![]() ![]() |
2009.12. 08. - 11:15:44
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
2009.12. 08. - 11:16:36
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 08. - 11:23:46
Létrehozva:
|
|
|
Most megyek, hosszú lesz a nap (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sziasztok!
|
|
|
|
2009.12. 08. - 11:28:45
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica és Capri!
Faith nem tudta letölteni a napi mentéseket és megtelt a tárhely, ezért nem volt elérhető semmi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De most már oké. |
|
|
|
2009.12. 08. - 11:33:48
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica és Capri! Faith nem tudta letölteni a napi mentéseket és megtelt a tárhely, ezért nem volt elérhető semmi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De most már oké. Szia Angie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úgy látom Onix is nemsokára befut. |
|
|
|
2009.12. 08. - 11:40:23
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok Csajok!Gondoltam beköszönök,mert jó ideje nem jártam erre.Még élek ám,csak nagyon behavazódtam,melóhelyen nagy a pörgés,szóval nincs időm fórumozni.Le is vagyok maradva,hogy mi a helyzet errefelé,de majd visszaolvasok.
Krisztinek írok mizu a medálokkal,aztán majd tájékoztatom a csapatot a fejleményekről. Addig is sok-sok pussz Nektek!!!!!!!!!!!!!!!Mindjárt KONCERT!!!!! |
|
|
|
2009.12. 08. - 11:46:40
Létrehozva:
|
|
|
Szia Onix.
De jó látni itt téged. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát lesz mit olvasnod az biztos.Puszi,jó légy. |
|
|
|
2009.12. 08. - 13:32:50
Létrehozva:
|
|
|
Na szasztok újra!
Volt egy kis elintézni valóm, de újra itt!!! Szasz Onix, jó volt látni, jöhetnél gyakrabban! Capri.. jó a mél cimem.. mi? De ez már nem él, még ezer éves (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na tuti mindenki tömi a majmot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na én barátnőm ma elkezdte velem Béres Alexandra súlykontrollját, úgyhogy Valiccsal holnaptól szigorú diétán vagyunk, és a személyi edzőnk, Melics kicsinál minket este, ez tuti.. mármint mozgásilag (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem tudom hogy fogjuk birni, mert mióta menhelyeztünk csak, azóta nem mozogtunk rendesen, és ez már bizony 5 éve... úgyhoy lehet holnap olyan izom lázunk lesz, hogy nem fogok tudni irni nektek! Jajj.. drukkoljatok 5-kor, hogy ne véssék szét a fejem, meg ne is húzzák ki, meg ne rakjanak bele semmi csapot, csak épitsenek nekem új fogat.. nem gondoltam, hogy egyszer nálam is befog ez következni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De szar volt, hogy nem volt fórum.. hiányoztatok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mondtuk is Angie-vel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) már hozzám nőttetek!!! |
|
|
|
2009.12. 08. - 13:43:11
Létrehozva:
|
|
|
Na szasztok újra! Volt egy kis elintézni valóm, de újra itt!!! Szasz Onix, jó volt látni, jöhetnél gyakrabban! Capri.. jó a mél cimem.. mi? De ez már nem él, még ezer éves (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na tuti mindenki tömi a majmot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na én barátnőm ma elkezdte velem Béres Alexandra súlykontrollját, úgyhogy Valiccsal holnaptól szigorú diétán vagyunk, és a személyi edzőnk, Melics kicsinál minket este, ez tuti.. mármint mozgásilag (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem tudom hogy fogjuk birni, mert mióta menhelyeztünk csak, azóta nem mozogtunk rendesen, és ez már bizony 5 éve... úgyhoy lehet holnap olyan izom lázunk lesz, hogy nem fogok tudni irni nektek! Jajj.. drukkoljatok 5-kor, hogy ne véssék szét a fejem, meg ne is húzzák ki, meg ne rakjanak bele semmi csapot, csak épitsenek nekem új fogat.. nem gondoltam, hogy egyszer nálam is befog ez következni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De szar volt, hogy nem volt fórum.. hiányoztatok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mondtuk is Angie-vel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) már hozzám nőttetek!!! Edóka naná,hogy drukkolunk neked a mikor a fogorvosnál leszel. Én 3 évvel ezelőtt Norbi módszerét próbáltam ki és bevált.Lement rólam 8 kiló. Ja Edóka tényleg rossz volt,hogy nem volt fórum.Nekem is hiányoztatok.Már úgy megszoktam,hogy mindennap beszélgetünk.Úgymond beépültünk egymás életébe. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nos ami a majom tömést illeti éppen az előbb rittyentettem egyszerű csokiskeksz nevű sütikét de majdnem odakapta az alját mert közben Dave-et stiröltem a lejátszóba és arra eszméltem,hogy jesszus ...erőteljesen érződik a süti illata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De azért már befaltam belőle egy nagy adagot.(a bélpoklos mindenemet (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) |
|
|
|
2009.12. 08. - 13:45:57
Létrehozva:
|
|
|
Lányok, nincs meg valakinek az a vidi, amin Dave énekli stúdióban a clean-t? szeretném (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na nálunk nincs most már sütizés... meg csokizás.. meg pogizás... disznók lettünk, fogynunk kell (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Még ma ehetek egyébként rendes kaját, de holnap már a diétásat kell, úgyhogy este még be kell vásárolni, meg persze meg is kell csinálni holnapra... valics meg majd jön a dobozával... |
|
|
|
2009.12. 08. - 13:50:16
Létrehozva:
|
|
|
Lányok, nincs meg valakinek az a vidi, amin Dave énekli stúdióban a clean-t? szeretném (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem van valami ilyesmim.A PTA lemezhez van egy másik lemez és azon van stúdiós Clean.Arra gondolsz? Lányok, nincs meg valakinek az a vidi, amin Dave énekli stúdióban a clean-t? szeretném (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na nálunk nincs most már sütizés... meg csokizás.. meg pogizás... disznók lettünk, fogynunk kell (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Még ma ehetek egyébként rendes kaját, de holnap már a diétásat kell, úgyhogy este még be kell vásárolni, meg persze meg is kell csinálni holnapra... valics meg majd jön a dobozával... Edóka ünnep előtti fogyókúra?Akkor karácsonykor sincsenek finom falatok? Valakik folyamatosan olvasnak minket.Azt hiszem szakadnak a röhögéstől időnként rajtunk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 08. - 13:55:50
Létrehozva:
|
|
|
Szerintem az az... fekete-fehér
Nekem nincs PTA dvd-m, majd most lesz, most rendelem... |
|
|
|
2009.12. 08. - 14:02:17
Létrehozva:
|
|
|
Ez úgy PTA dvd,hogy a cd mellett van még egy lemez és azon van,hogy készült a PTA meg a Precious vidije meg a Clean bare verziója.(meg kellett néznem mert nem ugrott be mi van a dvd-n...hehe)Ja a Clean fekete-fehér...
Kell az egész? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) PTA koncert dvd-m nekem sincs.Az a Touring the Angel nem? |
|
|
|
2009.12. 08. - 14:05:54
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 08. - 14:10:48
Létrehozva:
|
|
|
Aham, jöhet...
Aham, az az.. a milan-os (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) NAgyon dolgoztál Angie? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 08. - 14:20:38
Létrehozva:
|
|
|
Aham, jöhet... Aham, az az.. a milan-os (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) NAgyon dolgoztál Angie? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edóka aham....jó válasz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És hogy képzelted,hogy menjen? Na várjunk egy kicsit....a Touring the Angel az a Live in Milan?Vagy hogy van ez....?Mert ha igen akkor porció tévedésben vagyok mert Live in Milan-om van.Most én vagyok hülye vagy a tükör görbe? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Edóka azt elfelejtettem mondani,hogy az a rész ahol arról van szó hogy készült a PTA vagyis azt mutatják mit össze idétlenkedtek a stúdióban az angolul van és nincs hozzá magyar felirat.Úgy is kell? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 08. - 14:33:26
Létrehozva:
|
|
|
Edóka úgy menjen,elküldöm a cimem privátban ahova küldesz üres lemezt aztán rámásoltatom a Gahan Gézával és visszaküldöm? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 08. - 14:33:51
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Vica olvastam amit írtál tegnap este. De nem nagyon tudok mit mondani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Képzeljétek, ma is intézkedtem XD Van egy dM plakát a suliba, ilyen SDMFC-s, csak most nincs rajta apu, Martin meg Andy. Aztán már szóltam a potásnak, hogy rakja el nekem, ne engedje senkinek leszedni, mert pénteken jövök érte XD Tavaly is volt egy, azon viszont rajta voltak, és azt el is kértem akkor XD Sziiiaa Oniiiiiiix!!!!!!! Jössz szombaton? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én kíváncsi vagyok nagyon, milyen lesz...új hely, meg új Dj..hát remélem több DM-et nyomat majd és akkor nem tudok leállni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 08. - 14:37:59
Létrehozva:
|
|
|
Edóka, nem durva kari előtt meglépni ezt a fogyókúra dolgot? Én nem bírnám ki az ünnepek alatt, hogy ne zabáljak sütit meg minden finomságot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nálam ez felérne egy kínzással. Mondjuk most abbahagytam a nasit, meg a csoki evést, mert a nyakam meg az állam tele lett ronda pattanásokkal. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ott burjánzanak a fejemen és nem akarnak eltűnni... mióta eszek csokit azóta jöttek ki, szóval most visszafogom magam egy picit, mert tényleg csúnya a bőröm. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Nekem is hiányoztatok, Edóka már reggel riadóztatott, de én meg már fél 7-kor írtam Faithnek, hogy probléma van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aham, jöhet... Aham, az az.. a milan-os (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) NAgyon dolgoztál Angie? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most igen, borítékolom a karácsonyi lapokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó kis agykímélő meló! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edóka aham....jó válasz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És hogy képzelted,hogy menjen? Na várjunk egy kicsit....a Touring the Angel az a Live in Milan?Vagy hogy van ez....?Mert ha igen akkor porció tévedésben vagyok mert Live in Milan-om van.Most én vagyok hülye vagy a tükör görbe? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Edóka azt elfelejtettem mondani,hogy az a rész ahol arról van szó hogy készült a PTA vagyis azt mutatják mit össze idétlenkedtek a stúdióban az angolul van és nincs hozzá magyar felirat.Úgy is kell? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Touring the Angel - Live in Milan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) One night in Paris - The exciter tour (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 08. - 14:52:42
Létrehozva:
|
|
|
Edóka, nem durva kari előtt meglépni ezt a fogyókúra dolgot? Én nem bírnám ki az ünnepek alatt, hogy ne zabáljak sütit meg minden finomságot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nálam ez felérne egy kínzással. Mondjuk most abbahagytam a nasit, meg a csoki evést, mert a nyakam meg az állam tele lett ronda pattanásokkal. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ott burjánzanak a fejemen és nem akarnak eltűnni... mióta eszek csokit azóta jöttek ki, szóval most visszafogom magam egy picit, mert tényleg csúnya a bőröm. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nekem is hiányoztatok, Edóka már reggel riadóztatott, de én meg már fél 7-kor írtam Faithnek, hogy probléma van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most igen, borítékolom a karácsonyi lapokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó kis agykímélő meló! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Touring the Angel - Live in Milan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) One night in Paris - The exciter tour (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi Angie most már világos. Nos az nálam is felérne egy kinzással ha nem ehetnék csokit vagy sütit de tényleg érdemes vigyázni velük mert jönnek a ragyák.Nagyon édes szájú vagyok...a fenébe... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode igen is legyél csak szerelmes...majd utól ér egyszer téged is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ügyi vagy plakát szerzés ügyben.Hozzád jó helyre kerül. |
|
|
|
![]() ![]() |