2400 Oldal V  « < 1810 1811 1812 1813 1814 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.05. 22. - 11:01:05
Létrehozva: #36221

devotee

WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!
ÁKOS MOST HANGPRÓBÁZIK!!!!!!!!!!!!!!!!!
ELŐBB VOLT AZ UTOLSÓ HANGOS DAL ROCKVERZIÓJA ÉS MOST MEGY AZ IKON!!!!!!!!! IDÁIG HALLOM!!!!!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!
(remélem csak hangpróba XD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 22. - 11:09:47
Létrehozva: #36222

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 22. - 12:01:05) *
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!
ÁKOS MOST HANGPRÓBÁZIK!!!!!!!!!!!!!!!!!
ELŐBB VOLT AZ UTOLSÓ HANGOS DAL ROCKVERZIÓJA ÉS MOST MEGY AZ IKON!!!!!!!!! IDÁIG HALLOM!!!!!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!
(remélem csak hangpróba XD)

hehe, de jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

az volt állat amikor siófokon metallicát próbáltak a beállásnál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) imádtam, a legjobb koncert volt
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 22. - 11:11:55
Létrehozva: #36223

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 22. - 11:53:57) *
EDÓ: AMINT VISSZAÉRTÉL OLVASD EL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ENGEM KICSINÁLT TELJESEN!!!!!!!!!!! KIGYULLADOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KELL EGY CIGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bridgycat - Strangelove - 4. fejezet

olvasom.. máris (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 22. - 11:16:57
Létrehozva: #36224

devotee

HELYES EDÓ, OLVASSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!

na már vége közben a próbának, már vmi fúvós zenekar nyomja. Angie-t felhívtam és sikítoztam a telefonban XD TELJESEN KÉSZ VAGYOK!!!! XD majdnem kimentem elé egy órával hamarabb XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 22. - 11:26:47
Létrehozva: #36225

devotee

uuuuuuuuuuuhhhhhhh...... ez nagyon kemény volt... uhhh... hát asszem nekem is kell egy cigi... és ez így nagyon coitus szagú Brigi... annyira várom már, h mikor varrja le (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) teljesen kivagyok.. hogy a fakiban tudsz ilyen részletesen, finoman, ugyan akkor vadul írni? teljesen ott voltam a szobában.. sőőőőt.. lehet én csináltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

És most azonnal kv, cigi... jesszusisten!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 22. - 11:35:13
Létrehozva: #36226

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 22. - 11:35:54) *
GYerekek. .. miközben zuhanyoztam, iszonyatos szomjúság jött rám.. nektek nem szokott ilyen lenni? alig vártam,h megmossam a fogam, és kijöjjek a fürdőből. Ugyanakkor baromira jól esett a forró víz a hátamon... utána kb 5 percet álltam a vízautomatánál... nagyon hideg benne a víz, csak lassan tudtam inni, viszont nem csillapszik a szomjúságom.. szerintem mióta felkeltem, megittam már vagy másfél liter vizet... !!!

A másnaposság teszi Edó (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Amúgy hali mindenki! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 22. - 11:40:17
Létrehozva: #36227

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 22. - 09:03:36) *
Na lányok én lassan lépek,még annyi dolog van itthon,pl.fűnyírás!Vicuska még egyszer bocsi!Legközelebb körültekintőbb leszek (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

süni semmi baj nem kell elnézést kérned nem tudhattad.Ahogy Usi is mondta akkor még nem írtál ide amikor az óvodai felvételről szó volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mindenkinek köszi a gratulációt.Nagyon kedvesek vagytok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi az biztos,hogy nagy kő esett le a szívemről.

Angie,hogy a kérdésedre válaszoljak igen a fellebbezés után vették fel.

ja Angie az előbb írt sms-t,hogy éppen akkor robogott át Kecskeméten és integetett nekem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kis drága.....

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 22. - 12:14:30
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 22. - 11:42:27
Létrehozva: #36228

devotee

Vica, csak most olvastam vissza! Természetesen én is gratulálok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 22. - 11:45:53
Létrehozva: #36229

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 22. - 10:47:35) *
Edó: amúgy olvastad a többi fejezetet a Strangelove-ból? szerintem tetszene (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) kis kancsókák XD

Én olvastam a Strangelove-ot. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.05. 22. - 12:42:27) *
Vica, csak most olvastam vissza! Természetesen én is gratulálok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Köszi neked is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 22. - 11:55:12
Létrehozva: #36230

devotee

Usi gratula,hogy átcsúsztál a szerdai vizsgán. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 22. - 12:03:15
Létrehozva: #36231

devotee

Brigi küldtem neked valamit Usival (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sok sok puszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szasz Vica! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Elmentem anyukáékhoz, majd este... ha nem jönnek a lányok hozzám activity-zni... ha jönnek, akkor majd éjjel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
csókok!

Szia Gergő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pedig én nem is ittam annyit... visszafogott voltam!!
De aludni nem tudok... sosem tudok buli után... pörög bennem még az éjszaka!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 22. - 12:05:58
Létrehozva: #36232

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 22. - 13:03:15) *
Szia Gergő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pedig én nem is ittam annyit... visszafogott voltam!!
De aludni nem tudok... sosem tudok buli után... pörög bennem még az éjszaka!

Annyit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Az a rossz, ha még aznaposan kelsz fel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Persze én az ilyesmiről semmit sem tudok (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Activity.. az jóóó! Szia!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 22. - 12:11:31
Létrehozva: #36233

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 22. - 11:53:57) *
EDÓ: AMINT VISSZAÉRTÉL OLVASD EL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ENGEM KICSINÁLT TELJESEN!!!!!!!!!!! KIGYULLADOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KELL EGY CIGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bridgycat - Strangelove - 4. fejezet

Juj ez jó kis mocskos fejezet volt. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Idézet (Alisha @ 2010.05. 22. - 10:54:17) *
Hát mit csinálsz te ott? Jó reggelt neked is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tatabánya közelében nem voltál?

Őszinte leszek.. fogalmam nincs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) majd mindjárt megnézem.. volt, h azt sem tudtam mit olvasok, mert egyszerre többet olvastam, és a végén én már nem tudtam melyikben mi volt.. összekeveredtek az amúgy is kusza szálak. Én nem vagyok olyan expert ezekben, mint ti.. vagy Vicus... ti mindannyian nagyon vágjátok, meg Vica rögtön tudja, melyikben mi van.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én nem... összekeveredik minden.. nincs több polc az agyamban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ÓÓÓóóóóóóhhh.. dehogynem olvastam... imádtam.. mondtam is Briginek.. ba-ri-ka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) uhhhhh... nagyon nagyooooon jóóóó volt... fincsi!

De eddig csak két fejezet volt fent.. nem?
és ez a macskás rajz... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kicsit Alíz csodaországban .. szerettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
na majd most elolvasom a harmadikat, mert mintha azt még nem olvastam volna! De ebből megint az lesz, h a voice-al összevegyítem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na nemm... majd figyelek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szóval ezért van Brigi ilyen csendben!

Edóka meg kellett néznem az expert kifejezést mit is jelent ha már azt írtad az vagyok.
Ö....én szakértő?Köszi azért van,hogy nekem is el kell gondolkodnom melyik fickben mi is volt.

jaaaj a The Voice-ot pedig tegnap olvastam el.Jövök Usinak egy kommenttel az oldalára a sztorival kapcsolatban.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 22. - 12:12:55
Létrehozva: #36234

devotee

Na én is elmegyek enni, tankolni, focizni, aztán este meccs után jövök (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Puszi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 22. - 12:13:33
Létrehozva: #36235

devotee

Szia Edóka és pá. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.05. 22. - 13:12:55) *
Na én is elmegyek enni, tankolni, focizni, aztán este meccs után jövök (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Puszi ;)

Szia neked is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie,Usi nektek jó szórakozást a ma esti koncerten. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 22. - 12:19:04
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 22. - 13:24:44
Létrehozva: #36236

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.05. 22. - 11:29:39) *
Süni, nemtom mire írtad, de én is (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na, bedobtam két mosást a két gépbe, mindjárt indulni kell, dobok egy kis korpakekszet reggelire.

jaja, Edó, egyharmad orgazmus egy nyújtózás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a fene egye meg! kedves, jobb sorsú fórumtagok, kik tehetitek: szexeljetek a nevünkben is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) MOST! XDDD

na, majd ha lecsorog a vizsgaidősuck, és soooook időm lesz, majd kérek egy kis segítséget a fickek ügyében. bazira le vagyok maradva, nem olvastam semmit hónapok óta :S

Én,mint "jobb sorsú fórumtag"és még tehetem is,megígérem,hogy este szexelek a nevedben! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Majd közben rád gondolok hehe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Addig is nézem a 21éves Bonanza szülinapra kiadott dvd-ket! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Persze hajnal van megint.....lálálá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Itt úgy sincs nagy forgalom,ahogy látom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puszi-Usi (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Néééééééézd hajnal van........lálálálálllá
Egymásra nőnek a percek.......láláláláálllláááá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 22. - 13:30:04
Létrehozva: #36237

devotee

Lola!!!Te mindig ilyen édesen nézel???Vagy csak cukor ment a szemedbe?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Valami véget éééért.......valami fááááj lálálállááálál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 22. - 14:50:06
Létrehozva: #36238

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 22. - 14:24:44) *
Én,mint "jobb sorsú fórumtag"és még tehetem is,megígérem,hogy este szexelek a nevedben! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Majd közben rád gondolok hehe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Addig is nézem a 21éves Bonanza szülinapra kiadott dvd-ket! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Persze hajnal van megint.....lálálá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ikszdééé
hááhááháá, ne gondolj rám közve, vaze. a csajok azt megérzik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nehogy balhé legyen.
hanem hallod-e. az a dvd ám érdekelné lolit. bizniszelünk?

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 22. - 14:30:04) *
Lola!!!Te mindig ilyen édesen nézel???Vagy csak cukor ment a szemedbe?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Valami véget éééért.......valami fááááj lálálállááálál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Süni te.
hát ne legyél má' ilyen imádnivaló (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) különben muszáj leszek megzabálni tatabányán, aztán a családod kiakad, azt meg nem venném a szívemre

nah, amúgy megjöttem a rádiózásból, úúúdeizgi volt. legközelebb én is beszélek már (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) alig várom
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 22. - 14:57:50
Létrehozva: #36239

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.05. 22. - 15:50:06) *
ikszdééé
hááhááháá, ne gondolj rám közve, vaze. a csajok azt megérzik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nehogy balhé legyen.
hanem hallod-e. az a dvd ám érdekelné lolit. bizniszelünk?

Süni te.
hát ne legyél má' ilyen imádnivaló (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) különben muszáj leszek megzabálni tatabányán, aztán a családod kiakad, azt meg nem venném a szívemre

nah, amúgy megjöttem a rádiózásból, úúúdeizgi volt. legközelebb én is beszélek már (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) alig várom

Dehogy érzik!Én nagyon titkosan tudok ám gondolni!Sőt,túl titkosan! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Bizniszelhetünk!De,hogy???He??? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Melyik rádió és mit csináltál? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Megjelöltelek...........................................................az iwiwen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 22. - 15:04:11
Létrehozva: #36240

devotee

"Szervusztok barátok, ma este utoljára színpadon a Bonanza Banzai!"
Jóslat............láláláláláláá
Aki nem fogad el téged,az mindent elfelejt.......lálálálálállálááá (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

A hozzászólást -szuhaisüni- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 22. - 15:06:12
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1810 1811 1812 1813 1814 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
95 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (95 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: