![]() ![]() |
2010.05. 23. - 16:46:29
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Már megint Alanen jár az eszed? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) heheheee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát elég sokat..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár ma nem tudom miért, de a jövőmön is sokat gondolkodtam.. Jajj Edó..hát vigyázz... el tudom képzelni, mennyire szar lehet. Én a lábujjamat egyszer úgy beütöttem az ágy sarkába, hogy napokig fájt és nagyon rossz volt.. Szívesen a videót (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egész jól megcsinálták szerintem. Martin csúcs lett Ambrus Zoli előadásában (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.05. 23. - 16:46:34
Létrehozva:
|
|
|
hehehehe Hajrá Angie... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te most pesten? úgy bevetem a sípcsontom a mosogatógépbe, mert nyitva hagytam az ajtaját.. mert pont pakoltam bele, és teljes erőből beleléptem a sarkába sípcsonttal... gyönyörű.. még vérzett is! THX, kész lettem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Persze a kedvenc Ákos albumaim nincsenek itthon itthon azaz Csabán, mert most Csabán vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval majd még holnap vár rám egy szép menet, hogy az Ikont és a Beavatást is rányomjam a telóra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De a BB-k és a DM-ek készen vannak, ha marad még hely a kártyán, akkor teszek majd rá más zenéket is. Placebokat még nem tom leszedni, mert a teljes diszkography Angyalomnál van, így nincs miről újba betömörítenem 192 kb/s-ba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hubasszus, ez fájhatott!!!! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Gyerekkoromban folyton plezúros volt a térdem, mert mindig belevertem a lépcsőfokokba, amikor rohantam, és hát én egyfolytában rohantam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gyógypuszik neked! |
|
|
|
2010.05. 23. - 16:47:33
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 23. - 16:49:58
Létrehozva:
|
|
|
Heehehhe.. Bettyke.. köszi.. meg akartam keresni én is, csak elfelejtettem Azt mondja.. a port nem csak rúgjuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) NEm kicsit..,. szerintem egy percig meg sem tudtam szólalni, csak szorítottam rá a kezem.. leizzadtam rendesen. Megjöttél anyudéktól? bezabáltál? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Elhiszem,hogy nem tudtál megszólalni a fájdalomtól. hehe igen megjöttem és igen beettem ahogy szoktam általában otthon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez de jó kép. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) heheheee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát elég sokat..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár ma nem tudom miért, de a jövőmön is sokat gondolkodtam.. Jajj Edó..hát vigyázz... el tudom képzelni, mennyire szar lehet. Én a lábujjamat egyszer úgy beütöttem az ágy sarkába, hogy napokig fájt és nagyon rossz volt.. Szívesen a videót (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egész jól megcsinálták szerintem. Martin csúcs lett Ambrus Zoli előadásában (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) És mire jutottál a jövőddel kapcsolatban? |
|
|
|
2010.05. 23. - 16:50:39
Létrehozva:
|
|
|
THX, kész lettem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Persze a kedvenc Ákos albumaim nincsenek itthon itthon azaz Csabán, mert most Csabán vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval majd még holnap vár rám egy szép menet, hogy az Ikont és a Beavatást is rányomjam a telóra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De a BB-k és a DM-ek készen vannak, ha marad még hely a kártyán, akkor teszek majd rá más zenéket is. Placebokat még nem tom leszedni, mert a teljes diszkography Angyalomnál van, így nincs miről újba betömörítenem 192 kb/s-ba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hubasszus, ez fájhatott!!!! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Gyerekkoromban folyton plezúros volt a térdem, mert mindig belevertem a lépcsőfokokba, amikor rohantam, és hát én egyfolytában rohantam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gyógypuszik neked! Hát nincsenek már meg azok a mélek, amikben nekem elküldted? mert akkor onnan le tudnád szedni ... nem? |
|
|
|
2010.05. 23. - 16:55:55
Létrehozva:
|
|
|
Elhiszem,hogy nem tudtál megszólalni a fájdalomtól. hehe igen megjöttem és igen beettem ahogy szoktam általában otthon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez de jó kép. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És mire jutottál a jövőddel kapcsolatban? Igen, meg milyen aranyosak (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Itt Jo tök szép szerintem. Hát, arra jutottam, ami eddig végül is ok volt, hogy szeretnék egy érettségit, esetleg a +2 éves képzést is, és akkor lesz egy szakmám. Aztán elmegyek dolgozni, és ha tudok, összegyűjtök annyi pénzt, hogy el tudjak végezni egy fényképész tanfolyamot. Aztán egyik b.nőm tegnap mondta, hogy neki azt ajánlotta angol tanára, hogy miután végzett, menjen ki Angliába. Na ezen én is elgondolkodom, már csak Alan miatt is jó lenne kimenni. De gondolom ez sem olyan egyszerű, hogy felülök a repülőre és máris van munkám, lakásom, meg egyebek. Meg ahhoz előtte angolul meg kellene tanulnom, ami szintén pénzbe fog kerülni, de olyan szakmám lesz amivel állítólag jól lehet keresni. A családot és magánéletet illetően érdepeche elképzelésem van... szeretnék gyereket, de férjet nem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.05. 23. - 16:56:01
Létrehozva:
|
|
|
Nézzétek csak meg ezeket a fiúkat.. illetve hallgassátok!
Főleg a második klippben nézzétek meg a fizimiskájukat.. mintha valakikre hasonlítanának... http://www.youtube.com/watch?v=SLLlSDpdPdE http://www.youtube.com/watch?v=c_M3Txktt8w |
|
|
|
2010.05. 23. - 16:58:57
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs549.snc3/30069_123993754296891_100000588003682_208482_4169539_n.jpg)
Nézzétek csak meg ezeket a fiúkat.. illetve hallgassátok! Főleg a második klippben nézzétek meg a fizimiskájukat.. mintha valakikre hasonlítanának... http://www.youtube.com/watch?v=SLLlSDpdPdE http://www.youtube.com/watch?v=c_M3Txktt8w (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) .... (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs315.snc3/28421_395088114484_528514484_3978847_7096680_n.jpg) |
|
|
|
2010.05. 23. - 17:04:08
Létrehozva:
|
|
|
Nézzétek csak meg ezeket a fiúkat.. illetve hallgassátok! Főleg a második klippben nézzétek meg a fizimiskájukat.. mintha valakikre hasonlítanának... http://www.youtube.com/watch?v=SLLlSDpdPdE http://www.youtube.com/watch?v=c_M3Txktt8w Edóka arra gondolsz,hogy DM -es beütésük van? Igen, meg milyen aranyosak (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Itt Jo tök szép szerintem. Hát, arra jutottam, ami eddig végül is ok volt, hogy szeretnék egy érettségit, esetleg a +2 éves képzést is, és akkor lesz egy szakmám. Aztán elmegyek dolgozni, és ha tudok, összegyűjtök annyi pénzt, hogy el tudjak végezni egy fényképész tanfolyamot. Aztán egyik b.nőm tegnap mondta, hogy neki azt ajánlotta angol tanára, hogy miután végzett, menjen ki Angliába. Na ezen én is elgondolkodom, már csak Alan miatt is jó lenne kimenni. De gondolom ez sem olyan egyszerű, hogy felülök a repülőre és máris van munkám, lakásom, meg egyebek. Meg ahhoz előtte angolul meg kellene tanulnom, ami szintén pénzbe fog kerülni, de olyan szakmám lesz amivel állítólag jól lehet keresni. A családot és magánéletet illetően érdepeche elképzelésem van... szeretnék gyereket, de férjet nem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Először is már van férjed..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Másodszor miért nem akarsz férjet?Azt gondolod olyan könnyű egyedül gyereket nevelni? |
|
|
|
2010.05. 23. - 17:05:06
Létrehozva:
|
|
|
Edóka arra gondolsz,hogy DM -es beütésük van? Először is már van férjed..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Másodszor miért nem akarsz férjet?Azt gondolod olyan könnyű egyedül gyereket nevelni? Hát nem kicsit! Nem pont a lookjuk, hanem csak úgy mások.. kilógnak a sorból.. édesek... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 23. - 17:06:28
Létrehozva:
|
|
|
Edóka akkor eltaláltam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 23. - 17:07:18
Létrehozva:
|
|
|
Edóka arra gondolsz,hogy DM -es beütésük van? Először is már van férjed..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Másodszor miért nem akarsz férjet?Azt gondolod olyan könnyű egyedül gyereket nevelni? Hát ez igaz, már van férjem..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem, nem gondolom, anyám mondja eleget, hogy nehéz, mert egyedül nevel most is, meg életem első 6 évét is egyedül nevelte végig. Azért nem akarok, mert nem akarok amiatt aggódni, hogy mikor csal meg, meg nem akarok úgy járni, mint anyám... Ha lesz olyan pasi akire azt tudom mondani, hogy ez igen, boldogan hozzámennék, és még gyereket is szülnék neki akkor ok, de amúgy meg nem igazán. Akkor inkább már gyerek se legyen |
|
|
|
2010.05. 23. - 17:07:47
Létrehozva:
|
|
|
És még jók is.. legalábbis nekem nagyon tetszenek.. egyszer már meló közben láttam őket, de nem tudtam megnézni, h kik ezek a skacok... de most sikerált, mert az előbb voltak a tv-ben... most már tudom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 23. - 17:10:32
Létrehozva:
|
|
|
Itt olyan szép a Wili (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Na hát ja, ennek az embernek képes lennék odaadni az életemet.. csak sajnos... (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs509.ash1/30069_123993760963557_100000588003682_208484_2278440_n.jpg) Itt van Ava Gore (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs509.ash1/30069_123996034296663_100000588003682_208494_3500832_n.jpg) |
|
|
|
2010.05. 23. - 17:13:56
Létrehozva:
|
|
|
Hát ez igaz, már van férjem..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem, nem gondolom, anyám mondja eleget, hogy nehéz, mert egyedül nevel most is, meg életem első 6 évét is egyedül nevelte végig. Azért nem akarok, mert nem akarok amiatt aggódni, hogy mikor csal meg, meg nem akarok úgy járni, mint anyám... Ha lesz olyan pasi akire azt tudom mondani, hogy ez igen, boldogan hozzámennék, és még gyereket is szülnék neki akkor ok, de amúgy meg nem igazán. Akkor inkább már gyerek se legyen Nem törvény szerű,hogy úgy járjál mint az anyukád. Kül ha majd lesz kapcsolatod és folyton azon jár majd az eszed,hogy mikor csal meg akkor nem bízol benne eléggé és az régen rossz. Egyébként pedig nem minden pasi lép félre... És még jók is.. legalábbis nekem nagyon tetszenek.. egyszer már meló közben láttam őket, de nem tudtam megnézni, h kik ezek a skacok... de most sikerált, mert az előbb voltak a tv-ben... most már tudom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tényleg jók. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 23. - 17:16:48
Létrehozva:
|
|
|
Nem törvény szerű,hogy úgy járjál mint az anyukád. Kül ha majd lesz kapcsolatod és folyton azon jár majd az eszed,hogy mikor csal meg akkor nem bízol benne eléggé és az régen rossz. Egyébként pedig nem minden pasi lép félre... Tényleg jók. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja, igazad van.... Ezért mondom, hogy ha lesz majd olyan pasi akiért fele annyira sem, mint Alanért, de odaleszek, akkor majd esetleg szóba jöhet közös élet. Meg azt is elhatároztam, hogy egy gyerekem lesz, az, hogy fiú vagy lány, a természetre bízom.. |
|
|
|
2010.05. 23. - 17:19:14
Létrehozva:
|
|
|
Mode ez már jobban hangzik amit írtál. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hehe ja és nem bírod SP-t? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 23. - 17:19:42 |
|
|
|
2010.05. 23. - 17:24:43
Létrehozva:
|
|
|
Mode ez már jobban hangzik amit írtál. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe ja és nem bírod SP-t? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Előbb vagy utóbb rájövök úgyis, hogy Alanért nem érdemes küzdeni. Messze van minden tekintetben, mellesleg Vele már nehezen lehetne közös életünk. Bleeeeee, utálom....porbafingó hülye gyerek Őt viszont szeretem (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/hs643.snc3/27378_100000580478011_2238_n.jpg) Na hát ez a kép nekem nem újdonság, de hátha valakinek az.. Ő Alan volt felesége. Hát ez a nő való mellé, nem Britt (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs529.snc3/30069_123995537630046_100000588003682_208493_3075248_n.jpg) |
|
|
|
2010.05. 23. - 17:53:30
Létrehozva:
|
|
|
Hát nincsenek már meg azok a mélek, amikben nekem elküldted? mert akkor onnan le tudnád szedni ... nem? Persze, letudnám, de azok 320-as MP3-ak, nekem meg 192-es kell (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 23. - 18:02:27
Létrehozva:
|
|
|
Bettike.. te nem szereted az SP-t? hát pedig az a gyerek tényleg tehetséges.. és egyáltalán nem porbafingó... sőőőt, még okos is.. értelmes srác, és mindent maga csinált.. szerintem ő nagyon is ügyes... pont azt tapasztaltam, h sokan irigyek rá... bezony!
Láttátok a libanoni nagykövetség oldalára milyen képeket raktak fel? jesszusisten... ahogy izraeli gyerekek ajándékként ráfirkálnak bombákra... hogy kiknek címezik az araboknál.. jesszusisten.. és vannak fent képek, ahogy már letarolt mindent a bombázás.. rengeteg halott gyerek.. nem is értem, hogy lehet ilyenre nevelni a gyerekeket. kis szőke copfos lányok... a szüleivel nem is tudom mit kéne csinálni... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nem rakom ide be, mert nagyon durva, ha valakit érdekel, elküldöm mélben |
|
|
|
![]() ![]() |