sajnáltam őt! de láthatólag jól feltalálta magát A tieteket is lehetett hajtogatni? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aham....a lányom Emy azt csinált vele amit csak akart (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Amugy a vadászgörény nem nagyon marad meg a szabadban annyira háziasított....de vadon él Mo-on görény...cukik... |
|
|
|
2010.05. 19. - 11:19:48
Létrehozva:
|
|
|
Na megyek csajok, mert mindjárt jönnek a vendégeim!
Jók legyetek, puszka! Aham....a lányom Emy azt csinált vele amit csak akart (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Amugy a vadászgörény nem nagyon marad meg a szabadban annyira háziasított....de vadon él Mo-on görény...cukik... Akkor ez lehet vadgörény volt? remélem, most h mondod, nem maradnak meg... bejönnek egyébként szerintem simán a városba.. nem egyszer találkoztam már éjjel rókával is! |
|
|
|
2010.05. 19. - 11:20:20
Létrehozva:
|
|
|
szakáll nem... érzékeny a bőröm, bár barátnőm azt mondta, megszoknám a szakállas pasikat is. A borosta nagyon sármos.. csak ne pattogjon ki tőle a pofám.. Viszont minden pasimat ráveszem a gyantára.. mellkas.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A gyanta fontos fejől lefelé (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) máshol is kidörzsölheti az arcocskádat (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ..mármint a szőre a kutyusnak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 11:22:29
Létrehozva:
|
|
|
A gyanta fontos fejől lefelé (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) máshol is kidörzsölheti az arcocskádat (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ..mármint a szőre a kutyusnak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) áhááhhhhhháhhhááá.. dörzsölje, dörzsölje (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 11:23:40
Létrehozva:
|
|
|
áhááhhhhhháhhhááá.. dörzsölje, dörzsölje (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem csalódtam benned (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 11:23:54
Létrehozva:
|
|
|
de mondom... gyantázunk .. gyantáznék.. ha lenne kit.. mármint sajátot! a meló az más (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 19. - 11:25:14
Létrehozva:
|
|
|
Nagyon kreatívak vagytok. Tök szép a szoba. Meg vidám. Gondolom szereti is a picilány. Én nem szeretek festeni, szerencsére az öcsém szobafestő.... Viszont mázolni utál, így rám maradt az összes ajtó, abalak, lábazat (mert pesze nekem a hagyományos nem volt jó, külön asztalossal csináltattuk) és a hatalmas beépített szekrényt. De utáltam.... Szereti ám,főleg a szét pakolást!Igen az ajtókat mi is úgy csináltattuk(a festést).Nem volt helyünk lefesteni,így hát apósjelöltem festette le,nekik van pincéjük!Majd keresek olyan képet amin már le van festve! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |