![]() ![]() |
2010.05. 21. - 20:05:44
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na Gergő akkor ne rinyálj, rakd be ha látni akarod xDD Húúúú, ha valaki itt nem ismeri az előzményeket (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) xD |
|
|
|
2010.05. 21. - 20:06:52
Létrehozva:
|
|
|
LOL!!!!!!!! XDDD
Az majd visszaolvassa ha nem érdekli akkor nem xDD |
|
|
|
2010.05. 21. - 20:07:16
Létrehozva:
|
|
|
Jók a képek! Hahaha!!!!!! Jó éjt! Ezt neked te zetés!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch#!v=jMgutorYDPY |
|
|
|
2010.05. 21. - 20:09:31
Létrehozva:
|
|
|
Csodálatooos XDDD majom.. XD Emlékeztet valakire a suliból xDDDD Na hát az a helyzet, hogy nekem is mennem kell. Legyetek rosszak, és.... nem tudom XD Na jó éjszakát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Arról a valakiről viszont tényleg kérek egy képet xD Jó éjt Mode (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Álmodj szépeket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezt neked te zetés!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch#!v=jMgutorYDPY Ezt imádom... KOPLÁROVICSGÓÓÓÓÓÓÁÁÁÁÁLLÓÓÓÓÓÁÁÁ xD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 21. - 20:12:47
Létrehozva:
|
|
|
Ezt neked te zetés!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch#!v=jMgutorYDPY Góóóóóóól!!!!!!!!!!! Hehehe! Van egy kicsit hosszabb vidi is róla http://www.youtube.com/watch?v=eQZuJZsFQLE...feature=related Azt mondja Hajdú B. feltámad a szél, és vele együtt a Zete is. Dehogynem kell hosszabbítani, hogy ne kéne, most kell lefújni. XDDDDDDD Ott voltam, már írtam itt erről, nagyon jó volt!!!!!! Imádtak a Zete sálammal Pesten, többen úgy néztek rám a metróban, mint valami csodára! Te tényleg Zegi vagy? És hasonló kérdések! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gratuláltak, meg minden! Hehehe!!!!! Szép nap volt!!!!!!!! Meg az egész sorozat!!!!!!!!! Amúgy majdnem sírtam, könnybe lábadt a szemem!!!!!!!! Áááhhhh |
|
|
|
2010.05. 21. - 20:13:09
Létrehozva:
|
|
|
Nekem akkor is ez a kedvencem: http://www.youtube.com/watch?v=SH527egxDaY&feature=fvst
Niki, azért nem lehetett semmi ott lenni.. én csak tv-ben láttam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 21. - 20:31:48
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=hACDWtCCaS4...feature=related
Ez is egy nagyon jó videó. Dave beszél az első 4 évükről... Érdemes végighallgatni, és nagyon figyelni az utolsó 10 másodpercre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elmegyek lezuhanyozni, aztán jövök vissza. Úgy látszik most úgyis kicsit üresjárat van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 21. - 21:05:24
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=hACDWtCCaS4...feature=related Ez is egy nagyon jó videó. Dave beszél az első 4 évükről... Érdemes végighallgatni, és nagyon figyelni az utolsó 10 másodpercre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elmegyek lezuhanyozni, aztán jövök vissza. Úgy látszik most úgyis kicsit üresjárat van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jihhihiiiiii.. hát tudod mennyire röhögtem? hát.. baszki.. majdnem leszakadt a plafon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sikítottam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) basszapicsa.. ez kuplungos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én most itthon ülök Valicsék.. miután 1 órát vártam rá, és Marcsira, végre megjöttek, és ők úgy döntöttek, h gyalog mennek a royalba.. én meg ebben a cipőben képtelen vagyok gyalog menni.. majd mindjárt megmutatom.. úgyhogy még maradtam kicsit, és hívok egy taxit! Jajjj. Geri... hát ez annyira nagyon jó volt.. annyira emberi.. imádom Dave-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádom.. szét tudnám csókolni, h nem maradna belőle semmi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na lefotózom a cipőm.. lehet még ülni sem tudok majd benne, olyan nagyon magas (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem tudom lefotózni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a lábamról meg már nem veszem le (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak béna kép készül róla így (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 21. - 21:06:06
Létrehozva:
|
|
|
jihhihiiiiii.. hát tudod mennyire röhögtem? hát.. baszki.. majdnem leszakadt a plafon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sikítottam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) basszapicsa.. ez kuplungos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én most itthon ülök Valicsék.. miután 1 órát vártam rá, és Marcsira, végre megjöttek, és ők úgy döntöttek, h gyalog mennek a royalba.. én meg ebben a cipőben képtelen vagyok gyalog menni.. majd mindjárt megmutatom.. úgyhogy még maradtam kicsit, és hívok egy taxit! Jajjj. Geri... hát ez annyira nagyon jó volt.. annyira emberi.. imádom Dave-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádom.. szét tudnám csókolni, h nem maradna belőle semmi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na lefotózom a cipőm.. lehet még ülni sem tudok majd benne, olyan nagyon magas (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Örülök, hogy tetszett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Először én is hatalmasat röhögtem rajta, aztán elgondolkodtam rajta, hogy mi lenne, ha tényleg nem emlékezne rá (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) De persze ez lehetetlen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 21. - 21:07:21
Létrehozva:
|
|
|
Ha látnátok ezt a párbeszédet Gergőcivel amit mi folytatunk:
Niki: szívek Geri fiú: tudom, hogy édi vagyok Niki: mikor mutatod már meg magad XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
|
|
|
2010.05. 21. - 21:08:15
Létrehozva:
|
|
|
Kuplungos xD
Ha látnátok ezt a párbeszédet Gergőcivel amit mi folytatunk: Niki: szívek Geri fiú: tudom, hogy édi vagyok Niki: mikor mutatod már meg magad XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Kiteregeted a perverz szennyesünket drága? Jólvan...(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 21. - 21:09:17
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 21. - 21:10:05
Létrehozva:
|
|
|
Neee, nee, ha Niki fentvan neked, akkor kapcsolódj be te is nyugodtan! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 21. - 21:10:06
Létrehozva:
|
|
|
Nem!!!!!!!
Nem tényleg nem! Hahaha! Dehogyis picifiú, ez nem szennyes, ez a mi testvéri szeretetünk! |
|
|
|
2010.05. 21. - 21:11:35
Létrehozva:
|
|
|
Nem!!!!!!! Nem tényleg nem! Hahaha! Dehogyis picifiú, ez nem szennyes, ez a mi testvéri szeretetünk! Az - én mutogatom magam neked (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Imádlak teeeee xD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 21. - 21:20:59
Létrehozva:
|
|
|
Az - én mutogatom magam neked (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Imádlak teeeee xD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát csak kell látnom az öcsémet néhanap, nem? Még ezt is megvonnád tőlem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 21. - 21:22:53
Létrehozva:
|
|
|
Ezt én is akartam kérdezni!Biztos kicsusszant!Vagy nem tudja,hogy nem keresztbe kell használni? Jen reklámoz különféle ilyen gyógykellékeket és ez valszeg az egyik ilyen videóból van, amiben éppen bemutatja miként kell használni. tubuson is fenn van. amúgy sziasztok. |
|
|
|
2010.05. 21. - 21:23:11
Létrehozva:
|
|
|
Hát csak kell látnom az öcsémet néhanap, nem? Még ezt is megvonnád tőlem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Soha (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ilyen szankciót a legsúlyosabb bűn elkövetése esetén vetnék be... de sajnos nem tudom, mi a legsúlyosabb bűn (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 21. - 21:24:22
Létrehozva:
|
|
|
na hali sziveim
ittvagyok meló volt ma - valaki vegyen le a szopóágról!!! aztán Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó volt, ugye cica? utánad még beudrottam a szoliba, nem is kellett váenom a legjobb gépre, de örültem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aztán tusoltam is már. és kb 5 perce a mexi elhagyta a szobát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tudjátok mi a durva? ugye volt előtte az amcsim. amelyik nem fürdött. a csövesszagú. most a mexi ugye abban az ágyban aludt amiben korábban az amcsi. és ahogy elcuccolta a holmiját, és üres az ágy, megint érzik a csövesszagú amcsi csövesszaga. ííí, az elektromos légfrissítő izé se bírja elnyomni... nagyon kraftos itt mizu? mindjárt visszaolvasok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 21. - 21:24:41
Létrehozva:
|
|
|
Soha (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ilyen szankciót a legsúlyosabb bűn elkövetése esetén vetnék be... de sajnos nem tudom, mi a legsúlyosabb bűn (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hahaha!!! Kitagadás. |
|
|
|
![]() ![]() |