![]() ![]() |
2010.05. 22. - 09:47:35
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Edó: amúgy olvastad a többi fejezetet a Strangelove-ból? szerintem tetszene (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) kis kancsókák XD
|
|
|
|
2010.05. 22. - 09:54:17
Létrehozva:
|
|
|
Hát mit csinálsz te ott? Jó reggelt neked is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tatabánya közelében nem voltál?
Edó: amúgy olvastad a többi fejezetet a Strangelove-ból? szerintem tetszene (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) kis kancsókák XD Őszinte leszek.. fogalmam nincs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) majd mindjárt megnézem.. volt, h azt sem tudtam mit olvasok, mert egyszerre többet olvastam, és a végén én már nem tudtam melyikben mi volt.. összekeveredtek az amúgy is kusza szálak. Én nem vagyok olyan expert ezekben, mint ti.. vagy Vicus... ti mindannyian nagyon vágjátok, meg Vica rögtön tudja, melyikben mi van.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én nem... összekeveredik minden.. nincs több polc az agyamban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ÓÓÓóóóóóóhhh.. dehogynem olvastam... imádtam.. mondtam is Briginek.. ba-ri-ka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) uhhhhh... nagyon nagyooooon jóóóó volt... fincsi! De eddig csak két fejezet volt fent.. nem? és ez a macskás rajz... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kicsit Alíz csodaországban .. szerettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na majd most elolvasom a harmadikat, mert mintha azt még nem olvastam volna! De ebből megint az lesz, h a voice-al összevegyítem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na nemm... majd figyelek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval ezért van Brigi ilyen csendben! |
|
|
|
2010.05. 22. - 09:56:40
Létrehozva:
|
|
|
kukucs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
kialudtam magam, de jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kávécska, billy idol (ööö, nem, most indult el a Muse - Newborn) napsugááááár éééééééés: mindjárt megyek életem első rádiófelvételére! jajjjjjdeizgi! és este buliiii Süni, ez a te versírogató cimborád szuper! érdekelné egy költészeti fórum? igaz bazi ritkán járok fel, de benn vagyok egyben, hamarosan kijön az antológiánk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és ilyen szuper, humoros írásoknak híján vagyunk, mindenki a halál dark verseket nyomatja XD. én is csak akkor írok ilyet ha rámjön az ötperc. (hehe, itt még nem is tudjátok hogy írogattam, mi?) Vica, hajrááá!!!! tök jó hogy felvették a minimóder Petrát! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó drága! gyönyörűűűű a cipőd! a legutóbbi livingben én is azt hittem, tényleg megpusztulok az új cipőmben... pedig nem magas, csak valahogy nem jól van kiképezve, mert egy óra után sikoltozni van kedvem a fájdalomtól... nem volt jó vásár sajna, bár még próbálkozom, hátha javul a helyzet ha tágítom kicsit Angie, Usi, de jó lesz nektek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) turnényitó mindig állatjó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) javaslom az első sort vagy ha nem megy, maradjatok hátul, mert Ákoson tízszer akkora állatkodás megy a béközépben mint Mode-on. iszonyú kemény a pogó, nehogy bajotok legyen (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) tényleg. a 3. sortól iszonyú durva a közönség, nagyon gáz. vigyázzatok magatokra |
|
|
|
2010.05. 22. - 09:58:18
Létrehozva:
|
|
|
" nem érez magán semmi olyat…" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.05. 22. - 10:04:43
Létrehozva:
|
|
|
Kis pihi,és bekukk!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lolaaa (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
|
2010.05. 22. - 10:08:50
Létrehozva:
|
|
|
Hát mit csinálsz te ott? Jó reggelt neked is Tatabánya közelében nem voltál? Őszinte leszek.. fogalmam nincs majd mindjárt megnézem.. volt, h azt sem tudtam mit olvasok, mert egyszerre többet olvastam, és a végén én már nem tudtam melyikben mi volt.. összekeveredtek az amúgy is kusza szálak. Én nem vagyok olyan expert ezekben, mint ti.. vagy Vicus... ti mindannyian nagyon vágjátok, meg Vica rögtön tudja, melyikben mi van.. én nem... összekeveredik minden.. nincs több polc az agyamban ÓÓÓóóóóóóhhh.. dehogynem olvastam... imádtam.. mondtam is Briginek.. ba-ri-ka uhhhhh... nagyon nagyooooon jóóóó volt... fincsi! De eddig csak két fejezet volt fent.. nem? és ez a macskás rajz... kicsit Alíz csodaországban .. szerettem na majd most elolvasom a harmadikat, mert mintha azt még nem olvastam volna! De ebből megint az lesz, h a voice-al összevegyítem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na nemm... majd figyelek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval ezért van Brigi ilyen csendben! jaja, a 3-ast pár napja raktam fel, itt is szóltam, de akkor ezek szerint átsiklottál felette (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nagggyon szupi a sztori és a rajz is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) engem sokkolt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) és naaaaaaaaagyon kivi leszek már a 4-es fejezetre. ma küldi a drága! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ja, és aszondja, hogy mondjam meg, hogy NEKEM csinálja az új fejezetet bibibííí XDDDDDDDD ééééééééés üvölt a LILIAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) éééééééés átcsúsztam a szerdai vizsgán!!!! heppiség! (noha egy 3-asban reménykedtem, de a bélásnak is örülök! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) és igen, ezért van Brigi ilyen csendben (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) uhhhh Leave in silence!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) " nem érez magán semmi olyat…" hehehehe, látom elkezdted a 3-ast! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hehehehehe! XD JAAAAAAAAJ DE VÁROM A NÉGYEST!!!!!!!!!!!! NAGYON MOCSKOS LESZ!!! XD Loli: köszi a tanácsot a koncerttel kapcsolatban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát szerintem nem megyünk első sorba, mert előtte Tankcsapda lesz, aztán szerintem ott is megy majd a pogó XD Angie is mondta, hogy ha nem jön össze, akkor majd ő megy veled Csabára első sorba. nekem mondjuk nem célom, annyira nem szeretem a Nagyarcút. |
|
|
|
2010.05. 22. - 10:10:41
Létrehozva:
|
|
|
Jujjj.. ez annyira finom.. ez annyira érzékeny volt ez a fejezet.. ott ültem velük a konyhában (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) köszi Brigi.. és most tényleg lezuhanyzok, aztán bolt... kv-cigi!
Jajj.. Usi... most már én is várom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nyakam behúztam a vállaim közé, úgy vigyorgok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 22. - 10:10:54
Létrehozva:
|
|
|
Mucika már válaszoltam.. még jó, h én alig aludtam.. hacsak a manók nem.. de nem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) se a hűtőbe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ugyanis nincs mit ennem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) főznöm kell, már ki is vettem a frigóból a halat! Avo.. pm-es dvd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mucur.. figyelj, figyelj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asszed, ki fog csinálni? ezt honnan veszed? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hány százalékos kielégülés a nyújtózkodás? mióta felkeltem, remegésig nyújtózom... rá kéne gyújtani, de még cigim sincs! csak le kell zuhanyoznom, és ki kell mennem a boltba... francba (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Asszem 30százalékos,de nem vagyok benne biztos! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.05. 22. - 10:13:12
Létrehozva:
|
|
|
akkor ma már 150 %-ban ki vagyok elégülve.. mert már vagy 5x nyújtózkodtam úgy, h beleremegtem.. akkor ma sem szexelünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 22. - 10:17:40
Létrehozva:
|
|
|
akkor ma már 150 %-ban ki vagyok elégülve.. mert már vagy 5x nyújtózkodtam úgy, h beleremegtem.. akkor ma sem szexelünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 22. - 10:23:07
Létrehozva:
|
|
|
kukucs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kialudtam magam, de jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kávécska, billy idol (ööö, nem, most indult el a Muse - Newborn) napsugááááár éééééééés: mindjárt megyek életem első rádiófelvételére! jajjjjjdeizgi! és este buliiii Süni, ez a te versírogató cimborád szuper! érdekelné egy költészeti fórum? igaz bazi ritkán járok fel, de benn vagyok egyben, hamarosan kijön az antológiánk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és ilyen szuper, humoros írásoknak híján vagyunk, mindenki a halál dark verseket nyomatja XD. én is csak akkor írok ilyet ha rámjön az ötperc. (hehe, itt még nem is tudjátok hogy írogattam, mi?) Vica, hajrááá!!!! tök jó hogy felvették a minimóder Petrát! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó drága! gyönyörűűűű a cipőd! a legutóbbi livingben én is azt hittem, tényleg megpusztulok az új cipőmben... pedig nem magas, csak valahogy nem jól van kiképezve, mert egy óra után sikoltozni van kedvem a fájdalomtól... nem volt jó vásár sajna, bár még próbálkozom, hátha javul a helyzet ha tágítom kicsit Angie, Usi, de jó lesz nektek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) turnényitó mindig állatjó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) javaslom az első sort vagy ha nem megy, maradjatok hátul, mert Ákoson tízszer akkora állatkodás megy a béközépben mint Mode-on. iszonyú kemény a pogó, nehogy bajotok legyen (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) tényleg. a 3. sortól iszonyú durva a közönség, nagyon gáz. vigyázzatok magatokra Majd megkérdezem,hogy érdekli-e!Egyébként énekel is,szerintem tök jó hangja van,csak amiket énekel......na az nem az én műfajom!A youtube-on beírjátok,hogy zolevy és már ki is dobja!Hallgassátok meg! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -szuhaisüni- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 22. - 10:34:57 |
|
|
|
2010.05. 22. - 10:29:39
Létrehozva:
|
|
|
Süni, nemtom mire írtad, de én is (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na, bedobtam két mosást a két gépbe, mindjárt indulni kell, dobok egy kis korpakekszet reggelire. jaja, Edó, egyharmad orgazmus egy nyújtózás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a fene egye meg! kedves, jobb sorsú fórumtagok, kik tehetitek: szexeljetek a nevünkben is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) MOST! XDDD na, majd ha lecsorog a vizsgaidősuck, és soooook időm lesz, majd kérek egy kis segítséget a fickek ügyében. bazira le vagyok maradva, nem olvastam semmit hónapok óta :S |
|
|
|
2010.05. 22. - 10:33:52
Létrehozva:
|
|
|
Süni, nemtom mire írtad, de én is (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na, bedobtam két mosást a két gépbe, mindjárt indulni kell, dobok egy kis korpakekszet reggelire. jaja, Edó, egyharmad orgazmus egy nyújtózás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a fene egye meg! kedves, jobb sorsú fórumtagok, kik tehetitek: szexeljetek a nevünkben is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) MOST! XDDD na, majd ha lecsorog a vizsgaidősuck, és soooook időm lesz, majd kérek egy kis segítséget a fickek ügyében. bazira le vagyok maradva, nem olvastam semmit hónapok óta :S Csak úgy,mert megtehetem...... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 22. - 10:35:54
Létrehozva:
|
|
|
GYerekek. .. miközben zuhanyoztam, iszonyatos szomjúság jött rám.. nektek nem szokott ilyen lenni? alig vártam,h megmossam a fogam, és kijöjjek a fürdőből. Ugyanakkor baromira jól esett a forró víz a hátamon... utána kb 5 percet álltam a vízautomatánál... nagyon hideg benne a víz, csak lassan tudtam inni, viszont nem csillapszik a szomjúságom.. szerintem mióta felkeltem, megittam már vagy másfél liter vizet... !!!
|
|
|
|
2010.05. 22. - 10:44:07
Létrehozva:
|
|
|
Hali, hali!
No befejeztem a kis cicunak a melót (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Megyek megkínzom a bátyó-kandúrkát egy kis edzéssel (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Edó: örülök, hogy sikerült a kedvedben járnom vele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a mostanihoz nincs összecsapott gyerekrajz időhiányában (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Majd amugy lesz mindegyik fejezethez, de most kicsit elfoglalt vagyok.... Üdv mindenkinek.....jók ne legytek XPPPPPPPPPP |
|
|
|
2010.05. 22. - 10:44:53
Létrehozva:
|
|
|
Csoki-fohász (írta Levy)
Ó Te, sokak által imádott, fenséges csoda, Hormonoknak Istene, az élet maga, Nem is tudom, hogy mi lenne nélküled, Hetente hányszor kell imámat, megtűrjed! Imádom belőled az összes fajtát, A keserűt, a fehéret, de legfőképp a barnát, Amikor bekaplak, és szépen elolvadsz a számban, Szinte már nem is vagyok ebben a világban. Nem számít, hogy sokszor megeszed a fogam, Hogy cukorbeteg vagyok, és reám tör a roham, Csak lássalak és érezzelek, minden nap egy kicsit, Veled kezdem mindig el, a délutáni pihit. Ha nem kellene így, visszafognom magam, Csokit csokival ennék minden pillanatban, Kicsikét molett vagyok, s ezen mindenki nevet Pedig ott van minden táska mélyén, belőled egy szelet. S ha nem vagy éppen nálam, egy kirakathoz lépdelek, Hogy ha nem is kóstolgatlak, legalább nézzelek, Nagyon szépen köszönöm, hogy meghallgattad fohászom, S ráveszem, hogy neked éljen ezután a fodrászom! Is.:-)) |
|
|
|
2010.05. 22. - 10:48:47
Létrehozva:
|
|
|
Na süni meg is néztem a barátod videóit.. jó hangja van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) viszont rögtön le is ragadtam Michael Buble-nél. imádom azt a pasit.. meg a hangját.. kcisit énekeltem is vele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tök kis mocsok kinézete van annak is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jó edzést-tornászást Brigi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na én meg boltba el! Csoki-fohász (írta Levy) Ó Te, sokak által imádott, fenséges csoda, Hormonoknak Istene, az élet maga, Nem is tudom, hogy mi lenne nélküled, Hetente hányszor kell imámat, megtűrjed! Imádom belőled az összes fajtát, A keserűt, a fehéret, de legfőképp a barnát, Amikor bekaplak, és szépen elolvadsz a számban, Szinte már nem is vagyok ebben a világban. Nem számít, hogy sokszor megeszed a fogam, Hogy cukorbeteg vagyok, és reám tör a roham, Csak lássalak és érezzelek, minden nap egy kicsit, Veled kezdem mindig el, a délutáni pihit. Ha nem kellene így, visszafognom magam, Csokit csokival ennék minden pillanatban, Kicsikét molett vagyok, s ezen mindenki nevet Pedig ott van minden táska mélyén, belőled egy szelet. S ha nem vagy éppen nálam, egy kirakathoz lépdelek, Hogy ha nem is kóstolgatlak, legalább nézzelek, Nagyon szépen köszönöm, hogy meghallgattad fohászom, S ráveszem, hogy neked éljen ezután a fodrászom! Is.:-)) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én nem szeretem a csokit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pogácsáról nincs versetek? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -Alisha- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 22. - 10:45:15 |
|
|
|
2010.05. 22. - 10:52:32
Létrehozva:
|
|
|
Na süni meg is néztem a barátod videóit.. jó hangja van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) viszont rögtön le is ragadtam Michael Buble-nél. imádom azt a pasit.. meg a hangját.. kcisit énekeltem is vele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tök kis mocsok kinézete van annak is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó edzést-tornászást Brigi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na én meg boltba el! Örülök,hogy tetszik!Egyébként ő csinálta a tetkóimat is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na,elég a pihiből!Lépek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 22. - 10:53:57
Létrehozva:
|
|
|
EDÓ: AMINT VISSZAÉRTÉL OLVASD EL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ENGEM KICSINÁLT TELJESEN!!!!!!!!!!! KIGYULLADOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KELL EGY CIGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bridgycat - Strangelove - 4. fejezet |
|
|
|
2010.05. 22. - 10:54:03
Létrehozva:
|
|
|
Na süni meg is néztem a barátod videóit.. jó hangja van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) viszont rögtön le is ragadtam Michael Buble-nél. imádom azt a pasit.. meg a hangját.. kcisit énekeltem is vele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tök kis mocsok kinézete van annak is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó edzést-tornászást Brigi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na én meg boltba el! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én nem szeretem a csokit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pogácsáról nincs versetek? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vers az nincs,de pogácsám van....hihi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |