2400 Oldal V  « < 1773 1774 1775 1776 1777 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.05. 20. - 02:15:26
Létrehozva: #35481

devotee

Idézet (Bridgycat @ 2010.05. 20. - 01:18:34) *
Jó szórakozást a nagyszarvú kigyúrt ördög-bácsihoz XDDDD

emlékeztet valakire? XD

nah ez jól esett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és szeretem hogy ilyen kicsit "sötétebbek" az elfek benne - nem kifejezetten az a Gyűrűk Urás éteri szépségek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és minő meglepő, hogy én az elf hercegnek szurkoltam.... kis cuki volt! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 20. - 05:23:43
Létrehozva: #35482

devotee

Jó reggelt!

Lehetetlenség ezt mindet vissza olvasni így reggel... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd ha bent lesz kis csend, akkor nekiállok! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Edó, Usi, az A-ha nálam egy alap zenekar, bár a Take on me tényleg a legnagyobb slágerük azért akadnak még dalaik, amik qva jók (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sőt, nekem leginkább a 2000-ben kiadott Minor earth major sky a kedvenc albumom. Fantasztikus lemez, csupa klassz dallal! Imádom... A Summer moved on-t biztos ismeritek, abban az évben agyon játszották a rádiók.

http://www.youtube.com/watch?v=W-4oy5Z-nV4

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.05. 20. - 06:37:17
Létrehozva: #35483

devotee

Idézet (Bridgycat @ 2010.05. 19. - 17:57:36) *
Hogy is mondják azokban a komoly fontos iskolákban????? A gyengébbek kedvéért XDDD

A fiam 13 és a lányom 9......a lányom apjával élek eggyütt ( a képen), aki a férfi szeretőjével (és velem is) él.....alattunk lakik két emelettel a fiam apja, aki a párom (és az én) régebbi szeretője.....és van csajom is Kat....és a görényünk pár hónapja pusztult el.....és most cicánk van.......és amugy mindkét gyerek apja fél-arab XDDDD Elég lassan gépeltem???? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Csak mert kijelentetted 1/3-ban, hogy okosan olvastál vissza és tudod miről beszélsz.............

Bocs....tényleg szőke vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...ezek ki maradtak: A párom a kicsim, a pasija Lee, a fiam edmond, a lányom Emy........Shame on me this time (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 19. - 20:15:26) *
emlékeztet valakire? XD

nah ez jól esett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és szeretem hogy ilyen kicsit "sötétebbek" az elfek benne - nem kifejezetten az a Gyűrűk Urás éteri szépségek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és minő meglepő, hogy én az elf hercegnek szurkoltam.... kis cuki volt! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Hát pesze, hogy emlékeztet (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) a kis démonkámra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szép reggelt mindenkinek!!!! Üdv Angie!

A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 20. - 06:37:58
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.05. 20. - 06:47:27
Létrehozva: #35484

devotee

Mellékelt állomány:  davewedding2.jpg ( 21.5K ) Letöltések száma: 7
Mellékelt állomány:  davewedding1.jpg ( 22.65K ) Letöltések száma: 8

Kis csemege (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hs ismeritek--bocsi XDD

A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 20. - 06:48:35
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 20. - 06:56:57
Létrehozva: #35485

devotee

jó reggelt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

na oké, Brigi, akkor így. értem én, na (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem figyeltem tisztességesen. de ha gondolod, szívhatod a vérem tovább. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
az esküvős képek... jaaaaj, a fene a jó dolgukat.

Edó, jófejek a csigák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mondjuk nem tudom, hogy mennyire szokták így kivenni őket, barátnőmnél mindig csak a kis akváriumban vannak, azon keresztül lehet csak megsasolni őket.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.05. 20. - 06:58:39
Létrehozva: #35486

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.05. 20. - 00:56:57) *

na oké, Brigi, akkor így. értem én, na (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem figyeltem tisztességesen. de ha gondolod, szívhatod a vérem tovább. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edó, jófejek a csigák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mondjuk nem tudom, hogy mennyire szokták így kivenni őket, barátnőmnél mindig csak a kis akváriumban vannak, azon keresztül lehet csak megsasolni őket.

látod..beismertem, a hajszínem XDDD.....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 20. - 07:00:58
Létrehozva: #35487

devotee

Jóreggelt mindenkinek... mennyire nyomi ez a mai nap is.. hát miért nincs már nyár? szoknyát húznék, és kidugnám a vastag combjaim a világnak!
Annyira kómás voltam reggel, csörgött az ébresztő, én meg csukott szemmel gondolkodtam.. miért is kell kelnem? de hisz ma nem is kell korán kelnem, ... nem tudom milyen nap van... hányra jön az első vendégem.. aztán kinyitottam a szemem, addig teljesen tompa voltam... jahhh.. igen... csüt, délelőttös vagyok (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Egy zuhany rendbe is tett... most már jöhetnek.. bedobok egy koffein mentes kv-t, hátha felébredek tőle (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lehet ha veszek koffeinest, már rosszul leszek tőle, annyira elszokott a szervezetem.

Angie... lehet nekem Morten Harket hangjával van bajom.. szerintem lehetséges... a take on me-nek nagyon jó a ritmusa, és a dallama is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de neked nagyon jó szórakozást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lenny Kravitz: I'll be waiting (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Bridgycat @ 2010.05. 20. - 07:47:27) *
Mellékelt állomány:  davewedding2.jpg ( 21.5K ) Letöltések száma: 7
Mellékelt állomány:  davewedding1.jpg ( 22.65K ) Letöltések száma: 8

Kis csemege (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hs ismeritek--bocsi XDD

Milyen bolond tud lenni az ember, ha szerelmes.. még ilyenekre is ráveszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) miattam nem kellett volna sehova átkeresztelkedni... kis bolond (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (lolacska @ 2010.05. 20. - 07:56:57) *

Barátnőm kiveszi őket.. és megszokta fürdetni, folyó vízben őket.. mert imádják.. Ezt olvastam is róluk. Azt mondja, h nyújtózkodnak, ahogy óvatosan folyik rájuk a víz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) van ám súlyuk rendesen
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.05. 20. - 07:03:27
Létrehozva: #35488

devotee

no nehogy azt gondoljátok, hogy annyira gonosz vagyok XDDDD pedig igen!!!!! XPPPP

Mellékelt állomány:  depechemodelivejimmykimb.jpg ( 21.69K ) Letöltések száma: 2
Mellékelt állomány:  gahan.jpg ( 25.9K ) Letöltések száma: 3
[attachment=
1957:55120140...102f624e.jpg]Mellékelt állomány:  36662127355f2b0454e7.jpg ( 26.17K ) Letöltések száma: 5

a png-nem szereti...... kis móka-miki XDD

A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 20. - 07:05:01
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  55120140a5b2797102f624e.jpg ( 30.06K ) Letöltések száma: 4

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 20. - 07:13:35
Létrehozva: #35489

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 20. - 08:00:58) *
Jóreggelt mindenkinek... mennyire nyomi ez a mai nap is.. hát miért nincs már nyár? szoknyát húznék, és kidugnám a vastag combjaim a világnak!
Annyira kómás voltam reggel, csörgött az ébresztő, én meg csukott szemmel gondolkodtam.. miért is kell kelnem? de hisz ma nem is kell korán kelnem, ... nem tudom milyen nap van... hányra jön az első vendégem.. aztán kinyitottam a szemem, addig teljesen tompa voltam... jahhh.. igen... csüt, délelőttös vagyok (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Egy zuhany rendbe is tett... most már jöhetnek.. bedobok egy koffein mentes kv-t, hátha felébredek tőle (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lehet ha veszek koffeinest, már rosszul leszek tőle, annyira elszokott a szervezetem.

Barátnőm kiveszi őket.. és megszokta fürdetni, folyó vízben őket.. mert imádják.. Ezt olvastam is róluk. Azt mondja, h nyújtózkodnak, ahogy óvatosan folyik rájuk a víz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) van ám súlyuk rendesen

hát, én ellennék a 25 fokkal, nem kell 30, de ez a 10 fok azért mégis túlzás... takaró alatt kuporogva tanultam este. otthon is tök hideg volt.
hehe, ilyen nekem is megesik hogy azt sem tudom, milyen nap van és hol vagyok. XD

na, amúgy képzeljétek: a mexi jövő pénteken elhúz!!! jessz! Európa-körútra indul innen, vagy 8-10 város érintésével (persze mind másik országban van). jó neki. nekünk is, hogy elmegy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ma pl az éjszaka közepén arra ébredtünk hogy hazatalált az újdonsült pasijával, zajoltak egy kört, reggel meg nézem... wow. itt alszik a szobában. tökjó...

óóó, jó lenne leszokni a koffeinról. csak hát annyira szeretem a kávét. pedig mostmár teljesen üresen iszom. hajrá Edó, nem kell neked az a koffein. a csigukat meg akkor majd megsimizzük. meglesznek már, mire megyünk hozzátok? édesek lehetnek ahogy élvezik a vizet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Brigi, ezektől a képektől rögtön elmúlt az álmosságom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 20. - 07:14:15
Létrehozva: #35490

devotee

Idézet (Bridgycat @ 2010.05. 20. - 07:37:17) *
Bocs....tényleg szőke vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...ezek ki maradtak: A párom a kicsim, a pasija Lee, a fiam edmond, a lányom Emy........Shame on me this time (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Hát pesze, hogy emlékeztet (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) a kis démonkámra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szép reggelt mindenkinek!!!! Üdv Angie!

Szia,

tényleg jó bonyolult ez a családi szerkezet, de azt hiszem értem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Szép estét/hajnalt neked (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.05. 20. - 07:18:15
Létrehozva: #35491

devotee

Akkor jó, ha ébresztőek voltak...van még sok....majd ha jók lesztek.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Az első adag mindíg ingyen van (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.05. 20. - 01:14:15) *
Szia,

tényleg jó bonyolult ez a családi szerkezet, de azt hiszem értem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Szép estét/hajnalt neked (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nem olyan bonyolult...igy alakult (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , és Usi a távolba szakadt kishugi XDD Kimaradt még a kódleírásokból, hogy a "bátyó" a fiam apja...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 20. - 07:18:30
Létrehozva: #35492

devotee

Lolikám.. barátnőm csigái most dörgölőztek.. úgyhogy elképzelhető, h már meglesznek.. de még kicsik lesznek nagyon.. bébi csigák!

Ez a meka csaj nagyon kapós (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és dugnak is mellettetek? vagy csak durmolnak?

mekkora nyelve van dave-nek.. a fene egye meg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hozzászólást -Alisha- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 20. - 07:19:25
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.05. 20. - 07:22:36
Létrehozva: #35493

devotee

Mellékelt állomány:  youngdavid39xn5.jpg ( 85.23K ) Letöltések száma: 6
Na jó ez haláli
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 20. - 07:24:33
Létrehozva: #35494

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 20. - 08:18:30) *
Lolikám.. barátnőm csigái most dörgölőztek.. úgyhogy elképzelhető, h már meglesznek.. de még kicsik lesznek nagyon.. bébi csigák!

Ez a meka csaj nagyon kapós (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és dugnak is mellettetek? vagy csak durmolnak?

mekkora nyelve van dave-nek.. a fene egye meg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

úúúú, minicsigááák (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de ha nem lesznek meg, na bumm, úgyis Shaddel leszünk elfoglalva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

vaze... csak alszanak. azért lehet már leküzdeném a konfliktuskerülésemet és tarkónbaffnám péklapáttal... nem hegyalja fesztivál ez, hogy mellettem kuffjanak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) báááár... ugye csajszi hamarosan lelép, lehet hogy ez a nagy összebújás már a búcsú része. vagy 2 hete jöttek össze. klassz, mert másik szobatársam ért spanyolul, így mindig közvetíti h mi van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

h, Dave nyelve... van a MYM-en az az emoticon hogy :drool: na, azt gondoltam ide (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

úúááá, Brigi... ez a vadmacskás Dave jelmez XDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.05. 20. - 07:26:08
Létrehozva: #35495

devotee

huh huh huh huh (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 20. - 07:28:23
Létrehozva: #35496

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 20. - 08:00:58) *

Angie... lehet nekem Morten Harket hangjával van bajom.. szerintem lehetséges... a take on me-nek nagyon jó a ritmusa, és a dallama is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de neked nagyon jó szórakozást.

Edó, ébresztő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Itt is borult, de erőlködik a napocska! Remélem jobb lesz délután... próbálok pozitív lenni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj, kv, az nálam most csúszik az iroda bögrémből (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fincsi, instant (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jaj, értem... hát nekem is van olyan zenész, akinek nem tudom elviselni a hangját, általában az énekesnőkkel nem vagyok kibékülve. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) De remélem a buli jó lesz!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Idézet (Alisha @ 2010.05. 20. - 08:18:30) *

Mekkora mostanában ez a csiga mánia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bírom a kis és nagy csáposokat is, arik! Bár nagyanyám mindig agyoncsapja őket a kapával (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.05. 20. - 07:30:05
Létrehozva: #35497

devotee

na jó Mode-ra is gondolok.....
Mellékelt állomány:  firmagahanwildertr4.jpg ( 21.01K ) Letöltések száma: 5
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 20. - 07:31:58
Létrehozva: #35498

devotee

Idézet (Bridgycat @ 2010.05. 20. - 08:30:05) *
na jó Mode-ra is gondolok.....
Mellékelt állomány:  firmagahanwildertr4.jpg ( 21.01K ) Letöltések száma: 5

A kis szajhák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 20. - 07:32:13
Létrehozva: #35499

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 20. - 08:28:23) *
Jaj, értem... hát nekem is van olyan zenész, akinek nem tudom elviselni a hangját, általában az énekesnőkkel nem vagyok kibékülve. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) De remélem a buli jó lesz!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Mekkora mostanában ez a csiga mánia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bírom a kis és nagy csáposokat is, arik! Bár nagyanyám mindig agyoncsapja őket a kapával (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

úúú, nagyid milyen erőszakos. én mentem otthon a csigákat. kiviszem az árokpartra a kertből. mami is inkább csak oda kidobja őket, h ne a rózsáit rágják (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na hallod, ugyanígy vagyok, nagyon nagyon kevés énekesnő van, akit meghallgatok. a-hával meg nem vagyok annyira közeli ismerős, azért nem is tudok mit mondani. biztos jó lesz azért.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.05. 20. - 07:33:04
Létrehozva: #35500

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 20. - 01:31:58) *
A kis szajhák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Kancsókák.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1773 1774 1775 1776 1777 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
76 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (76 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: