![]() ![]() |
2009.12. 08. - 14:56:25
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Én már szerelmes vagyok Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Meg aztán ugyebár nemsokára férjhez megyek (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2009.12. 08. - 15:02:08
Létrehozva:
|
|
|
Én már szerelmes vagyok Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg aztán ugyebár nemsokára férjhez megyek (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Alan-be igaz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én nem a plátói szerelemre gondoltam hanem egy a környezetedben kézzel fogható srácra akibe bele esel majdan. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Apropó mikor lesz az esküvő?És a nászéjszakára vettél már valami szexi fehérneműt(valami bikavaditó vöröset )amit Alan leszed rólad? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 08. - 15:07:00
Létrehozva:
|
|
|
Látom, kezd izzani a levegő. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vica, nagyon szívesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 08. - 15:13:00
Létrehozva:
|
|
|
Mode hát nem tudom akár hogy nézem Alan-t nekem egyáltalán nem kéne.Nem tudnám elképzelni,hogy lefeküdjek vele.Martinnal sem és Andy-vel sem. Bezzeg Dave-vel.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Alan régen elismerem jól nézett ki,aranyos volt de nekem akkor sem kellett volna. Angie ja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 08. - 15:17:10
Létrehozva:
|
|
|
Alan-be igaz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én nem a plátói szerelemre gondoltam hanem egy a környezetedben kézzel fogható srácra akibe bele esel majdan. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Apropó mikor lesz az esküvő?És a nászéjszakára vettél már valami szexi fehérneműt(valami bikavaditó vöröset )amit Alan leszed rólad? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát inkább fogalmazzunk úgy, hogy az egész DM-be, úgy ahogy van:D Dave-de is szerelmes vagyok, csak nem úgy, mint férfiba. Brooke Shields mondta egyszer, hogy úgy is lehet valakibe szerelmes az ember, hogy csodálja. De tudom, hogy nem plátói dologra gondoltál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Viszont én annyira kritikus és válógatós vagyok, hogy valódi..hááát XD Esküvő még nincs kitűzve, de majd hétvégén bemegyünk a városba Alannel és akkor elintézzük (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bikavadító vörös van itthon, nem kell azt beszerezni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2009.12. 08. - 15:24:17
Létrehozva:
|
|
|
Csak úgy elintézitek az esküvőt?Akkor készülnöm kell gyorsan a koszorús lány teendőimre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nos annó én is válogatós voltam a fiúk terén sőt annyi idős koromban mint te Mode azt gondoltam róluk,hogy mind hülye. Áhá szóval már felkészültél a vörös cuccal...kis rafkós...szegény Alan mi vá rá.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 08. - 15:32:42
Létrehozva:
|
|
|
Csak úgy elintézitek az esküvőt?Akkor készülnöm kell gyorsan a koszorús lány teendőimre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nos annó én is válogatós voltam a fiúk terén sőt annyi idős koromban mint te Mode azt gondoltam róluk,hogy mind hülye. Áhá szóval már felkészültél a vörös cuccal...kis rafkós...szegény Alan mi vá rá.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bizony-bizony (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem kell ám királylánynak öltözni, elég valami csinos ruha (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hát igen, tulajdonképpen az összes fiú hülye (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De nálam azért már egy kicsit túlzás, úgy értem, hogy pl. egyszer egyik barátnőmmel leírogattuk, hogy mik a követelményeink ilyen pasi ügyben. Illetve azért nem követelmények, de jó lenne, ha ilyen lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na most én 49 dolgot írtam le (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Meg az ember hol tudna ismerkedni..a suliba egy fiú nincs, akire azt mondanám, hogy jól néz ki, ezek a mai fiatal fiúk, akik olyanok, mint a deszka, és vasalják a félhosszú hajukat, ezektől szó szerint hányingert kapok, gusztustalanok... Ok, ott a dM klub, de ott meg ha egy fiú elhív táncolni, már akkor rosszul vagyok, és azt várom, hogy mikor szabadulhatok el. Ez talán még érthető, mert Dm buliba úgy érzem magam, mintha koncerten lennék, és elvagyok a kivetítővel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Alan meg meg lesz kínozva xD |
|
|
|
2009.12. 08. - 16:07:18
Létrehozva:
|
|
|
Valaki jöhetne segíteni ebben a borítékolásban, mert nagyon lassan halad. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2009.12. 08. - 16:21:15
Létrehozva:
|
|
|
Valaki jöhetne segíteni ebben a borítékolásban, mert nagyon lassan halad. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Oké Angie én segitek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mit adsz érte? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 08. - 16:26:20
Létrehozva:
|
|
|
Bizony-bizony (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem kell ám királylánynak öltözni, elég valami csinos ruha (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hát igen, tulajdonképpen az összes fiú hülye (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De nálam azért már egy kicsit túlzás, úgy értem, hogy pl. egyszer egyik barátnőmmel leírogattuk, hogy mik a követelményeink ilyen pasi ügyben. Illetve azért nem követelmények, de jó lenne, ha ilyen lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na most én 49 dolgot írtam le (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Meg az ember hol tudna ismerkedni..a suliba egy fiú nincs, akire azt mondanám, hogy jól néz ki, ezek a mai fiatal fiúk, akik olyanok, mint a deszka, és vasalják a félhosszú hajukat, ezektől szó szerint hányingert kapok, gusztustalanok... Ok, ott a dM klub, de ott meg ha egy fiú elhív táncolni, már akkor rosszul vagyok, és azt várom, hogy mikor szabadulhatok el. Ez talán még érthető, mert Dm buliba úgy érzem magam, mintha koncerten lennék, és elvagyok a kivetítővel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Alan meg meg lesz kínozva xD Azt elhiszem,hogy meg lesz kinozva Alan...már a vörös cuccba burkolt látványodtól beindul... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "el vagyok a kivetitővel"...hehe... Oké igyekszem csinos lenni mint koszorús lányod. |
|
|
|
2009.12. 08. - 16:40:16
Létrehozva:
|
|
|
Oké Angie én segitek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mit adsz érte? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Két puszit és csokit a háborús készletből. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2009.12. 08. - 17:01:57
Létrehozva:
|
|
|
Két puszit és csokit a háborús készletből. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Oké Angie áll az alku. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) "háborús készlet" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mogyorós csoki van? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 08. - 19:23:49
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Végre hazaértem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És itt figyel mellettem a kiemelt állóm (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem az az... fekete-fehér Nekem nincs PTA dvd-m, majd most lesz, most rendelem... Írd be youtube-ra, hogy Clean bare version majd tölsd be a vidit. ha ez megvan, akkor a vidi URL-jét írd be ennek az oldalnak a szövegmezőjébe http://keepvid.com/ majd tölsd le a file-t. FLV formátum, tehát vagy beszerzel egy FLV playert, vagy átkonvertálod aviba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 08. - 19:52:06
Létrehozva:
|
|
|
Szia Capri.
Elmondtál egy gyorsabb megoldást Edókának,hogy hozzájusson a Clean-hoz. |
|
|
|
2009.12. 08. - 20:03:25
Létrehozva:
|
|
|
Szia Capri. Elmondtál egy gyorsabb megoldást Edókának,hogy hozzájusson a Clean-hoz. csak kicsit macerásabb is XD mondjuk annyira nem vészes, ha nem akarja kiírni az flv fájlt, nekem is van egypár mode klippem flv-ben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de ezt tévén nem tudja nézni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 08. - 20:05:58
Létrehozva:
|
|
|
csak kicsit macerásabb is XD mondjuk annyira nem vészes, ha nem akarja kiírni az flv fájlt, nekem is van egypár mode klippem flv-ben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de ezt tévén nem tudja nézni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én sajnos ilyenhez abszolút nem konyitok.Majd megdumcsizza veled Edóka ha elakad. |
|
|
|
2009.12. 08. - 20:20:13
Létrehozva:
|
|
|
Jól van lányok további jó dumcsit.Majd reggel elolvaslak titeket.Pá.
|
|
|
|
2009.12. 08. - 20:20:48
Létrehozva:
|
|
|
A Mozillának van beépített Youtube video letöltője (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem csak flv-be ment, hanem mp4-be is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én azt használom.
Vica, sajnos mogyorós csoki nincs. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak Hanutára emlékeztető ostya szelet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De az mogyorós! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 08. - 20:23:47
Létrehozva:
|
|
|
NA szasztok, megjöttem, kész félig a fogam.. csak egy órát feküdtem az orvosi székben... elfeküdtem a derekam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Capri, köszi.. hát én is pont ezt akartam csinálni, csak nem találtam a tubuson... kb már 100 féle képpen beirtam, de nem találtam, ezért irtam, hátha valakinek már meg van otthon a gépén. Pedig régebben már megnéztem a tubuson, de sajna nem favorizáltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tényleg van Angie? én is Mozillát használok, de nem tudtam, hogy van ilyen... annyira hülye vagyok hozzá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akkor le sem kellett volna töltenem annak idején Pá Vicus, jóccakát, pusza! |
|
|
|
2009.12. 08. - 20:33:33
Létrehozva:
|
|
|
NA szasztok, megjöttem, kész félig a fogam.. csak egy órát feküdtem az orvosi székben... elfeküdtem a derekam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Capri, köszi.. hát én is pont ezt akartam csinálni, csak nem találtam a tubuson... kb már 100 féle képpen beirtam, de nem találtam, ezért irtam, hátha valakinek már meg van otthon a gépén. Pedig régebben már megnéztem a tubuson, de sajna nem favorizáltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tényleg van Angie? én is Mozillát használok, de nem tudtam, hogy van ilyen... annyira hülye vagyok hozzá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akkor le sem kellett volna töltenem annak idején Pá Vicus, jóccakát, pusza! nem án, elmentettem kedvencekhez, törölték volna? pedig én se találom kereséssel.... de nem adom fel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) télleg van youtube letöltöje a mozzillának? én is firefoxolok ,de még nem találtam meg benne, hol van?XD ... és én sem találom :S törölték a vidit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( |
|
|
|
![]() ![]() |