![]() ![]() |
2010.05. 20. - 08:26:52
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[attachment=1961:dad_.jpg][attachment=1962:140dade_1_.jpg][attachment=1963:105da dddddde_1_.jpg]oké akkor legyen mindenki boldog (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó Reggelt! Jaj de jól esett ez így reggel. Martiiiiiiiiiiiiin (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Uh, kicsit másnapos vagyok a tegnapi munkavacsora miatt. Jager, és bor..... Mi voltunk az irodából meg a bankunk képviselői. És képzeljétek, beszélgetek az egyik üzeletkötővel .... koncerten volt..... kiderült hogy DM-koncerten! Ááááááááá milyen kicsi a világ. Innen meg volt a közös téma. A Depeche mindenhol hódít!!!! Befutott a felesége (ő volt a sofőr), mondom neki, Dave vagy Martin? Erre ő: az egyiknek a hangja, a másiknak a teste. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Áááááááá mondom te vagy az én cimbim. Szóval az este nagyon jól sikerült. Hihetetlen hogy mindenhol DM-esekbe futok bele. |
|
|
|
2010.05. 20. - 08:28:00
Létrehozva:
|
|
|
ha már Dave esküvőjéről kerültek fel képek akkor íme Martiné is.Trixx figyelmébe különösen ajánlom. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Brigi a Dave-es kép pedig neked. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) FEhér cipő, zöld zokni.. nagyon szerethette akkoriban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 08:30:02
Létrehozva:
|
|
|
Brigi meg olvastam a családodról amit írtál.Hát megmondom őszintén vagy ötször elolvastam és még mindig nem vettem tökéletesen az adást de azért már kapisgálom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nekem pedig ez a kedvencem. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) mármint a kép.... Kül nekem is van lányom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) FEhér cipő, zöld zokni.. nagyon szerethette akkoriban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát nem tudom nekem a zöld zoknija nem jön be. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 20. - 08:29:13
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.05. 20. - 08:30:10
Létrehozva:
|
|
|
Vicusom köszi a Martinosat.
Édi vagy hogy mindig gondolsz rám. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Brigi nagyon szépek a csemetéid. Büszke lehetsz rájuk. |
|
|
|
2010.05. 20. - 08:31:02
Létrehozva:
|
|
|
Brigi meg olvastam a családodról amit írtál.Hát megmondom őszintén vagy ötször elolvastam és még mindig nem vettem tökéletesen az adást de azért már kapisgálom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem pedig ez a kedvencem. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) mármint a kép.... Kül nekem is van lányom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Olvastam róla!!! Biztos aranyos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kérdezz csak, ha nem tiszta valami (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) , én nem vagyok szégyenlős (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 08:32:35
Létrehozva:
|
|
|
Trixx szívesen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Héj nem is akadsz ki,hogy esküvői kép? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Naná,hogy gondolok rád.Ha Martin kép akkor rögtön te ugrasz be..... Olvastam róla!!! Biztos aranyos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kérdezz csak, ha nem tiszta valami (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) , én nem vagyok szégyenlős (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nem akarok nagyon hülyének tünni.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt észre vettem,hogy nem vagy szégyenlős. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A Petra aranyos persze kivéve amikor hisztizik.... A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 20. - 08:33:32 |
|
|
|
2010.05. 20. - 08:33:14
Létrehozva:
|
|
|
Vicusom köszi a Martinosat. Édi vagy hogy mindig gondolsz rám. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Brigi nagyon szépek a csemetéid. Büszke lehetsz rájuk. Köszi, az vagyok !!!! Én is rád gondoltam ám a képekkel XDDDDD |
|
|
|
2010.05. 20. - 08:34:30
Létrehozva:
|
|
|
na, megyek vizsgázni... kérek szépen egy kis girl powert (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
pusza jahj, a Minimóder Petra ééédes. főleg mikor a Wrongra előadja hogy JONG! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 08:34:46
Létrehozva:
|
|
|
na, megyek vizsgázni... kérek szépen egy kis girl powert (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pusza ööööö bocsika, de a Spice Girls nem jön be....de estleg drukkolok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 08:36:52
Létrehozva:
|
|
|
Lola szurk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ja JONG ami azóta átment LONG-ba. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 08:36:53
Létrehozva:
|
|
|
Trixx szívesen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Héj nem is akadsz ki,hogy esküvői kép? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Naná,hogy gondolok rád.Ha Martin kép akkor rögtön te ugrasz be..... Nem akarok nagyon hülyének tünni.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt észre vettem,hogy nem vagy szégyenlős. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A Petra aranyos persze kivéve amikor hisztizik.... Mind akkor a legédesebb, ha alszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , miért tünnél hülyének??? Ha nem ismersz valamit megkérdezed ugy tanulsz...nem???? Szerintem a kislányod is (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Kérdezz csak bátran! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 08:39:35
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 20. - 08:39:39
Létrehozva:
|
|
|
Brigi akkor te most a lányod apjával élsz együtt és ő a párod?
Hát az már igaz,hogy akkor a legaranyosabb mikor alszik a gyerek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Legalább csöndbe van. |
|
|
|
2010.05. 20. - 08:41:07
Létrehozva:
|
|
|
na, megyek vizsgázni... kérek szépen egy kis girl powert (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pusza jahj, a Minimóder Petra ééédes. főleg mikor a Wrongra előadja hogy JONG! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Girl Power Lolának!!!!!!!! Lola szurk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja JONG ami azóta átment LONG-ba. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) He-he, mert Martinos lett Petra béjbi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 08:41:18
Létrehozva:
|
|
|
Brigi akkor te most a lányod apjával élsz együtt és ő a párod? Hát az már igaz,hogy akkor a legaranyosabb mikor alszik a gyerek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Legalább csöndbe van. Igen! Ő a kicsim (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) a képen..... Mármint a gyerekekkel XDDD A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 20. - 08:41:56 |
|
|
|
2010.05. 20. - 08:42:27
Létrehozva:
|
|
|
Na akkor én most elmegyek és eszközölök egy ebéd főzést. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) majd még bekukk ide később....
Girl Power Lolának!!!!!!!! He-he, mert Martinos lett Petra béjbi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe de a Dávinál tartja a cipőjét. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 08:42:59
Létrehozva:
|
|
|
Brigi akkor te most a lányod apjával élsz együtt és ő a párod? Hát az már igaz,hogy akkor a legaranyosabb mikor alszik a gyerek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Legalább csöndbe van. He-he tegnap én is sokat kérdeztem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De aztán megvilágosodtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 08:44:28
Létrehozva:
|
|
|
Igen! Ő a kicsim (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) a képen..... Mármint a gyerekekkel XDDD Értem.És még egy pasi él veletek ha jól olvastam.Mondom nagyjából képben vagyok..... He-he tegnap én is sokat kérdeztem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De aztán megvilágosodtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én még nem egészen de rajta vagyok az ügyön. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 08:44:45
Létrehozva:
|
|
|
He-he tegnap én is sokat kérdeztem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De aztán megvilágosodtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tyúha! beléphetsz a nirvánába (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ügyesen ki logikáztad (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 08:46:13
Létrehozva:
|
|
|
Trixx nem is mondtál véleményt,hogy milyen vőlegénynek találtad Martint?És az asszonykája hogy tetszett? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |