2400 Oldal V  « < 1768 1769 1770 1771 1772 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
lolacska
post 2010.05. 19. - 19:20:49
Létrehozva: #35381

devotee

Edó, azt én tudom hogy te is szívesebben tudnád Martin oldalán mint Jennel XDDD imádlak (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) én is így vagyok ezzel mint tudod (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Vica, áááááááá... slash, fúúúj, soha! miccsoda fertő, bloáááá XDDD

Süni, nem baj az ha szőrmók vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tudod azt hogy hívják, az arcszőrzetet mifelénk? megfejtés lentebb

((((pinabosszantó))))
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.05. 19. - 19:20:54
Létrehozva: #35382

devotee

Idézet (Niki @ 2010.05. 18. - 19:43:48) *
Ja mármint iwiw.

Remélem nem ti voltatok, most hogy így leidiótáztam az illetőt. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Hát, nem vagyok biztos benne hogy nem én voltam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szoktam ilyen módon garázdálkodni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 19. - 19:23:11
Létrehozva: #35383

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.05. 19. - 20:18:29) *
na igen, a móderek összetartanak. de amúgy az pl érdekes, hogy buliban is mekkora közösségi érzés van már (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ugyanakkor meg... mért olyan ronda, buta gyökerek a móder fiúk a bulikban???
persze elfogadom én őket, meg tolerálom (a víztorony csávón kívül) de nem viszem haza egyikett sem (pedig egyet már kellene (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

Jaja, tényleg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sajnos a Móder pasik a bulikban hát.... ha a szőrmókból indulunk ki......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De azért vannak jó arcok, pl. Kesik vagy Preci vagy Pacsi, akikkel Düsseldorfban voltunk, Neo vagy az Angyalom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És itt a Gergő meg a Süni.... de közülük szinte csak a Kesik jár bulizni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kár (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 19. - 19:24:19
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.05. 19. - 19:29:42
Létrehozva: #35384

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 19. - 20:23:11) *
Jaja, tényleg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sajnos a Móder pasik a bulikban hát.... ha a szőrmókból indulunk ki......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De azért vannak jó arcok, pl. Kesik vagy Preci vagy Pacsi, akikkel Düsseldorfban voltunk, Neo vagy az Angyalom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És itt a Gergő meg a Süni.... de közülük szinte csak a Kesik jár bulizni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kár (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Ó, zavarba hozol... (pirul-pirul-pirul)
Köszönöm! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Ha egy kicsit rendbe jövök anyagilag sűrűbben is el tudok járni bulizni. Most sajnos annyi pénzem van hogy fizetéstől fizetésig nem halunk éhen a lányommal. Ezért is vártam a béremelést, amiről ugye szépen lemaradtam. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
De remélem hamarosan fordul a kocka... elvégre nem eshet állandóan csak a szar oldalára. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 19. - 19:36:54
Létrehozva: #35385

devotee

Lola.. azért vannak jó csávók is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én azért néha találok.. persze haza egyet sem vinnék.. mivel mindig külhonban bulizok.. max engem vinnének, de ahhoz meg fostalicska vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és ha egy pszichopata? hányszor megbántam én már ezt a hozzáállásom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Víztorony mindig kedves... olyan kedvesen, és behízelkedően tud csatak részegen nyomulni.. szerintem azt sem tudja, éppen kire vetődik.. nő... szőke... hopp, és már ott is van... hehhehehhee.. annyit nevetek rajta... az szép volt, mikor Kesik a fülénél fogva szedte le a gyereket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de ne bántsuk, üde színfoltja a DM buliknak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 19. - 19:37:07
Létrehozva: #35386

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.05. 19. - 20:18:29) *
na igen, a móderek összetartanak. de amúgy az pl érdekes, hogy buliban is mekkora közösségi érzés van már (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ugyanakkor meg... mért olyan ronda, buta gyökerek a móder fiúk a bulikban???
persze elfogadom én őket, meg tolerálom (a víztorony csávón kívül) de nem viszem haza egyikett sem (pedig egyet már kellene (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

Buta gyökééér????? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 19. - 19:41:55
Létrehozva: #35387

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.05. 19. - 20:29:42) *
Ó, zavarba hozol... (pirul-pirul-pirul)
Köszönöm! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Ha egy kicsit rendbe jövök anyagilag sűrűbben is el tudok járni bulizni. Most sajnos annyi pénzem van hogy fizetéstől fizetésig nem halunk éhen a lányommal. Ezért is vártam a béremelést, amiről ugye szépen lemaradtam. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
De remélem hamarosan fordul a kocka... elvégre nem eshet állandóan csak a szar oldalára. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De könnyű téged zavarba hozni! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jóóóó, gyere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd szólj, hogy mikor csapódsz és akkor nagy szeretettel várunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eddig szinte csak Kesikkel tudtunk bulizni, kivéve a januári aftert, mert ott ott volt Tatu is velünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Sajnálom még mindig a béremelésed elmaradását (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) És igen, ahogy a Holló-ban van az idézet "Nem eshet örökké"

Megyek aludni.... nincs túl jó kedvem, fáradt is vagyok, meg aggódom valaki miatt... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Puszi nektek!!!

Edó!

De hogy lett ő Víztorony? Erről lemaradtam (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Hát az valóban mókás volt, amikor Kesik belecsípett a csávó fülébe és úgy húzta le rólad a gyereket a Cool-ban.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 19. - 19:44:49
Létrehozva: #35388

devotee

Idézet
Edó, azt én tudom hogy te is szívesebben tudnád Martin oldalán mint Jennel XDDD imádlak (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) én is így vagyok ezzel mint tudod (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Vica, áááááááá... slash, fúúúj, soha! miccsoda fertő, bloáááá XDDD

Süni, nem baj az ha szőrmók vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tudod azt hogy hívják, az arcszőrzetet mifelénk? megfejtés lentebb

Nem sikerült valami jól!Ezért kiradiroztam az egészet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

((((pinabosszantó))))
(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nem sikerült valami jól!Ezért kiradiroztam az egészet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hozzászólást -szuhaisüni- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 19. - 19:47:35
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.05. 19. - 19:49:37
Létrehozva: #35389

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 19. - 20:41:55) *
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De könnyű téged zavarba hozni! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jóóóó, gyere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd szólj, hogy mikor csapódsz és akkor nagy szeretettel várunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eddig szinte csak Kesikkel tudtunk bulizni, kivéve a januári aftert, mert ott ott volt Tatu is velünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Sajnálom még mindig a béremelésed elmaradását (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) És igen, ahogy a Holló-ban van az idézet "Nem eshet örökké"

Szólok! Remélem nagyon hamar! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát igen... elvileg januárban én is ott voltam, csak baromira fáradtan a konci alatti ugrálástól egy sarokból figyeltem a sok bulizó embert. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ja, és a "Holló"! Imádom azt a filmet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó éjt, én is megyek pihenni, reggel korán munka. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 19. - 19:53:27
Létrehozva: #35390

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 19. - 20:41:55) *

Jóóóó, gyere Majd szólj, hogy mikor csapódsz és akkor nagy szeretettel várunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eddig szinte csak Kesikkel tudtunk bulizni, kivéve a januári aftert, mert ott ott volt Tatu is velünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Sajnálom még mindig a béremelésed elmaradását És igen, ahogy a Holló-ban van az idézet "Nem eshet örökké"

Megyek aludni.... nincs túl jó kedvem, fáradt is vagyok, meg aggódom valaki miatt...

Puszi nektek!!!

Edó!

De hogy lett ő Víztorony? Erről lemaradtam Hát az valóban mókás volt, amikor Kesik belecsípett a csávó fülébe és úgy húzta le rólad a gyereket a Cool-ban.

Hát én neveztem el... mert pont akkora a feje, mint egy víztorony de nem? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ami nem baj, csak ne lenne ekkora önbizalma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie... ez volt régen a pasimmal a mondásunk.. örökké nem eshet (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

És ne szomorkodj, nyugalom.. nem kell teréz anyu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mindenkit nem lehet megmenteni lelkem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Neo, én is nagyon sajnálom, de hidd el, össze fogod magad szedni. Én sem voltam sehol mostanában, hetekig vajas kenyéren éltem, mert a kaján tudtam már csak spórolni.. most úgy néz ki, helyre jöttem. Pozitív gondolkodás.. komolyan.. ez mindig segít.. állj mindenhez pozitívan... szeresd a pénzt, és az is szeretni fog téged

Jóccak Neo, jóccak Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 19. - 20:44:49) *
Nem sikerült valami jól!Ezért kiradiroztam az egészet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mármint leborotváltad magad?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 19. - 19:54:20
Létrehozva: #35391

devotee

hát ő úgy lett víztorony, amúgy a nevet Edó adta neki, hogy ugye akkora feje van, és gömb. és olyan mint egy víztorony, na (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Süni: hát ha egyszer gyökerek! a butaság süt a szemükből meg ilyesmi. borzalom...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 19. - 19:59:09
Létrehozva: #35392

devotee

Bezzeg az én szemem.. Lolácska.. abba imádsz bele nézni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 19. - 20:00:31
Létrehozva: #35393

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 19. - 20:59:09) *
Bezzeg az én szemem.. Lolácska.. abba imádsz bele nézni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

mer azok szépek, és tartalmasak, életem (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
12-én majd megnézem azért mégegyszer, el ne felejtsem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 19. - 20:00:37
Létrehozva: #35394

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 19. - 20:53:27) *
Hát én neveztem el... mert pont akkora a feje, mint egy víztorony de nem? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ami nem baj, csak ne lenne ekkora önbizalma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie... ez volt régen a pasimmal a mondásunk.. örökké nem eshet (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

És ne szomorkodj, nyugalom.. nem kell teréz anyu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mindenkit nem lehet megmenteni lelkem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Neo, én is nagyon sajnálom, de hidd el, össze fogod magad szedni. Én sem voltam sehol mostanában, hetekig vajas kenyéren éltem, mert a kaján tudtam már csak spórolni.. most úgy néz ki, helyre jöttem. Pozitív gondolkodás.. komolyan.. ez mindig segít.. állj mindenhez pozitívan... szeresd a pénzt, és az is szeretni fog téged

Jóccak Neo, jóccak Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mármint leborotváltad magad?

Ja (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 19. - 20:02:35
Létrehozva: #35395

devotee

bzz... bezombultam az anyagtól, lemegyek edzeni mindjárt. majd jövök.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 19. - 20:12:59
Létrehozva: #35396

devotee

Én is megyek alukálni!Jó éjt mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 19. - 20:14:20
Létrehozva: #35397

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.05. 19. - 19:49:53) *

JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉZUSOM!!!!!!!!!! EZEN SIKÍTVA FELRÖHÖGTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDD
NAGYON BETEEEEEEEEEEEG!!!!!! XDDDDDDD
(azt vágjátok hogy Jen táskát fogó keze helyett Dave kezét szerkesztették oda??!?!?! XD)

Mode-os összetartás: nos, azért nem olyan tökéletes ha nagyobb skálán nézzük - főleg Magyarországon nem. De persze a kisebb csapatok (mint itt pl.) azok össze tudnak tartani és ez nagyon-nagyon jó. Szerintem. De szerintem szerintetek is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sajna én találkoztam már több bunkó Mode-ossal is - a bunkók mindenhol jelen vannak. De örülök, hogy nektek ebben úgy látszik nem volt részetek.
Na most már felvilágosodtam én is hogy ki az a Víztorony XD egyébként tényleg vicces pasi XD mozdul mindenkire akinek mellei vannak és nőnemű XDDD

közbe megnéztem a Hellboy-t is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tervezem a 2-es részt is. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 19. - 20:16:34
Létrehozva: #35398

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 19. - 21:12:59) *
Én is megyek alukálni!Jó éjt mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

Jóéjt Süni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.05. 19. - 20:16:40
Létrehozva: #35399

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.05. 19. - 14:02:35) *
bzz... bezombultam az anyagtól, lemegyek edzeni mindjárt. majd jövök.

Legközelebb több víz és több citrompotló....akkor nem üt akkorát (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Vagy válts dialer-t (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 19. - 20:19:02
Létrehozva: #35400

devotee

NEm ár Usi.. az Jen keze! neeeeem?

Idézet (Bridgycat @ 2010.05. 19. - 21:16:40) *
Legközelebb több víz és több citrompotló....akkor nem üt akkorát (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Vagy válts dialer-t (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Áááhhhhháháháháááá... mekkora (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pacsiiiiii! Brigi.. te teljesen kuplungos vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1768 1769 1770 1771 1772 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
109 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (109 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: