2400 Oldal V  « < 1805 1806 1807 1808 1809 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 21. - 20:05:44
Létrehozva: #36121

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.05. 21. - 21:03:43) *
Na Gergő akkor ne rinyálj, rakd be ha látni akarod xDD

Húúúú, ha valaki itt nem ismeri az előzményeket (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) xD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 21. - 20:06:52
Létrehozva: #36122

devotee

LOL!!!!!!!! XDDD
Az majd visszaolvassa ha nem érdekli akkor nem xDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 21. - 20:07:16
Létrehozva: #36123

devotee

Idézet (Niki @ 2010.05. 21. - 21:00:04) *
Jók a képek!

Hahaha!!!!!!

Jó éjt!

Ezt neked te zetés!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch#!v=jMgutorYDPY
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 21. - 20:09:31
Létrehozva: #36124

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.05. 21. - 21:05:37) *
Csodálatooos XDDD
majom.. XD Emlékeztet valakire a suliból xDDDD

Na hát az a helyzet, hogy nekem is mennem kell. Legyetek rosszak, és.... nem tudom XD
Na jó éjszakát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Arról a valakiről viszont tényleg kérek egy képet xD
Jó éjt Mode (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Álmodj szépeket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 21. - 21:07:16) *

Ezt imádom... KOPLÁROVICSGÓÓÓÓÓÓÁÁÁÁÁLLÓÓÓÓÓÁÁÁ xD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 21. - 20:12:47
Létrehozva: #36125

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 21. - 21:07:16) *

Góóóóóóól!!!!!!!!!!!

Hehehe!
Van egy kicsit hosszabb vidi is róla http://www.youtube.com/watch?v=eQZuJZsFQLE...feature=related
Azt mondja Hajdú B. feltámad a szél, és vele együtt a Zete is.
Dehogynem kell hosszabbítani, hogy ne kéne, most kell lefújni.
XDDDDDDD

Ott voltam, már írtam itt erről, nagyon jó volt!!!!!!
Imádtak a Zete sálammal Pesten, többen úgy néztek rám a metróban, mint valami csodára!
Te tényleg Zegi vagy? És hasonló kérdések! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Gratuláltak, meg minden! Hehehe!!!!!

Szép nap volt!!!!!!!! Meg az egész sorozat!!!!!!!!!

Amúgy majdnem sírtam, könnybe lábadt a szemem!!!!!!!!

Áááhhhh
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 21. - 20:13:09
Létrehozva: #36126

devotee

Nekem akkor is ez a kedvencem: http://www.youtube.com/watch?v=SH527egxDaY&feature=fvst
Niki, azért nem lehetett semmi ott lenni.. én csak tv-ben láttam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 21. - 20:31:48
Létrehozva: #36127

devotee

http://www.youtube.com/watch?v=hACDWtCCaS4...feature=related
Ez is egy nagyon jó videó. Dave beszél az első 4 évükről... Érdemes végighallgatni, és nagyon figyelni az utolsó 10 másodpercre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Elmegyek lezuhanyozni, aztán jövök vissza. Úgy látszik most úgyis kicsit üresjárat van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 21. - 21:05:24
Létrehozva: #36128

devotee

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.05. 21. - 21:31:48) *
http://www.youtube.com/watch?v=hACDWtCCaS4...feature=related
Ez is egy nagyon jó videó. Dave beszél az első 4 évükről... Érdemes végighallgatni, és nagyon figyelni az utolsó 10 másodpercre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Elmegyek lezuhanyozni, aztán jövök vissza. Úgy látszik most úgyis kicsit üresjárat van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jihhihiiiiii.. hát tudod mennyire röhögtem? hát.. baszki.. majdnem leszakadt a plafon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sikítottam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) basszapicsa.. ez kuplungos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én most itthon ülök Valicsék.. miután 1 órát vártam rá, és Marcsira, végre megjöttek, és ők úgy döntöttek, h gyalog mennek a royalba.. én meg ebben a cipőben képtelen vagyok gyalog menni.. majd mindjárt megmutatom.. úgyhogy még maradtam kicsit, és hívok egy taxit!

Jajjj. Geri... hát ez annyira nagyon jó volt.. annyira emberi.. imádom Dave-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádom.. szét tudnám csókolni, h nem maradna belőle semmi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na lefotózom a cipőm.. lehet még ülni sem tudok majd benne, olyan nagyon magas (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nem tudom lefotózni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a lábamról meg már nem veszem le (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak béna kép készül róla így (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 21. - 21:06:06
Létrehozva: #36129

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 21. - 22:02:11) *
jihhihiiiiii.. hát tudod mennyire röhögtem? hát.. baszki.. majdnem leszakadt a plafon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sikítottam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) basszapicsa.. ez kuplungos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én most itthon ülök Valicsék.. miután 1 órát vártam rá, és Marcsira, végre megjöttek, és ők úgy döntöttek, h gyalog mennek a royalba.. én meg ebben a cipőben képtelen vagyok gyalog menni.. majd mindjárt megmutatom.. úgyhogy még maradtam kicsit, és hívok egy taxit!

Jajjj. Geri... hát ez annyira nagyon jó volt.. annyira emberi.. imádom Dave-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádom.. szét tudnám csókolni, h nem maradna belőle semmi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na lefotózom a cipőm.. lehet még ülni sem tudok majd benne, olyan nagyon magas (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Örülök, hogy tetszett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Először én is hatalmasat röhögtem rajta, aztán elgondolkodtam rajta, hogy mi lenne, ha tényleg nem emlékezne rá (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) De persze ez lehetetlen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 21. - 21:07:21
Létrehozva: #36130

devotee

Ha látnátok ezt a párbeszédet Gergőcivel amit mi folytatunk:

Niki: szívek
Geri fiú: tudom, hogy édi vagyok
Niki: mikor mutatod már meg magad

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 21. - 21:08:15
Létrehozva: #36131

devotee

Kuplungos xD

Idézet (Niki @ 2010.05. 21. - 22:07:21) *
Ha látnátok ezt a párbeszédet Gergőcivel amit mi folytatunk:

Niki: szívek
Geri fiú: tudom, hogy édi vagyok
Niki: mikor mutatod már meg magad

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kiteregeted a perverz szennyesünket drága? Jólvan...(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 21. - 21:09:17
Létrehozva: #36132

devotee

Ti msn-en nyomultok?
rohadékok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na itt is hagylak titeket!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 21. - 21:10:05
Létrehozva: #36133

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 21. - 22:09:17) *
Ti msn-en nyomultok?
rohadékok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na itt is hagylak titeket!

Neee, nee, ha Niki fentvan neked, akkor kapcsolódj be te is nyugodtan! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 21. - 21:10:06
Létrehozva: #36134

devotee

Nem!!!!!!!

Nem tényleg nem!

Hahaha!

Dehogyis picifiú, ez nem szennyes, ez a mi testvéri szeretetünk!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 21. - 21:11:35
Létrehozva: #36135

devotee

Idézet (Niki @ 2010.05. 21. - 22:10:06) *
Nem!!!!!!!

Nem tényleg nem!

Hahaha!

Dehogyis picifiú, ez nem szennyes, ez a mi testvéri szeretetünk!

Az - én mutogatom magam neked (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Imádlak teeeee xD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 21. - 21:20:59
Létrehozva: #36136

devotee

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.05. 21. - 22:11:35) *
Az - én mutogatom magam neked (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Imádlak teeeee xD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát csak kell látnom az öcsémet néhanap, nem?
Még ezt is megvonnád tőlem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 21. - 21:22:53
Létrehozva: #36137

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 21. - 20:26:32) *
Ezt én is akartam kérdezni!Biztos kicsusszant!Vagy nem tudja,hogy nem keresztbe kell használni?

Jen reklámoz különféle ilyen gyógykellékeket és ez valszeg az egyik ilyen videóból van, amiben éppen bemutatja miként kell használni. tubuson is fenn van.

amúgy sziasztok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 21. - 21:23:11
Létrehozva: #36138

devotee

Idézet (Niki @ 2010.05. 21. - 22:20:59) *
Hát csak kell látnom az öcsémet néhanap, nem?
Még ezt is megvonnád tőlem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Soha (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ilyen szankciót a legsúlyosabb bűn elkövetése esetén vetnék be... de sajnos nem tudom, mi a legsúlyosabb bűn (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 21. - 21:24:22
Létrehozva: #36139

devotee

na hali sziveim
ittvagyok
meló volt ma - valaki vegyen le a szopóágról!!!
aztán Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó volt, ugye cica? utánad még beudrottam a szoliba, nem is kellett váenom a legjobb gépre, de örültem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aztán tusoltam is már. és kb 5 perce a mexi elhagyta a szobát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
tudjátok mi a durva? ugye volt előtte az amcsim. amelyik nem fürdött. a csövesszagú. most a mexi ugye abban az ágyban aludt amiben korábban az amcsi. és ahogy elcuccolta a holmiját, és üres az ágy, megint érzik a csövesszagú amcsi csövesszaga. ííí, az elektromos légfrissítő izé se bírja elnyomni... nagyon kraftos
itt mizu? mindjárt visszaolvasok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 21. - 21:24:41
Létrehozva: #36140

devotee

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.05. 21. - 22:23:11) *
Soha (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ilyen szankciót a legsúlyosabb bűn elkövetése esetén vetnék be... de sajnos nem tudom, mi a legsúlyosabb bűn (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hahaha!!!

Kitagadás.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1805 1806 1807 1808 1809 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
110 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (110 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: