2400 Oldal V  « < 1798 1799 1800 1801 1802 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Mode93
post 2010.05. 21. - 10:04:43
Létrehozva: #35981

devotee

hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sok dologra mondják, hogy majd kinövöm.
De ha mindent kinövök, mi lesz belőlem? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 21. - 10:05:29
Létrehozva: #35982

devotee

de lassú ez a délelőtt.. h ilyen korán fent voltam.. kitakarítottam, bevásároltam.. ablakot pucoljak? még mindig van két órám melóig! a fenekem már teljesen elzsibbadt!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 21. - 10:05:59
Létrehozva: #35983

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 21. - 11:02:04) *
Azért vannak ám olyan dolgok amire nem szabad.......... (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Ugye lányok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Biztos..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 21. - 10:06:27
Létrehozva: #35984

devotee

helló bekukk...

Edóka jó képek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szeva Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 21. - 10:07:15
Létrehozva: #35985

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.05. 21. - 11:04:43) *

Új ember leszel... egy teljesen új ember.. arra mondják majd, h felnőttél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez nem tudom mikor történik meg az emberrel.. én még mindig gyerek vagyok.. pedig felelőségtudatom már régóta van.. De édesapa még mindig azt mondja.. mekkora gyerek vagy te még lányom.. egy majom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úghoy nagyon ráérsz még!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 21. - 10:08:53
Létrehozva: #35986

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.05. 21. - 11:06:27) *
helló bekukk...

Edóka jó képek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szeva Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Alisha @ 2010.05. 21. - 11:07:15) *
Új ember leszel... egy teljesen új ember.. arra mondják majd, h felnőttél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez nem tudom mikor történik meg az emberrel.. én még mindig gyerek vagyok.. pedig felelőségtudatom már régóta van.. De édesapa még mindig azt mondja.. mekkora gyerek vagy te még lányom.. egy majom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úghoy nagyon ráérsz még!

Na.. hát ez az, ráérek.
Ezért nem szeretem, amikor tömik a fejemet mindenhol, hogy mikor akarok már elkezdeni fiúzni. Nem akarok és kész, ennyi. Megvan rá az okom, láttam egyet s mást, én meg nem kérek belőle.
Új ember? Úristen, már előre félek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 21. - 10:10:10
Létrehozva: #35987

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 21. - 10:50:37) *
Akkor neked itt van ez Süni

MArtiiiiin... legeslegjobb imádom.. de felhúznám a szoknyáját.. és alányúlnék jeesssssszzzzz

hehehehehehehe! XD ezen felröhögtem! XD
tarthatom a szoknyáját míg te nyúlkálsz?!?!?! XD aztán csere?!?!?! XD

huh jó lehet az a Brianes önéletrajzi könyv!!!! mutatsz egy linket hogy hogy néz ki?
lehet meg kéne rendelni. szívesen elolvasnám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) esetleg megfejelném a szülinapi Placi koncertet egy ilyen könyvvel is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) huh huh huh (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
jah, nekem is csutka szempilláim vannak - mondom is mindig anyuéknak, hogy lökhettek volna még párat rajtam, hogy normálisak legyenek XD - mondjuk én nem szeretem kifesteni se őket, mert tutira elkenődik a spirálom - pontosabban az kenődik el elsőnek XD

na közben elkezdek portalanítani. szépen ki kell takarítanom hogy Angie csini albiba érkezzen holnap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) HOLNAP KONCEEEEEEEERT!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és a Dóm téren jöttem direkt hazafelé és már naaaagyon áll az a színpad! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (mondjuk még dolgoznak rajta) - és elcsodálkoztam hogy ilyen nagy az a tér (+ a színpad) - a fejemben mindig kisebb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe, azon röhögtem, hogy szegény imádkozó nénik holnap nem nagyon tudják majd csöndesen átadni magukat az imádkozásnak XDDDD még ha ott is lenne Isten a templomban (amiben nem hiszek, mert szerintem csak egy másfajta emberi építmények a templomok, ahova imádkozás céljával megy az ember és csak kikiáltották hogy "Isten háza") - szóval még őt is kirázná a holnapi zúzda onnan (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.05. 21. - 11:04:43) *

ez így van - az ember folyamatosan változik (akár akarata ellenére is)
a kérdésedre válaszolva: a változásból adódóan jön majd más, ami érdekelni fog, ami lesz.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 21. - 10:11:14
Létrehozva: #35988

devotee

Oké oké, elhiszem nektek. Majd meglátjuk, azt a kort meg is kell érni
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 21. - 10:11:47
Létrehozva: #35989

devotee

Húúúúú,de éhes vagyok!Asszem meg eszek még egy jóreggelt-et!Méghogy délig tartó lendület! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 21. - 10:11:47
Létrehozva: #35990

devotee

Mode: persze nem leszel totálisan új ember, megmarad az "esszenciád", csak formálódik a jellemed még sokáig.

Edó: a 12-es fejezettől végig új a Voice. ergo korábban a 11-esig volt fenn.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 21. - 10:14:55
Létrehozva: #35991

devotee

HEhehhehe.. Usikám.. kirázzák a gatyájából a jóisten.. éééééésss.. kiderül, h nő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó lesz nektek nagyon.... még ha nem is szeretem a beképzelt arcosat... mondjuk a másik kettőt azt szeretem...

na itt a link (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
http://www.mymusic.hu/20091103_placebo_brian_molko

Lehet én is megkérem ANgie-t, nézzen már körül pesten, én is megvenném, és majd már utalom is neki a pénztet!

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 21. - 11:11:47) *
Húúúúú,de éhes vagyok!Asszem meg eszek még egy jóreggelt-et!Méghogy délig tartó lendület! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

Az csupa hazugság a jóreggelt... csupa cukor.. meg zsír.. és csak éhesebb leszel tőle.. de komolyan... !!!!

Szendvics? én az előbb ettem.. kakaóval.. isteni volt.. salátás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 21. - 11:11:47) *
Mode: persze nem leszel totálisan új ember, megmarad az "esszenciád", csak formálódik a jellemed még sokáig.

Edó: a 12-es fejezettől végig új a Voice. ergo korábban a 11-esig volt fenn.

Köszi Usi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) akkor onnan folytatom majd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bejelöltem filccel a laptopom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mi lehet már Angie-vel.. remélem semmi gond nincs.. be sem jelentkezett mióta bement dolgozni.. uhhh!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 21. - 10:14:58
Létrehozva: #35992

devotee

Süni: én azt néha nasiként eszem XD nekem se tart ki délig XD addig nekem a kávé XD

Edó: az általában érett gondolkodásom ellenére (és ezt most nem önfényezésből mondom, hanem sokan mások is mondták) én is gyereknek érzem még magam, aki előtt hosszú út áll. sokat kell még tanulnom, tudom jól. főleg az életről és az emberekről és igyekszem. ezt Brigi is megmondhatja.
fura látni, hogy van olyan volt osztálytársam, akinek pl. már van gyereke - nekem ez naaaaaagyon fura még! messze vagyok én még attól (lelkileg) - erre mondom, hogy még gyerek vagyok. meg hát még sok más minden foglalkoztat egyelőre. majd egyszer ha készen állok rá (és nem üt be korábban a krach, mint egyik ismerősömnél), akkor lesz családom is. addig hagyom, hogy kényeztessenek XDDDDDDDDD (kis számító dög lennék? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 21. - 10:15:46
Létrehozva: #35993

devotee

nyaaa szétnéztem úgy látom itt minden oké úgyhogy megyek tejespitét gyártani ha már úgy is a kajákról is szó van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 21. - 10:16:39
Létrehozva: #35994

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 21. - 10:50:37) *
Akkor neked itt van ez Süni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

MArtiiiiin... legeslegjobb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádom.. de felhúznám a szoknyáját.. és alányúlnék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jeesssssszzzzz

Erről a képről van egy idézetem Alantől:"Mindig zavart,hogy Martin nőnek öltözik" hehe (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 21. - 10:19:05
Létrehozva: #35995

devotee

Usikám!

Nekem az összes volt osztálytársamnak van már gyereke.. csak nekem és egy meleg srácnak nincs.. ezért is megyek mindig vele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) no mindegy... csak ne kérdeznék állandóan ezt,.. de ha egyszer nem találom a pasimat... ha aegyszer nem találok olyat, aki megmarad mellettem.. vagy én mellette.. mindig mellé nyúlok, és nagyon megválogatom, kinek adom oda magam igazán.. nálam ez a hiba!!

Usi... megemeled a szoknyáját, alányúlok, alámászok.. hagyok egy kicsit neked is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ok?

ahogy a lányokkal mondanánk.. megérdemeljük.. csak a hegyét.. csak a hegyééééééét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 21. - 10:19:52
Létrehozva: #35996

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.05. 21. - 11:15:46) *
nyaaa szétnéztem úgy látom itt minden oké úgyhogy megyek tejespitét gyártani ha már úgy is a kajákról is szó van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Az milyen? Még nem is hallottam róla (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

hehe..jövő héten írjuk a kompetenciát, kaptunk ilyen kérdőívet.
hogy ráhibázott a tanár aki osztogatja..azt mondja ha "Ilyen nevet meg tudsz tanulni, mint a tied akkor a szövegértésed biztos megvan"

És milyen igaza van, nálam a szövegértés a legegyszerűbb dolgok közé tartozik

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 21. - 11:16:39) *
Erről a képről van egy idézetem Alantől:"Mindig zavart,hogy Martin nőnek öltözik" hehe (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Ezt én is hallottam már (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 21. - 10:20:10
Létrehozva: #35997

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 21. - 11:16:39) *

HEhehhe.. igen-igen.. én még most is el tudnám nézegetni őt ilyen szeróban.. meg másmilyenben is.. lehet van valami baj a fejemmel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 21. - 10:26:32
Létrehozva: #35998

devotee

Na megyek, kikapcsolom a gépet. Jók legyetek, majd jövök.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 21. - 10:29:17
Létrehozva: #35999

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 21. - 11:19:05) *
Usikám!

Nekem az összes volt osztálytársamnak van már gyereke.. csak nekem és egy meleg srácnak nincs.. ezért is megyek mindig vele no mindegy... csak ne kérdeznék állandóan ezt,.. de ha egyszer nem találom a pasimat... ha aegyszer nem találok olyat, aki megmarad mellettem.. vagy én mellette.. mindig mellé nyúlok, és nagyon megválogatom, kinek adom oda magam igazán.. nálam ez a hiba!!

Usi... megemeled a szoknyáját, alányúlok, alámászok.. hagyok egy kicsit neked is ok?

ahogy a lányokkal mondanánk.. megérdemeljük.. csak a hegyét.. csak a hegyééééééét

hát azt én is megválogatom, hogy kinek adom oda magam -talán túlságosan is. de mondjuk ezt nem tartom negatív tulajdonságnak. legalább nem mondhatják rám, hogy k*rva vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nah elolvastam a Placis könyvről a cikket - nem hangzik rosszul. lehet holnap körbenézek Szegeden. vagy majd jövő héten, hátha van elfekvőben még itt a könyvesboltokban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jaj de tündér vagy, hogy hagysz nekem is Mart fincsi részeiből! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) megegyeztünk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(hehe, segítünk egymásnak meg neki XD milyen önzetlenek vagyunk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

MARTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) XD
huh huh huh huh huh! XD

oké, megint gurul a gyógyszer - majd porszívóval összeszedem XD
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!! (amúgy most lett vége a csodálatosanszuper Strippednek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
ééééééééééééééééééésssssssssssssssssssss PLACI - THE BITTER END!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
(szegény szomszédok XD)
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja és én is aggódom Angie-ért. már gondolkodtam magamban hogy hol lehet.

Idézet (Alisha @ 2010.05. 21. - 11:20:10) *
HEhehhe.. igen-igen.. én még most is el tudnám nézegetni őt ilyen szeróban.. meg másmilyenben is.. lehet van valami baj a fejemmel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

dinka! XD dehogy van baj a fejeddel! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én is ilyen vagyok XD meg még sokan mások (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nyamiiiiiiii!!!!!

ja és az oké, hogy a te volt oszt.társaidnak már van gyereke, mert te idősebb vagy nálam, de én még csak 23 leszek XD

DM - PUPPETS (SILENT GREEN MIX) - naaaaaaaaagyon imádom (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 21. - 10:35:10
Létrehozva: #36000

devotee

Puppets (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Im in controoooool (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) irányíts, vezess.. csinálj amit akarsz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1798 1799 1800 1801 1802 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
106 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (106 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: