2400 Oldal V  « < 1787 1788 1789 1790 1791 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2010.05. 20. - 18:42:38
Létrehozva: #35761

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 20. - 19:40:48) *
jujjjj de jó vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! azt el tudnád nekem küldeni mailben?!?!?! Briginek is ígértem már csak elfelejtettem visszakeresni és most már esélytelen, hogy megtaláljam a fórumon XD gmail-es címem megvan, ugye?

Persze természetesen.Kül már máskor is mondtam,hogy el van mentve de nem reagáltad le. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem is tudom milyen címed van.Inkább add meg légyszi.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 20. - 18:43:03
Létrehozva: #35762

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.05. 20. - 19:39:45) *
hehe Trixx mi is harisnyás pippinek szoktuk hívni a Petrát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ja rám hasonlít pedig amikor megszületett tiszta apja volt.

Itthon meg én vagyok a pippi. Télen sokszor hordok, Zolim meg imádja ha itthon abban flangálok, ő hív így.

Nekem meg nagyon gyengém mikor kislányok harisnyában vannak. Á olyan édesek a kis husi combjaikkal.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 20. - 18:45:03
Létrehozva: #35763

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.05. 20. - 19:35:03) *
én a te uradér oda meg vissza vagyok, olyan szép hogy így szeret, és még mondja is... ez ám a fejlettség. na, lényeg hogy jók legyetek egymáshoz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
úúú
látnátok a Petráról a többi képet, Vica elküldte nekem hogy továbbítsam Judynak. hát valami tündér rajtuk a Minimóder (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lehet,hogy látták már a csajok.Csak nem én raktam fel szerintem hanem valakinek elküldem és az illető tette fel.Angi-nek azt hiszem....küldtem el. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Köszi Lola a dícséretet a Petra nevében.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.05. 20. - 18:45:53
Létrehozva: #35764

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 20. - 19:39:07) *
a baj ezekkel csak az, hogy a ruházatról meg a hajról simán levágni hogy 80-as évek XD retro partikon voltál a pasiddal, vagy mi? XD

Igen,erre én is gondoltam,h abból lelehet vágni:D Retro party nem is rossz ötlet!:D
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 20. - 18:48:15
Létrehozva: #35765

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 20. - 19:40:37) *
De jó hogy ilyen ügyi vagy és lementetted. Kereshettem volna vissza, hogy hol tartott Usi..... de te tudtad. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Köszi.Ha tetszik valami megfogalmazás azt elmentem. Ezt pedig azért mert ha nem jutok ehhez a könyvhöz soha legalább így Usi elbeszélésén keresztül tudom miről szól.

Idézet (Mode93 @ 2010.05. 20. - 19:40:47) *
Flecser András xD

Meg Gór Martin. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.05. 20. - 18:49:03
Létrehozva: #35766

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.05. 20. - 19:40:15) *
Macsus de édes vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én is úgy szoktam ám Alant mutogatni hogy Ő a férjem xD
Igaz régebben még csak a pasim/vőlegényem volt, hát azóta megtörtént a dolog... xD
De volt olyan, aki el is hitte..(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Jajjj meg egyszer egy ilyen közös játékban itt a neten bedumáltam egy csávónak, hogy Dave az apám, és totál elhitte... mit röhögtem rajta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Én is csak a poén kedvéért gondoltam,h bevenné-e:D Háá de poén lehetett,h bevette!:D Én is ám röhögnék ezerrel:)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 20. - 18:49:14
Létrehozva: #35767

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 20. - 19:43:03) *
Itthon meg én vagyok a pippi. Télen sokszor hordok, Zolim meg imádja ha itthon abban flangálok, ő hív így.

Nekem meg nagyon gyengém mikor kislányok harisnyában vannak. Á olyan édesek a kis husi combjaikkal.

Akkor te is egy pippi vagy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A kislányokon aranyos a harisnya de a kisfiúkon inkább röhejes.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 20. - 18:50:37
Létrehozva: #35768

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.05. 20. - 19:42:38) *
Persze természetesen.Kül már máskor is mondtam,hogy el van mentve de nem reagáltad le. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem is tudom milyen címed van.Inkább add meg légyszi.

bocsi, nem rémlett. szerintem elsiklottam felette. előre is köszi!
uselessgirl87@gmail.hu

Trixx: te kis perverz! XD gerjedsz a harisnyás kislányokra?!?!?! XD vica, én a helyedben vigyáznék Petrára XD hehehehehehe XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 20. - 18:51:37
Létrehozva: #35769

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 20. - 19:41:52) *
A beszólásaiddal,te kis perverz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt szeretem,ha valaki kimondja egyből amit gondol!Szerintem te olyan vagy,és ez jól áll neked! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (én is ilyen vagyok) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Lolítám ezzel te már több pasit is elbűvöltél itt úgy emlékszem. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Ha pasi lennék, hát engem sem hagyna hidegen a szöveget.
Ezért sem értem az állandó plátói dolgot. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.05. 20. - 19:45:03) *
Lehet,hogy látták már a csajok.Csak nem én raktam fel szerintem hanem valakinek elküldem és az illető tette fel.Angi-nek azt hiszem....küldtem el. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Köszi Lola a dícséretet a Petra nevében.

Én is kérem ha lehet. Tudod a címem?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 20. - 18:51:37
Létrehozva: #35770

devotee

Na helló,

huh, gyerekek, ma nem voltam postán és ott maradt pár adóbev. az asztalomon (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Leizzadtam picit... megbüntetik a delikvenseket, ha nem adják ma fel? Mert ha igen, akkor ez az én saram. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Erről is Angyalka tehet, mert felhívott pont mikor kapkodtam magam össze, mert késésben voltam és jól ott felejtettem az irattartómon a komplett postás cuccot. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Trixx, örülök, hogy tetszik a táskám, nagyon kiri, sokminden belefér, van benne zseb és be lehet húzni az egész tetejét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi, veled vettem a tasit, még jó, hogy láttad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lola, én is betettem a cd-id a táskámba, hogy biztos vigyem magammal holnap. Hajlamos vagyok ilyeneket tök simán elfelejteni. De te is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) na, de majd most jól vissza cseréljük a dolgainkat. Mást nem szerettél volna kölcsönkérni? Mintha beszéltünk volna valamiről, de nem emlékszem...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 20. - 18:51:45
Létrehozva: #35771

devotee

Jajj ezen annyit röhögök XD
(IMG:http://i295.photobucket.com/albums/mm155/SemichanLovesKokonut/Gifs/OHHHHYEAAAAAAHHH_2.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 20. - 18:52:25
Létrehozva: #35772

devotee

na közben én megyek kötelezőt olvasni, hogy tudjam miről is írok majd holnap beadandót. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

legyetek rosszak! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

cuki ez a gif, Mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 20. - 18:53:58
Létrehozva: #35773

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 20. - 19:51:37) *
Lolítám ezzel te már több pasit is elbűvöltél itt úgy emlékszem. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Ezért sem értem az állandó plátói dolgot. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Én is kérem ha lehet. Tudod a címem?

Hehe, elbűvölő kigyóbűvölő..... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 20. - 18:54:05
Létrehozva: #35774

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 20. - 19:50:37) *
bocsi, nem rémlett. szerintem elsiklottam felette. előre is köszi!
uselessgirl87@gmail.hu

Trixx: te kis perverz! XD gerjedsz a harisnyás kislányokra?!?!?! XD vica, én a helyedben vigyáznék Petrára XD hehehehehehe XD

Uppppps most lebuktam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

De egyébként el tudok olvadni a gyerekektől, fiú, lány mindegy, édes az összes.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 20. - 18:55:11
Létrehozva: #35775

devotee

Fent van Judy oldalán a lányom képei a rajongói albumba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 20. - 18:55:27
Létrehozva: #35776

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.05. 20. - 19:51:45) *

Ezen én is hangosan felnevettem. Nagyon jó!
Mode, te mindig szuper dolgokat találsz. Tehetséges találó vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 20. - 18:56:30
Létrehozva: #35777

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 20. - 19:41:52) *
A beszólásaiddal,te kis perverz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt szeretem,ha valaki kimondja egyből amit gondol!Szerintem te olyan vagy,és ez jól áll neked! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (én is ilyen vagyok) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

puszit neked, ember! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amúgy azért igyekszem nem hamarabb járatni a pofim mint az agyam, de ennek ellenére az idióta beszólások azért jönnek alapból (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cukor vagy.
amúgy nincs olyan képed a kis családoddal, amin valami Móder dolog szerepel? Judy partyfotós istennőcsajszi ilyeneket gyűjt a DM rajongói albumához (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
na, gyerekek, képnézegető Judytól: a rajongói fotóalbum ugyebár
haláli szuper, már Petra is fenn van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.05. 20. - 18:56:39
Létrehozva: #35778

devotee

Vica,nekem is elküldöd,ha nem baj? Én is leakartam mentegetni őket,csak aztán nem találtam meg:(
lutreka@freemail.hu
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 20. - 18:57:52
Létrehozva: #35779

devotee

Vica én pont az előbb néztem meg Petrát Judy oldalán (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Kösz Trixx (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak azért ám, mert képmániás vagyok..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jajj Judynak is milyen szép lányai vannak

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 20. - 19:00:40
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 20. - 19:00:38
Létrehozva: #35780

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 20. - 19:51:37) *

hát én mindjárt összeolvadom itt magam (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) de drága vagy te is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
hááát, énnemtudom. "something wrong with me chemically, something wrong with me inherently"? nemhogy szerelem nem jön, de még egy izgalmas kis kaland se. pedig most van valaki aki érdekel...

jajjjjj Macsus basszus. én órákat veszek tőled. komolyan, ilyen fasza csaj én nem is tudom hogy lehetsz. figyi, pip, kimegyünk a margitos buliba szombaton? pénzem nincs, de van egy üveg borom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1787 1788 1789 1790 1791 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
132 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (132 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: