![]() ![]() |
2010.05. 19. - 21:55:10
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nekem is van ilyen lábtárogatós gépem itt a sarokban.. meg felülős gépem is.. lehet néha fel kéne rá pattanni, és nem csak ruhafogasnak használni...
|
|
|
|
2010.05. 19. - 21:56:56
Létrehozva:
|
|
|
Most egy cigi, aztán előkaplak Usi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lolika.. kikondiztad magad? ügyeskislány :)vacsi volt már? nekem még van egy szilvabefőttem.. vagy ringló.. vagy mi a faki.. na azt fogok vacsizni.. tudok élni.. mi? Cenicero, mi cenicero, mi corazón, mi cenicero Tudja valaki ez mi? bár én ezt az egész számot megfejteném. mondjuk a címével kezdve.. ugye Usi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a corazón az kedvesemet jelent, a másikat nemtom, google? Nekem is van ilyen lábtárogatós gépem itt a sarokban.. meg felülős gépem is.. lehet néha fel kéne rá pattanni, és nem csak ruhafogasnak használni... ikszdé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "lábtárogatós" ez jó. hát ez nekem most csak egy picimini edzés volt, 35 perc cardio, meg egy kis has-derék. semmi komoly. |
|
|
|
2010.05. 19. - 21:59:17
Létrehozva:
|
|
|
japersze... XD (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) az - a tapasztalat szerint - mindig, mindenkinél bejön (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (avagy nyalj úgy mint lassie tipikus esete) Szerintem a fentiek után olvass vissza pár dolgot rólam (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) csak a mihez tartás végett... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ha már a nyalogatásnál tartunk (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 19. - 22:00:48 |
|
|
|
2010.05. 19. - 22:00:43
Létrehozva:
|
|
|
Szerintem a fentiek után olvass vissza pár dolgot rólam (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) csak a mihez tartás végett... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) jehhejejjeeeeeee... hát beszarok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehhehehhehehhe.. sikítozom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 22:03:44
Létrehozva:
|
|
|
jehhejejjeeeeeee... hát beszarok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehhehehhehehhe.. sikítozom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tudod kis figyelmes vagyok.....hátha nem a kenyere...... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 22:07:37
Létrehozva:
|
|
|
jehhejejjeeeeeee... hát beszarok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehhehehhehehhe.. sikítozom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ÉN IS!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDD |
|
|
|
2010.05. 19. - 22:14:05
Létrehozva:
|
|
|
Lola most olvas. tuti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 19. - 22:17:08
Létrehozva:
|
|
|
Lola most olvas. tuti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) HUH HUH HUH HUH HUH HUH HUH HUH Lola most olvas. tuti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és amugy hogy vannak a kutyik? Az enyémek még megvannak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És éljenek a hosszú hajú szakállas pasik!!!! Ennek szellemében le cseréltem a képem ...a kedvencemre a drágáról.... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 22:24:18
Létrehozva:
|
|
|
HUH HUH HUH HUH HUH HUH HUH HUH és amugy hogy vannak a kutyik? Az enyémek még megvannak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És éljenek a hosszú hajú szakállas pasik!!!! Ennek szellemében le cseréltem a képem ...a kedvencemre a drágáról.... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Már feltűnt... mármint a kép.. a kis göndörödős.... kis szakállas... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a kutyik? melyik fajta kutyáimra gondolsz? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) minden kutya jól van, köszönik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) menhelyes, saját... vagy? |
|
|
|
2010.05. 19. - 22:29:26
Létrehozva:
|
|
|
Már feltűnt... mármint a kép.. a kis göndörödős.... kis szakállas... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a kutyik? melyik fajta kutyáimra gondolsz? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) minden kutya jól van, köszönik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) menhelyes, saját... vagy? Ugy általában...van valahol képem a Német Juhászomról a patkányommal a hátán.....meg a fiam az ö patijával......mint említettem bírom az állatokat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És a vidit ahonnak a kép van kitettem a tubusomra.....hogy csodálhassák XDDDDDD A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 19. - 22:31:04 |
|
|
|
2010.05. 19. - 22:29:51
Létrehozva:
|
|
|
Szerintem a fentiek után olvass vissza pár dolgot rólam (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) csak a mihez tartás végett... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ha már a nyalogatásnál tartunk (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ssssssszhhherrrintedd miért írtam??? ejj ejj, hát azért mert nem hangoskodok, még tájékozódtam ám (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) loli nem szokott ok nélkül mondani dolgokat, ez neki a(z egyik) szakmája (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) MINDIG célzok valamire (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) puszi neked, csaj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 22:33:00
Létrehozva:
|
|
|
ssssssszhhherrrintedd miért írtam??? ejj ejj, hát azért mert nem hangoskodok, még tájékozódtam ám (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) loli nem szokott ok nélkül mondani dolgokat, ez neki a(z egyik) szakmája (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) MINDIG célzok valamire (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) puszi neked, csaj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te kis "szakértő"....huh huh huh |
|
|
|
2010.05. 19. - 22:34:07
Létrehozva:
|
|
|
jah, és Lola nem olvasott (a fertőben ugye) hanem épp ellenkezőleg, tisztálkodott ( a zuhanyzóban) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
mostmár illatos vagyok, és a hajam is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádom ilyenkor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 22:36:52
Létrehozva:
|
|
|
jah, és Lola nem olvasott (a fertőben ugye) hanem épp ellenkezőleg, tisztálkodott ( a zuhanyzóban) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) mostmár illatos vagyok, és a hajam is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádom ilyenkor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak nehogy hanyatt vágódj magadtól és beverd a frissen mosott fejecskédet (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 22:42:01
Létrehozva:
|
|
|
Csak nehogy hanyatt vágódj magadtól és beverd a frissen mosott fejecskédet (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ááá, sosem szoktam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és az arcom se nagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na, megyek még elolvasom a maradék tanulnivalóm, majd még belesek, cupp |
|
|
|
2010.05. 19. - 22:44:11
Létrehozva:
|
|
|
ááá, sosem szoktam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és az arcom se nagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na, megyek még elolvasom a maradék tanulnivalóm, majd még belesek, cupp TÉNYLEG NEEEEM?????? És a királyi 1/3-as utalások önmagadra (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .....mert azt hittem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) BOCS SZŐKE VAGYOK (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 22:47:06
Létrehozva:
|
|
|
TÉNYLEG NEEEEM?????? És a királyi 1/3-as utalások önmagadra (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .....mert azt hittem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) BOCS SZŐKE VAGYOK (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jah, az szokásom. de az nem az arcoskodásom része. van olyan is, nem tagadom (minek is?) de ez pont nem az. szeretek e/3ban dumálni magamról. na de tényleg irány tanulni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ebből nem élek meg (jövő félévben XD ...ösztöndíj...) |
|
|
|
2010.05. 19. - 22:49:20
Létrehozva:
|
|
|
jah, az szokásom. de az nem az arcoskodásom része. van olyan is, nem tagadom (minek is?) de ez pont nem az. szeretek e/3ban dumálni magamról. na de tényleg irány tanulni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ebből nem élek meg (jövő félévben XD ...ösztöndíj...) Jah valamiből meg kell kenni a tanárokat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Én csak alapból vagyok köcsög XDDDD A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 19. - 22:50:28 |
|
|
|
2010.05. 19. - 22:50:35
Létrehozva:
|
|
|
Jah valamiből meg kell kenni a tanárokat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) dilis XD épp az a cél h az egyetem támogasson engem s ne fordítva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 22:52:03
Létrehozva:
|
|
|
dilis XD épp az a cél h az egyetem támogasson engem s ne fordítva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha te mondod...te kis "szakértő".......mint fentebb említettem én csak úgy alapból vagyok köcsög (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |