![]() ![]() |
2010.05. 20. - 19:01:25
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fent van Judy oldalán a lányom képei a rajongói albumba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Keresés: depeche mode judy.... á az első link..... De édi bébi ez a kiscsaj! Jól áll neki a piros. |
|
|
|
2010.05. 20. - 19:02:04
Létrehozva:
|
|
|
Na, én elmentem, mindjárt leszakadnak a lábaim, iszonyatosan fájnak...
Aludjatok jól pápá |
|
|
|
2010.05. 20. - 19:02:07
Létrehozva:
|
|
|
Mindjárt csekkolom Petrát! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 20. - 19:02:29
Létrehozva:
|
|
|
Lolítám ezzel te már több pasit is elbűvöltél itt úgy emlékszem. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ha pasi lennék, hát engem sem hagyna hidegen a szöveget. Ezért sem értem az állandó plátói dolgot. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Én is kérem ha lehet. Tudod a címem? Kérem a címed de neked mi is kell? |
|
|
|
2010.05. 20. - 19:03:38
Létrehozva:
|
|
|
huh, gyerekek, ma nem voltam postán és ott maradt pár adóbev. az asztalomon (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Leizzadtam picit... megbüntetik a delikvenseket, ha nem adják ma fel? Mert ha igen, akkor ez az én saram. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Erről is Angyalka tehet, mert felhívott pont mikor kapkodtam magam össze, mert késésben voltam és jól ott felejtettem az irattartómon a komplett postás cuccot. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Lola, én is betettem a cd-id a táskámba, hogy biztos vigyem magammal holnap. Hajlamos vagyok ilyeneket tök simán elfelejteni. De te is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) na, de majd most jól vissza cseréljük a dolgainkat. Mást nem szerettél volna kölcsönkérni? Mintha beszéltünk volna valamiről, de nem emlékszem... ííííííííí szivem, szerintem eléggé ciki... nem tudjátok már megoldani sehogy? éjfélig nyitva vannak a posták, ha be tudnál ugrani a cuccokért... jajj szivem, sajnálom hogy ez történt. cicám, rövid az agyunk, na, ez van. vagyis másra használjuk (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) biztos volt valami film vagy könyv vagy énnemtudom, de nem kell semmi most cicám, mert még azt a 20 filmet sem néztem meg ami be van tervezve vagy fél éve... nekem hangulat kell a filmnézéshez, nem megy az úgy kutyafuttában (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) majd legközelebb üzletelünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 19:04:07
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 20. - 19:05:34
Létrehozva:
|
|
|
Hehe, elbűvölő kigyóbűvölő..... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) háháháhá, dilis (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez tetszik, eskü kirakom facebookra státusznak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg vagyok tisztelve. bááááár... lehet már meg se lelném azt a kígyót XDDD segítsetek már, merre is kell keresni??? egy kép esetleg mr Gahanről, amin demonstrálja? XDDD |
|
|
|
2010.05. 20. - 19:06:26
Létrehozva:
|
|
|
puszit neked, ember! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amúgy azért igyekszem nem hamarabb járatni a pofim mint az agyam, de ennek ellenére az idióta beszólások azért jönnek alapból (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cukor vagy. amúgy nincs olyan képed a kis családoddal, amin valami Móder dolog szerepel? Judy partyfotós istennőcsajszi ilyeneket gyűjt a DM rajongói albumához (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na, gyerekek, képnézegető Judytól: a rajongói fotóalbum ugyebár haláli szuper, már Petra is fenn van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Naugyehogyugye?Igazam van vagy igazam van? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) A képek még folyamatban vannak,de szerintem hétvégén meg lesz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.05. 20. - 19:06:32
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 20. - 19:06:42
Létrehozva:
|
|
|
hát én mindjárt összeolvadom itt magam (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) de drága vagy te is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) hááát, énnemtudom. "something wrong with me chemically, something wrong with me inherently"? nemhogy szerelem nem jön, de még egy izgalmas kis kaland se. pedig most van valaki aki érdekel... Ha van aki érdekel, akkor hajrá!!! Ugyan én soha nem kezdeményeztem direktben, mindig úgy intéztem, hogy észrevegyen aki nekem kell. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Manapság pedig go girls! De nem kell ezt neked mondani, tudod te. Semmi baj nincs veled, főleg nem kemiköli meg herentli. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 20. - 19:12:26 |
|
|
|
2010.05. 20. - 19:09:16
Létrehozva:
|
|
|
A Dave könyvet kérném szépen. trix.24@hotmail.com köszike. hehe azt hittem a lányom képei kellenek azért kérdeztem. Keresés: depeche mode judy.... á az első link..... De édi bébi ez a kiscsaj! Jól áll neki a piros. Köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 19:10:11
Létrehozva:
|
|
|
hehe azt hittem a lányom képei kellenek azért kérdeztem. Köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Először én is azokat akartam, de azt írta fenn vannak Judynál, így a könyvet kérem szépen. Variálok mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 19:11:24
Létrehozva:
|
|
|
Trixx nem probléma. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Akkor én most elvonulok e-mailt küldeni. |
|
|
|
2010.05. 20. - 19:12:02
Létrehozva:
|
|
|
Ha van aki érdekel, akkor hajrá!!! Ugyan én soha nem kezdeményeztem direktben, mindig úgy intéztem, hogy észrevegyen aki nekem kell. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Manapság pedig go girls! ááá, a finom utalások híve vagyok. azokat megtettem. ennél többet már csak annyit tehetnék hogy direktben megkérdezném a delikvenst: randizunk??? ennyi vér meg nincs a pucámban, ezért mennék Macsushoz különórákra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 19:16:40
Létrehozva:
|
|
|
ááá, a finom utalások híve vagyok. azokat megtettem. ennél többet már csak annyit tehetnék hogy direktben megkérdezném a delikvenst: randizunk??? ennyi vér meg nincs a pucámban, ezért mennék Macsushoz különórákra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) MSN különórára ál Gór Martinnal? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az sokat lendítene a dolgon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Utalhatsz picit érősebben is. Vagy tudd meg mi érdekli, aztán hívd el. Ha passzol, akkor meg, ne pazarold magad plátóira. Szerintem. Azt gondoltam, te kezdeményeznél simán. Tévedtem. Csak megvan benned a hagyományos szereposztás is egy kicsit. |
|
|
|
2010.05. 20. - 19:16:54
Létrehozva:
|
|
|
Na csajok!KajcsiTime,fürcsiTime,SÖRcsiTime,aztán pizsiTime!Jó éjt mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 20. - 19:18:07
Létrehozva:
|
|
|
Na csajok!KajcsiTime,fürcsiTime,SÖRcsiTime,aztán pizsiTime!Jó éjt mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hú mennyi időd van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt! |
|
|
|
2010.05. 20. - 19:19:48
Létrehozva:
|
|
|
Hú mennyi időd van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt! Televagyok........ (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 19:22:39
Létrehozva:
|
|
|
ííííííííí szivem, szerintem eléggé ciki... nem tudjátok már megoldani sehogy? éjfélig nyitva vannak a posták, ha be tudnál ugrani a cuccokért... jajj szivem, sajnálom hogy ez történt. cicám, rövid az agyunk, na, ez van. vagyis másra használjuk (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) biztos volt valami film vagy könyv vagy énnemtudom, de nem kell semmi most cicám, mert még azt a 20 filmet sem néztem meg ami be van tervezve vagy fél éve... nekem hangulat kell a filmnézéshez, nem megy az úgy kutyafuttában (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) majd legközelebb üzletelünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A gondnokunk ott lakik a cég alatt... és pont az övét kellett volna ma feladni, meg még volt ott kettő másik... lövésem sincs kié. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Már hívott az Andi, kérdezte, hogy ugye feladtam a postát................................ ááááááááááááááá, mondtam, hogy nem.... eldumáltam az eszem. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Borzasztóan szégyenlem magam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Meg is kaptam egy Bazdmeg beszólással a lecseszést. Hát most nem tudom Lacika a fájós lábával bepattan-e a kocsiba és elszalad a Nyugatiba, vagy mittom én hová (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tyű, holnap kapok majd szóban is az fix. Nekem film rémlik, de már nem tudom, hiába fixírozom a polcot... na nem baj, majd legközelebb! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És igen, ilyen szédültek vagyunk... nekem lassan már notesz kell, hogy ne hagyjam el az agyamat. |
|
|
|
2010.05. 20. - 19:24:55
Létrehozva:
|
|
|
Trixx,Usi,Macsus sikítsatok,hogy megkaptátok-e az e-mailt....
|
|
|
|
![]() ![]() |