2400 Oldal V  « < 1790 1791 1792 1793 1794 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
name
post 2010.05. 20. - 20:05:32
Létrehozva: #35821

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 20. - 21:03:55) *
Akkor jóóó!Már nem is vagyok az!De álmos se nem vagyok,pedig 1:20-kor keltem (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Noooóóórmális??

Nem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jól bírod!
Én meg elég álmos vagyok.....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 20. - 20:11:00
Létrehozva: #35822

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 20. - 21:02:19) *
Várj csak! Lola meg hová lett?

Nagyon megy ez nekünk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Megszökötttttt!!Vagy csak nem szereti a hangunkat,ahogy éneklünk (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Jó 15:08-at Brigi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.05. 20. - 21:05:32) *
Nem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jól bírod!
Én meg elég álmos vagyok.....

Már én is kezdek nagyokat pislogni!Biztos hat a sör! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vagy hét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.05. 20. - 20:12:06
Létrehozva: #35823

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 20. - 14:08:19) *
Megszökötttttt!!Vagy csak nem szereti a hangunkat,ahogy éneklünk (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Jó 15:08-at Brigi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ki írja az itteni időt amikor írtam, ugye??? Köszi...nekem is kell aludni valamikor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , hamár az éjszaki műszakot nyomom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Újat hallotamm Usitól....EXTRAGIGAYUKKKKKKKKK (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 20. - 20:12:28
Létrehozva: #35824

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 20. - 20:43:52) *
Bénák ezek a pasik az tuti,meg vakok is,az is tuti!Én levenném az biztos,meg mindent levennék hihi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak hát............... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

maga itten célozgatni teccik? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 20. - 20:12:32
Létrehozva: #35825

devotee

Egy film alatt mennyi mindent összehoztatok! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Ne haragudjatok, de nincs energiám végigolvasni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Inkább lefekszek aludni. Jó éjt mindenki! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 20. - 20:15:23
Létrehozva: #35826

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 20. - 20:51:43) *
Igen, valóban nem látszik rajtad, írtam is.
Ha a célzás olyan nyilvánvaló, akkor lehet hogy nem akarja levenni nem? Talán.
Ez a mostani állapot régóta tart? Mármint a szerelem/kaland nélküli?

aham. komoly kapcsolatom nem is volt még, kalandom meg... huha, nem is emlékszem. azaz=túl rég (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 20. - 21:01:26) *
Valamit tud az tuti!"Dörömbölnek a vágyak,maguk alá gyűrnek engem........."Igaz Lola? hihi

Ákos bátyó egy pöcs, de legalább zseni. láw. lányok, szombaton buliztok helyettem is egy picit, ugye? és a Süni - mint a duracell - még mindig célozgat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 20. - 20:15:30
Létrehozva: #35827

devotee

SZTAKI
yuk:

ellenszenves ember
genyó
görény
patkány
poén
szar
szemétláda
trutyi
trutymó
utált dolog
vicc

Akkor most melyik is? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak próbálok képben lenni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.05. 20. - 20:16:56
Létrehozva: #35828

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 20. - 14:15:30) *
SZTAKI
yuk:

ellenszenves ember
genyó
görény
patkány
poén
szar
szemétláda
trutyi
trutymó
utált dolog
vicc

Akkor most melyik is? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak próbálok képben lenni.

A görényeket és a patkányokat bírom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és nem vicc és poén (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 20. - 20:17:32
Létrehozva: #35829

devotee

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.05. 20. - 21:12:32) *
Egy film alatt mennyi mindent összehoztatok! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Ne haragudjatok, de nincs energiám végigolvasni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Inkább lefekszek aludni. Jó éjt mindenki! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó éjt öcsike!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 20. - 20:17:41
Létrehozva: #35830

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.05. 20. - 21:12:28) *
maga itten célozgatni teccik? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hogy célozgatnék már!!???Amivel célozhatnék azzal nem célozhatok hisz tudod.......hihi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 20. - 20:18:36
Létrehozva: #35831

devotee

jah, nem tűntem el, csak House-t néztem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 20. - 21:17:41) *
Hogy célozgatnék már!!???Amivel célozhatnék azzal nem célozhatok hisz tudod.......hihi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

te milyen malac vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tetszik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) valakinek érik egy ölelgetés alkalomadtán
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 20. - 20:18:39
Létrehozva: #35832

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 20. - 20:55:11) *
Elmondok valamit!Lehet,hogy egy kicsit morbidnak fogjátok találni,de lehet,hogy már nektek is megfordult a kis fejetekben!Én megbeszéltem a párommal meg annyámmal,hogyha meghalnék,akkor a temetésemen csak dM szólhat!Mert hát benne van a pakliban!A szakmámból kifolyólag is,de egy meteor is rám eshet!Hogy ki voltak akadva,"Hogy gondolhatok ilyenre"meg ilyenek!Tudjátok?Nem vagyok depis(depeses vagyok) vagy ilyesmi,de jobb ezeket a dolgokat előre lefikszálni,nem?VÉLEMÉNY??? (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Aaaaaaaa te!Frappáns! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

azért mondják ezt, mert a nyugati(bb) kultúrákban még mindig tabunak számít a halálról beszélni. "morbidnak" számít. pedig tényleg bármikor bekövetkezhet. én már évekkel ezelőtt elkezdtem mondogatni, hogy nekem mindenképp játsszák le a Judast a temetésemen. na nem is annyira az "árulás" miatt, hanem ezen sorok miatt: "man will survive the harshest conditions and stay alive through difficult decisions".

Angie: huh sajnálom hogy elfelejtetted ezt a fontos dolgot - néha rám is rámjönnek ezek a dolgok. bezavarnak külső tényezők vagy csak simán szétszórt vagyok. ismerős a szar érzés ami utána marad :S

Brigi: jajajajajaja! tudok kreatívan szavakat alkotni és fokozni XDDDDDDDDDD

Lola: jó nagyot fogunk tombolni Ákoson Angie-vel! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Trixx: de édes vagy hogy kikerested a yukkkkkot! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 20. - 20:20:14
Létrehozva: #35833

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.05. 20. - 21:18:36) *
jah, nem tűntem el, csak House-t néztem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

te milyen malac vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tetszik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) valakinek érik egy ölelgetés alkalomadtán

pirospontra hajt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 20. - 20:20:31
Létrehozva: #35834

devotee

Asszem megyek én is aludni!Jó éjt lányok!Geri! (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 20. - 20:21:23
Létrehozva: #35835

devotee

Idézet (Bridgycat @ 2010.05. 20. - 21:16:56) *
A görényeket és a patkányokat bírom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és nem vicc és poén (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

De látod milyen ez a szótár? Én próbálom követni miről beszéltek, erre ennyi mindent kiír nekem. A genya.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.05. 20. - 20:23:00
Létrehozva: #35836

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 20. - 14:21:23) *
De látod milyen ez a szótár? Én próbálom követni miről beszéltek, erre ennyi mindent kiír nekem. A genya.

Ne hagyd magad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lázadj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amugy a fúj helyett szokták használni.......
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 20. - 20:23:23
Létrehozva: #35837

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.05. 20. - 21:18:36) *

Juhéjjjj!Már alig várom!Mikormár??? (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 20. - 20:26:42
Létrehozva: #35838

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 20. - 21:18:39) *
azért mondják ezt, mert a nyugati(bb) kultúrákban még mindig tabunak számít a halálról beszélni. "morbidnak" számít. pedig tényleg bármikor bekövetkezhet. én már évekkel ezelőtt elkezdtem mondogatni, hogy nekem mindenképp játsszák le a Judast a temetésemen. na nem is annyira az "árulás" miatt, hanem ezen sorok miatt: "man will survive the harshest conditions and stay alive through difficult decisions".

Pedig ez olyan butaság!!!!
Már egész kiskorban érdekődik a gyerek, legalább is van egy időszak mikor ez foglalkoztatja a gyereket. Pl a kolléganőm gyerekeit igen.
Kérdéseket teszenk fel akár 5 évesen pl ha valaki meghal az hová megy meg ilyenek.

Szerintem a halál az élet része. Én így fogom fel.

Ó és ezek a sorok, a Judas, a szívem mélyéig hatolnak..... Martin egy zseni zseni zseni .....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.05. 20. - 20:27:08
Létrehozva: #35839

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.05. 20. - 20:00:38) *
hát én mindjárt összeolvadom itt magam (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) de drága vagy te is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
hááát, énnemtudom. "something wrong with me chemically, something wrong with me inherently"? nemhogy szerelem nem jön, de még egy izgalmas kis kaland se. pedig most van valaki aki érdekel...

jajjjjj Macsus basszus. én órákat veszek tőled. komolyan, ilyen fasza csaj én nem is tudom hogy lehetsz. figyi, pip, kimegyünk a margitos buliba szombaton? pénzem nincs, de van egy üveg borom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jajjj Loli,dehogy vagyok én fasza! Csak már elegem volt ebből az egészből,én is jelezgettem,a srác is,de most is van csaja.De én már nem akarok tőle semmit,csak legalább megismerni,és így lezárni,és kész. Igazából gáz amit műveltem,mert ezt én sem tartom helyesnek,h a csaj rohanja le a pasit. A pasinak kéne...
Oh,igen,kéne menni! Nekem sincs lóvém:D
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 20. - 20:27:31
Létrehozva: #35840

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 20. - 21:18:39) *

Lola: jó nagyot fogunk tombolni Ákoson Angie-vel! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

jó bulizást majd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

szerintem amúgy ezzel a temetéses ötlettel semmi gond nincs. miért ne szólhatna az, amit te szeretnél? ezen még nem gondolkodtam. bár ma szóbajött a blasphemous, mert a szobatársam közölte hogy szívesen elgázol ha akarom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Süni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dilis. előbb-utóbb csak szervezünk egy fekete sereg világtalálkozót (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pesten XDDD és majd akkor. tehát feljössz valami bulira majd velünk. vagypedig - vársz a következő Mode koncertig, mert ott fixen összefutunk, hm? XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1790 1791 1792 1793 1794 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
76 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (76 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: