![]() ![]() |
2010.05. 19. - 22:54:22
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ha te mondod...te kis "szakértő".......mint fentebb említettem én csak úgy alapból vagyok köcsög (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) érzékelem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de sebaj, a köcsögöket különösképp szeressük (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 22:57:07
Létrehozva:
|
|
|
érzékelem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de sebaj, a köcsögöket különösképp szeressük (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor jó (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nekem csak a sunyi köpönyeg forgató emberekkel van csak bajom, amugy mindenkit elfogadok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 23:00:41
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
na jólvan, macsekok, további jó szórakozást, én lelépek, jóéjt (Brigi, neked ööö kellemes délutánt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
|
2010.05. 19. - 23:05:01
Létrehozva:
|
|
|
Akkor jó (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nekem csak a sunyi köpönyeg forgató emberekkel van csak bajom, amugy mindenkit elfogadok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) azokat én se bírom. nagyon nem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyébként jókat derülök itt XDDDDDDDDD |
|
|
|
2010.05. 19. - 23:06:58
Létrehozva:
|
|
|
Na ezt megosztom veletek!!!!
Most jött szóba Usival, hogy az úttörő ahol tud segít....és erről eszembe jutott, hogy az uncsitesóm annyira rossz volt annó a suliban, hogy nem lehetett úttörő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) NAGGGGYYYON kitoltak vele, mert akkoriban a rendszerváltás előtt az egész már kész erőltetett röhej volt......amíg mi teszt-lapokat töltöttünk ki arról a forgószélben Hüvös völgyben, hogy mit jelent az, hogy MSZMP, és mik a katonai rangok addig ő otthon számítógépezett (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 19. - 23:08:07 |
|
|
|
2010.05. 19. - 23:10:00
Létrehozva:
|
|
|
hú de kib*sztak vele!!!!!!!!! XDDDDDDDDDD
|
|
|
|
2010.05. 19. - 23:12:12
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 19. - 23:16:38
Létrehozva:
|
|
|
huh huh huh huh huh huh huh huh (még mindig hüle Mart a hüle röhögésével! XD)
|
|
|
|
2010.05. 19. - 23:17:27
Létrehozva:
|
|
|
Én szerettem úttörő lenni... lehet azért mert nagyon jó közösségben voltam... és azokkal az emberekkel teljesen mindegy volt, mit csinálunk, csak csináljuk!
és még mindig meg van a kisdobos, és az úttörő nyakkendőm is.. tele aláírással az osztálytárasimtól. A gimis osztályom sehol nem volt az ált sulishoz képest. Velük a mai napig tartom a kapcsolatot, sokan vannak külföldön, de ha hazajönnek, mindig meglátogatnak... olyan jó emberek.. imádom őket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egy van csak köztük, aki mindig is kilógott a sorból. képzeljétek.. a bal karján kukluxklános csukja van tetoválva... rettenetes.. nem bírok megülni vele egy légtérben, mert kihúzza nálam a gyufát tagadja a holokauszt-ot, és sötét, mint az éjszaka. Itthon volt Andi barátnőm londonból, és pont erről beszélgettünk.. hogy két lánya van a srácnak, meg egy fia.. és mondtam, ha szerencséje lesz, valamelyik lánya hazaállít egy fekával.. mert azok ugye szerinte nem eberek.. a másik egy romával.. mert ugye azok sem, és ha van isten, a fia meleg lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jóccak Lola (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 23:23:42
Létrehozva:
|
|
|
Én szerettem úttörő lenni... lehet azért mert nagyon jó közösségben voltam... és azokkal az emberekkel teljesen mindegy volt, mit csinálunk, csak csináljuk! és még mindig meg van a kisdobos, és az úttörő nyakkendőm is.. tele aláírással az osztálytárasimtól. A gimis osztályom sehol nem volt az ált sulishoz képest. Velük a mai napig tartom a kapcsolatot, sokan vannak külföldön, de ha hazajönnek, mindig meglátogatnak... olyan jó emberek.. imádom őket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egy van csak köztük, aki mindig is kilógott a sorból. képzeljétek.. a bal karján kukluxklános csukja van tetoválva... rettenetes.. nem bírok megülni vele egy légtérben, mert kihúzza nálam a gyufát tagadja a holokauszt-ot, és sötét, mint az éjszaka. Itthon volt Andi barátnőm londonból, és pont erről beszélgettünk.. hogy két lánya van a srácnak, meg egy fia.. és mondtam, ha szerencséje lesz, valamelyik lánya hazaállít egy fekával.. mert azok ugye szerinte nem eberek.. a másik egy romával.. mert ugye azok sem, és ha van isten, a fia meleg lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jóccak Lola (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már meg bocsássatok, de az ilyeneknek kívánom, hogy egyedül haljanak meg és sokáig szenvedjenek.... |
|
|
|
2010.05. 19. - 23:28:05
Létrehozva:
|
|
|
szegény gyerekek!!!!!!!!!!!!!!!!! de szar lehet ilyen családba születni!
hehe, Edó, egyetértek a gyerkőcök felosztásával XD |
|
|
|
2010.05. 19. - 23:29:55
Létrehozva:
|
|
|
Már meg bocsássatok, de az ilyeneknek kívánom, hogy egyedül haljanak meg és sokáig szenvedjenek.... DETTO... de majd a sors tuti elintézi.. mindenesetre nem szeretek vele egy asztalnál ülni.. és mindig azt hiszi, h rettenetesen jópofa.. csak egy idő után nem bírom, és beszólok, és veszekedés van belőle... de mi a fakinak csinálja az ember, fogalmam nincs.. mert ostoba.. de annyira gyűlölöm őt... huhhh. ilyenkor simán lehetne szelepet ereszteni a fejemen.. még most is, h csak rá gondolok.. és ez gyerekeket nemzett... simán kasztrálni kellett volna, mikor mélyült a hangja! |
|
|
|
2010.05. 19. - 23:33:22
Létrehozva:
|
|
|
Edó: nekem is az volt az első gondolatom hogy JÉZUS ennek 3 gyereke is lett?!?! (már izé bocs, de a csaja/felesége is akkor érdekes nő lehet... - bár nem szeretek ismeretlenekről véleményt mondani)
|
|
|
|
2010.05. 19. - 23:36:41
Létrehozva:
|
|
|
Meg van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A_20kuty__m_20__s_20a_20patim_1_.jpg ( 59.67K )
Letöltések száma: 4Meg ez is XDDD
A_20sokadik_20jaj_20maradj_20ugy_20fot___1_.jpg ( 61.61K )
Letöltések száma: 10
0247.jpg ( 54.85K )
Letöltések száma: 7A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 19. - 23:37:42 |
|
|
|
2010.05. 19. - 23:38:24
Létrehozva:
|
|
|
DETTO... de majd a sors tuti elintézi.. mindenesetre nem szeretek vele egy asztalnál ülni.. és mindig azt hiszi, h rettenetesen jópofa.. csak egy idő után nem bírom, és beszólok, és veszekedés van belőle... de mi a fakinak csinálja az ember, fogalmam nincs.. mert ostoba.. de annyira gyűlölöm őt... huhhh. ilyenkor simán lehetne szelepet ereszteni a fejemen.. még most is, h csak rá gondolok.. és ez gyerekeket nemzett... simán kasztrálni kellett volna, mikor mélyült a hangja! nah, végeztem is a tanulnivalómmal mára. még reggel felkelek, aztán átolvasom még egyszer. Edóm, de mondjuk ezt már beszéltük, hogy ebben ugye tök egy állásponton vagyunk. én semmit nem vetek meg úgy mint az ostoba intoleranciát. van egy szuper tanárom, és ő mondta mindig, és tök egyetértek vele, hogy az embert az állattól épp a tolerancia különíti el. merthogy képzeljünk ela reggeli csúcsforgalomban a 7-es buszon annyi csimpánzt, amennyi ember szokott oda bezsúfolódni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szóval nem értem. és ahogy nézegettem a képeket facebookon a Jobbik?Nem! csoportnál... úristen. ha nem lenne olyan iszonyú, azt mondanám, nevetséges, hogy még mindig vannak holokauszt-tagadók, és egyéb rasszista gyökerek, de tényleg vannak.én is így csinálok ha ilyen emberrel kerülök egy társaságba, hogy inkább felállok, vagy nagyon valaki mással beszélgetek, mert ha elkapok egy megjegyzést... úgysem tudom visszafogni magam hogy ne szóljak be érte. otthon ugyebár a cigányozás a menő, itt pesten meg ezt még fokozzák... hogy kellene intelligenciát csepegtetni az emberek fejébe? Meg van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) [attachment=1946:A_20kuty...patim_1_.jpg] Meg ez is XDDD
0247.jpg ( 54.85K )
Letöltések száma: 7jhujj de helyesek a kissrácok. ők a fiaid? btw a fickó se rossz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 23:40:30
Létrehozva:
|
|
|
jhujj de helyesek a kissrácok. ők a fiaid? btw a fickó se rossz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem a kisebb a lányom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hogy olvastál vissza te kis szakértő???? SHAME ON YOU!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 23:43:50
Létrehozva:
|
|
|
Meg van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A_20kuty__m_20__s_20a_20patim_1_.jpg ( 59.67K )
Letöltések száma: 4Meg ez is XDDD
0247.jpg ( 54.85K )
Letöltések száma: 7Na.. a kutya és a pati kilétét még mindig homály fedi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A harmadik képen pasid? és a lurkók? a negyediken látom, hogy a gyerekeid (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagyon szépek... bendegúz mindkettő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval kutyáról és patiról kérek még képeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyébként én minden állatot imádok.. még a hangyákat is csak söpörgetem egy darabig.. ha mondjuk már nagyon sokan vannak, mint múltkor, akkor radikálisabbá válok.. de először megpróbálok a lelkükre beszélni. Képzeljétek mim lesz most.. csak valahonnan szereznem kell egy nagy akváriumot. achát csigám.. tudjátok az a nagyon nagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jajjj.. nagyon várom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én is mindjárt berakok neked ide Shadow-ról képet.. imádom... kutymacska (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hopp most megvan a kutya, és a pati is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) betöltötte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehee. hogy kapaszkodik rá a pati.. ezek a juhászok olyan jó fejek.. imádtam Ali juhászom is... annak a gyerekek az orrában túrkáltak, és akkor is csak bambán nézett. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 19. - 23:44:12
Létrehozva:
|
|
|
0251.jpg ( 53.51K )
Letöltések száma: 1Emese-Amber: Edmond
Edmond.jpg ( 80.32K )
Letöltések száma: 2David Spark at 18
Dave_20Spark_20dimploma_20tabl__s_20k__pe_1_.jpg ( 13.19K )
Letöltések száma: 2 |
|
|
|
2010.05. 19. - 23:45:21
Létrehozva:
|
|
|
szeretem nagyon ezeket a képeket Brig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) főleg amin a párod van a gyerkőcökkel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de ezt már mondtam is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jah Edó kutymacskája is csudi cukor! ő a Sereg Kutya (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tényleg Edó, hogy van? meddig megy még neki a kezelés? |
|
|
|
2010.05. 19. - 23:48:52
Létrehozva:
|
|
|
[quote name='lolacska' date='2010.05. 20. - 00:38:24' post='38354']
nah, végeztem is a tanulnivalómmal mára. még reggel felkelek, aztán átolvasom még egyszer. Edóm, de mondjuk ezt már beszéltük, hogy ebben ugye tök egy állásponton vagyunk. én semmit nem vetek meg úgy mint az ostoba intoleranciát. van egy szuper tanárom, és ő mondta mindig, és tök egyetértek vele, hogy az embert az állattól épp a tolerancia különíti el. merthogy képzeljünk ela reggeli csúcsforgalomban a 7-es buszon annyi csimpánzt, amennyi ember szokott oda bezsúfolódni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szóval nem értem. és ahogy nézegettem a képeket facebookon a Jobbik?Nem! csoportnál... úristen. ha nem lenne olyan iszonyú, azt mondanám, nevetséges, hogy még mindig vannak holokauszt-tagadók, és egyéb rasszista gyökerek, de tényleg vannak.én is így csinálok ha ilyen emberrel kerülök egy társaságba, hogy inkább felállok, vagy nagyon valaki mással beszélgetek, mert ha elkapok egy megjegyzést... úgysem tudom visszafogni magam hogy ne szóljak be érte. otthon ugyebár a cigányozás a menő, itt pesten meg ezt még fokozzák... hogy kellene intelligenciát csepegtetni az emberek fejébe? Lola.. sehogy nem lehet.. ezek nem fognak megváltozni.. talán ha szemtől szembe találkoznának azzal a borzalommal, akkor talán. de annyira el vannak telve magukkal.. fogalmuk nincs, milyen jövő kép nélkül indulni az életbe.. egy batyu szarral a vállukon... semmi segítséggel, és még egy cimkét is kapnak.. no mindegy.. én ezen mindig felhúzom magam.. és egyszer örökbe fogadok egy roma gyereket, és megmutatom a világnak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edmond, és Emese-Amber szeme mennyire egyforma.. gyönyörűek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és már látom, te komolyan gondoltad, ezt a szeretem a hosszú hajú, szakállas ipséket.. nem beszéltél mellé (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |