![]() ![]() |
2010.05. 20. - 10:18:14
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I RUSH FOR YOU (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez szól nálam az üzletben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó kis üzlet lehet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Halad a munka??? Nálunk általában a Radio IO, Atrenative Rock szól... Válaszolgattam neked pihizgetés közben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nehogy kimaradjon valami infó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 20. - 10:20:42 |
|
|
|
2010.05. 20. - 10:47:10
Létrehozva:
|
|
|
Jó kis melóhely.. kérik, nem kérik, ezt kapják a vendégek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
De tudjátok, milyen jól lehet masszírozni az in your roomra? meg hát még mindent lehet csinálni. Lekapcsoltattam a tanulókkal a lámpát, sötét volt, őket bezavartam a lakásrészbe, és én egyedül masszíroztam, csak a zene szólt.. valami isteni volt, még nekem is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) uhhhh.. |
|
|
|
2010.05. 20. - 10:52:29
Létrehozva:
|
|
|
Jó kis üzlet lehet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Halad a munka??? Nálunk általában a Radio IO, Atrenative Rock szól... Válaszolgattam neked pihizgetés közben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nehogy kimaradjon valami infó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Láttam minden info-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó lehet így.. ez a féltékenység olyan rohadt dolog... én azt mondanám magamról, h nem vagyok az.. mert magabiztos vagyok... általában.. de aztán elég egy pillanat, és elbizonytalanodom.. olyankor addig, míg nem kapok megerősítést, olyan vagyok, mint az ördög! és gyerekes is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 10:55:42
Létrehozva:
|
|
|
Láttam minden info-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó lehet így.. ez a féltékenység olyan rohadt dolog... én azt mondanám magamról, h nem vagyok az.. mert magabiztos vagyok... általában.. de aztán elég egy pillanat, és elbizonytalanodom.. olyankor addig, míg nem kapok megerősítést, olyan vagyok, mint az ördög! és gyerekes is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mind egyformán gondolkodunk, úgy hogy nincs ilyen probléma....meg már lecsillapodott mindenki.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ök már nyomják rendesen a negyvenet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 10:58:43
Létrehozva:
|
|
|
Mind egyformán gondolkodunk, úgy hogy nincs ilyen probléma....meg már lecsillapodott mindenki.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ök már nyomják rendesen a negyvenet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nincs is ezzel semmi gond.. és akkor az szerinted is általános, h a negyvenes pasik már lecsillapodtak? vagy inkább csak azt mondanád, h ők lecsillapodtak... Mert én rengeteg 40 es pasit ismerek, aki nem bír magával! |
|
|
|
2010.05. 20. - 11:02:45
Létrehozva:
|
|
|
Nincs is ezzel semmi gond.. és akkor az szerinted is általános, h a negyvenes pasik már lecsillapodtak? vagy inkább csak azt mondanád, h ők lecsillapodtak... Mert én rengeteg 40 es pasit ismerek, aki nem bír magával! Háááát annyira azért nem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nem kell aggódnod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ök sem bírnak csak nem járnak már el "vadászni" meg nem szólítanak le mindenkit akin megakad a szemük...mondjuk már én sem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...... Inkább az, hogy megvan a családunk és benne mindenkinek a helye, senki sem érzi magát feleslegesnek. Biztonságot ad. A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 20. - 11:06:00 |
|
|
|
2010.05. 20. - 11:07:21
Létrehozva:
|
|
|
Háááát annyira azért nem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nem kell aggódnod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ök sem bírnak csak nem járnak már el "vadászni" meg nem szólítanak le mindenkit akin megakad a szemük...mondjuk már én sem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...... Már (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na megyek.. ebédelek egyet, mert korog nagyon!! Hát de rajtad, és rajtam kívül ma nem sok mindenki dugta ide az orrát.. mi van máááár? máskor meg annyian vagytok,h lemaradok midnenről! Háááát annyira azért nem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nem kell aggódnod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ök sem bírnak csak nem járnak már el "vadászni" meg nem szólítanak le mindenkit akin megakad a szemük...mondjuk már én sem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...... Inkább az, hogy megvan a családunk és benne mindenkinek a helye, senki sem érzi magát feleslegesnek. Biztonságot ad. Ez jó érzés lehet... igazán.. a biztonság.. ez hiányzik nekem minden pasiból... szinte én nyújtom nekik csak.. ők nekem nem! a másik a család! mindig a gyerek témával piszkálnak.. nem győzöm nekik mondani.. én nem gyereket akarok.. szeretnék.. én családot... de sokan nem tudják miről bezsélek (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 11:53:47
Létrehozva:
|
|
|
na a távol ragadt hugica végre utolért benneteket! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
hát ha reggel Brigi 3. sms-e nem kelt fel, akkor megint csúnyán elalszom XD de így időben le tudtam vadászni két tanárt aláírásért, a harmadikra meg ráijesztettem és megszereztem az infót, ami kellett XD holnap visszatérek hozzá... muhahahahahaaa! XDDDD köszi mindenkinek a képeket!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) vica: örülök, hogy most már neked is tiszta minden XD jah és én szeretem a zöld zoknijában is Dave-et! XD kis husi!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Edó: hjaj szegénykém! nagy ölelés!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) jaj és közben feltettem az oldalamra Brigi "Strangelove" c. sztorijának 3. fejezetét! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Enjoy! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Bridgycat - Strangelove |
|
|
|
2010.05. 20. - 11:55:12
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
Nincs is ezzel semmi gond.. és akkor az szerinted is általános, h a negyvenes pasik már lecsillapodtak? vagy inkább csak azt mondanád, h ők lecsillapodtak... Mert én rengeteg 40 es pasit ismerek, aki nem bír magával! Sziasztok! Na ha már a 40-es férfiaknál tartunk: az én párom most töltötte be a 40-et, szerencsére ő a "lecsillapodott" kategória és nála jobb férjet és apát nem is kívánhatnék! Persze neki is vannak rossz tulajdonságai, de hamar túllépek rajtuk (ez meg az ő szerencséje (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). |
|
|
|
2010.05. 20. - 11:57:26
Létrehozva:
|
|
|
Brigi ezeket neked keresgéltem.Emlékeztem a képekre csak az nem ugrott be egy darabig,hogy hol találom.De csak sikerült.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na a távol ragadt hugica végre utolért benneteket! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hát ha reggel Brigi 3. sms-e nem kelt fel, akkor megint csúnyán elalszom XD de így időben le tudtam vadászni két tanárt aláírásért, a harmadikra meg ráijesztettem és megszereztem az infót, ami kellett XD holnap visszatérek hozzá... muhahahahahaaa! XDDDD köszi mindenkinek a képeket!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) vica: örülök, hogy most már neked is tiszta minden XD jah és én szeretem a zöld zoknijában is Dave-et! XD kis husi!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Edó: hjaj szegénykém! nagy ölelés!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) jaj és közben feltettem az oldalamra Brigi "Strangelove" c. sztorijának 3. fejezetét! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Enjoy! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Bridgycat - Strangelove Usi igen tiszta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Wuhúúú megyek olvasni....
Csatolt állományok
096davebuenos_aires_1_691938_44485_n.jpg ( 9.11K )
Letöltések száma: 10
dave_g_6_672218_14507_n.jpg ( 12.26K )
Letöltések száma: 9 |
|
|
|
2010.05. 20. - 12:00:29
Létrehozva:
|
|
|
Találtam egy jó kis PS-tutorialt, és csak úgy viccből meg kíváncsiságból átalakítottam az egyik fotómat...
Letöltések száma: 5Olyan jól elszórakoztam vele, hogy azt hiszem az egész családot átváltoztatom majd Na'vikká. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 12:00:53
Létrehozva:
|
|
|
Háááát annyira azért nem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nem kell aggódnod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ök sem bírnak csak nem járnak már el "vadászni" meg nem szólítanak le mindenkit akin megakad a szemük...mondjuk már én sem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...... Inkább az, hogy megvan a családunk és benne mindenkinek a helye, senki sem érzi magát feleslegesnek. Biztonságot ad. Én is épp így érzek, (érzünk) már lenyugodtam. Amit akartam, az megvolt huszonévesen..... Edó: Ha én is nyilatkozhatok a 40-es pasikról az uram 37, talán már ide lehet számítani, akkor én mondhatom neked, hogy ilyen idős korukra lenyugszanak, vadászat és egyéb szempontból is. Mindennél fontosabb vagyok neki, érzem. Beszélgettünk erről, mondtam neki, az a jó a házasságban, hogy van egy TÁRSAM az életem végéig. Társ, csupa nagy betűvel! Erre ő azt mondta, hogy ez ennél sokkat több. Én jelentek neki MINDENT. Olyan jó volt hallani. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 12:02:14
Létrehozva:
|
|
|
szia Orchidett! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na akkor tényleg mázlis a férjed! XD Álmi hogy van? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) rohangászik már megállíthatatlanul? elkezdett már beszélni? |
|
|
|
2010.05. 20. - 12:02:25
Létrehozva:
|
|
|
Olyan kis finoman fogalmazol, hogy öröm olvasni XDDDD Testközeli meleg barátság volt közöttük (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nyilván a finoman fogalmazás a jól nevelt,katolikus neveltetésemből adódik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 12:03:13
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Na ha már a 40-es férfiaknál tartunk: az én párom most töltötte be a 40-et, szerencsére ő a "lecsillapodott" kategória és nála jobb férjet és apát nem is kívánhatnék! Persze neki is vannak rossz tulajdonságai, de hamar túllépek rajtuk (ez meg az ő szerencséje (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Szia! De jó hogy nálatok is ez a helyzet. Mindig örülök, ha ilyet hallok. Manapság ez ritka. A zárójeles rész is milyen igaz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Viszont szerintem vannak olyan pasik, akik soha nem fognak lecsillapodni, de szerintem ezt egyből látni. |
|
|
|
2010.05. 20. - 12:04:10
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: jaaaaaaajjjj de édes a férjed! meg kell zabálni! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Orchidett: hehe - látom a te agyadra is ráment az Avatar XD |
|
|
|
2010.05. 20. - 12:05:38
Létrehozva:
|
|
|
Brigi ezeket neked keresgéltem.Emlékeztem a képekre csak az nem ugrott be egy darabig,hogy hol találom.De csak sikerült.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi igen tiszta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Wuhúúú megyek olvasni.... Ezek a képek!!!!! Anyám..... nem is láttam még így Dave-et. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Jó olvasást! Nyilván a finoman fogalmazás a jól nevelt,katolikus neveltetésemből adódik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg az édes természetedből!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 12:06:55
Létrehozva:
|
|
|
Nyilván a finoman fogalmazás a jól nevelt,katolikus neveltetésemből adódik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) te szegény!!! (mármint ez az én szemszögem - ha hívő vagy, akkor bocsi, nem állt szándékomban téged vagy bárki mást megbántani!) én nagyon örültem, hogy a szüleim nem erőltettétek ezt a keresztény-dolgot túlzottan. csak az első áldozáshoz ragaszkodtak - de hogy mi a fenének.... (én csak a fincsi sütikért vállaltam el, amit utána kaptunk az ebédlőben - marha jól főztek/sütöttek nálunk a menzán! imádtam! ott még a tökfőzelék is nagyon finom volt! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) |
|
|
|
2010.05. 20. - 12:08:40
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: jaaaaaaajjjj de édes a férjed! meg kell zabálni! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Orchidett: hehe - látom a te agyadra is ráment az Avatar XD Igen édes. Hálás is vagyok neki ezért nagyon. Sokat köszönhetek neki mint nő, mint társ, mint kiforrott egyéniség. Ezekben annyit segített, mellette rátaláltam önmagamra. Te Usi! A Dave könyvről rég hallottam. Kommentelsz még róla? Vagy már befejezted, csak átsiklottam felette? |
|
|
|
2010.05. 20. - 12:10:10
Létrehozva:
|
|
|
Szia! De jó hogy nálatok is ez a helyzet. Mindig örülök, ha ilyet hallok. Manapság ez ritka. A zárójeles rész is milyen igaz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Viszont szerintem vannak olyan pasik, akik soha nem fognak lecsillapodni, de szerintem ezt egyből látni. Na igen, én is ismerek 40-hez nagyon közeli pasikat, akik még mindig asszony és gyerek nélkül leledzenek, persze rövid kalandjaik azok vannak ezerszámra, meg egyszerre több is néha. Szerintem ők soha nem is fognak megállapodni, vagy legalábbis nem nagyon hiszem. Én örülök, hogy se engem, se a páromat nem vonzza ez az életstílus. Trixx: jaaaaaaajjjj de édes a férjed! meg kell zabálni! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Orchidett: hehe - látom a te agyadra is ráment az Avatar XD Hát igen... egy kicsit.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy szerintem nagyon jól sikerült LÁTVÁNYILAG - a történet természetesen a szokásos amerikai klisé, de olyan minden részletre kiterjedően mutatták be a Na'vi világot, hogy a főhőshöz hasonlóan én sem akartam felébredni a film végén. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -Orchidett- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 20. - 12:14:38 |
|
|
|
![]() ![]() |