![]() ![]() |
2010.05. 19. - 11:44:52
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A kép alján lévő szövegben a név,hogy Elizabeth az vezetett nyomra meg,hogy írtad még tegnap,hogy a történetben Dave szereti a vért vagy valami ilyesmi... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Kül ha jól rémlik a Strange affection 2 is elég érdekes résznél maradt félben.... "hűséges olvasó" (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) igyekszem.... igyekszem majd azt is folytatni alkalomadtán (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) IKEA-ban még nem voltam. majd Angie egyszer elvisz XD süni: nagyon szupi a kislányod szobája (főleg az Arieles falfestés - azt ki csinálta?!) illetve a hálóbútorotok is!!! ja és én is szeretek szobát vagy ablakkeretet festeni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a ház körül mindig segítek apuéknak ha otthon vagyok. huh nyáron nekiugrunk az új fürdő/konyha/gardrób kombónak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) köszi a drukkot mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) úgy néz ki még 3-as is lehet belőle (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) laza volt a tanár! duplacsöves géppisztolyokkal nyomult mindenki! XDDDD jaja, a mi környékünkön is van vadon görény, meg padláson nyestjeink is voltak/vannak egy időben. meg ősszel mindig előkerül a kertben a sünikénk is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehehehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) örülök Brig, hogy nem csalódtál Edóban! XD én megmondtaaaam!!! XD |
|
|
|
2010.05. 19. - 11:50:06
Létrehozva:
|
|
|
Hát nem tudom, neki már így is rengeteg priusza van a főnökeimnél kezdve az autótól, a jogsin át... és hát most jött a posta, bontom ki............ majdnem elájultam. A húga szvsz megint nem fizette a személyi kölcsönt és az Angyalom a kezes és, az az összeg, amit megláttam..................... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Szerintem igen, borzasztóan el volt kenődve, azt monda, ma nem veszi fel senkinek a telefont, hagyják békén, nincs jó passzban, és csak annyit mondott, hogy magánéleti problémája van és most fáj neki....... ebből másra nem tudok következtetni. Letiltás? Á de sajnálom szegényt hogy ilyen ehyezetbe került. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) A kezességgel nagyon vigyázni kell. Csak hát az embert testvére.... Jól látom? Megint? Már nem az első? Ájájájáj Küldjél neki egy hatalmas SMS-ölelést. Ja, és bocsi hogy átsiklottam, ez a meló átka..... Szóljál máskor is! Szereti ám,főleg a szét pakolást!Igen az ajtókat mi is úgy csináltattuk(a festést).Nem volt helyünk lefesteni,így hát apósjelöltem festette le,nekik van pincéjük!Majd keresek olyan képet amin már le van festve! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bárcsak nekem is lenne egy apósom aki lefestette volna..... Az én munkám látszik az előző képeken, csak nem szabad kinagyítani. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oké, várom a képet. Usi, gratula! Tudam én hogy nem lesz bukta. Vigyázz az IKEA-val, ha elvisz Ange lehet haza sem akarsz majd menni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na meg a vastag pénztárca sem árt...... tana, tudom. |
|
|
|
2010.05. 19. - 11:58:34
Létrehozva:
|
|
|
hát max vmi apróságot meg kaját tudnék ott venni egyelőre XD mármint az IKEA-ban (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.05. 19. - 12:01:22
Létrehozva:
|
|
|
hát max vmi apróságot meg kaját tudnék ott venni egyelőre XD mármint az IKEA-ban (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Van sok szép apróság is. Meg azt is szeretem, hogy vannak jó olcsó dolgok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mert én állandóan spórolok, kevés a forint...... |
|
|
|
2010.05. 19. - 12:05:34
Létrehozva:
|
|
|
hát ja... a kevés forint majdnem mindenkinek a baja :S
ja és szép a hálórészletetek is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (mondjuk az a sarok nekem már túlságosan letisztult XD - látod? mondom én hogy gyorsan változik ez nálam XD) |
|
|
|
2010.05. 19. - 12:06:12
Létrehozva:
|
|
|
igyekszem majd azt is folytatni alkalomadtán (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) IKEA-ban még nem voltam. majd Angie egyszer elvisz XD süni: nagyon szupi a kislányod szobája (főleg az Arieles falfestés - azt ki csinálta?!) illetve a hálóbútorotok is!!! ja és én is szeretek szobát vagy ablakkeretet festeni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a ház körül mindig segítek apuéknak ha otthon vagyok. huh nyáron nekiugrunk az új fürdő/konyha/gardrób kombónak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) köszi a drukkot mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) úgy néz ki még 3-as is lehet belőle (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) laza volt a tanár! duplacsöves géppisztolyokkal nyomult mindenki! XDDDD jaja, a mi környékünkön is van vadon görény, meg padláson nyestjeink is voltak/vannak egy időben. meg ősszel mindig előkerül a kertben a sünikénk is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehehehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) örülök Brig, hogy nem csalódtál Edóban! XD én megmondtaaaam!!! XD A párom festette!Összehozta a Vukot az Ariellel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 12:09:11
Létrehozva:
|
|
|
hát ja... a kevés forint majdnem mindenkinek a baja :S ja és szép a hálórészletetek is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (mondjuk az a sarok nekem már túlságosan letisztult XD - látod? mondom én hogy gyorsan változik ez nálam XD) Az igen... de látnád a másik sarkot, ott van a fésülködő asztalom, na ott a kupi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak azt nem mutogatom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 12:10:52
Létrehozva:
|
|
|
Trix: hehehehehehe XD
süni: nah, akkor a párod is nagyon kis kreatív! grat neki! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 12:13:14
Létrehozva:
|
|
|
Trix: hehehehehehe XD süni: nah, akkor a párod is nagyon kis kreatív! grat neki! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké,köszi,átadom!Mondhatni,hogy ő a kreatív(abb)a családban (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 12:19:45
Létrehozva:
|
|
|
Oké,köszi,átadom!Mondhatni,hogy ő a kreatív(abb)a családban (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Olyan ajtósat most nem találtam,csak ilyeneket! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 12:24:19
Létrehozva:
|
|
|
tök jó lakásotok van!!! szeretem az ilyen meleg színeket!
(nah összedobok vmi kaját mert ma még csak egy kávé meg egy joghurt csúszott le) |
|
|
|
2010.05. 19. - 12:31:26
Létrehozva:
|
|
|
Olyan ajtósat most nem találtam,csak ilyeneket! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Ez meg az én saját sarkom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.05. 19. - 12:33:04
Létrehozva:
|
|
|
csak nem szereted a Ferrarit? XDD hehe XDD
|
|
|
|
2010.05. 19. - 12:38:55
Létrehozva:
|
|
|
csak nem szereted a Ferrarit? XDD hehe XDD Csak szeretném.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De majd egyszer hátha...... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Csak szeretném.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De majd egyszer hátha...... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Most úgyis kevesen vagyunk,megnézem,hogy itt mekkorába rakja ki a hátam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.05. 19. - 12:40:32
Létrehozva:
|
|
|
tök jó ez a tetkó! mikor csináltattad?
|
|
|
|
2010.05. 19. - 12:46:47
Létrehozva:
|
|
|
tök jó ez a tetkó! mikor csináltattad? Köszi!Tavaly!De ezt már egyszer megbeszéltük?Vagy nem veled? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 13:04:12
Létrehozva:
|
|
|
ööö lehet kihagy az agyam XD tod, sok új infó XD
mai menü: enyhén odakapott sült virsli tasakos rizzsel és gyanús céklával XD ugye egy hét alatt nem romlik meg a cékla? XD ja és X-men 3 (sajna az első két rész nincs lenn nálam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) |
|
|
|
2010.05. 19. - 13:13:55
Létrehozva:
|
|
|
ööö lehet kihagy az agyam XD tod, sok új infó XD mai menü: enyhén odakapott sült virsli tasakos rizzsel és gyanús céklával XD ugye egy hét alatt nem romlik meg a cékla? XD ja és X-men 3 (sajna az első két rész nincs lenn nálam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) Ha a cékla a hűtőben volt akkor jónak kellene lennie,szerintem!Jó étvágyat! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Huhuhúúú!Geri!Van mit olvasni?!Hagytunk magunk után egy keveset! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Cső! |
|
|
|
2010.05. 19. - 13:24:23
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Olvasgattam vissza, de annyira kihagy az agyam, hogy úgy döntöttem, inkább megpróbálok csak úgy bekapcsolódni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma megjött a bikicsunáj-os póló amit a fiú osztálytársaimmal csinált(att)unk, nagyon állat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A suliban mindenki tátott szájjal bámult utánunk xD Na milyen idő van? Nálunk süt a nap (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ma motorral mentem suliba (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 13:32:14
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Olvasgattam vissza, de annyira kihagy az agyam, hogy úgy döntöttem, inkább megpróbálok csak úgy bekapcsolódni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma megjött a bikicsunáj-os póló amit a fiú osztálytársaimmal csinált(att)unk, nagyon állat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A suliban mindenki tátott szájjal bámult utánunk xD Na milyen idő van? Nálunk süt a nap (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ma motorral mentem suliba (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Itt is próbálkozik,de nem nagyon jön össze neki,mármint a napnak!Rakj már ki egy képet a pólóról,kíváncsi vagyok rá (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Jajjj gyerekek mit találtam......De régen volt..... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
![]() ![]() |