![]() ![]() |
2010.05. 21. - 21:25:00
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja! elmondanátok mi van abban az interjúban amitől ennyire röhögtetek (nem tudom megnézni a vidit - csak belekukkantottam, így tudom melyik interjú csak nem emlékszem már rá. so, please, help!)
|
|
|
|
2010.05. 21. - 21:27:47
Létrehozva:
|
|
|
Hahaha!!! Kitagadás. Mondasz valamit... de ez nem fog előfordulni SOHAA (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja! elmondanátok mi van abban az interjúban amitől ennyire röhögtetek (nem tudom megnézni a vidit - csak belekukkantottam, így tudom melyik interjú csak nem emlékszem már rá. so, please, help!) Az van, hogy Dave az első három albumról mesél egy kicsit. Aztán amikor jön a Some Great Reward, csak ennyit mond... "Some Great Reward.. I can't even remember that album" és hangosan nevet. Állati videó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 21. - 21:33:32
Létrehozva:
|
|
|
Mondasz valamit... de ez nem fog előfordulni SOHAA (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az van, hogy Dave az első három albumról mesél egy kicsit. Aztán amikor jön a Some Great Reward, csak ennyit mond... "Some Great Reward.. I can't even remember that album" és hangosan nevet. Állati videó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eh-eh-eh. a kis husi. Lola: gondolom nem volt könnyes a búcsú a mexitől. |
|
|
|
2010.05. 21. - 21:39:03
Létrehozva:
|
|
|
Tesómmal haladunk msn-en:
Niki: aludjunk együtt táborban mármint egy helyen Geri: ok értem XDDDDDDDDDD |
|
|
|
2010.05. 21. - 21:39:38
Létrehozva:
|
|
|
Lola: gondolom nem volt könnyes a búcsú a mexitől. hm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ráhibáztál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bááár... amúgy tök nem akart elmenni. mondta is. fura. nála ilyen ha valahol jól érzi magát??? wow. a rododendronunk otthon - azon jobban látszik ha jól érzi magát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azért a fene a milliomos kis picsa jó dolgát. most 2 hétig még utazgat európában. 8 város, mind más országban, amszterdammal kezd. |
|
|
|
2010.05. 21. - 21:40:16
Létrehozva:
|
|
|
Tesómmal haladunk msn-en: Niki: aludjunk együtt táborban mármint egy helyen Geri: ok értem XDDDDDDDDDD Családban marad, tesó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 21. - 21:40:22
Létrehozva:
|
|
|
Lola vs. Mexikói
Ezen mindig annyit visítok!!!!!! Jantar is bírja!!!!! |
|
|
|
2010.05. 21. - 21:43:13
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hali Drágájáim!!!!
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a sok jókívánságot...... Sok pussz Nektek. Cupp és tschá:Tatu |
|
|
|
2010.05. 21. - 21:43:42
Létrehozva:
|
|
|
Na it SZ. É. P. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) [attachment=2012:dave129jj5.jpg] drága kenyér!!! felnyögtem. ez a legbugyirobbantósabb legeslegszexisebb Devo-Dave kép ever! |
|
|
|
2010.05. 21. - 21:44:04
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt fiúk lányok!!!!!!!
Tatu is jön látom! Holnap munka, este meccs, kettő is!!!!!!!!!!! Csak a dM Csak a Zete!!!! Jó éjt, fekete, kék-fehér álmokat!!!!!! |
|
|
|
2010.05. 21. - 21:46:04
Létrehozva:
|
|
|
tatu: na vééééééééééééééégre megmutatod azt a szülinapos pofidat nekünk!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) sok pusz!
Lola: de jó egyeseknek... és még azt mondják, hogy a pénz nem boldogít... lehet, de könnyebb vele... drága kenyér!!! felnyögtem. ez a legbugyirobbantósabb legeslegszexisebb Devo-Dave kép ever! ha a piros mellényesre gondolsz akkor igen, egyet kell értenem. nem vagyok egy Devo-Dave fan, ezt már tudjátok, de itt szó szerint GYÖNYÖRŰ ez a pasi. lehet le is fogom rajzolni ha sok időm lesz! |
|
|
|
2010.05. 21. - 21:46:24
Létrehozva:
|
|
|
Telefonhívás... persze szám nélkül... valami kutató munka.. kérdések.. Hány éves kedves Edit? mondom 35... Házasságban él? mondom nem... nagy csend... Párkapcsolatban?.. mondom nem.. még nagyobb csend.. Egyedül él? ilyen nagyon lesajnálóan.. mondom neki.. miért valakit szeretne rámsózni, h ez is számít... aztán feltettek még két kérdést az egészségünkkel kapcsolatban.. semmi értelme nem volt. csontritkulás, és alvászavar... és ha szerencsém van, nyerek valamit.. na persze.. tudom mit.. Loli.. te is tuti ilyeneket kérdezel mindekitől (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mondd már el nekem, mi értelme, h megkérdezzék, h élek.. pasival, nővel, kutyával.. egyebek ... vagy nem vagyok potenciális jó vásárló, ha egyedül élek, mert nem elég az én fizetésem? mint ahogy arra sem vagyok megfelelő, h egyedül fogadjak örökbe gyereket... ha szeretnék. holott nálam sokkal jobb dolga lenne egy gyereknek, még mindig jobb, mint egy csecsemőotthonban.. és lehet anyagilag is biztosabb vagyok, mint mások, akik párban élnek.. na.. ezek nálam örök dilemmák... nem igazán értem.. tudom.. család.. ez kell a gyereknek.. de mindig több a gyerek, mint az örökbefogadó szülő.. értitek.. nem? jajj cica. nemár. így is elég gáz a meló. nem, ilyet nem kérdezek soha. bár ma pl felhívtam egy vajúdó nőt. na, milyen vagyok? telemarketing rulz |
|
|
|
2010.05. 21. - 21:46:54
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt fiúk lányok!!!!!!! Tatu is jön látom! Holnap munka, este meccs, kettő is!!!!!!!!!!! Csak a dM Csak a Zete!!!! Jó éjt, fekete, kék-fehér álmokat!!!!!! Jóccakát Niki! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 21. - 21:47:17
Létrehozva:
|
|
|
na én meg megyek tovább olvasni ezt a sz*rt a beadandómhoz. ma megint sikerült elb*sznom a napot a nagytakarítással meg egyebekkel :S
New York, New York de messze vagy! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.05. 21. - 21:47:33
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok, én is befutottam!
Usi, kösz a helyzetjelentést a Dóm térről (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Wow, akkor jó kis hangerő lesz ott holnap este... remélem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Magna annyira nem hoz lázba, de meghallgatom, Tanksapka már inkább, de nekik meg csak az ismertebb számaikat ismerem... és Ákos... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát igen, az ő összes nótáját ismerem és szeretem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem még a 40 is tetszett, az idióta szövege ellenére, önironikus poén szám. Lola, nagyon jó volt a dumcsi, észre sem vettem hogy már fél 9 múlt, csak véletlen a telómon megláttam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sajtasli nyami!!!!!!!!!!!!!! Jajj és hát megint kidumcsiztuk magunkat azért, és az a villás eksön nem volt semmi, jót nevettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edó, jó bulit nektek! Vica, nagyon ari a Petra. Hát igen, életben maradtam... délután már Lacika is szóba állt velem... de majd még kell pedáloznom, hogy helyre hozzam ezt a baklövésem. És most mit nézek? Placebo - Alghkor Wat LIVE 2008. dec. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Állati klasszak ezek az áthangszerelt verziók... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És lassan megyek aludni... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 21. - 21:48:08
Létrehozva:
|
|
|
ha a piros mellényesre gondolsz akkor igen, egyet kell értenem. nem vagyok egy Devo-Dave fan, ezt már tudjátok, de itt szó szerint GYÖNYÖRŰ ez a pasi. lehet le is fogom rajzolni ha sok időm lesz! jaja, arra gondoltam. összerándultak a reproduktív szerveim (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tatu, az anyádúristenit, hát alig jársz ide, apánk! pedig mi mindig hiányolunk. mondjuk... én már pótoltalak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) most a Sünit szeretem XD (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 21. - 21:52:22
Létrehozva:
|
|
|
Későre jár.. én is elteszem magam holnapra. Jó éjt mindenki! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 21. - 22:00:55
Létrehozva:
|
|
|
ejj lányok. a 40 az egy nagyon jó szám. bááár... mondom én ezt aki belépett az i speak sarcasm as a second language csoportba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) naná hogy imádom azt az öniróniát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
koncerten amúgy jó szar, utálom a hangszerelését. elvették az albumverzióból a lényeget, azt a jó kis kerek lüktetést. ejj ejj. Huhhhh... és a haverja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na az kéne nekem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hömm, Edó... valóban. aztat ottan Wili bá mellett én is elfogadnám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe most meg azon röhögök a visszaolvasásánál, ahogy Mode és Gergő azon vitáznak hogy RAKD BE TE NEEEM, RAKD BE TEEE! RAKD MÁÁÁÁR BEEEE!!! ezazz, tiniszekció, ezt akartuk hallani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 21. - 22:23:06
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok, én is befutottam! Usi, kösz a helyzetjelentést a Dóm térről (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Wow, akkor jó kis hangerő lesz ott holnap este... remélem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Magna annyira nem hoz lázba, de meghallgatom, Tanksapka már inkább, de nekik meg csak az ismertebb számaikat ismerem... és Ákos... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát igen, az ő összes nótáját ismerem és szeretem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem még a 40 is tetszett, az idióta szövege ellenére, önironikus poén szám. Lola, nagyon jó volt a dumcsi, észre sem vettem hogy már fél 9 múlt, csak véletlen a telómon megláttam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sajtasli nyami!!!!!!!!!!!!!! Jajj és hát megint kidumcsiztuk magunkat azért, és az a villás eksön nem volt semmi, jót nevettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edó, jó bulit nektek! Vica, nagyon ari a Petra. Hát igen, életben maradtam... délután már Lacika is szóba állt velem... de majd még kell pedáloznom, hogy helyre hozzam ezt a baklövésem. És most mit nézek? Placebo - Alghkor Wat LIVE 2008. dec. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Állati klasszak ezek az áthangszerelt verziók... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És lassan megyek aludni... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!! ABBÓL VAN FULL KONCI?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! (Ha igen, akkor SZERETNÉÉÉÉÉÉM!) hát nekem a 40 marad a felejtős kategóriában. van nem egy ilyen Ákos szám nekem. |
|
|
|
2010.05. 21. - 22:30:32
Létrehozva:
|
|
|
süni: szép kis család vagytok!!! párod is nagyon szép, nem csak a lányotok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |