![]() ![]() |
2010.05. 20. - 21:14:26
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ááá azért nem utálom a mexit. semmi gond nincs vele az ezelőtti koszmóhoz képest... ő maga legalább tusol, de ő is kupis... ezt leszámítva olyan mint egy szobanövény. nem beszél, ha szólsz hozzá is két szóval lerendezi, és egész nap alszik. és spanyolajkú barátnők látogatják, sokan, és hangosan. de mááááááár holnap el is megy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nájsz Lehet törzsi táncot járni a szobában, majd pedig jöhet a mexi univerzum kitakarítása (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Háááááááááá, kedvenc Massive Attack számom szól itt éppen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Inerita Creeps, LÁV (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 21:15:08
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De jót nevettem ezen.......................... lánckrumplista, ez Usi legjobb aranyköpése asszem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na igen, majd túlélem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Igen, megesik, csak ez nagyin idiótán jött ki (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szegény Lacika a fájós lábával most rohangálhat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de el tudja intézni, nem? és hát ember vagy te is, szóval te is hibázol/hatsz mint mindenki más. |
|
|
|
2010.05. 20. - 21:15:42
Létrehozva:
|
|
|
kétkezi munkás XDDD huh huh huh huh XD szóval jó a kézimunkája XD Aham...Handyman (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amúgy asztalos (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 21:15:43
Létrehozva:
|
|
|
szerintem lesz még pár aranyköpésem a jövőben XD csak kellően le kell fáradnom egy áttombolt éjszaka után XD hát ezt nem tudod űberelni asszem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De áttombolt éjszaka még lesz, az tutkó!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 21:16:40
Létrehozva:
|
|
|
Lehet törzsi táncot járni a szobában, majd pedig jöhet a mexi univerzum kitakarítása (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Háááááááááá, kedvenc Massive Attack számom szól itt éppen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Inerita Creeps, LÁV (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) NE B*SZZZZZZ HOGY AZ A KEDVENCED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nekem is!!!!!! a Teardrop mellett!!!! XD (igazából már ezen se lepődöm meg az elveszett Nővérkémtől! XD) |
|
|
|
2010.05. 20. - 21:16:42
Létrehozva:
|
|
|
de el tudja intézni, nem? és hát ember vagy te is, szóval te is hibázol/hatsz mint mindenki más. Hát el, de ma vagy hússzor megkérdezte, hogy megyünk-e postára................ (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 21:18:08
Létrehozva:
|
|
|
Aham...Handyman (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amúgy asztalos (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) na akkor jól emlékeztem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szépen dolgozik, ahogy láttam XD hát ezt nem tudod űberelni asszem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De áttombolt éjszaka még lesz, az tutkó!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe, még nem tudhatjuk... az agyam fura dolgokat képes produkálni XD |
|
|
|
2010.05. 20. - 21:19:33
Létrehozva:
|
|
|
NE B*SZZZZZZ HOGY AZ A KEDVENCED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nekem is!!!!!! a Teardrop mellett!!!! XD (igazából már ezen se lepődöm meg az elveszett Nővérkémtől! XD) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pedig, de, tényleg ez a kedvencem meg a Teardrop (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi tényleg tesók vagyunk, azta............ (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 21:20:18
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pedig, de, tényleg ez a kedvencem meg a Teardrop (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi tényleg tesók vagyunk, azta............ (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ezt már megállapítottuk párszor XD |
|
|
|
2010.05. 20. - 21:20:30
Létrehozva:
|
|
|
Lehet törzsi táncot járni a szobában, majd pedig jöhet a mexi univerzum kitakarítása (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) wuhúú Szilvi majd tuti leáll balettozni a szoba közepén (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én majd este csatlakozom hozzá, merugye, ötkor randink van, cicu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 21:21:41
Létrehozva:
|
|
|
na akkor jól emlékeztem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szépen dolgozik, ahogy láttam XD hehe, még nem tudhatjuk... az agyam fura dolgokat képes produkálni XD Kérhetek egy szál krumplit? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ezt már megállapítottuk párszor XD Igen, csak jó mindig újra rájönni erre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 21:23:29
Létrehozva:
|
|
|
S4030005.JPG ( 218.71K )
Letöltések száma: 1Usi...Ezekre gondolsz??? A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 20. - 21:25:58 |
|
|
|
2010.05. 20. - 21:23:49
Létrehozva:
|
|
|
wuhúú Szilvi majd tuti leáll balettozni a szoba közepén (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én majd este csatlakozom hozzá, merugye, ötkor randink van, cicu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, igen!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 17:00 Sajtsali (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bocs, de már annyiszor jártunk pórul, hogy nem volt.... remélem most lesz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 21:24:01
Létrehozva:
|
|
|
Angie: hát persze hogy kérhetsz XD és ja! jók ezek az egyezések, amiket időnként felfedezünk.
basszus de nincs kedvem ezt a sz*rt olvasni! pedig ma még az 50. oldalig el akarok/fogok jutni. (36.-on vagyok) - de a sztori nem rossz ,egy hermafrodita visszaemlékezései/naplója |
|
|
|
2010.05. 20. - 21:25:43
Létrehozva:
|
|
|
Igen, igen!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 17:00 Sajtsali (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bocs, de már annyiszor jártunk pórul, hogy nem volt.... remélem most lesz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) odaszóljunk telefonon? XD |
|
|
|
2010.05. 20. - 21:29:03
Létrehozva:
|
|
|
S4030006.JPG ( 262.76K )
Letöltések száma: 2Bocs cicu..nem megy egyszerre ... És R.E.M.-For the one I love !!!!! Angie: hát persze hogy kérhetsz XD és ja! jók ezek az egyezések, amiket időnként felfedezünk. basszus de nincs kedvem ezt a sz*rt olvasni! pedig ma még az 50. oldalig el akarok/fogok jutni. (36.-on vagyok) - de a sztori nem rossz ,egy hermafrodita visszaemlékezései/naplója Jó sűrű oladalak lehetnek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ha még csak a 36.-on vagy (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 21:30:58
Létrehozva:
|
|
|
Angie: hát persze hogy kérhetsz XD és ja! jók ezek az egyezések, amiket időnként felfedezünk. basszus de nincs kedvem ezt a sz*rt olvasni! pedig ma még az 50. oldalig el akarok/fogok jutni. (36.-on vagyok) - de a sztori nem rossz ,egy hermafrodita visszaemlékezései/naplója ki vagyok éhezve a mekis krumplira, komolyan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Átok gyors kaja.......................... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kitartás!!!!!!!!!!!! Girl power (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) odaszóljunk telefonon? XD Ez egy jó 5let! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 21:32:17
Létrehozva:
|
|
|
köszi Angie!
Brig: jaja, ezekre a csatokra gondoltam!!! és nem az oldalak sűrűsége miatt megy lassan, hanem mert vkik feltartanak XD |
|
|
|
2010.05. 20. - 21:34:09
Létrehozva:
|
|
|
köszi Angie! Brig: jaja, ezekre a csatokra gondoltam!!! és nem az oldalak sűrűsége miatt megy lassan, hanem mert vkik feltartanak XD Megcsapkodom a bátyót, ha megint "chatelget" veled...nem minden a sex (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 20. - 21:36:12 |
|
|
|
2010.05. 20. - 21:36:38
Létrehozva:
|
|
|
Meg csapkodom a bátyót, ha megint "chatelget" veled...nem minden a sex (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe, most nincs is fenn a neten!!! XDDDD és ne csapkodd, mert mint tudjuk azt élvezi XD de legalább hála neki a fél kézzel gépelés már megy (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 20. - 21:37:25 |
|
|
|
![]() ![]() |