![]() ![]() |
2010.05. 20. - 12:12:06
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Üdv!
Trixi bébi látod-látod nem hisz nekem senki mondom én, hogy mi leszünk a bajnokok, mert mi vagyunk a legjobbak, a többi meg le van tojva!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy ne "magyarázkodjatok" már Vicussal, hogy buták vagytok és én ezt nem értem nyí-nyí. Nehogy má'. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na amit mondtál Trixi a férjedről én meg azt gondolom, hogy minden ember más, van aki komoly van aki nem, van akinek minden tovább tart, van akinek nem. Van aki huszonévesen szenvedett már annyit, mint más negyvenévesen, úgyhogy hülyeség a kort számba vetni mindent összevetve. Nem vagyunk egyformák. Múltkor is az egyik kolléganőm azt magyarázta, hogy ő nem ment hozzá az első fiúhoz, akivel volt, és stb. kiélte magát. De ő ilyen. Mondom, nem mindenkinek kell több fasz a pinájába, nem vagyunk egyformák. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem értette meg úgy láttam. Bár nem nekem szánta a mondanivalóját, csak ez volt a témájuk, aztán én meg közbeszóltam, hogy ne mindenkit vegyünk egy lapra. Szóval Trix? Mi leszünk? Mi leszünk! Mi leszünk a bajno-koook, a Zete a legjobb csapat, mi leszünk a baj-no-koook!!!!!! Mi leszünk! Mi leszünk! Mi leszünk a bajnokok!!! A Zete a legjobb csapat, mi leszünk a baj-no-kook!!!! Mi leszünk... Nem tudom abbahagyni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Öcsi hol van, hiányzik, nem ír nekem, haragszik öcsire Niki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Puszii öcsiiiii |
|
|
|
2010.05. 20. - 12:16:01
Létrehozva:
|
|
|
Ezek a képek!!!!! Anyám..... nem is láttam még így Dave-et. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Jó olvasást! Meg az édes természetedből!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Trixx elpirultam.... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Édes a természetem?.......oh.... |
|
|
|
2010.05. 20. - 12:17:12
Létrehozva:
|
|
|
Jól van Niki, most előszőr és utoljára, és csak azért mert nem vagyunk versenyben a bajnoki címért:
Hajrá ZTE!!!!!!!! Ti lesztek! Ti lesztek! Amit írtam a lecsillapodásról, azt magamról és a páromról írtam. Meg Edónak, hogy van remény, van rendes pasi, aki nem a p.nát hajtja minden sarkon. Meg aztán írtam lentebb is, hogy van ennek az ellenkezője is. Persze mindeni más, ebbe egyet értünk. De azért a kor előrehaladtával valamennyire érik és komolyodik az ember, ki előbb, ki utóbb. Szerintem. |
|
|
|
2010.05. 20. - 12:17:15
Létrehozva:
|
|
|
Nyugi, már a sport fórumon is kiszurkoltam magam, de itt sem tudom abbahagyni, úgyhogy ne higgyétek, hogy csak titeket zaklatlak!
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixi, majd nektek szurkolok a 3. helyért ok? Amúgy annyira béna a közvetítés, most néztem vissza. A bemutatást csak bevágják képekben, közben meccs előtti interjút adnak. Basszus! Pont a legjobb részt!!! Amikor jönnek fel, és a legnagyobb tombolda van a csarnokban, minden embernek adtak szalagot bedobni, hahaha!!!!!!! Tök állat volt, csini voltam a pólómban is!!!!! Mi leszünk!!!!!!! |
|
|
|
2010.05. 20. - 12:19:29
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt! Jaj de jól esett ez így reggel. Martiiiiiiiiiiiiin (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Uh, kicsit másnapos vagyok a tegnapi munkavacsora miatt. Jager, és bor..... Mi voltunk az irodából meg a bankunk képviselői. És képzeljétek, beszélgetek az egyik üzeletkötővel .... koncerten volt..... kiderült hogy DM-koncerten! Ááááááááá milyen kicsi a világ. Innen meg volt a közös téma. A Depeche mindenhol hódít!!!! Befutott a felesége (ő volt a sofőr), mondom neki, Dave vagy Martin? Erre ő: az egyiknek a hangja, a másiknak a teste. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Áááááááá mondom te vagy az én cimbim. Szóval az este nagyon jól sikerült. Hihetetlen hogy mindenhol DM-esekbe futok bele. Szia Trixx, most jutottam el a reggeli hsz-ek vissza olvasásáig és ez nagyon jó kis sztori (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nálunk egyszer az egyik Don Pepe ételfutár srác szúrta ki a falamon a Mode naptárat, meg is kérdezte, hogy az idei-e (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondtam igen, és az enyém, aztán össze mosolyogtunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola szurk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja JONG ami azóta átment LONG-ba. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyszer vedd már fel ezt a gyereket, de komolyan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úgy megnézném!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) LONG (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 12:22:22
Létrehozva:
|
|
|
Jól van Niki, most előszőr és utoljára, és csak azért mert nem vagyunk versenyben a bajnoki címért: Hajrá ZTE!!!!!!!! Ti lesztek! Ti lesztek! Amit írtam a lecsillapodásról, azt magamról és a páromról írtam. Meg Edónak, hogy van remény, van rendes pasi, aki nem a p.nát hajtja minden sarkon. Meg aztán írtam lentebb is, hogy van ennek az ellenkezője is. Persze mindeni más, ebbe egyet értünk. De azért a kor előrehaladtával valamennyire érik és komolyodik az ember, ki előbb, ki utóbb. Szerintem. Én ugyanezt mondtam drága Trixi, XDDD Igen, van akinek kell hozzá iksz év, van akinek elég kevesebb is mondjuk, mert előbb érik, előbb komolyodik, vagy amúgy sem olyan!!!! Bár én nem hiszek a változásokban, akiket ismerek, ha meg is állapodtak, de ugyanazt folytatják, a vér nem válik vízzé. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De mondom, nem akarok általánosítani, csak amiket látok az alapján mondom! |
|
|
|
2010.05. 20. - 12:23:33
Létrehozva:
|
|
|
te szegény!!! (mármint ez az én szemszögem - ha hívő vagy, akkor bocsi, nem állt szándékomban téged vagy bárki mást megbántani!) én nagyon örültem, hogy a szüleim nem erőltettétek ezt a keresztény-dolgot túlzottan. csak az első áldozáshoz ragaszkodtak - de hogy mi a fenének.... (én csak a fincsi sütikért vállaltam el, amit utána kaptunk az ebédlőben - marha jól főztek/sütöttek nálunk a menzán! imádtam! ott még a tökfőzelék is nagyon finom volt! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) Usi nem bántottál meg. Akkor most elmondom:katolikus családban nőttem fel és anyámnak fontos volt,hogy vallásosan neveljen.Minden vasárnap szépen felöltözve,jó kislány módjára ültem a családommal a templomban és 8 évig jártam hittanra.Elsőáldozó én is voltam és bérmálkozó is. Hehe és tudjátok min nevettem pont ma magamban?Hogy mekkora ellentmondás az,hogy 20 évvel ezelőtt még a hittan könyvet olvastam mostanában pedig slash novikat.Mekkora ellentmondás ez... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha valaki ezt mondta volna nekem pár éve,hogy miket fogok olvasni hát tuti nem hittem volna el neki.Anyám azt hiszem rendesen kiakadna ha tudná miket olvasgatok a neten. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Mivé lett az én katolikus nevelésem.....belesüllyedtem a fertőbe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Üdv! Trixi bébi látod-látod nem hisz nekem senki mondom én, hogy mi leszünk a bajnokok, mert mi vagyunk a legjobbak, a többi meg le van tojva!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy ne "magyarázkodjatok" már Vicussal, hogy buták vagytok és én ezt nem értem nyí-nyí. Nehogy má'. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na amit mondtál Trixi a férjedről én meg azt gondolom, hogy minden ember más, van aki komoly van aki nem, van akinek minden tovább tart, van akinek nem. Van aki huszonévesen szenvedett már annyit, mint más negyvenévesen, úgyhogy hülyeség a kort számba vetni mindent összevetve. Nem vagyunk egyformák. Múltkor is az egyik kolléganőm azt magyarázta, hogy ő nem ment hozzá az első fiúhoz, akivel volt, és stb. kiélte magát. De ő ilyen. Mondom, nem mindenkinek kell több fasz a pinájába, nem vagyunk egyformák. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem értette meg úgy láttam. Bár nem nekem szánta a mondanivalóját, csak ez volt a témájuk, aztán én meg közbeszóltam, hogy ne mindenkit vegyünk egy lapra. Szóval Trix? Mi leszünk? Mi leszünk! Mi leszünk a bajno-koook, a Zete a legjobb csapat, mi leszünk a baj-no-koook!!!!!! Mi leszünk! Mi leszünk! Mi leszünk a bajnokok!!! A Zete a legjobb csapat, mi leszünk a baj-no-kook!!!! Mi leszünk... Nem tudom abbahagyni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Öcsi hol van, hiányzik, nem ír nekem, haragszik öcsire Niki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Puszii öcsiiiii Niki te csak ne röhögj és tényleg nem értettem egészen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 12:23:37
Létrehozva:
|
|
|
Jó kis melóhely.. kérik, nem kérik, ezt kapják a vendégek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De tudjátok, milyen jól lehet masszírozni az in your roomra? meg hát még mindent lehet csinálni. Lekapcsoltattam a tanulókkal a lámpát, sötét volt, őket bezavartam a lakásrészbe, és én egyedül masszíroztam, csak a zene szólt.. valami isteni volt, még nekem is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) uhhhh.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 12:28:14
Létrehozva:
|
|
|
Szia Trixx, most jutottam el a reggeli hsz-ek vissza olvasásáig és ez nagyon jó kis sztori (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nálunk egyszer az egyik Don Pepe ételfutár srác szúrta ki a falamon a Mode naptárat, meg is kérdezte, hogy az idei-e (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondtam igen, és az enyém, aztán össze mosolyogtunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyszer vedd már fel ezt a gyereket, de komolyan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úgy megnézném!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) LONG (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké Angie megpróbálom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 12:28:18
Létrehozva:
|
|
|
Trixx elpirultam.... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Édes a természetem?.......oh.... Igen, és olyan figyelmes vagy. Bár csak én is az lennék. Törekszem... |
|
|
|
2010.05. 20. - 12:31:41
Létrehozva:
|
|
|
Igen, és olyan figyelmes vagy. Bár csak én is az lennék. Törekszem... Köszönöm Trixx.Egyre jobban pirulok.... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Niki is ezt mondja,hogy figyelmes vagyok csak azt nem értem miből jön ez le nektek? Kül te is figyelmes vagy mindenkihez van egy jó szavad. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 12:32:33
Létrehozva:
|
|
|
Jó kis melóhely.. kérik, nem kérik, ezt kapják a vendégek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De tudjátok, milyen jól lehet masszírozni az in your roomra? meg hát még mindent lehet csinálni. Lekapcsoltattam a tanulókkal a lámpát, sötét volt, őket bezavartam a lakásrészbe, és én egyedül masszíroztam, csak a zene szólt.. valami isteni volt, még nekem is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) uhhhh.. XDDDDDD De jó neked Edó, nekem meg az a kurva nővérhívó szól, vadiállat hangon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A mi osztályunk pont egy régebbi épületben van, és ugye minden ilyen elavult, vele együtt a csengő is. Az újak zenélő hangon szólnak, no nem DM dallal, hihihi, de ilyen kellemesen na, ez meg ilyen visító hangon, hogy majd infarktust kapok, éjjel a csöndben olyan hangja van, hogy kész!!!! Hahaha, jó lenne meccsre is kisípolni vele az ellenfél büntetőjét. Már hallom, hogy nyúl a csengőért, de akkor is megijedek, hihetetlen a hangja, fülsüketítő. XDDDDDD |
|
|
|
2010.05. 20. - 12:34:46
Létrehozva:
|
|
|
Niki: oké, te meg szurkolj nekünk a harmadik helyért.
Csináltál már fotót a pólódról? Nem úgy volt hogy felrakod ide? Az öcsi el van tünve. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) A változás hm.... bizonyos mértékig lehetséges. De mikor lecsillapodsz, akkor az egy természetes folyamat, nem tudatosan zajlik, csak már nem vágysz minden sarkon arra. Meg másra. Támogatom Ange ötletét! Jong videót akarunk! Felvetés megszavazva: (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 12:34:47
Létrehozva:
|
|
|
Köszönöm Trixx.Egyre jobban pirulok.... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Niki is ezt mondja,hogy figyelmes vagyok csak azt nem értem miből jön ez le nektek? Kül te is figyelmes vagy mindenkihez van egy jó szavad. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Abból, hogy mindenkihez van egy jó szavad, mindenkire figyelsz, hogy mit ír, kivel mi történik és stb. Mint egy jó csapatkapitány!!!! |
|
|
|
2010.05. 20. - 12:36:02
Létrehozva:
|
|
|
XDDDDDD De jó neked Edó, nekem meg az a kurva nővérhívó szól, vadiállat hangon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A mi osztályunk pont egy régebbi épületben van, és ugye minden ilyen elavult, vele együtt a csengő is. Az újak zenélő hangon szólnak, no nem DM dallal, hihihi, de ilyen kellemesen na, ez meg ilyen visító hangon, hogy majd infarktust kapok, éjjel a csöndben olyan hangja van, hogy kész!!!! Hahaha, jó lenne meccsre is kisípolni vele az ellenfél büntetőjét. Már hallom, hogy nyúl a csengőért, de akkor is megijedek, hihetetlen a hangja, fülsüketítő. XDDDDDD He-he, akkor vedd kölcsön azt a csengőt!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Abból, hogy mindenkihez van egy jó szavad, mindenkire figyelsz, hogy mit ír, kivel mi történik és stb. Mint egy jó csapatkapitány!!!! Pontosan!!! |
|
|
|
2010.05. 20. - 12:37:36
Létrehozva:
|
|
|
Usi nem bántottál meg. Akkor most elmondom:katolikus családban nőttem fel és anyámnak fontos volt,hogy vallásosan neveljen.Minden vasárnap szépen felöltözve,jó kislány módjára ültem a családommal a templomban és 8 évig jártam hittanra.Elsőáldozó én is voltam és bérmálkozó is. Hehe és tudjátok min nevettem pont ma magamban?Hogy mekkora ellentmondás az,hogy 20 évvel ezelőtt még a hittan könyvet olvastam mostanában pedig slash novikat.Mekkora ellentmondás ez... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha valaki ezt mondta volna nekem pár éve,hogy miket fogok olvasni hát tuti nem hittem volna el neki.Anyám azt hiszem rendesen kiakadna ha tudná miket olvasgatok a neten. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Mivé lett az én katolikus nevelésem.....belesüllyedtem a fertőbe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki te csak ne röhögj és tényleg nem értettem egészen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát vicusom, ez tényleg ellentmondás, de aki meg azt mondja, hogy soha nem látott/olvasott erotikus dolgokról az hazudik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval mi itt vagyunk az őszinteség minatpéldányai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oké Angie megpróbálom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi, köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) JONG (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 12:38:18
Létrehozva:
|
|
|
Szia Trixx, most jutottam el a reggeli hsz-ek vissza olvasásáig és ez nagyon jó kis sztori (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nálunk egyszer az egyik Don Pepe ételfutár srác szúrta ki a falamon a Mode naptárat, meg is kérdezte, hogy az idei-e (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondtam igen, és az enyém, aztán össze mosolyogtunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ugye? Annyira imádom én is az ilyen sztorikat. Gondolom aznap sokat mosolyogtál. A legküldönfélébb helyeken jön elő a DM. Mindig előjön. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 12:39:54
Létrehozva:
|
|
|
Niki: oké, te meg szurkolj nekünk a harmadik helyért. Csináltál már fotót a pólódról? Nem úgy volt hogy felrakod ide? Az öcsi el van tünve. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) A változás hm.... bizonyos mértékig lehetséges. De mikor lecsillapodsz, akkor az egy természetes folyamat, nem tudatosan zajlik, csak már nem vágysz minden sarkon arra. Meg másra. Támogatom Ange ötletét! Jong videót akarunk! Felvetés megszavazva: (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, értem amit mondasz, én csak azt mondom, hogy mindenkinek más vér van a pucájában. Én eleve higgadt vagyok, nem fogyasztottam nagy kanállal a hapsikat, és ha valami rossz történne a házasságommal, akkor sem lennék ilyen, mert nem vagyok egy bikavérű, inkább halvérű, de ez nem is igaz, ugye Zolika? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Érted? Én erről beszélek. Eleve romantikus típus vagyok és komoly és szerelmes. Ezt mondom. És mindig is ilyen voltam, nem kell ahhoz az életkor. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De csinálok majd, most elvitte sógor a gépünket is, meg annyi interjú volt a meccs után, eltűnt a csapat, utána visszajöttek ahogy láttam, pedig vártunk, de aztán elindultunk haza. Még lesz ennél jobb alkalom is, mikor remélhetőleg befutunk a pályára és ünnepeljük az ARANYAT!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 12:40:53
Létrehozva:
|
|
|
Hát vicusom, ez tényleg ellentmondás, de aki meg azt mondja, hogy soha nem látott/olvasott erotikus dolgokról az hazudik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval mi itt vagyunk az őszinteség minatpéldányai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi, köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) JONG (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja, igen, szegény anyukája tényleg kiakadna. Megrontotta Vicust a Falka!!!! Így van, ilyen vagy olyat de mindeni olvasott/nézett/ látott. Én tiniként Romana és Tiffany-val indítottam. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Felolvasás az osztálytásakkal a lány wc-ben. He-he. |
|
|
|
2010.05. 20. - 12:44:05
Létrehozva:
|
|
|
Usi nem bántottál meg. Akkor most elmondom:katolikus családban nőttem fel és anyámnak fontos volt,hogy vallásosan neveljen.Minden vasárnap szépen felöltözve,jó kislány módjára ültem a családommal a templomban és 8 évig jártam hittanra.Elsőáldozó én is voltam és bérmálkozó is. Hehe és tudjátok min nevettem pont ma magamban?Hogy mekkora ellentmondás az,hogy 20 évvel ezelőtt még a hittan könyvet olvastam mostanában pedig slash novikat.Mekkora ellentmondás ez... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha valaki ezt mondta volna nekem pár éve,hogy miket fogok olvasni hát tuti nem hittem volna el neki.Anyám azt hiszem rendesen kiakadna ha tudná miket olvasgatok a neten. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Mivé lett az én katolikus nevelésem.....belesüllyedtem a fertőbe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és ugye de jó a fertőben fetrengeni? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (khm. szerintem én bele is őrültem volna ha így nevelnek és kényszerítenek arra, amit nem akarok) Ugye? Annyira imádom én is az ilyen sztorikat. Gondolom aznap sokat mosolyogtál. A legküldönfélébb helyeken jön elő a DM. Mindig előjön. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egyetértek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én is sok helyen taliztam már ilyen apróságokkal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az élet apró örömei ahogy mondani szokás. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szeretem ezeket! |
|
|
|
![]() ![]() |