![]() ![]() |
2010.05. 19. - 20:20:19
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
NEm ár Usi.. az Jen keze! neeeeem? Áááhhhhháháháháááá... mekkora (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pacsiiiiii! Brigi.. te teljesen kuplungos vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hmmmm igyekszem (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 20:21:49
Létrehozva:
|
|
|
Legközelebb több víz és több citrompotló....akkor nem üt akkorát (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Vagy válts dialer-t (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) HUHUHUHUH XDDDD ez jó! XD Edó jah, a karkötő meg a lánc miatt néztem félre - Dave-nek is ilyenjei vannak XDDDD kissé meg vagyok zizzenve XD pörgök XD |
|
|
|
2010.05. 19. - 20:31:12
Létrehozva:
|
|
|
Hát én neveztem el... mert pont akkora a feje, mint egy víztorony de nem? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ami nem baj, csak ne lenne ekkora önbizalma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie... ez volt régen a pasimmal a mondásunk.. örökké nem eshet (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) És ne szomorkodj, nyugalom.. nem kell teréz anyu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mindenkit nem lehet megmenteni lelkem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Jóccak Neo, jóccak Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jah, már értem, köszi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Annyira szép és igaz ez a mondás és szinte mindenre. Jómagam a Hollóból ismerem, azt hiszem most meg is nézem, amint lement nálam Shade - King of sorrow című száma. Tudom.... de hát én már csak ilyen hülye aggódós vagyok és ma is történt megint valami, ahhhh.... mi lenne ha nem történne semmi, legalább egyszer egyszerre azokkal, akiket imádok? Végre Andi nagyjából helyre jött, és Lacim is, erre ma Angyalomnál megint beütött a krach......... Miért van ez? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Arra vagyok ítéltetve, hogy mindig valakit összeszedjek a romjaiból. De kurva nehéz meló ez. Köszi, tényleg megyek.... Sade megríkat ha most nem állítom le. Befúrom magam a paplanba és alszok. |
|
|
|
2010.05. 19. - 20:40:06
Létrehozva:
|
|
|
Jah, már értem, köszi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Annyira szép és igaz ez a mondás és szinte mindenre. Jómagam a Hollóból ismerem, azt hiszem most meg is nézem, amint lement nálam Shade - King of sorrow című száma. Tudom.... de hát én már csak ilyen hülye aggódós vagyok és ma is történt megint valami, ahhhh.... mi lenne ha nem történne semmi, legalább egyszer egyszerre azokkal, akiket imádok? Végre Andi nagyjából helyre jött, és Lacim is, erre ma Angyalomnál megint beütött a krach......... Miért van ez? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Arra vagyok ítéltetve, hogy mindig valakit összeszedjek a romjaiból. De kurva nehéz meló ez. Köszi, tényleg megyek.... Sade megríkat ha most nem állítom le. Befúrom magam a paplanba és alszok. Nézzél valami vígjátékot.. amihez nem kell agy.. zsibbadj egyet Angie... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sipirc, jóccakát! |
|
|
|
2010.05. 19. - 20:44:11
Létrehozva:
|
|
|
Nézzél valami vígjátékot.. amihez nem kell agy.. zsibbadj egyet Angie... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sipirc, jóccakát! Rockhajó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A mai nap pozitívumai, amiket nem mondtam: 1. Megvan a jegyem az A-ha koncertre 2. Bekapcsolták a távfűtést!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tényleg jó8 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 20:50:21
Létrehozva:
|
|
|
Rockhajó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A mai nap pozitívumai, amiket nem mondtam: 1. Megvan a jegyem az A-ha koncertre 2. Bekapcsolták a távfűtést!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tényleg jó8 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na az pont jó lesz rá .. állatok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaja.. nálunk is van fűtés.. de bassza picsa megint mennyit fogok fizetni.. viszont konkrétan vasárnap majdnem megfagytam, úgyhogy muszáj. A-ha-t nem szeretem annyira.. szinte csak a take on me-t... a többi engem nem fogott meg annyira .. sosem voltam A-ha-s (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 21:00:49
Létrehozva:
|
|
|
Jah, már értem, köszi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Annyira szép és igaz ez a mondás és szinte mindenre. Jómagam a Hollóból ismerem, azt hiszem most meg is nézem, amint lement nálam Shade - King of sorrow című száma. Tudom.... de hát én már csak ilyen hülye aggódós vagyok és ma is történt megint valami, ahhhh.... mi lenne ha nem történne semmi, legalább egyszer egyszerre azokkal, akiket imádok? Végre Andi nagyjából helyre jött, és Lacim is, erre ma Angyalomnál megint beütött a krach......... Miért van ez? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Arra vagyok ítéltetve, hogy mindig valakit összeszedjek a romjaiból. De kurva nehéz meló ez. Köszi, tényleg megyek.... Sade megríkat ha most nem állítom le. Befúrom magam a paplanba és alszok. az angyalok sorsa.... én se voltam sose A-ha-s. mondjuk a Take on me az elmegy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kicsiként tetszett nagyon a képregényes klipje (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (hehe, a kis művészpalánta büdös kölök XD) na hát nálunk még mindig semmi fűtés de szerintem egy 2 fokkal melegebb lett a nap folyamán. |
|
|
|
2010.05. 19. - 21:24:10
Létrehozva:
|
|
|
no mi ez a nagy csönd?!
ha senki nem szól, tényleg elmegyek filmet nézni... |
|
|
|
2010.05. 19. - 21:27:05
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 19. - 21:31:46
Létrehozva:
|
|
|
nem. csak pörgök és ha nincs eléggé lekötve a figyelmem, előjön az a nálam nagyon ritka betegség hogy unatkozom.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 19. - 21:32:40
Létrehozva:
|
|
|
nem. csak pörgök és ha nincs eléggé lekötve a figyelmem, előjön az a nálam nagyon ritka betegség hogy unatkozom.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pedig én igyekszem (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) ..... |
|
|
|
2010.05. 19. - 21:36:49
Létrehozva:
|
|
|
Legközelebb több víz és több citrompotló....akkor nem üt akkorát (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Vagy válts dialer-t (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) háháháááháááá!!! ugyan mi még nem is beszéltünk, de erre azt kell mondjam, már meg ne haragudj: TE ÁÁÁÁÁÁLLLLLLLAT!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D:D lol XDDD |
|
|
|
2010.05. 19. - 21:37:58
Létrehozva:
|
|
|
Minggyá kivégzem a drifting-et (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
azért vagyok ilyen csendben.. vagy inkább felfokozott az állapot. na mindegy.. arc zsibbad... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 21:40:17
Létrehozva:
|
|
|
Minggyá kivégzem a drifting-et (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) azért vagyok ilyen csendben.. vagy inkább felfokozott az állapot. na mindegy.. arc zsibbad... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kérek kérek kérek kérek majd véleményt! |
|
|
|
2010.05. 19. - 21:40:21
Létrehozva:
|
|
|
nu én kondiztam egy barátit, most elmeek tusolni. tessék nekem hepázni itt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 19. - 21:40:43
Létrehozva:
|
|
|
háháháááháááá!!! ugyan mi még nem is beszéltünk, de erre azt kell mondjam, már meg ne haragudj: TE ÁÁÁÁÁÁLLLLLLLAT!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D lol XDDD Köszönöm, köszönöm....de hízelgéssel semmit sem érsz el nálam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 19. - 21:41:39 |
|
|
|
2010.05. 19. - 21:41:14
Létrehozva:
|
|
|
háháháááháááá!!! ugyan mi még nem is beszéltünk, de erre azt kell mondjam, már meg ne haragudj: TE ÁÁÁÁÁÁLLLLLLLAT!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D lol XDDD hát a kitárgyalt témákba meg perverzkedésekbe te is beleszólhatsz XD (csodálkoztam is kicsit hogy ez elmaradt eddig, hehe XD) |
|
|
|
2010.05. 19. - 21:52:37
Létrehozva:
|
|
|
hát a kitárgyalt témákba meg perverzkedésekbe te is beleszólhatsz XD (csodálkoztam is kicsit hogy ez elmaradt eddig, hehe XD) jah kérlek, mert nem volt időm még mindig elolvasni amit linkeltél... úgyhogy... majdcsak. én már amúgy azért sem olvasok itt vissza mert úgy vagyok vele hogy úgyis feljön majd még ugyanaz a téma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és tuuuuuudod hogy lesz hozzáfűznivalóm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) perverziókért én sem megyek a szomszédba! (kivéve ha ott egy helyes meleg pár lakik és engedik hogy benézzek XD) |
|
|
|
2010.05. 19. - 21:53:26
Létrehozva:
|
|
|
Most egy cigi, aztán előkaplak Usi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Lolika.. kikondiztad magad? ügyeskislány :)vacsi volt már? nekem még van egy szilvabefőttem.. vagy ringló.. vagy mi a faki.. na azt fogok vacsizni.. tudok élni.. mi? Cenicero, mi cenicero, mi corazón, mi cenicero Tudja valaki ez mi? bár én ezt az egész számot megfejteném. mondjuk a címével kezdve.. ugye Usi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 21:54:47
Létrehozva:
|
|
|
Köszönöm, köszönöm....de hízelgéssel semmit sem érsz el nálam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) japersze... XD (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) az - a tapasztalat szerint - mindig, mindenkinél bejön (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (avagy nyalj úgy mint lassie tipikus esete) |
|
|
|
![]() ![]() |