![]() ![]() |
2009.12. 07. - 20:46:26
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aaaaaaz.. begerjedt nők.. az volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gondolkodtam rajta egy darabig mire eszembe jutott. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Holnap fogorvos?Szegény... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) NA én most neki állok olvasni, de azért nézlek titeket, figyelek, mint a nagytestvér! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Capri, alig vártam, hogy este legyen és olvashassalak tovább titeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jujujujjjjj.. izgulok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó olvasást. Ja és a kapcsolatokhoz részemről annyit ha már arról is beszéltetek,hogy januárban lesz 10 éve,hogy ismerjük egymást a férjemmel és gyerekvállalást nem kapkodtuk el mert a Petra 7 év ismeretség után született abból pedig már 5 éve voltunk házasok.Nálam ez a helyzet. Mode:majd ha holnap olvasod.Azért nem biztos,hogy mindig olyan jó egyedül lenni és kivánom,hogy légy szerelmes majd. Na csajok jó éjszakát és álmodjatok szépeket. |
|
|
|
2009.12. 07. - 20:53:16
Létrehozva:
|
|
|
Lassan megyek haza... este majd visszaolvaslak benneteket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most nem tudtam ide reflektálni, mert hogy órán vagyok és feladat volt. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Puszi!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
2009.12. 07. - 21:07:41
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 07. - 21:21:02
Létrehozva:
|
|
|
NA én most neki állok olvasni, de azért nézlek titeket, figyelek, mint a nagytestvér! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Capri, alig vártam, hogy este legyen és olvashassalak tovább titeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jujujujjjjj.. izgulok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) MAjd mondj véleményt XD Nem vettél fel MSn-re viszont... Huhh.. de szeretem Capri.. juhar szirup van hozzá? Meg vanilia fagyi.. Valiccsal az a baj, hogy nincs határ amerikai palacsintában.. degeszre, rosszul létik esszük!!! isteni kaja kerestünk, de nem találtunk. áfonyaöntet van hozzá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 07. - 21:26:01
Létrehozva:
|
|
|
Hát felvettelek... hehhee.. lehet mást vettem fel? az szép... mindjárt megnézem mi a faki van ott
Hát nálam ott vagy, csak nem vagy elérhető Nem vagyok meg? citromail-es e-mail cimet kaptam Usitól |
|
|
|
2009.12. 07. - 22:00:28
Létrehozva:
|
|
|
Nu.. Capri... megvagyok? eltűntél!
Angie hazaértél? |
|
|
|
2009.12. 07. - 22:02:16
Létrehozva:
|
|
|
Szerelmi csalódások, látom ez volt a téma. Hát erről én is tudnék beszélni... valahogy vonzom a "nehéz eseteket" pasi téren. Mindig a legbonyolultabb lelkű, kiszámíthatatlan hangulatú, fura fazonokra bukom, de most éppen nincs senki ilyenem. A "volt" jelöltek pedig még mindig a barátaim. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na ezt hámozzátok ki! Volt, aki után 3 évig epekedtem, de le se szart, aztán egyszer nagyon megbántott, én meg megmondtam neki mit éreztem iránta... több hónap szünet következett, aztán egyszer csak megjelent, mintha mi se történt volna. A másik pedig az elfűrészelt lábú barátom, aki mellesleg már jobban van, de még mindig gipszelt lábbal kénytelen feküdni és bámulja a 4 falat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Edóka, egyik pasi sem ér annyit, hogy igyál miatta. Én csak bömböltem, mint állat, de aztán az idő megoldotta a dolgot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Látom elmentetek aluszni, akkor én megyek és olvasok még egy kis Eclipse-t, múlt héten nem jutottam semerre sem a könyvben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puszi!!! Jó8 mindenkinek, |
|
|
|
2009.12. 07. - 22:17:28
Létrehozva:
|
|
|
Na persze.. én tudom, hogy nem érdemlik, hogy igyak miattuk.. csakhogy én magam miatt ittam.. mert nem tudtam máshogy elviselni a fájdalmat, és nem tudtam aludni, úgyhogy innom kellett.. persze ezen ma már mosolygok, de akkor csak azt láttam fájdalomcsillapitónak! és bejött. Persze a barátok mellettem voltak, vigyáztak rám, két hét után mondták, hogy most már össze kell szednem magam, mert nem tudták esténként nézni az üveges tekintetem... aztán elmúlt.. már nem fájt annyira, és össze is szedtem magam.
A fűrészes lábúhoz vonzódsz? Ez nem is tudtam ... akkor ezért viselt meg ennyire... vagy lehet félre értettelek? TE bömbölsz, én iszom.. kinek mi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én nem sirok, csak a filmeken.. akkor tisztulnak a könnycsatornáim. ja, és még nem mondtam el valamit, bosszúálló vagyok, és mindig a végén nekem van igazam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de csak egy kicsit.. főleg, ha elhagynak ... Na ezt lehet nem fogjátok érteni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én nem alszom.. olvasok.. titeket, és a trilógia 3.-ját! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 07. - 22:29:16
Létrehozva:
|
|
|
Edóka, persze hogy megviselt, mert bár már nem vagyunk szerelmesek egymásba mégis a legjobb barátom, neki mindent el tudok mondani, mert mindig meghallgat és ez sokat számít! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Minden titkom tudja, és igazi jó barát, nem akarom elveszteni egy hülyeség miatt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Bosszúálló istenség vagy? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na ez nekem új. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tényleg megyek aludni, most már álmi is vagyok kicsit. Jó olvasást! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.12. 07. - 22:37:48
Létrehozva:
|
|
|
Jóccakát Angie, pusza!
|
|
|
|
2009.12. 08. - 10:14:43
Létrehozva:
|
|
|
Na itten vagyunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sziasztok!
|
|
|
|
2009.12. 08. - 10:25:44
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Látom Faith megoldotta a problémát és újraindította az oldalt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Éljen! Köszönjük! |
|
|
|
2009.12. 08. - 10:51:52
Létrehozva:
|
|
|
Helló csajok.
Látom végre megoldódott a probléma. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már azt hittem ma nem tudunk dumcsizni.Szomorú lettem volna. Edóka fogorvos? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2009.12. 08. - 11:09:08
Létrehozva:
|
|
|
Éljen, éljen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
hipp-hipp (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie.. letört az egész fogaaaam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hipp-hipp (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 08. - 11:11:05
Létrehozva:
|
|
|
Én is itt vagyok ám... (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
|
|
|
|
2009.12. 08. - 11:11:56
Létrehozva:
|
|
|
Délután 5 re megyek.. benne van a para rendesen a seggemben ...
De tudod mennyire röhögtünk? Elkezdtem röhögni, és mondtam, hgoy mehetek a Mónika sóba... Még szerencse, hogy oldalt, hátul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szasz Vicusom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 08. - 11:13:08
Létrehozva:
|
|
|
Nu.. Capri... megvagyok? eltűntél! Angie hazaértél? nem vagy meg (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ha megadod a címed, felveszlek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 08. - 11:14:15
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 08. - 11:15:15
Létrehozva:
|
|
|
Délután 5 re megyek.. benne van a para rendesen a seggemben ... De tudod mennyire röhögtünk? Elkezdtem röhögni, és mondtam, hgoy mehetek a Mónika sóba... Még szerencse, hogy oldalt, hátul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szasz Vicusom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) maé n is dokihoz megyek XD Ez az orvoshoz menős nap. |
|
|
|
2009.12. 08. - 11:15:32
Létrehozva:
|
|
|
Szia Edóka. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Majd akkor du.5-kor gondolunk rád.Nem irigyellek... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szia Capri. |
|
|
|
![]() ![]() |