![]() ![]() |
2010.05. 20. - 19:26:39
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ááá, a finom utalások híve vagyok. azokat megtettem. ennél többet már csak annyit tehetnék hogy direktben megkérdezném a delikvenst: randizunk??? ennyi vér meg nincs a pucámban, ezért mennék Macsushoz különórákra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nincsen veled semmi wrong (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dilis tyúk!!!! Inkább a pasik a vakok.......... erre már régen rájöttem, Macsussal beszéltük is, hogy az agyatlan libáknak mindnek van pasijuk, mi jó csajok meg szenvedünk (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) És ha véletlenül talizunk egy aranyos, helyes pacákkal akkor az már vagy foglalt, vagy meleg.... hát evvan. |
|
|
|
2010.05. 20. - 19:27:20
Létrehozva:
|
|
|
Elmentem jó éjt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mode-nak is jó éjt .Az előbb elfelejtettem neki köszönni. |
|
|
|
2010.05. 20. - 19:28:34
Létrehozva:
|
|
|
Trixx,Usi,Macsus sikítsatok,hogy megkaptátok-e az e-mailt.... Petra nagyon cuki!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) JONG és Dávi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elmentem jó éjt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode-nak is jó éjt .Az előbb elfelejtettem neki köszönni. Jó éjt vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 19:32:02
Létrehozva:
|
|
|
A gondnokunk ott lakik a cég alatt... és pont az övét kellett volna ma feladni, meg még volt ott kettő másik... lövésem sincs kié. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Már hívott az Andi, kérdezte, hogy ugye feladtam a postát................................ ááááááááááááááá, mondtam, hogy nem.... eldumáltam az eszem. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Borzasztóan szégyenlem magam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Meg is kaptam egy Bazdmeg beszólással a lecseszést. Hát most nem tudom Lacika a fájós lábával bepattan-e a kocsiba és elszalad a Nyugatiba, vagy mittom én hová (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tyű, holnap kapok majd szóban is az fix. Nekem film rémlik, de már nem tudom, hiába fixírozom a polcot... na nem baj, majd legközelebb! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És igen, ilyen szédültek vagyunk... nekem lassan már notesz kell, hogy ne hagyjam el az agyamat. Nem rég mondták a hírekben is, hogy aki ma nem adja fel büntire számíthat.... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Van ilyen szivem, hogy elfelejtünk valamit. Mindenki hibázik. Ugye? Nem szabad keverni a munkát az élvezettel: én fórumoztem elcsesztem tegnap, te Angyalkáztál aztán ez lett belőle. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De ne szomorkodj, amíg helyre lehet hozni, nincs nagy baj, nem hibáztál olyan nagyon-nagyot. Ölelés-ölelés-ölelés. Nincsen veled semmi wrong Dilis tyúk!!!! Inkább a pasik a vakok.......... erre már régen rájöttem, Macsussal beszéltük is, hogy az agyatlan libáknak mindnek van pasijuk, mi jó csajok meg szenvedünk (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) És ha véletlenül talizunk egy aranyos, helyes pacákkal akkor az már vagy foglalt, vagy meleg.... hát evvan. Pontosan. Én is írtam neki hogy nincs vele semmi baj. Jó éjt Vicus! |
|
|
|
2010.05. 20. - 19:34:32
Létrehozva:
|
|
|
Jézus Trixx hirtelen nem tudtam eltalálni ki írt nekem B.Betti név alatt..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de aztán láttam
Petra nagyon cuki!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) JONG és Dávi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi.JONG. |
|
|
|
2010.05. 20. - 19:34:46
Létrehozva:
|
|
|
Jézus Trixx hirtelen nem tudtam eltalálni ki írt nekem B.Betti név alatt..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de aztán láttam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már nem is emlékeztem hogy ez jelenik meg. |
|
|
|
2010.05. 20. - 19:40:00
Létrehozva:
|
|
|
MSN különórára ál Gór Martinnal? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az sokat lendítene a dolgon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Utalhatsz picit érősebben is. Vagy tudd meg mi érdekli, aztán hívd el. Ha passzol, akkor meg, ne pazarold magad plátóira. Szerintem. Azt gondoltam, te kezdeményeznél simán. Tévedtem. Csak megvan benned a hagyományos szereposztás is egy kicsit. kicsiiiit??? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem látszik rajtam, de én mindenből a klasszikushoz vonzódom. talán mert hiányában vagyok ezeknek. se klasszikus családmodell, se klasszikus életút, se klasszikus szépség. de a szerelemben is a klasszikusat szeretném, ha jönne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és soha nem tudnék szerintem elhívni egy pasit. célzás, aaaz megy, de azt meg, úgy tűnik, nem veszik le. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 19:40:00
Létrehozva:
|
|
|
Már itt is vagyok!A sört veletek iszom meg,illetve az egészségetekre!Egészségetekre! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 20. - 19:43:18
Létrehozva:
|
|
|
de tündérek vagytok, lányok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hát ez ilyen. nem vagyunk mi ettől megzuhanva, nem? nem mondom, jobb lenne társsal, nagyon is, de nem vagyok ettől boldogtalan. majd jön. |
|
|
|
2010.05. 20. - 19:43:52
Létrehozva:
|
|
|
kicsiiiit??? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem látszik rajtam, de én mindenből a klasszikushoz vonzódom. talán mert hiányában vagyok ezeknek. se klasszikus családmodell, se klasszikus életút, se klasszikus szépség. de a szerelemben is a klasszikusat szeretném, ha jönne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és soha nem tudnék szerintem elhívni egy pasit. célzás, aaaz megy, de azt meg, úgy tűnik, nem veszik le. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Bénák ezek a pasik az tuti,meg vakok is,az is tuti!Én levenném az biztos,meg mindent levennék hihi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak hát............... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 19:51:43
Létrehozva:
|
|
|
kicsiiiit??? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem látszik rajtam, de én mindenből a klasszikushoz vonzódom. talán mert hiányában vagyok ezeknek. se klasszikus családmodell, se klasszikus életút, se klasszikus szépség. de a szerelemben is a klasszikusat szeretném, ha jönne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és soha nem tudnék szerintem elhívni egy pasit. célzás, aaaz megy, de azt meg, úgy tűnik, nem veszik le. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Igen, valóban nem látszik rajtad, írtam is. Ha a célzás olyan nyilvánvaló, akkor lehet hogy nem akarja levenni nem? Talán. Ez a mostani állapot régóta tart? Mármint a szerelem/kaland nélküli? Már itt is vagyok!A sört veletek iszom meg,illetve az egészségetekre!Egészségetekre! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egészségedre! de tündérek vagytok, lányok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát ez ilyen. nem vagyunk mi ettől megzuhanva, nem? nem mondom, jobb lenne társsal, nagyon is, de nem vagyok ettől boldogtalan. majd jön. Így van, majd jön!. Nagyon jó hogy így fogod fel. Így is kell. Miért zuhannál is meg? Egyedül is szép, okos, precious, intelligens fiatal kislány vagy. Előttünk az élet. Hajrá. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (De béna szövegem van) Bénák ezek a pasik az tuti,meg vakok is,az is tuti!Én levenném az biztos,meg mindent levennék hihi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak hát............... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) "Így szép ez a hűség, pedig széttép ami mélyen bennem ég" ???? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 19:55:11
Létrehozva:
|
|
|
Elmondok valamit!Lehet,hogy egy kicsit morbidnak fogjátok találni,de lehet,hogy már nektek is megfordult a kis fejetekben!Én megbeszéltem a párommal meg annyámmal,hogyha meghalnék,akkor a temetésemen csak dM szólhat!Mert hát benne van a pakliban!A szakmámból kifolyólag is,de egy meteor is rám eshet!Hogy ki voltak akadva,"Hogy gondolhatok ilyenre"meg ilyenek!Tudjátok?Nem vagyok depis(depeses vagyok) vagy ilyesmi,de jobb ezeket a dolgokat előre lefikszálni,nem?VÉLEMÉNY??? (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
Igen, valóban nem látszik rajtad, írtam is. Ha a célzás olyan nyilvánvaló, akkor lehet hogy nem akarja levenni nem? Talán. Ez a mostani állapot régóta tart? Mármint a szerelem/kaland nélküli? Egészségedre! Így van, majd jön!. Nagyon jó hogy így fogod fel. Így is kell. Miért zuhannál is meg? Egyedül is szép, okos, precious, intelligens fiatal kislány vagy. Előttünk az élet. Hajrá. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (De béna szövegem van) "Így szép ez a hűség, pedig széttép ami mélyen bennem ég" ???? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aaaaaaaa te!Frappáns! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 19:58:21
Létrehozva:
|
|
|
Elmondok valamit!Lehet,hogy egy kicsit morbidnak fogjátok találni,de lehet,hogy már nektek is megfordult a kis fejetekben!Én megbeszéltem a párommal meg annyámmal,hogyha meghalnék,akkor a temetésemen csak dM szólhat!Mert hát benne van a pakliban!A szakmámból kifolyólag is,de egy meteor is rám eshet!Hogy ki voltak akadva,"Hogy gondolhatok ilyenre"meg ilyenek!Tudjátok?Nem vagyok depis(depeses vagyok) vagy ilyesmi,de jobb ezeket a dolgokat előre lefikszálni,nem?VÉLEMÉNY??? (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Ez itt már sokaknak megfordult a fejében, csak DM a temetőben, az kísérjen el! Elmondok valamit!Lehet,hogy egy kicsit morbidnak fogjátok találni,de lehet,hogy már nektek is megfordult a kis fejetekben!Én megbeszéltem a párommal meg annyámmal,hogyha meghalnék,akkor a temetésemen csak dM szólhat!Mert hát benne van a pakliban!A szakmámból kifolyólag is,de egy meteor is rám eshet!Hogy ki voltak akadva,"Hogy gondolhatok ilyenre"meg ilyenek!Tudjátok?Nem vagyok depis(depeses vagyok) vagy ilyesmi,de jobb ezeket a dolgokat előre lefikszálni,nem?VÉLEMÉNY??? (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Aaaaaaaa te!Frappáns! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tud ez az Ákos bátyó! Igaz Lola? |
|
|
|
2010.05. 20. - 19:58:39
Létrehozva:
|
|
|
Ez itt már sokaknak megfordult a fejében, csak DM a temetőben, az kísérjen el! Ja,faxa!Azt hittem mondok valami újat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Már depis is vagyok hehe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 20:00:38
Létrehozva:
|
|
|
Ja,faxa!Azt hittem mondok valami újat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Már depis is vagyok hehe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sokunknak-ot akartam írni. Nem úgy értettem, nem lejárt téma. Itt mindenről beszéltünk már...... De ha újra felhozod, az csak jó, te depis. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 20:01:26
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 20. - 20:02:19
Létrehozva:
|
|
|
Valamit tud az tuti!"Dörömbölnek a vágyak,maguk alá gyűrnek engem........."Igaz Lola? hihi Várj csak! Lola meg hová lett? Nagyon megy ez nekünk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 20:03:51
Létrehozva:
|
|
|
Hello!
Mindenkinek üdvözlet! És köszönet Vicának a képekért!!! Igen Usi..GIGAYUKKKKKK, de más is (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) yuuuuuukkkk!!!!! És NAGYON édesek a gyerekek...csak gratulálni tudok hozzájuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 20. - 20:05:07 |
|
|
|
2010.05. 20. - 20:03:55
Létrehozva:
|
|
|
Sokunknak-ot akartam írni. Nem úgy értettem, nem lejárt téma. Itt mindenről beszéltünk már...... De ha újra felhozod, az csak jó, te depis. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akkor jóóó!Már nem is vagyok az!De álmos se nem vagyok,pedig 1:20-kor keltem (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Noooóóórmális?? |
|
|
|
2010.05. 20. - 20:04:08
Létrehozva:
|
|
|
Nem rég mondták a hírekben is, hogy aki ma nem adja fel büntire számíthat.... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Van ilyen szivem, hogy elfelejtünk valamit. Mindenki hibázik. Ugye? Nem szabad keverni a munkát az élvezettel: én fórumoztem elcsesztem tegnap, te Angyalkáztál aztán ez lett belőle. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De ne szomorkodj, amíg helyre lehet hozni, nincs nagy baj, nem hibáztál olyan nagyon-nagyot. Ölelés-ölelés-ölelés. Pontosan. Én is írtam neki hogy nincs vele semmi baj. Jó éjt Vicus! Oh, bakker, akkor ezt jól elcsesztem..................................... én hülye állat!!!!!!!!!!!!!!!!! Pedig az orrom előtt volt, komolyan! Egész nap ott volt, hogy ne felejtsem el. Mit kapok én ezért holnap (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De nagyon bánt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Köszönöm az öleléseket (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |