![]() ![]() |
2010.05. 20. - 21:37:46
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hehe, most nincs is fenn a neten!!! XDDDD és ne csapkodd, mert mint tudjuk azt élvezi XD Csak kicsit, hogy NE élvezze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ugye milyen kis inspiráló ember (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tanítja a kishugit...szépre-jóra (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 20. - 21:39:22 |
|
|
|
2010.05. 20. - 21:39:51
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt csajszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Holnap - ha agyon nem csapnak - akkor jelentkezek!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) pppppppáááááááááááááááááááááááááááááááááááá |
|
|
|
2010.05. 20. - 21:40:47
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt csajszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Holnap - ha agyon nem csapnak - akkor jelentkezek!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) pppppppáááááááááááááááááááááááááááááááááááá Szép álmokat, majd drukkolok!!!!!!! |
|
|
|
2010.05. 20. - 21:42:31
Létrehozva:
|
|
|
Csak kicsit, hogy NE élvezze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ugye milyen kis inspiráló ember (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tanítja a kishugit...szépre-jóra (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hehe, tudod te hogy kell bánni vele XD jah, kis kreatív és a szívén viseli a hugi taníttatását! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a hugi meg ezt értékeli is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) jóccak angie! |
|
|
|
2010.05. 20. - 21:44:41
Létrehozva:
|
|
|
hehe, tudod te hogy kell bánni vele XD jah, kis kreatív és a szívén viseli a hugi taníttatását! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a hugi meg ezt értékeli is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) huh huh huh huh .......féltékeny leszek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...oké nem szoktam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Értékeli mi...................... |
|
|
|
2010.05. 20. - 21:47:34
Létrehozva:
|
|
|
huh huh huh huh .......féltékeny leszek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...oké nem szoktam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Értékeli mi...................... ugyan miért lennél féltékeny, hisz a te fanod! XD értékeli biza és a tudtára is adja. nagyon hálás tudok lenni huh huh huh huh... |
|
|
|
2010.05. 20. - 21:52:09
Létrehozva:
|
|
|
ugyan miért lennél féltékeny, hisz a te fanod! XD értékeli biza és a tudtára is adja. nagyon hálás tudok lenni huh huh huh huh... Írtam, hogy nem szoktam, tudod, hogy rosszabb mint a bumeráng (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .....jah megmosdatod szegény bácsit a kis cica nyelveddel.......huh huh huh hálából......... A rajongás néha terhes................. És a kis k..va azt kérdezi, hogy : For what it's worth? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 20. - 21:54:03 |
|
|
|
2010.05. 20. - 21:57:59
Létrehozva:
|
|
|
Írtam, hogy nem szoktam, tudod, hogy rosszabb mint a bumeráng (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .....jah megmosdatod szegény bácsit a kis cica nyelveddel.......huh huh huh hálából......... A rajongás néha terhes................. jah hát vannak ilyen "rosszabb mint a bumeráng" típusú emberek. én is ismerek ilyet (rajta kívül). (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hehe, eddig nem panaszkodott a cicanyelvemre XD jaja, tudom, hogy néha az! én most enjoyingolom a silence-t XD (leszámítva az úttakarító gép hangját meg a szomszéd tévéjét) fura zene nélkül!!! Lola, nagyon csöndben vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 20. - 22:00:41 |
|
|
|
2010.05. 20. - 22:10:47
Létrehozva:
|
|
|
Áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá Hova tűnt a szövegem????? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!! Nem írom le megint!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=yX3wwFENbKg...feature=related http://www.youtube.com/watch?v=yX3wwFENbKg...feature=related Ennyi. Zeg sportváros-e? Szerintem megmondja a videó! Áááááááááááááááááááá Majd jövök jó éjt! |
|
|
|
2010.05. 20. - 22:14:50
Létrehozva:
|
|
|
house évadzárót nézek
|
|
|
|
2010.05. 20. - 22:20:20
Létrehozva:
|
|
|
kivi leszek rá. nekem már lelőtték a poént benne. XD na majd vasárnap letöltöm a sorozat-lemaradásaimat.
|
|
|
|
2010.05. 20. - 22:21:27
Létrehozva:
|
|
|
nu, tulajdonképp annyi lenne a mondandóm, hogy:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ |
|
|
|
2010.05. 20. - 22:26:07
Létrehozva:
|
|
|
igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én úgy reagáltam rá, hogy "VÉGRE"! már amikor Capri mondta hogy mi a nagy történés benne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 20. - 22:32:05
Létrehozva:
|
|
|
na
jó tövig kiidegeltem magam ezen a house-on. kész. ma évadzárót néztem a desperate housewivesból is, de az smafu. house kivégzett látom, csajok, ti itt elperverzkedtetek bájosan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) semmi kül, csak a szokásos, hm? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) megyek aludni. holnap meló. és kétszáz a pulzusom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nyilván VÉGRE, Usi. én nagyon emellett voltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de maga a rész úgy alapból bazi izgalmas. dramaturgnak pirospont, csillag vagy amit akar (vöröscsillag XD) http://www.youtube.com/watch?v=pWKr1jydMbA...feature=related ezt meg judy küldte e-mailben. gondoltam, ezzel lenyugtatom magam. nem sikerült. Szexigore. na azt is milyen rég mondtuk már hogy MARTIN, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ |
|
|
|
2010.05. 20. - 22:34:28
Létrehozva:
|
|
|
nagyon kivi leszek az évazdzáróra - de nekem még előtte asszem lesz két másik rész amit meg kell néznem (jaj de kár (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
jaj hát igen... MARTIN XD na már csak 3 oldal! a perverzkedés meg alap - főleg Brigiék társaságában XD huhuhuhuhuh XD |
|
|
|
2010.05. 20. - 22:42:55
Létrehozva:
|
|
|
nagyon kivi leszek az évazdzáróra - de nekem még előtte asszem lesz két másik rész amit meg kell néznem (jaj de kár (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) jaj hát igen... MARTIN XD na már csak 3 oldal! a perverzkedés meg alap - főleg Brigiék társaságában XD huhuhuhuhuh XD 3 oldal az már pi..afüst, ügyes vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én is úgy néztem ma, 3 résszel le voltam maradva mindenből, dhw-t is ma pótoltam (hehe, kora du. végeztem a vizsgámmal, nem volt jobb dolgom XD) meg ezt is. ajj de jó volt. na, zülljetek csak, nők, én alszom. holnap tarolnom kell a melóban. fogok is. punktum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jóéjt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 20. - 22:48:01
Létrehozva:
|
|
|
kész lettem közben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
jó éjt Lola. |
|
|
|
2010.05. 20. - 23:10:09
Létrehozva:
|
|
|
megtaláltam a kedvenc Ady-versem! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Ady Endre Tüzes seb vagyok Tüzes, sajgó seb vagyok, égek, Kínoz a fény és kínoz a harmat, Téged akarlak, eljöttem érted, Több kínra vágyom: téged akarlak. Lángod lobogjon izzón, fehéren, Fájnak a csókok, fájnak a vágyak, Te vagy a kínom, gyehennám nékem, Nagyon kívánlak, nagyon kívánlak. Vágy szaggatott föl, csók vérezett meg, Seb vagyok, tüzes, új kínra éhes, Adj kínt nekem, a megéhezettnek: Seb vagyok, csókolj, égess ki, égess. |
|
|
|
2010.05. 20. - 23:21:32
Létrehozva:
|
|
|
megtaláltam a kedvenc Ady-versem! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ady Endre Tüzes seb vagyok Tüzes, sajgó seb vagyok, égek, Kínoz a fény és kínoz a harmat, Téged akarlak, eljöttem érted, Több kínra vágyom: téged akarlak. Lángod lobogjon izzón, fehéren, Fájnak a csókok, fájnak a vágyak, Te vagy a kínom, gyehennám nékem, Nagyon kívánlak, nagyon kívánlak. Vágy szaggatott föl, csók vérezett meg, Seb vagyok, tüzes, új kínra éhes, Adj kínt nekem, a megéhezettnek: Seb vagyok, csókolj, égess ki, égess. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) És József Attila is........ |
|
|
|
2010.05. 20. - 23:24:30
Létrehozva:
|
|
|
jaja! ő is jó nagyon! kedvencem a Spleen. de még bele kell mélyednem a verseibe vmikor. rég volt. mondjuk abszolút kedvencem még mindig Dsida Jenő a kis dark verseivel (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |