![]() ![]() |
2010.05. 20. - 08:47:28
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na akkor én most elmegyek és eszközölök egy ebéd főzést. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) majd még bekukk ide később.... hehe de a Dávinál tartja a cipőjét. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Vicus! Jó főzőcskét. Puszi |
|
|
|
2010.05. 20. - 08:47:41
Létrehozva:
|
|
|
Értem.És még egy pasi él veletek ha jól olvastam.Mondom nagyjából képben vagyok..... Én még nem egészen de rajta vagyok az ügyön. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aham a kicsim szeretője....már 6 éve él velünk, és 26 éve szeretők.....és a fiam apja szerzett itt munkát, azért maradtunk New Yorkban, és alattunk lakik két emelettel.... A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 20. - 08:49:36 |
|
|
|
2010.05. 20. - 08:48:42
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vicus! Jó főzőcskét. Puszi Pá és tessék válaszolni a kérdésemre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 08:50:15
Létrehozva:
|
|
|
Trixx nem is mondtál véleményt,hogy milyen vőlegénynek találtad Martint?És az asszonykája hogy tetszett? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) He-he. Martinka az édes fürtjeivel csodaszép vőlegény volt. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Az asszonykája? Csak rontja a képet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sipirc onnan. Nekem kellene ott lennem!!!! De majd most, hogy már nem nős..... Egyébként Suz jó csaj. Hogy a fene.... Pá és tessék válaszolni a kérdésemre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól van babám, csak néha dolgozok is ám. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egy-két papírt elintézek, aztán írok ide. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 08:50:40
Létrehozva:
|
|
|
Aham a kicsim szeretője....már 6 éve él velünk, és 26 éve szeretők.....és a fiam apja szerzett itt munkát, azért maradtunk New Yorkban, és allatunk lakik két emelettel.... Köszi azt hiszem én is megvilágosodtam immáron rendesen.Tehát mehetek a nirvánába. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És a fiad apja és a lányod apja is egészen közelről ismerik egymást. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ha jól jött le nekem. Trixx hehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) te leszel a következő felesége. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 20. - 08:51:36 |
|
|
|
2010.05. 20. - 08:52:23
Létrehozva:
|
|
|
Köszi azt hiszem én is emgvilágosodtam immáron rendesen.Tehát mehetek a nirvánába. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És a fiad apja és a lányod apja is egészen közelről ismerik egymást. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ha jól jött le nekem. Olyan kis finoman fogalmazol, hogy öröm olvasni XDDDD Testközeli meleg barátság volt közöttük (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 08:53:49
Létrehozva:
|
|
|
Köszi azt hiszem én is megvilágosodtam immáron rendesen.Tehát mehetek a nirvánába. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És a fiad apja és a lányod apja is egészen közelről ismerik egymást. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ha jól jött le nekem. Trixx hehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) te leszel a következő felesége. Jó lenne. Csak kár hogy már házas vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem baj, majd veszek leckéket Brigitől, hogyan is kell ezt a hogy is hívjam, közösségi párkapcsolatot csinálni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 08:58:35
Létrehozva:
|
|
|
Jó lenne. Csak kár hogy már házas vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem baj, majd veszek leckéket Brigitől, hogyan is kell ezt a hogy is hívjam, közösségi párkapcsolatot csinálni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ezt nem lehet tanulni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Vagy természetenek veszed, hogy ezt, igy csinálod, vagy nem....nem vagyunk egyformák!!!! De attól kerek a világ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És a biszex-ek kis kivétellel poligámok...pont a "többféle érdeklődésük miatt " XDDD A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 20. - 09:02:51 |
|
|
|
2010.05. 20. - 09:05:39
Létrehozva:
|
|
|
Hát ezt nem lehet tanulni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Vagy természetenek veszed, hogy ezt, igy csinálod, vagy nem....nem vagyunk egyformák!!!! De attól kerek a világ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze, csak poénnak szántam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is így szeretem, hogy nem vagyunk egyformák. Gondold csak el, miylen szar lenne ha mindenkinek ugyan az kellene!! És itt nem csak a nemi orientáltságra gondolok. Így szép a világ, és ettől sokkal gazdagabb. Szerintem. |
|
|
|
2010.05. 20. - 09:07:33
Létrehozva:
|
|
|
Persze, csak poénnak szántam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is így szeretem, hogy nem vagyunk egyformák. Gondold csak el, miylen szar lenne ha mindenkinek ugyan az kellene!! És itt nem csak a nemi orientáltságra gondolok. Így szép a világ, és ettől sokkal gazdagabb. Szerintem. Te kis Buddha (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) , vagy .... a Próféta beszéljen belőled (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 09:08:03
Létrehozva:
|
|
|
És a biszex-ek kis kivétellel poligámok...pont a "többféle érdeklődésük miatt " XDDD Igen? Hát én erről nem sokat tudok. Tudtam, mert most már be vagyok avatva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 09:10:06
Létrehozva:
|
|
|
Igen? Hát én erről nem sokat tudok. Tudtam, mert most már be vagyok avatva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem lehetsz monogám, ha mindíg hiányzik egy harmadik (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Kicsit túl fejlett a vadász ösztönünk (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 09:13:46
Létrehozva:
|
|
|
Te kis Buddha (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) , vagy .... a Próféta beszéljen belőled (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Buddha (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) too. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Itt mindannyian ilyenek vagyunk, ezt tegnap beszéltétek is Edóékkal. Jó volt olvasni. Ha van kedved, mutathatnál képet a házatokról ahol laktok. Tudod, én New York fanatik vagyok. Különösen szeretem az épületeket, meg így téged is jobban megismernélek hol élsz. Most kilépek, mert komolyabban oda kell figyelnem a munkámra. Tegnap nagyon elcsesztem egy dolgot, itt röhörésztem a fórumon, az utalást meg elba...ttam. Puszi |
|
|
|
2010.05. 20. - 09:18:03
Létrehozva:
|
|
|
De ez azért azt jelenti csak, h a harmadik is mindig állandó.. nem? pl neked a macskád.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) neki a pasija... neked a kicsid... neki a pasija (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó, h nem keveredek össze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sosem volt féltékenykedés? ez azért néha nehéz is lehet.. én meg két vendég közben olvaslak titeket, és írok ide... ha tudnák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) most oktatódom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Buddha (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) too. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Itt mindannyian ilyenek vagyunk, ezt tegnap beszéltétek is Edóékkal. Jó volt olvasni. Ha van kedved, mutathatnál képet a házatokról ahol laktok. Tudod, én New York fanatik vagyok. Különösen szeretem az épületeket, meg így téged is jobban megismernélek hol élsz. Most kilépek, mert komolyabban oda kell figyelnem a munkámra. Tegnap nagyon elcsesztem egy dolgot, itt röhörésztem a fórumon, az utalást meg elba...ttam. Puszi Múltkor Valics is.. egy nulla lemaradt.. vagy hozzáment.. már nem tudom, de nem mindegy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 09:25:48
Létrehozva:
|
|
|
De ez azért azt jelenti csak, h a harmadik is mindig állandó.. nem? pl neked a macskád.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) neki a pasija... neked a kicsid... neki a pasija (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó, h nem keveredek össze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja hát már öregek vagyunk...két gyerekkel....nem vadászgatunk már XDDDD Most meg amugy is elég feszült minden......Amugy érted (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mindenki szeret mindenkit..mint a 60-as évekeben (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) FREELOVE HUH HUH HUH HUH Ja hát már öregek vagyunk...két gyerekkel....nem vadászgatunk már XDDDD Most meg amugy is elég feszült minden......Amugy érted (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mindenki szeret mindenkit..mint a 60-as évekeben (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) FREELOVE HUH HUH HUH HUH Lee a féltékeny tipus....nem rég óta nem kerülgeti a fiam apját úgy mint a véres kardot XDDDD a kicsim a mindene (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...szegény nem is tudom mi lesz vele.... Buddha (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) too. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Itt mindannyian ilyenek vagyunk, ezt tegnap beszéltétek is Edóékkal. Jó volt olvasni. Ha van kedved, mutathatnál képet a házatokról ahol laktok. Tudod, én New York fanatik vagyok. A City-ben egy naaaagy toronyházban a Ford-drive on.....kilátok a folyóra XDDD hagy ne fényképezzem le ....... |
|
|
|
2010.05. 20. - 09:37:39
Létrehozva:
|
|
|
A City-ben egy naaaagy toronyházban a Ford-drive on.....kilátok a folyóra XDDD hagy ne fényképezzem le ....... De jó lehet ..... Persze tudom, neked nem olyan érdekes, mert ugye ott ott élsz, én meg csak vágyódom..... Oké, akkor majd jól leguglizom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De ez azért azt jelenti csak, h a harmadik is mindig állandó.. nem? pl neked a macskád.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) neki a pasija... neked a kicsid... neki a pasija (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó, h nem keveredek össze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sosem volt féltékenykedés? ez azért néha nehéz is lehet.. én meg két vendég közben olvaslak titeket, és írok ide... ha tudnák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) most oktatódom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Múltkor Valics is.. egy nulla lemaradt.. vagy hozzáment.. már nem tudom, de nem mindegy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én meg GBP helyett EURO-ban utaltam. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 09:38:57
Létrehozva:
|
|
|
De jó lehet ..... Persze tudom, neked nem olyan érdekes, mert ugye ott ott élsz, én meg csak vágyódom..... Oké, akkor majd jól leguglizom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én meg GBP helyett EURO-ban utaltam. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nem is az, hogy uncsi...inkább túl nagy az épület XDDD Jajj, de jól jártak a kedves ügyfelek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 09:43:19
Létrehozva:
|
|
|
Nem is az, hogy uncsi...inkább túl nagy az épület XDDD Jajj, de jól jártak a kedves ügyfelek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ja, értem. Nem jártak jobban, mert az euro kevesebb mint a font, plusz lehet hogy euro-t nem is tudnak fogadni. De ez még nem derült ki, így most izgulok mi lesz. Még jó hogy csak kis összegről van szó. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 09:47:53
Létrehozva:
|
|
|
Ja, értem. Nem jártak jobban, mert az euro kevesebb mint a font, plusz lehet hogy euro-t nem is tudnak fogadni. De ez még nem derült ki, így most izgulok mi lesz. Még jó hogy csak kis összegről van szó. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tudom az árfolyamot.... ironia volt....alig tudtunk haza jönni az első Hamu-okádástól Londonból...mi is tudjuk mikor kell rokont látogatni!!!!! Két hetet még kint voltunk, és fizetett a biztosító...vadásztunk a kórházakban, mert elfogyott a kicsim gyógyszere....még jó, hogy el tudtunk jönni... Drukkolok, hogy elsimuljon!!!!!! |
|
|
|
2010.05. 20. - 10:14:15
Létrehozva:
|
|
|
I RUSH FOR YOU (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez szól nálam az üzletben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |