![]() ![]() |
2010.05. 22. - 19:16:58
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hahaha kész Mode!!!!!!!
Áááááááááááááááá megyek Paksra jövő pénteken!!!!!!!!!!!!!! Tök állat lesz szurkolni, jaj már alig várom!!!!!!!!!!!! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Süni tényleg azért vagyok dili, mert ha jól játszik sokkal jobban a Paks, akkor azt mondom, oké legyen 1-1, most jobbak. De nem, nem!!! Elkúrták!!!!! És erre kivagyok!!!!! Rossz fiúk!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.05. 22. - 19:19:05
Létrehozva:
|
|
|
nah, ki vagyok rittyentve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
kiföstem a szemem, aztán indulok Macsushoz a Jászaira. margitszigeti 101 klub lesz, jajjjjjj, de fincsi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jön a hugija is, meg a soriék is meg Judyék is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jipikajeee!!! meccses szíveim. sajnálom hogy nem volt most jó. legközelebb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pusza mindenkinek, mennem kell pörögni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 22. - 19:21:23
Létrehozva:
|
|
|
Megnéznélek Lola, biztos csini vagy!!
Jó szórakozást!!!!!!! |
|
|
|
2010.05. 22. - 19:26:55
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 22. - 19:41:17
Létrehozva:
|
|
|
kösziköszi, babák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
megyek is, szép estét mindenkinek Mode, visítunk a nevedben, ha Alant látunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 22. - 19:41:37
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Kész a joghurt torta, most van egy kis időm.. Mizu? |
|
|
|
2010.05. 22. - 19:56:19
Létrehozva:
|
|
|
kösziköszi, babák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) megyek is, szép estét mindenkinek Mode, visítunk a nevedben, ha Alant látunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj Köszii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Visítsátok hogy "Alan szeret a Bettike" XDD Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kész a joghurt torta, most van egy kis időm.. Mizu? Sziaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Joghurt torta??? nyamiiii |
|
|
|
2010.05. 22. - 20:00:15
Létrehozva:
|
|
|
Jajj Köszii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Visítsátok hogy "Alan szeret a Bettike" XDD Sziaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Joghurt torta??? nyamiiii Remélem nyami lesz holnapra. Jönnek anyáék meg tesómék (na nem Niki meg Geri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Reggel kelek korán, túros süti, aztán irány anyék, meló ezerrel. Este meg berúgunk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ange és Usi most vannak a koncerten? |
|
|
|
2010.05. 22. - 20:07:14
Létrehozva:
|
|
|
Na jó drágák, nem tudok tovább visszaolvasni, késő van már....
Niki megyek hajatmosni. Jössz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt! |
|
|
|
2010.05. 22. - 20:10:00
Létrehozva:
|
|
|
Pá Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jajj joghurt torta nyamiii |
|
|
|
2010.05. 22. - 20:11:54
Létrehozva:
|
|
|
Na jó drágák, nem tudok tovább visszaolvasni, késő van már.... Niki megyek hajatmosni. Jössz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt! Tegnap mostam!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 22. - 23:52:32
Létrehozva:
|
|
|
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!
ÁKOS NAGYON ZÚZOTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÁLLAT VOLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (bővebben később XD) |
|
|
|
2010.05. 23. - 01:21:13
Létrehozva:
|
|
|
Háháhhhááááá!INTER-INTER-INTERNATIONALE!!!JE-JE-JE ÓÓÓÓ JEEE!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Én megmondtam!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -szuhaisüni- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 23. - 01:30:52
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.05. 23. - 04:28:27
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Hát látom, sok mindenről nem maradtam le (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Elaludtam.. még jó, h a telóm kikapcsoltam, biztosan felébresztett volna valaki. Most keltem fel. kicsit elgémberedett a derekam, mert megint a kanapén voltam egész éjjel.. viszont most megyek csinálok ebédet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puszi mindenkinek, és szép napot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 23. - 04:38:48
Létrehozva:
|
|
|
Háháhhhááááá!INTER-INTER-INTERNATIONALE!!!JE-JE-JE ÓÓÓÓ JEEE!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Én megmondtam!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én néztem Süni.. ez lett a vesztem.. arra emlékszem, h egyszer kinyitottam a szemem, és 1-0 volt.. még gondoltam is magamban, h hogy a fakiban nem hallottam a gólt.. no mindegy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) erről is lemaradtam... a tv-t most sikerált kikapcsolni!!! |
|
|
|
2010.05. 23. - 06:41:26
Létrehozva:
|
|
|
hudekómás szép jó reggelt!
álmomban Ákos iwiwjét néztem, Dave felhívott telefonon és Ákos koncertről hazafelé vmi izomagyú srácok meg akartak verni, én meg menekültem. Szóval mozgalmas éjszakám volt XD jajjj nagyon kómásak vagyunk Angie-vel. épp tojásrántottát eszünk - végre eljutottunk idáig is. XD nagyon nehezen ment a kelés. na majd otthon visszaolvasok. cuppcupp! |
|
|
|
2010.05. 23. - 07:03:45
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt.
Szép napot mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pá elmentem haza anyukámhoz. Usi,Angie örülök,hogy jó volt a koncert. |
|
|
|
2010.05. 23. - 07:47:17
Létrehozva:
|
|
|
Usi... Angie... sokan voltak? jó helyetek volt? huhhh.. mire hazaérsz... nem kis út! na majd Angie.. ő hamarabb otthon lesz!
|
|
|
|
2010.05. 23. - 08:22:49
Létrehozva:
|
|
|
Niki ne káromkodj mert nem lesz eső. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tényleg?Muti.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó reggelt! A hozzászólást -Neo71- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 23. - 08:25:32 |
|
|
|
2010.05. 23. - 08:55:52
Létrehozva:
|
|
|
A leszázalékolt áruk (írta: Levy)
Remélem a gazdája, ha hallja, nem haragszik, De ez a szösszenet, az ő „ötletén” alapszik, Miszerint a kirakatban ott díszeleg náluk, „Hihetetlen akciók, LESZÁZALÉKOLT áruk!” Képzeljük csak el, hogy benyitunk a boltba, S szegények ott állnak a sarokba dobva, Sportcipők, melegítők, labdák meg pólók, Kiderült róluk, hogy öregek és olcsók! „Figyuzzá csak, lasztikám- szólal meg a cipő, Olyan lassú vagy, hogy a fű melletted, kinő, Guruljál már arrébb, mert meg akarnak venni, S a járókeretedtől sajnos, nem bírok menni.” „Nekem pattogsz, kicsi fűző –szól vissza a laszti, Ha nem akarsz most rögtön az orrodra kapni, Hagyd abba rögtön a táppénzes beszéded, Mert kiveszem belőled a lúdtalpbetéted.” „Jaj, hagyjátok már abba- jött a szó a táskától, Megfájdul a fülem ettől az éktelen lármától, Amúgy sincs túl jó állapotban, mióta elszakadt, Egyáltalán örülök, hogy az esés után megmaradt.” „Az én sorsom se rózsásabb-szólalt meg a póló, Egy jó párszor nálam is lement már a roló, A testvérem is, aki elkelt már, mindig hajtogatta Azért fáj a gerinced, mert rosszul vagy hajtogatva.” Nos, így néznek ki nálam a LESZÁZALÉKOLT áruk, Remélem hogy, ezután lesz még szükség rájuk, Ez a laza aranyköpés nálam, megállta a helyét, S most, hogy te is olvasod, már elhagyta a megyét.:-) |
|
|
|
![]() ![]() |