![]() ![]() |
2010.05. 21. - 09:35:03
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Süni.. neked itt a nő... és a mi kis kedvencünk..
Az előtte lévő meg csak simán nagyon sexy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csatolt állományok
32030_120827074618253_100000728847743_160233_8206444_n.jpg ( 61.48K )
Letöltések száma: 4
26248_104202449620471_100000921488523_33795_5341220_n.jpg ( 49.23K )
Letöltések száma: 5 |
|
|
|
2010.05. 21. - 09:35:20
Létrehozva:
|
|
|
Süni gondolkodtam, h neked mit rakjak ki... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hááááááát,nekem lenne egy-két ötletem.....hihihi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.05. 21. - 09:36:43
Létrehozva:
|
|
|
Hááááááát,nekem lenne egy-két ötletem.....hihihi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) hehehhee... na kiraktam... a képet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 21. - 09:37:15
Létrehozva:
|
|
|
heheh..mindenki kiabál, úgyhogy semmi baj nem lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyébként meg dolgozatot "írunk" excel táblázat.. Akkor biztos ötös lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 21. - 09:39:13
Létrehozva:
|
|
|
Akkor biztos ötös lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem hiszem, eléggé lusta vagyok most ilyenekre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mellesleg van pár utasítás a feladatban amit baromira nem értek, azzal meg nem szórakozok, hogy a tanárt idehívogassam. |
|
|
|
2010.05. 21. - 09:43:31
Létrehozva:
|
|
|
Süni.. neked itt a nő... és a mi kis kedvencünk.. Az előtte lévő meg csak simán nagyon sexy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó képek!A csaj nem annyira nagy szám! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Nekem azok a képek tetszenek amin négyen vannak!Egyformán szeretem őket!De a Dave férfi szemmel is jó pasi! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Az én szememmel (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Nem hiszem, eléggé lusta vagyok most ilyenekre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mellesleg van pár utasítás a feladatban amit baromira nem értek, azzal meg nem szórakozok, hogy a tanárt idehívogassam. Én odahívnám!Én mindig jól megértettem magam a tanárokkal (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.05. 21. - 09:46:23
Létrehozva:
|
|
|
Én is megértem magam a tanárokkal, egyikkel sincs soha konfliktusom, de annyira nincs energiám ilyenekkel szórakozni most. Jó lesz az a jegy is, ami így kapok, nem sok minden hiányzik a feladatból.
A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 21. - 09:46:47 |
|
|
|
2010.05. 21. - 09:48:13
Létrehozva:
|
|
|
Aaahh.. excelt mindig annyira utáltam...
Egyszer volt is vele egy nagyon gáz történetem... elmentem egy nagy céghez dolgozni, ahova mikor behívtak meghallgatásra, azt mondtam, h mindenhez értek..mármint word, excel, meg még mit tudom én mihez.. mert édesanya .. aki programozó, azt mondta, mondjam ezt, aztán majd amire szükségem van, mindenre pik-pak megtanít... így is volt...de mondta a főnököm, h nincs ezekre szükség, mert as400-as programon fogunk dolgozni, azt meg megtanítják nekünk. Akkor még nem volt semmilyen számítógép kezelői papírom, később persze elvégeztem egy ilyen tanfolyamot is. Szóval teltek múltak a hónapok, és semmi gond nem volt. Persze anyukának mondtam, h nem kell semmire tanítania, mert melóban kiokosítanak az adott rendszerről, és csak azt fogom használni. Egyszer csak berohant hozzám az irodába a főnököm, h azonnal menjek vele az irodájába, mert van egy nagyon nagy meló, amit be kell fejeznie, de el kell mennie valahova pestre, és nekem kéne megcisnálnom.. akkor már éreztem, h ezzel gond lesz. Hát excelben kellett összesítenem rengeteg bolt egész éves forgalmát, de különböző ágakban.. mikor megláttam, elzsibbadt kezem lábam, lesápadtam... megkérdezte a főnök.. menni fog? én meg mondtam, igen.. mert h neki ezt másnap reggel le kell adnia.. mondtam semmi gond, de h hogy fogom megcsinálni, még nem tudtam.. egész délután telefonon lógtam, anyám segített.. fogalmam nem volt h kell összeadni, meg summázni, meg beírni törölni javítani.. semmit nem értettem. Éjjel 10-ig bent maradtam, mire sikerült mindent rendesen megcsinálnom.. kb ezreszer átnéztem, h nem hibáztam-e valahol.. de megcsináltam.. míg élek nemfelejtem el.. lehet ezért is utálom annyira (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.05. 21. - 09:48:33
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok!
jelentem: a tanár levadászva és kivéreztetve - most piszkálom ki a húscafatkákat a karmaim alól, illetve mindjárt lemosom a vért a pofikámról XDDDDDDDDD Edó: bébikém, szeretem mikor ilyen kedves vagy hozzánk!!! (képek) az anyja úristenit! ilyen szempillák nincsenek is!!!!!!!!!!! (Brian felfelé néző közeli képe) NOT FAIR!!!!!!!!!! Mode: fúúúúúúúúúj excel!!!! de utáltam!!!! a másik amit utáltam az az Access volt! föjjj, de örültem hogy átcsúsztam előrehozott infó érettségin belőlük!!!! kitartás! Süni: na már kora délelőtt ilyen kis perverz vagy? XD (nem mintha baj lenne (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) khm... női szemmel nézve meg pláne szexi a cicafiú! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 21. - 09:50:37
Létrehozva:
|
|
|
Akkor neked itt van ez Süni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
MArtiiiiin... legeslegjobb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádom.. de felhúznám a szoknyáját.. és alányúlnék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jeesssssszzzzz
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.05. 21. - 09:50:50
Létrehozva:
|
|
|
jujj Edó!!!! ez nagyon gáz helyzet lehetett!!!! és sikerült rendesen megcsinálni akkor? nem lett hiba benne? ha nem, akkor nagyon ügyes vagy! én inkább nem kockáztatok ilyen dolgokat!
|
|
|
|
2010.05. 21. - 09:51:48
Létrehozva:
|
|
|
Én is megértem magam a tanárokkal, egyikkel sincs soha konfliktusom, de annyira nincs energiám ilyenekkel szórakozni most. Jó lesz az a jegy is, ami így kapok, nem sok minden hiányzik a feladatból. Akkor te nem vagy egy maximalista!??? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.05. 21. - 09:54:42
Létrehozva:
|
|
|
Akkor te nem vagy egy maximalista!??? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Attól függ, miről van szó. Irodalomból, nyelvtanból maximalista vagyok, addig nem nyugszom amíg nem tökéletes és ötös amit akartam, de ha nincs kedvem dolgokhoz akkor inkább hagyom a francba az egészet. De egyébként alapjába véve nem vagyok az. A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 21. - 09:55:57 |
|
|
|
2010.05. 21. - 09:55:18
Létrehozva:
|
|
|
Akkor neked itt van ez Süni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) MArtiiiiin... legeslegjobb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádom.. de felhúznám a szoknyáját.. és alányúlnék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jeesssssszzzzz Heheheheheehee |
|
|
|
2010.05. 21. - 09:56:44
Létrehozva:
|
|
|
Usikám, megcsináltam.. viszont csináltam egy rendes számlát a cégnek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) illetve e főnökömnek, mert az ő vonalán lógtam egész du (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Azok a szempillák.. istenem... az igazság oda van.. én meg nem győzök magamnak ragasztani.. mert olyan rövid, mint egy kutyának (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Brian.. tökéletes... nagyon feminin pasi, törékeny.. emellett egy állat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) angyali, és ott a sötét énje (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pont most olvastam az életrajzi könyvéről.. az sem lehet rossz.. nagyon lemeztelenedik benne, nyilatkozta is, h túl sokat árult el magáról! A hozzászólást -Alisha- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 21. - 09:57:51 |
|
|
|
2010.05. 21. - 09:56:49
Létrehozva:
|
|
|
Attól függ, miről van szó. Irodalomból, nyelvtanból maximalista vagyok, addig nem nyugszom amíg nem tökéletes és ötös amit akartam, de ha nincs kedvem dolgokhoz akkor inkább hagyom a francba az egészet. De egyébként alapjába véve nem vagyok az. Ja értem (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2010.05. 21. - 09:58:23
Létrehozva:
|
|
|
Ja értem (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Általában mindere rámondom hogy "Mindegy, jó lesz így is" |
|
|
|
2010.05. 21. - 10:01:32
Létrehozva:
|
|
|
Általában mindere rámondom hogy "Mindegy, jó lesz így is" MAjd kinövöd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 21. - 10:02:04
Létrehozva:
|
|
|
Általában mindere rámondom hogy "Mindegy, jó lesz így is" Azért vannak ám olyan dolgok amire nem szabad.......... (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Ugye lányok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 21. - 10:03:44
Létrehozva:
|
|
|
Usikám.. meddig volt fent eddig a voice?
Azért vannak ám olyan dolgok amire nem szabad.......... (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Ugye lányok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nem tudom miről beszélsz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) naja.. van amire nem hagyjuk rá... vaaaagy.. bajlódik vele a fene (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |