2400 Oldal V  « < 1808 1809 1810 1811 1812 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.05. 22. - 07:49:45
Létrehozva: #36181

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 22. - 08:45:20) *
Fellebbeztetek!????Lehet,hogy valamiről lemaradtam???Ha igen akkor jó nagy baromságot írtam!Sorry (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Elsőnek nem akarták felvenni az oviba (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 22. - 08:46:37) *
sziasztok amúgy! na 6 helyett negyed 9-kor sikerült felkelni. gratula magamnak.

Angie: jajjjj de kivi leszek arra a Placis fellépésre!!!! KÖSZI!!!! angyal vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
el se hiszem! SÜT A NAP!!!!!! alig van felhő! de azért hűvös van itt Szegeden, úgyhogy rendesen öltözz fel!!!

Szió!!!

Én 7-kor keltem, mert még kitakarítottam ezt a koszfészket (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Viszem a Placentákat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Már a táskámban vannak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És igen, itt is süt a nap ezerrel, meleg van, juhj... papucsba akarok menni!!! A sportcipőt meg cipelem a táskában! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 22. - 07:50:41
Létrehozva: #36182

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 22. - 08:46:37) *
hát azt hittem az evidens XD cuki a barátod verse! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) és jujj a lepkés is NAGYON jó!!!

sziasztok amúgy! na 6 helyett negyed 9-kor sikerült felkelni. gratula magamnak.

Angie: jajjjj de kivi leszek arra a Placis fellépésre!!!! KÖSZI!!!! angyal vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
el se hiszem! SÜT A NAP!!!!!! alig van felhő! de azért hűvös van itt Szegeden, úgyhogy rendesen öltözz fel!!!

vica: naaaaaa!!!! gratula Petra felvételéhez!!!! huh, akkor most egy szikla gördült le a szívedről gondolom!

Persze,hogy az!Csak bele kell néznem a tükörbe........ hihihi (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 22. - 08:03:06
Létrehozva: #36183

devotee

Elindultam csajok, majd Usitól jelentkezek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

szép napot!!! Pááááááá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 22. - 08:03:36
Létrehozva: #36184

devotee

Na lányok én lassan lépek,még annyi dolog van itthon,pl.fűnyírás!Vicuska még egyszer bocsi!Legközelebb körültekintőbb leszek (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 22. - 08:05:12
Létrehozva: #36185

devotee

süni: szerintem nem kell bocsánatot kérned, akkoriban mikor erről volt szó, te még nem írtál ide.

Angie: jó utat. remélem azért a sportcipőt nem felejted el, mert mint mondottam vala, itt hüvi van!!!! eső után vagyunk.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 22. - 08:31:14
Létrehozva: #36186

devotee

naaaaaaaaa, a végén még meleg lesz ma!!!!
Ákosék meghozzák a meleget (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

DM - Route 66 - ajánlom Angie-nek az utazáshoz XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 22. - 08:37:25
Létrehozva: #36187

devotee

szijja Tatu! mizu?! jól telt a szülinapod?

Kimnowak - Gyémánt (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 22. - 09:10:37
Létrehozva: #36188

devotee

Jóreggelt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mindenkinek, mindenhol (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Alig látok ki a szememen, de nem tudok aludni, sok volt a kóla az éjjel!

Tudom Angie, már elindultál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Megtennéd, h nekem is kiírod dvd-re a placis cuccokat? Meg Usikám.. Te is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Akkora légy volt itt bent a szobában még tegnap este, mint egy vitorlázó repülő.. és most itt van meghalva... valamitől meghalt, pedig én esk nem bántottam, gondoltam majd kitalál. szegény
Vica örülök, h felvették a gyereket az oviba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nagyon fáj a talp... nem is tudom, h tudtam végig táncolni az egész iccakát abban a cipőben, csoda, h nem nyomorodtam bele !

Itt a Tatu?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 22. - 09:12:00
Létrehozva: #36189

devotee

Edó: de legalább jó volt a parti! gondolom mennyire örültetek annak a DM-számnak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az élet apró örömei megint csak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ööö... milyen Placis cuccokat írjak ki neked?

Ákos - Ideális Popsztár
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 22. - 09:14:06
Létrehozva: #36190

devotee

ÖÖÖ (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) koncert dvd-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ha tudsz.. ha nem, akkor sincs gond (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) küldöm a dvd-t hozzá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg tudod mit kell majd még megírnod, az avo-t... csak azt mondtad, megkeresed (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ahhoz is küldök dvd-t
Hmmm?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 22. - 09:15:49
Létrehozva: #36191

devotee

avo? öööö... el vagyok keveredve....
jah a Soulmates never die-t kiírom persze. ne küldj DVD-t. majd cserébe te is írj nekem vmit, ha lesz olyanod, ami engem is érdekel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 22. - 09:20:44
Létrehozva: #36192

devotee

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Tudod, a paper monsters turnéról a koncert (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) béééjjjjbiiiiiii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  Cip___1.jpg ( 89.1K ) Letöltések száma: 8

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 22. - 09:21:03
Létrehozva: #36193

devotee

wáú! csini cipő! bár én nem bírtam volna meglenni benne XD
nagyon kicsinálta a lábad?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 22. - 09:21:20
Létrehozva: #36194

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 22. - 10:15:49) *
avo? öööö... el vagyok keveredve....
jah a Soulmates never die-t kiírom persze. ne küldj DVD-t. majd cserébe te is írj nekem vmit, ha lesz olyanod, ami engem is érdekel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

NEm tudom van-e olyanom, ami téged is érdekel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 22. - 09:27:30
Létrehozva: #36195

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 22. - 10:21:03) *
wáú! csini cipő! bár én nem bírtam volna meglenni benne XD
nagyon kicsinálta a lábad?

Hát úgy érzem, h van talpam... de Valics azt mondta, büszke rám, h egész éjjel ebben nyomtam, még asztalon is, és el sem estem.. bár volt néhány bizonytalan pillanatom, mikor már az utcán táncoltunk, mert csak ott volt hely.. hát nem beton van, hanem térkő.. na azon néha megbillentem.. De ezek a pasik.. állandóan levették a cipőmet. az egyik állandóan le akarta törni a sarkát, a másik meg mindig inni akart belőle. Mondtam neki, ostoba.. hát lukas az orra.. de ő majd a sarkából iszik.
Aztán nyomtak a srácok egy csomó ráadást, és úgy lett vége a bulinak, h mi fent táncoltunk egy asztalon Meliccsel, és pont mellettünk kisebb tömeg verekedés lett.. jujjj.. de megijedtem.. két társaság.. Melics csak kiabált mindenkinek.. fogd le.. ne engedd itt verekedni... mire lemásztunk az asztalról... de betojtam, h megölik egymást ezek a pasik.. kakasok! De aztán nem lett semmi, szétszedték őket.. viszont a bulinak vége lett!

MEgyek nézek valami kaját.. mert szét ég a gyomrom.. bár. nem sok minden lehet itthon, hacsak a manók éjjel nem raktak be valamit!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 22. - 09:32:14
Létrehozva: #36196

devotee

"acsak a manók éjjel nem raktak be valamit" - KHMMMMM!!! !HEHEHEHEHEHEHE XDDDDD bocccs XD

na még jó, hogy nem lett komolyabb dolog a verekedésből!

ööö... nem válaszoltál a kérdésemre - mi is az az avo amit ki kéne írnom???????

azt meg majd megduma, hogy van-e olyan ami kellene cserébe. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ja és jó étvágyat! lehet nekem is kéne ennem vmit....

HAJAJAJAJAJAJJJJJJJJJJJ asszem Brigi kövi fejezete a Strangelove-ból NAGYON ki fog csinálni XDDDDDDD (most rakja össze (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 22. - 09:41:24
Létrehozva: #36197

devotee

Mucika már válaszoltam.. még jó, h én alig aludtam.. hacsak a manók nem.. de nem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) se a hűtőbe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ugyanis nincs mit ennem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) főznöm kell, már ki is vettem a frigóból a halat!

Avo.. pm-es dvd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mucur.. figyelj, figyelj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Asszed, ki fog csinálni? ezt honnan veszed? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hány százalékos kielégülés a nyújtózkodás? mióta felkeltem, remegésig nyújtózom... rá kéne gyújtani, de még cigim sincs! csak le kell zuhanyoznom, és ki kell mennem a boltba... francba (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 22. - 09:42:30
Létrehozva: #36198

devotee

ja jóóóó, most már vágom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) oké, kiírom neked az a Basel-es dvd-t is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hát onnan tudom, hogy közben gmailen megy a chat és elhúzta előttem a mézesmadzagot! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
neked is NAGYON fog tetszeni szerintem... kis dominant Dave...... NYAMM! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 22. - 09:45:49
Létrehozva: #36199

devotee

Ugyan -ugyan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.05. 22. - 09:47:29
Létrehozva: #36200

devotee

Jó reggelt Babucik!

Üdvözletemet küldöm nektek Ausztria keleti feléből. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (Wr.Neustadt)
Tegnap voltam Szombathelyen is, gondoltam arra hogy Mode itt van valahol a közelben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1808 1809 1810 1811 1812 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
112 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (112 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: