![]() ![]() |
2010.05. 23. - 09:16:15
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uhh, tegnap nézte valaki az IHM show-t? Nagyon laza a Strangelove paródia! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 23. - 10:19:06
Létrehozva:
|
|
|
Szia Brig, Neo, Süni!
Brigi, megkaptam a leveled, válaszolok is rá, amint tudok, csak most el kell mennem anyuékhoz, mert segítenem kell nekik. Ha hazaértem írok neked! Szép napot, és pihenjetek!!!! Uhh, tegnap nézte valaki az IHM show-t? Nagyon laza a Strangelove paródia! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én nem láttam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) asszem csak a végére kapcsoltam oda a meccse miatt Jaaa.. Lola... megkaptam az éjjeli sms-ed.. köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még szerencse, h minden telefonon kikapcsoltam !!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -Alisha- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 23. - 10:16:37 |
|
|
|
2010.05. 23. - 10:23:01
Létrehozva:
|
|
|
Szia Brig, Neo, Süni! Brigi, megkaptam a leveled, válaszolok is rá, amint tudok, csak most el kell mennem anyuékhoz, mert segítenem kell nekik. Ha hazaértem írok neked! Szép napot, és pihenjetek!!!! Én nem láttam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) asszem csak a végére kapcsoltam oda a meccse miatt Jaaa.. Lola... megkaptam az éjjeli sms-ed.. köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még szerencse, h minden telefonon kikapcsoltam !!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) háj-háj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindenkinek szép napot!!!!! Ok, várni fogom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , ja és jó dolog az ha nem hagyod, hogy minden holdkórós csak úgy felketsen (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 23. - 10:52:01
Létrehozva:
|
|
|
'reggelt!
tudom hogy Angie-éknak jobb volt, de nekünk is állatjó volt Macsussal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és ez a drága leány Angie még hívott is és hallgathattam a koncertből (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) bé-kés-csa-ba! alig várom Macsus hozta a hugiját is (aki amúgy olyan szép hogy az nem fair az összes többi nővel szemben, pláne ők ketten együtt... igazságtalanság! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) http://www.youtube.com/watch?v=WklqWESjvGo ez volt az este csúcspontja, ilyen party-animal show-t legutóbb azt hiszem a club coolos bulin, a Majom a ketrecbenre zúztunk - bár ez a mostani azt túlszárnyalta. ráadásul mindezt szárazon, mert nem is ittunk csak csapvizet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó életem, már amikor elküldtem, gondoltam h lehet h nem kellene mert pihizel, de akkor nem lett gond, bocsiii. leszokom róla, eskü. csak hát mindig eszemben vagytok ha nem együtt pörgünk. Mindenki nagyon várja tatabányát amúgy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nah, én háromnegyed hatkor feküdtem le - még miután hazaértem, tusoltam meg hajat mostam mert olyan füstszagom volt hogy ááá - és mivel 5 óra alvás után felébredtem, még mindig nyirkos picit a hajam. jah, a helyen, kívül volt tv, nézték a meccset, úgyhogy képben voltunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 23. - 11:54:53
Létrehozva:
|
|
|
csövike mégcsak most jutottam ide (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mielőtt visszamegyek a gyepre gondoltam benézek ide (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
edó tényleg én is utálom az olyat, amit írtál pár oldallal vissza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a legtöbb nő mostanában úgy for férfit, h. véletlenül lesz terhes és így akaszkodik a férfira 16 éves kora óta remeg a férfiért és csak azon van minden gonolata majd 25 éves koráraaz ilyen már túl van lehet váláson és csomó más dolgon és utána megint ezzel foglalkozik egész életében az ilyen nőket rühellem, mert ezeknek van a legnagyobb pofája az olyan nőkkel szembe, aki pl. mindent úgy tette ahogy kellett ( 18 évesen egyetem, majd munka és attól hogy per pill nincs senkije még sokkal jobb nő mint az olyan UTÁNFUTÓ jelenségek... ja és tényleg én pl. elég későn érő típus vagyok és gyerek de nekem is van felelősség tudtom manapság az dívik, h. úgy fog mki férfit, h. felcsináltatja magát de az ilyen tényleg gáz...- na megyek a gyepre edó olyan drága vagy hogy festel és minden mást is teszel a buli biztos jó volt és az a question of time a kedvenc számom... |
|
|
|
2010.05. 23. - 12:55:46
Létrehozva:
|
|
|
Háháhhhááááá!INTER-INTER-INTERNATIONALE!!!JE-JE-JE ÓÓÓÓ JEEE!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Én megmondtam!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hahaha! Kész vagy!!!! Olyan állat volt, elkapcsoltam az osztrák adóra, mert tv2 gagyi, és a végén, mikor mutatják, hogy futkoznak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a serleggel a pályán stb. a képeket, akkor bevágtak egy nagyon-nagyon lelassított képet, mikor veszik át a serleget és a magasba tartják és örülnek!!! Jéhéhézusom!!!!!!! Imádnivaló volt, annyira jó!!!!! Kedvenc felvételeim az ilyenek! Amúgy régebben volt is eszembe, de most keresgélek majd, hogy összegyűjtöm egy albumba az ilyen képeket, felvételeket, valami olyasmi címmel, hogy emberek örömei, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy vmi ilyesmi. Imádom mikor az emberek ennyire önfeledtek, fülig ér a szájuk, az élet legeslegesleges legszebb képei ezek!!!!!!!!!!! És legyen szó bármiről, csak ilyet lássak mindig!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 23. - 13:14:20
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok,
hulla vagyok, még a reggel 3 az 1-ben sem tudott feldobni és életem első bliccelése se nyomta fel annyira az adrenalin szintemet, hogy felébredjek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 9:20-kor indult a vonatom Szegedről így Usitól a reggeli komás állapotban köszöntem el, sikerült kifognom egy féktelenül zajos román csajbandát, akik hangosan nyomatták a mindenféle szerb zenéket a mobiljaikról... azonban túl fáradt voltam ahhoz, hogy oda szóljak. Így csendben hallgattam Nirvanat... de nem segített felébredni. Ahogy hazaértem már mentünk is étterembe kajolni és hát most értem haza. Leragadnak a szemeim................ A koncert nagyon iszonyat jó volt, Lolát háromszor hívtam de asszem harmadjára nem vette már fel. Pedig akkor volt a Ne fájjon többé!!! Majd írok blogot, de Lolikám, az neked tiltott anyag lesz, mert nem akarom lelőni a koncert poénjait előtted! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) De kiri, hogy a ti bulitok is jó volt!!! Sokan voltak? Szegeden Ákoshoz mérten most nem voltak skan, meglehetősen szellősen álltunk szemben a színpaddal a keverőpult előtt pár méterrel. Csak Mr. 220 cm nem kellett volna oda elénk... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Megyek aludni.... jó8 A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 23. - 13:16:13 |
|
|
|
2010.05. 23. - 13:34:16
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok, hulla vagyok, még a reggel 3 az 1-ben sem tudott feldobni és életem első bliccelése se nyomta fel annyira az adrenalin szintemet, hogy felébredjek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 9:20-kor indult a vonatom Szegedről így Usitól a reggeli komás állapotban köszöntem el, sikerült kifognom egy féktelenül zajos román csajbandát, akik hangosan nyomatták a mindenféle szerb zenéket a mobiljaikról... azonban túl fáradt voltam ahhoz, hogy oda szóljak. Így csendben hallgattam Nirvanat... de nem segített felébredni. Ahogy hazaértem már mentünk is étterembe kajolni és hát most értem haza. Leragadnak a szemeim................ A koncert nagyon iszonyat jó volt, Lolát háromszor hívtam de asszem harmadjára nem vette már fel. Pedig akkor volt a Ne fájjon többé!!! Majd írok blogot, de Lolikám, az neked tiltott anyag lesz, mert nem akarom lelőni a koncert poénjait előtted! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) De kiri, hogy a ti bulitok is jó volt!!! Sokan voltak? Szegeden Ákoshoz mérten most nem voltak skan, meglehetősen szellősen álltunk szemben a színpaddal a keverőpult előtt pár méterrel. Csak Mr. 220 cm nem kellett volna oda elénk... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Megyek aludni.... jó8 jajjjjj, édes, kösziköszi hogy hívtál. a haramdiknál már letettem a táskám, így nem vettem észre a csörit. a másodiknál meg nem sikerült felismerni, mi szól... XDDD de jajjjj, nagyon jól esett hogy hívtál édes bugaram (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) igen, tudom hogy volt pár poén, Balázsom már lelőtt egyet-kettőt facebookon, de nembaj, őt annyira szeretem, hogy neki lehet. az éjjel nagyon sokan voltak, pedig ugye csomóminden ellene játszott: az Ákos, meg volt egy másik konkurens buli is a közelben, meg a meccs, mégis sokan voltak. és őrült nagy buli volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajjj, nagyon tetszik ez a hely, ide jövünk még! remélem előbb-utóbb kiköltözik a buli a szabadtéri részbe, az lesz az igazi... főleg ahogy tombolás közben ránkvirrad most pedig megyünk a Margitszigetre barátokkal napozni-ejtőzni-frizbizni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) klassz |
|
|
|
2010.05. 23. - 13:51:48
Létrehozva:
|
|
|
jajjjjj, édes, kösziköszi hogy hívtál. a haramdiknál már letettem a táskám, így nem vettem észre a csörit. a másodiknál meg nem sikerült felismerni, mi szól... XDDD de jajjjj, nagyon jól esett hogy hívtál édes bugaram (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) igen, tudom hogy volt pár poén, Balázsom már lelőtt egyet-kettőt facebookon, de nembaj, őt annyira szeretem, hogy neki lehet. az éjjel nagyon sokan voltak, pedig ugye csomóminden ellene játszott: az Ákos, meg volt egy másik konkurens buli is a közelben, meg a meccs, mégis sokan voltak. és őrült nagy buli volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajjj, nagyon tetszik ez a hely, ide jövünk még! remélem előbb-utóbb kiköltözik a buli a szabadtéri részbe, az lesz az igazi... főleg ahogy tombolás közben ránkvirrad most pedig megyünk a Margitszigetre barátokkal napozni-ejtőzni-frizbizni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) klassz Hát nincs mit, megígértem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgyhogy tartottam magam hozzá... nem tudom mi ment át a zenéből, de ezek szerinte nem sok (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Na nem baj, majd Csabán élőben, első sorból nyomjuk. Nagyon kemény menet lesz, előre szólok! Jajj és hát azok a háttér vetítések... (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif) Balázs, miért lőtte le? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ahh........ az jó, ha sokan voltatok, majd megnézem Judy képeit mikor felkerülnek az oldalára (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jó szigetelést, én most benyomtam egy kv-t mert rájöttem, hogy nem alhatok, van csomó dvd, amit másolnom kell (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 23. - 15:41:43
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 23. - 16:02:34
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Vica! Hogy telik a délután? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 23. - 16:04:23
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Hát ma sem történt sok minden látom.. mindenki punnyadt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) punnyadjatok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 23. - 16:19:38
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Hát ma sem történt sok minden látom.. mindenki punnyadt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) punnyadjatok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaja, pihi ezerrel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jelen pillanatban rászántam magam és újratömörítem a DM, Bonanza, Ákos cd-ket picit rosszabb minőségben azért, hogy a mobillom memókártyájára több zene férjen fel (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 23. - 16:22:39
Létrehozva:
|
|
|
hehehehe
Hajrá Angie... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te most pesten? úgy bevetem a sípcsontom a mosogatógépbe, mert nyitva hagytam az ajtaját.. mert pont pakoltam bele, és teljes erőből beleléptem a sarkába sípcsonttal... gyönyörű.. még vérzett is! |
|
|
|
2010.05. 23. - 16:28:36
Létrehozva:
|
|
|
JAn!
Rég láttalak.. merre csavarogsz mostanában? mondjuk most két este is elaludtam.. csütörtökön, meg tegnap is.. ! Meg lehet ma sem leszek, mert szerintem jönnek át Valicsék.. vagy VAlics.. Marcsit nem tudom mit csinál este.. |
|
|
|
2010.05. 23. - 16:38:18
Létrehozva:
|
|
|
Uhh, tegnap nézte valaki az IHM show-t? Nagyon laza a Strangelove paródia! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bakker, mi néztük egy darabig, de azt pont nem láttuk (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Na mindjárt előkeresem netről Veeeheheheeeeee http://www.youtube.com/watch?v=gAE4YBguGeQ |
|
|
|
2010.05. 23. - 16:39:32
Létrehozva:
|
|
|
Köszi jól telik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te pihikézed a koncert fáradalmait? hehehehe Hajrá Angie... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te most pesten? úgy bevetem a sípcsontom a mosogatógépbe, mert nyitva hagytam az ajtaját.. mert pont pakoltam bele, és teljes erőből beleléptem a sarkába sípcsonttal... gyönyörű.. még vérzett is! Ó te jó ég....szegényke fájhatott de rendesen. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Szevasz Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 23. - 16:40:01 |
|
|
|
2010.05. 23. - 16:39:58
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
elfelejtettem köszönni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.05. 23. - 16:40:38
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! elfelejtettem köszönni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Már megint Alanen jár az eszed? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 23. - 16:44:01
Létrehozva:
|
|
|
Bakker, mi néztük egy darabig, de azt pont nem láttuk (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Na mindjárt előkeresem netről Veeeheheheeeeee http://www.youtube.com/watch?v=gAE4YBguGeQ Heehehhe.. Bettyke.. köszi.. meg akartam keresni én is, csak elfelejtettem Azt mondja.. a port nem csak rúgjuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi jól telik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te pihikézed a koncert fáradalmait? Ó te jó ég....szegényke fájhatott de rendesen. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Szevasz Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) NEm kicsit..,. szerintem egy percig meg sem tudtam szólalni, csak szorítottam rá a kezem.. leizzadtam rendesen. Megjöttél anyudéktól? bezabáltál? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |