![]() ![]() |
2010.05. 22. - 04:11:17
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szép jó reggelt midnenkinek.. és most tuti nagyon sokat fogok hibázni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na most értünk haza, megint az asztalon táncoltunk... nagyon jó kis rock zenekar volt, mindent játszottak.. és képzeljétek.. tudjátok mit játszottak? question of time-ot.. jesszus.. annyira zúztak, hogy alig bírtunk magunkkal.. nagyon nagy sikere volt.. utána beszéltünk is a dobos sráccal, h nagyon nagyon ügyesek voltak.. eldobtam az agyam... ilyen zúzdásam még lehet nem is hallottam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A lényeg, ha a lányok most még reggel is ittak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bolondok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen.. akartam én is írni, h Jen mit reklámoz... ez egy relaxációs masszázs labda... stimulálja elvileg a talpadon és a testeden a akkupresszúrás pontokat.. és van hozzá egy relax oldat, amit belélegezve még jobban el tudsz javulni.. egyszóval nagy nagy humbuk, amit amerikában pont el lehet adni.. ne ezt árulja az asszony (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Niki.. te jössz táborba? nem is tudtam.. cska mert még nem nyilatkoztál erről sehol! |
|
|
|
2010.05. 22. - 06:32:14
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt neketek odaát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 22. - 06:47:57
Létrehozva:
|
|
|
Mondasz valamit... de ez nem fog előfordulni SOHAA (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az van, hogy Dave az első három albumról mesél egy kicsit. Aztán amikor jön a Some Great Reward, csak ennyit mond... "Some Great Reward.. I can't even remember that album" és hangosan nevet. Állati videó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziasztok. Én is megnéztem a vidit de mivel nem értettem mit mond ezért azon nevettem,hogy milyen jópofa Dave ahogy felnevet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Brigi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica, nagyon ari a Petra. Köszi Angie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 22. - 06:54:23
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt, az Óceán mindkét partján (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Vagyis ott már inkább estét/hajnalt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Itt meg csodás napsütést és MELEGET!!! Jujj, de jó... hát nem kell úgy beöltöznöm mint, aki Szibériába készül, hudejó! Bár szoknyát nem húzok, mert tök szőrös a lábam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Holnap majd lekopaszítom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Brigi, hogy telt a napod? Vica, nagyon cukorborsó Perta az ovis képeken (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usikám, jaja, van belőle koncertfelvétel. A Battle for the Sun delux verziójának egyik lemeze DVD, rajta van a koncert meg egy komplett kisfilm arról, hogy miért is koncerteztek ők Kambodzsában! Na ezt még nem néztem meg, mert tegnap töltöttem le a melóban ezeket a dvd-ket. Neked mindjárt átírom! |
|
|
|
2010.05. 22. - 06:56:14
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt, az Óceán mindkét partján (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vagyis ott már inkább estét/hajnalt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Itt meg csodás napsütést és MELEGET!!! Jujj, de jó... hát nem kell úgy beöltöznöm mint, aki Szibériába készül, hudejó! Bár szoknyát nem húzok, mert tök szőrös a lábam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Holnap majd lekopaszítom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Brigi, hogy telt a napod? Vica, nagyon cukorborsó Perta az ovis képeken (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usikám, jaja, van belőle koncertfelvétel. A Battle for the Sun delux verziójának egyik lemeze DVD, rajta van a koncert meg egy komplett kisfilm arról, hogy miért is koncerteztek ők Kambodzsában! Na ezt még nem néztem meg, mert tegnap töltöttem le a melóban ezeket a dvd-ket. Neked mindjárt átírom! Szia Angie. Köszi.Bölcsis..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 22. - 06:58:50
Létrehozva:
|
|
|
Angie: Köszönöm a jó hajnalt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A napom....elég sűrű volt, de semmi rossz nem történt szerencsére...jó nap volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ....mostanában lesz még pár hasonló......azt viszont jó volt látni milyen jól elvoltatok itt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 22. - 07:09:13
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!Szeretném megosztani veletek egy nagyon kedves jó barátom versét,ha lehet!Nekem nagyon tetszik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jó reggelt!Szeretném megosztani veletek egy nagyon kedves jó barátom versét,ha lehet!Nekem nagyon tetszik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A peches csiga lagzi (írta:Levy) Történt egyszer csiga falván, hogy ifjabb Csiga Zsiga, Eldöntötte, legény a talpán, s legyen meg a lagzija. Volt neki egy szerelme, kinek neve Julcsiga, Már készen állt a kelengye, a szép ruha a sufniba. Meghívták a rokonságot, ki ünnepeknél lenni szokott, Fokozták a vidámságot, s a násznép lassan elcsoszogott. Elhúztak a templomig, egy jó pár méter nyálkát, S vigyázták a rohanásba, az ara fehér fátylát. Aztán jött a lakodalom, nem volt csigatempó, Volt ott tánc, meg dínom-dánom, mindenkinek pont jó! Dülledtek a csigaszemek, remegett a csigaház, Elfogyott bíz minden étek, s a tortáról a cukormáz! Pechükre, mind kidőltek, egy nagy kupacba álmosan, S egy francia étterem konyháján, főnek most egy lábosban. A hozzászólást -szuhaisüni- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 22. - 07:24:32 |
|
|
|
2010.05. 22. - 07:11:42
Létrehozva:
|
|
|
süni nagyon jó ez a vers. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 22. - 07:19:11
Létrehozva:
|
|
|
süni: szép kis család vagytok!!! párod is nagyon szép, nem csak a lányotok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És én??? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Amúgy köszi (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.05. 22. - 07:27:19
Létrehozva:
|
|
|
Jajj, sorry (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még nem vagyok magamnál!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie: Köszönöm a jó hajnalt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A napom....elég sűrű volt, de semmi rossz nem történt szerencsére...jó nap volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ....mostanában lesz még pár hasonló......azt viszont jó volt látni milyen jól elvoltatok itt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te is nagy bagoly vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Huh, a jó napok jók, csak sajna elég kevés az olyan, amibe nem keveredik egy kis üröm... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Itt a hangulat mindig jó, valaki mindig elkezdi a hülyéskedést és akkor a másik meg folytatja, és a végére tiszta állatkert lesz a fórum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lást First WLAN drinkin' night a múltkor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A peches csiga lagzi (írta:Levy) Történt egyszer csiga falván, hogy ifjabb Csiga Zsiga, Eldöntötte, legény a talpán, s legyen meg a lagzija. Volt neki egy szerelme, kinek neve Julcsiga, Már készen állt a kelengye, a szép ruha a sufniba. Meghívták a rokonságot, ki ünnepeknél lenni szokott, Fokozták a vidámságot, s a násznép lassan elcsoszogott. Elhúztak a templomig, egy jó pár méter nyálkát, S vigyázták a rohanásba, az ara fehér fátylát. Aztán jött a lakodalom, nem volt csigatempó, Volt ott tánc, meg dínom-dánom, mindenkinek pont jó! Dülledtek a csigaszemek, remegett a csigaház, Elfogyott bíz minden étek, s a tortáról a cukormáz! Pechükre, mind kidőltek, egy nagy kupacba álmosan, S egy francia étterem konyháján, főnek most egy lábosban. Ez tök jó Süni!!! XD |
|
|
|
2010.05. 22. - 07:29:29
Létrehozva:
|
|
|
Angie: Hajj a buli az buli...akár in live, akár on line (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már megszoktam az éjszakás müszakot..ez olyan mint amikot ti fennt vagytok itt hajnalig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Süni: Ez egy műremek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszönjük, hogy megosztottad! |
|
|
|
2010.05. 22. - 07:29:53
Létrehozva:
|
|
|
Szép jó reggelt midnenkinek.. és most tuti nagyon sokat fogok hibázni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na most értünk haza, megint az asztalon táncoltunk... nagyon jó kis rock zenekar volt, mindent játszottak.. és képzeljétek.. tudjátok mit játszottak? question of time-ot.. jesszus.. annyira zúztak, hogy alig bírtunk magunkkal.. nagyon nagy sikere volt.. utána beszéltünk is a dobos sráccal, h nagyon nagyon ügyesek voltak.. eldobtam az agyam... ilyen zúzdásam még lehet nem is hallottam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A lényeg, ha a lányok most még reggel is ittak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bolondok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen.. akartam én is írni, h Jen mit reklámoz... ez egy relaxációs masszázs labda... stimulálja elvileg a talpadon és a testeden a akkupresszúrás pontokat.. és van hozzá egy relax oldat, amit belélegezve még jobban el tudsz javulni.. egyszóval nagy nagy humbuk, amit amerikában pont el lehet adni.. ne ezt árulja az asszony (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Niki.. te jössz táborba? nem is tudtam.. cska mert még nem nyilatkoztál erről sehol! Edó, jó pihenést és pusszantom Valicsot és Marcsikát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 22. - 07:31:11
Létrehozva:
|
|
|
Jajj, sorry (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még nem vagyok magamnál!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te is nagy bagoly vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Huh, a jó napok jók, csak sajna elég kevés az olyan, amibe nem keveredik egy kis üröm... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Itt a hangulat mindig jó, valaki mindig elkezdi a hülyéskedést és akkor a másik meg folytatja, és a végére tiszta állatkert lesz a fórum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lást First WLAN drinkin' night a múltkor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez tök jó Süni!!! XD Találtam még egy párat!Még egyet megosztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi csajok,majd átadom a szerzőnek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ha én lepke lennék… Ha én lepke lennék, másképp látnám a világot, Szeretném a csöndes rétet és az illatos virágot, Föl s le, röpködnék, könnyű szellő szárnyán, Vidámparkom lenne az erdő és a szivárvány. Ha én lepke lennék, felszállnék az égig, Onnan néznék körül, míg a szem ellát, végig, Kicsi műholdként szórnám szét az adást, S figyelném az embereken a jótékony hatást. Ha én lepke lennék, rászállnék egy kézre, S meglesném az arcát, mikor is vesz észre, Maga elé emelne, s mosolyogna egyet, Azt hiszem egy lepkétől ez bizony egy jótett. Ha én lepke lennék, hírnök lenne a szakmám, Lenne írógépem, diktafonom, dobogóm és nagy szám, Szétkürtölném a világnak, hogy az emberek mit tesznek, Háborúznak, pusztítanak, s alig segédkeznek! Nem szeretik egymást, csak a pénznek élnek, Nagyszájúak, hiúak, minden bajtól félnek, Utálják a kudarcot, s nem lépnek a tényre, Hogy egyedül nagyon nehéz kijutni a fényre! Hiszen nem az egyén tartja életben a Földet, Hanem a tömeg, aki ha kell, sziklát görget, Eteti az éhezőket, a hontalannak épít, S a világon mindenhol önzetlenül segít! Nyújtsd ki hát a kezed, hadd fogja meg más is, Hidd el ez az egész, nem csak üres frázis, Egyedül kevés vagyok, de mindent meg tennék, Nem kis dolog lenne tőlem, ha én lepke lennék! |
|
|
|
2010.05. 22. - 07:31:23
Létrehozva:
|
|
|
Megkaptam a nap jó hírét.
Felvették a lányom az óvodába.Juhúúúúúú (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 22. - 07:37:19
Létrehozva:
|
|
|
Megkaptam a nap jó hírét. Felvették a lányom az óvodába.Juhúúúúúú (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gratula!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 22. - 07:37:35
Létrehozva:
|
|
|
Megkaptam a nap jó hírét. Felvették a lányom az óvodába.Juhúúúúúú (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gratula!Csak minden felvételi az életében ilyen egyszerű legyen,ezt kívánom neki! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 22. - 07:42:51
Létrehozva:
|
|
|
Angie: Hajj a buli az buli...akár in live, akár on line (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már megszoktam az éjszakás müszakot..ez olyan mint amikot ti fennt vagytok itt hajnalig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Süni: Ez egy műremek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszönjük, hogy megosztottad! Teljesen online csíptünk be (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát azért jómagam nem bírom olyan jól az éjszakázást, mert 6-kor szoktam kelni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Így max éjfél, amíg itt tudok csevegni veletek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Megkaptam a nap jó hírét. Felvették a lányom az óvodába.Juhúúúúúú (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gratula! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hogy sikerült végül? Fellebbeztetek? |
|
|
|
2010.05. 22. - 07:45:20
Létrehozva:
|
|
|
Teljesen online csíptünk be (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát azért jómagam nem bírom olyan jól az éjszakázást, mert 6-kor szoktam kelni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Így max éjfél, amíg itt tudok csevegni veletek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gratula! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hogy sikerült végül? Fellebbeztetek? Fellebbeztetek!????Lehet,hogy valamiről lemaradtam???Ha igen akkor jó nagy baromságot írtam!Sorry (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.05. 22. - 07:45:23
Létrehozva:
|
|
|
Gratula!Csak minden felvételi az életében ilyen egyszerű legyen,ezt kívánom neki! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem volt olyan sima, mert elsőnek elsőnek elutasították (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.05. 22. - 07:46:37
Létrehozva:
|
|
|
És én??? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Amúgy köszi (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) hát azt hittem az evidens XD cuki a barátod verse! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) és jujj a lepkés is NAGYON jó!!! sziasztok amúgy! na 6 helyett negyed 9-kor sikerült felkelni. gratula magamnak. Angie: jajjjj de kivi leszek arra a Placis fellépésre!!!! KÖSZI!!!! angyal vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) el se hiszem! SÜT A NAP!!!!!! alig van felhő! de azért hűvös van itt Szegeden, úgyhogy rendesen öltözz fel!!! vica: naaaaaa!!!! gratula Petra felvételéhez!!!! huh, akkor most egy szikla gördült le a szívedről gondolom! |
|
|
|
![]() ![]() |