![]() ![]() |
2009.12. 07. - 18:25:54
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vica, értem.... hát nekem nagyon szerencsém van a szüleimmel. Jól kijönnek egymással, humorosak és minden oké. Hát igen tényleg szerencsés ha az ember lányának jó a családi háttere. Viszont elmondhatom,hogy nyugodt gyerekkorom volt.Nagyszülőkkel laktunk együtt vagyis anyu még mindig velük lakik.A mamám egy ma-holnap 74 éves tündéri öreglány akit imádok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bár ez nem mondható el a nagyapámról.Na az egy mocskos vénember. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
|
2009.12. 07. - 18:33:51
Létrehozva:
|
|
|
Hát Vica, akkor eléggé súlyos lehetett a helyzet (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Az én anyám októberben vált el a 2. férjétől..persze a hapsi már június előtt lelépett. Szerencséjére pestre még elvitt minket. Mert azt mondtam anyámnak, hogy ha Pestre nem visz el minket, és miatta nem tudunk elenni, akkor én megyek el hozzá meg az új nőjéhez, és én "ölöm" meg őket..és meg is tettem volna azt hiszem... Az igazi apámat meg 7 évesen láttam utoljára, de pár hete pont szóltam anyámnak, hogy ideje lenne megismernem. Azt hittem leordítja a fejemet, de nem.. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Csak mert anyám gyűlöli apámat.. Mode nálatok sem jobb a helyzet. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Kicsit hasonlit a helyzeted Dave-ére már ami azt illeti,hogy meg kéne ismerkedned az igazi apukáddal.Ugye ő sem igazán ismerte az igazi apját. Hát Mode mit mondhatnék sajnálom. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Az anyukádnak biztos meg van az oka a gyűlöletre az apukád iránt.Egyébként az én anyám is hasonlóan érez a faterom iránt.Bár azt szokta mondani,hogy csak szánalmat érez iránta.Meg tudom érteni. Na jó szomorú téma felé kanyarodtunk.Elnézést lányok nem akartalak untatni titeket a családi históriámmal. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2009.12. 07. - 18:42:35
Létrehozva:
|
|
|
Ugyan Vica, a barátnők meghallgatják egymást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mellesleg igen, kicsit Dave-es a helyzet, meg nagyon sok dolog van, ami közös, de sokan azért nem is hiszik el, miért szeretem ennyire Dave-et, mert nem ismernek igazán se a családi hátteret, se azt, hogy mit érzek valójában. Na ezt most megmagyaráztam..XD |
|
|
|
2009.12. 07. - 18:47:30
Létrehozva:
|
|
|
Ugyan Vica, a barátnők meghallgatják egymást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mellesleg igen, kicsit Dave-es a helyzet, meg nagyon sok dolog van, ami közös, de sokan azért nem is hiszik el, miért szeretem ennyire Dave-et, mert nem ismernek igazán se a családi hátteret, se azt, hogy mit érzek valójában. Na ezt most megmagyaráztam..XD Köszönöm Mode.Kedves vagy. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Hát az biztos,hogy hasonló helyzeteteknél fogva ti nagyon megértenétek egymást Dave-vel ha személyesen ismernétek egymást. Egyébként már egy ideje észre vettem,hogy valaki vendég folyamatosan olvas minket.Kivi lennék ki lehet.Lehet,hogy valamelyik admin rajtunk tartja a szemét?Hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 07. - 18:49:10
Létrehozva:
|
|
|
Néha kellenek ilyen pillanatok csajok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De semmi baj, majd most jön valami vidám! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica, tényleg szoktak minket olvasni "külsősök".... szegények mit szűrhetnek itt le az anakondákból meg hasonló hasonlatokból... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 07. - 18:52:18
Létrehozva:
|
|
|
anacondákból (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
2009.12. 07. - 18:56:27
Létrehozva:
|
|
|
anacondákból (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Na jó, csak egyről... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 07. - 18:58:07
Létrehozva:
|
|
|
Néha kellenek ilyen pillanatok csajok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De semmi baj, majd most jön valami vidám! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica, tényleg szoktak minket olvasni "külsősök".... szegények mit szűrhetnek itt le az anakondákból meg hasonló hasonlatokból... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie ezen már én is gondolkodtam.Szerintem azt gondolják,hogy egy csapat kiéhezett,szexmániás nő van itt akik másról sem tudnak ömlengeni mint Dave kukaca. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hogy is mondta Edóka? Már nem tudom azt a találó szót amit egyszer mondott kint a freestate-en... |
|
|
|
2009.12. 07. - 19:02:21
Létrehozva:
|
|
|
kukaca XDDD
Na most meg halálra röhögöm magam XD |
|
|
|
2009.12. 07. - 19:05:42
Létrehozva:
|
|
|
Oké irhattam volna himbilimbit is....vagy csüngős fuksziát a kukac helyett....tök mindegy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 07. - 19:10:14
Létrehozva:
|
|
|
Oké irhattam volna himbilimbit is....vagy csüngős fuksziát a kukac helyett....tök mindegy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) háhááá ez egyre jobb (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2009.12. 07. - 19:14:08
Létrehozva:
|
|
|
Kezdek belendülni.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 07. - 19:20:58
Létrehozva:
|
|
|
hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 07. - 19:23:56
Létrehozva:
|
|
|
hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode rövid,tömör és lényegre törő válasz... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 07. - 19:26:32
Létrehozva:
|
|
|
Csajok! Letört a fogam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pedig épp nem ettem semmit, ami a ritka pillanatok egyike.. és most fáj az arcom!!!! Holnap már megyek is fogdokihoz, csak még időpontom nincs... francba.. jó kis kiadás ez igy kari előtt....
Huhhh. már nem tudom mit mondtam a csajokra odakint (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) fogalmam nincs.. most ezen töröm a fejem, na majd beugrik !!! De mondok én rátok jelzőt csajok.. tüzelő szukák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ehheheehheeeh |
|
|
|
2009.12. 07. - 19:27:12
Létrehozva:
|
|
|
Oké irhattam volna himbilimbit is....vagy csüngős fuksziát a kukac helyett....tök mindegy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 07. - 19:27:28
Létrehozva:
|
|
|
Én sem nyertem.. de meg sem lepődtem, még életemben nem nyertem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Capri, te szoktad mondani, hogy Martin tökéletes csontozata? Meg izomzata ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tényleg az van neki, néztem milyen formás a segge (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, én szoktam XD Hát a feneke, az spec nagy, de ezt elnézzük neki XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 07. - 19:28:04
Létrehozva:
|
|
|
Csajok! Letört a fogam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pedig épp nem ettem semmit, ami a ritka pillanatok egyike.. és most fáj az arcom!!!! Holnap már megyek is fogdokihoz, csak még időpontom nincs... francba.. jó kis kiadás ez igy kari előtt.... Huhhh. már nem tudom mit mondtam a csajokra odakint (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) fogalmam nincs.. most ezen töröm a fejem, na majd beugrik !!! De mondok én rátok jelzőt csajok.. tüzelő szukák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ehheheehheeeh Edóka, ahogy leírtad nekem is elkezdett fájni... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2009.12. 07. - 19:29:17
Létrehozva:
|
|
|
Hát Vica, akkor eléggé súlyos lehetett a helyzet (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Az én anyám októberben vált el a 2. férjétől..persze a hapsi már június előtt lelépett. Szerencséjére pestre még elvitt minket. Mert azt mondtam anyámnak, hogy ha Pestre nem visz el minket, és miatta nem tudunk elenni, akkor én megyek el hozzá meg az új nőjéhez, és én "ölöm" meg őket..és meg is tettem volna azt hiszem... Az igazi apámat meg 7 évesen láttam utoljára, de pár hete pont szóltam anyámnak, hogy ideje lenne megismernem. Azt hittem leordítja a fejemet, de nem.. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Csak mert anyám gyűlöli apámat.. Látom a Mode-osoknál közös vonás az apátlanság. |
|
|
|
2009.12. 07. - 19:32:34
Létrehozva:
|
|
|
Én nem láttam nagynak a seggét... nagy a segge? én formás kereknek láttam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) no de mindegy.. elnézzük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sokkal inkább zavartak a fogai, de ez őt is zavarta, látszik sok felvételen, hogy furán mosolygott.. nem is értem miért ilyen későn csináltatta meg. És milyen érdekes.. Barátnőm annyira oda volt mindig Martin L. Gore-ért, hogy nem is vette észre, hogy milyen rettenetes volt a fogsora.. azt sem vette észre, hogy megcsináltatta.. neki úgy volt tökéletes, ahogy volt... és mai napig azt mondja... olyan gyönyörű a fogsoraaaaaa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én meg mindig röhögök rajta.. szerintem még nem is mondtam neki, hogy na az már nem az ő érdeme !!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |