2400 Oldal V  « < 1765 1766 1767 1768 1769 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.05. 19. - 11:44:52
Létrehozva: #35321

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.05. 19. - 10:13:22) *
A kép alján lévő szövegben a név,hogy Elizabeth az vezetett nyomra meg,hogy írtad még tegnap,hogy a történetben Dave szereti a vért vagy valami ilyesmi... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Kül ha jól rémlik a Strange affection 2 is elég érdekes résznél maradt félben....

"hűséges olvasó" (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) igyekszem....

igyekszem majd azt is folytatni alkalomadtán (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

IKEA-ban még nem voltam. majd Angie egyszer elvisz XD

süni: nagyon szupi a kislányod szobája (főleg az Arieles falfestés - azt ki csinálta?!) illetve a hálóbútorotok is!!! ja és én is szeretek szobát vagy ablakkeretet festeni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a ház körül mindig segítek apuéknak ha otthon vagyok. huh nyáron nekiugrunk az új fürdő/konyha/gardrób kombónak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

köszi a drukkot mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) úgy néz ki még 3-as is lehet belőle (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) laza volt a tanár! duplacsöves géppisztolyokkal nyomult mindenki! XDDDD

jaja, a mi környékünkön is van vadon görény, meg padláson nyestjeink is voltak/vannak egy időben. meg ősszel mindig előkerül a kertben a sünikénk is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehehehehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) örülök Brig, hogy nem csalódtál Edóban! XD én megmondtaaaam!!! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 19. - 11:50:06
Létrehozva: #35322

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 19. - 11:51:09) *
Hát nem tudom, neki már így is rengeteg priusza van a főnökeimnél kezdve az autótól, a jogsin át... és hát most jött a posta, bontom ki............ majdnem elájultam. A húga szvsz megint nem fizette a személyi kölcsönt és az Angyalom a kezes és, az az összeg, amit megláttam..................... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Szerintem igen, borzasztóan el volt kenődve, azt monda, ma nem veszi fel senkinek a telefont, hagyják békén, nincs jó passzban, és csak annyit mondott, hogy magánéleti problémája van és most fáj neki....... ebből másra nem tudok következtetni.

Letiltás? Á de sajnálom szegényt hogy ilyen ehyezetbe került. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A kezességgel nagyon vigyázni kell. Csak hát az embert testvére.... Jól látom? Megint? Már nem az első? Ájájájáj

Küldjél neki egy hatalmas SMS-ölelést.

Ja, és bocsi hogy átsiklottam, ez a meló átka..... Szóljál máskor is!

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 19. - 12:25:14) *
Szereti ám,főleg a szét pakolást!Igen az ajtókat mi is úgy csináltattuk(a festést).Nem volt helyünk lefesteni,így hát apósjelöltem festette le,nekik van pincéjük!Majd keresek olyan képet amin már le van festve! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Bárcsak nekem is lenne egy apósom aki lefestette volna.....
Az én munkám látszik az előző képeken, csak nem szabad kinagyítani. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Oké, várom a képet.

Usi, gratula! Tudam én hogy nem lesz bukta.

Vigyázz az IKEA-val, ha elvisz Ange lehet haza sem akarsz majd menni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na meg a vastag pénztárca sem árt...... tana, tudom.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 19. - 11:58:34
Létrehozva: #35323

devotee

hát max vmi apróságot meg kaját tudnék ott venni egyelőre XD mármint az IKEA-ban (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 19. - 12:01:22
Létrehozva: #35324

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 19. - 12:58:34) *
hát max vmi apróságot meg kaját tudnék ott venni egyelőre XD mármint az IKEA-ban (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Van sok szép apróság is. Meg azt is szeretem, hogy vannak jó olcsó dolgok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mert én állandóan spórolok, kevés a forint......
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 19. - 12:05:34
Létrehozva: #35325

devotee

hát ja... a kevés forint majdnem mindenkinek a baja :S

ja és szép a hálórészletetek is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(mondjuk az a sarok nekem már túlságosan letisztult XD - látod? mondom én hogy gyorsan változik ez nálam XD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 19. - 12:06:12
Létrehozva: #35326

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 19. - 12:44:52) *
igyekszem majd azt is folytatni alkalomadtán (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

IKEA-ban még nem voltam. majd Angie egyszer elvisz XD

süni: nagyon szupi a kislányod szobája (főleg az Arieles falfestés - azt ki csinálta?!) illetve a hálóbútorotok is!!! ja és én is szeretek szobát vagy ablakkeretet festeni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a ház körül mindig segítek apuéknak ha otthon vagyok. huh nyáron nekiugrunk az új fürdő/konyha/gardrób kombónak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

köszi a drukkot mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) úgy néz ki még 3-as is lehet belőle (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) laza volt a tanár! duplacsöves géppisztolyokkal nyomult mindenki! XDDDD

jaja, a mi környékünkön is van vadon görény, meg padláson nyestjeink is voltak/vannak egy időben. meg ősszel mindig előkerül a kertben a sünikénk is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehehehehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) örülök Brig, hogy nem csalódtál Edóban! XD én megmondtaaaam!!! XD

A párom festette!Összehozta a Vukot az Ariellel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 19. - 12:09:11
Létrehozva: #35327

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 19. - 13:05:34) *
hát ja... a kevés forint majdnem mindenkinek a baja :S

ja és szép a hálórészletetek is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(mondjuk az a sarok nekem már túlságosan letisztult XD - látod? mondom én hogy gyorsan változik ez nálam XD)

Az igen... de látnád a másik sarkot, ott van a fésülködő asztalom, na ott a kupi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak azt nem mutogatom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 19. - 12:10:52
Létrehozva: #35328

devotee

Trix: hehehehehehe XD

süni: nah, akkor a párod is nagyon kis kreatív! grat neki! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 19. - 12:13:14
Létrehozva: #35329

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 19. - 13:10:52) *
Trix: hehehehehehe XD

süni: nah, akkor a párod is nagyon kis kreatív! grat neki! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Oké,köszi,átadom!Mondhatni,hogy ő a kreatív(abb)a családban (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 19. - 12:19:45
Létrehozva: #35330

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 19. - 13:13:14) *
Oké,köszi,átadom!Mondhatni,hogy ő a kreatív(abb)a családban (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Olyan ajtósat most nem találtam,csak ilyeneket! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  014.jpg ( 151.14K ) Letöltések száma: 7
Mellékelt állomány:  019.jpg ( 147.63K ) Letöltések száma: 10

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 19. - 12:24:19
Létrehozva: #35331

devotee

tök jó lakásotok van!!! szeretem az ilyen meleg színeket!

(nah összedobok vmi kaját mert ma még csak egy kávé meg egy joghurt csúszott le)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 19. - 12:31:26
Létrehozva: #35332

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 19. - 13:19:45) *
Olyan ajtósat most nem találtam,csak ilyeneket! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Ez meg az én saját sarkom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  DSC00528.JPG ( 31.23K ) Letöltések száma: 9

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 19. - 12:33:04
Létrehozva: #35333

devotee

csak nem szereted a Ferrarit? XDD hehe XDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 19. - 12:38:55
Létrehozva: #35334

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 19. - 13:33:04) *
csak nem szereted a Ferrarit? XDD hehe XDD

Csak szeretném.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De majd egyszer hátha...... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 19. - 13:36:35) *
Csak szeretném.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De majd egyszer hátha...... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Most úgyis kevesen vagyunk,megnézem,hogy itt mekkorába rakja ki a hátam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  DSC00283.JPG ( 38.07K ) Letöltések száma: 10

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 19. - 12:40:32
Létrehozva: #35335

devotee

tök jó ez a tetkó! mikor csináltattad?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 19. - 12:46:47
Létrehozva: #35336

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 19. - 13:40:32) *
tök jó ez a tetkó! mikor csináltattad?

Köszi!Tavaly!De ezt már egyszer megbeszéltük?Vagy nem veled? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 19. - 13:04:12
Létrehozva: #35337

devotee

ööö lehet kihagy az agyam XD tod, sok új infó XD

mai menü: enyhén odakapott sült virsli tasakos rizzsel és gyanús céklával XD
ugye egy hét alatt nem romlik meg a cékla? XD
ja és X-men 3 (sajna az első két rész nincs lenn nálam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) )
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 19. - 13:13:55
Létrehozva: #35338

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 19. - 14:04:12) *
ööö lehet kihagy az agyam XD tod, sok új infó XD

mai menü: enyhén odakapott sült virsli tasakos rizzsel és gyanús céklával XD
ugye egy hét alatt nem romlik meg a cékla? XD
ja és X-men 3 (sajna az első két rész nincs lenn nálam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) )

Ha a cékla a hűtőben volt akkor jónak kellene lennie,szerintem!Jó étvágyat! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Huhuhúúú!Geri!Van mit olvasni?!Hagytunk magunk után egy keveset! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Cső!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 19. - 13:24:23
Létrehozva: #35339

devotee

Sziasztok!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Olvasgattam vissza, de annyira kihagy az agyam, hogy úgy döntöttem, inkább megpróbálok csak úgy bekapcsolódni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ma megjött a bikicsunáj-os póló amit a fiú osztálytársaimmal csinált(att)unk, nagyon állat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A suliban mindenki tátott szájjal bámult utánunk xD
Na milyen idő van? Nálunk süt a nap (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ma motorral mentem suliba (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 19. - 13:32:14
Létrehozva: #35340

devotee

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.05. 19. - 14:24:23) *
Sziasztok!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Olvasgattam vissza, de annyira kihagy az agyam, hogy úgy döntöttem, inkább megpróbálok csak úgy bekapcsolódni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ma megjött a bikicsunáj-os póló amit a fiú osztálytársaimmal csinált(att)unk, nagyon állat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A suliban mindenki tátott szájjal bámult utánunk xD
Na milyen idő van? Nálunk süt a nap (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ma motorral mentem suliba (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Itt is próbálkozik,de nem nagyon jön össze neki,mármint a napnak!Rakj már ki egy képet a pólóról,kíváncsi vagyok rá (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Jajjj gyerekek mit találtam......De régen volt..... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  DSC00148.JPG ( 90.69K ) Letöltések száma: 8

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1765 1766 1767 1768 1769 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
145 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (145 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: