2400 Oldal V  « < 1818 1819 1820 1821 1822 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Mode93
post 2010.05. 23. - 18:06:41
Létrehozva: #36381

devotee

Nem, nem szeretem, szerintem nem tehetséges.
Nekem az agyam az olyan, hogy az ilyen tinisztárokra allergiás...
meg az idegesít, amikor tinilányok áradoznak róla, hogy milyen helyes, meg bla bla bla... meg hogy jó pasi...
Hát azért a jó pasitól elég messze áll, mert a jó pasi az ott kezdődik hogy Dave Gahan..
Meg nem tudom mit vannak oda érte, szerintem tök ocsmány, kislányos és gyerekes..
nekem nem szimpi..
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 23. - 18:09:14
Létrehozva: #36382

devotee

Hát pont ilyen kis gyermeteg volt az a banda is, akik miatt most itt vagyunk.. és rájuk is pont ilyeneket mondtak mások, mint most Te!!! és pont kinevették őket, mint most Te!!! és azokra az emberekre te nem mondanád most azt, h ti szerencsétlenek? no mindegy.. néha elég kockafejű vagy!

A hozzászólást -Alisha- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 23. - 18:09:48
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 23. - 18:13:06
Létrehozva: #36383

devotee

Na azért az más, Dave-nek van hangja, de ennek a gyereknek nincs.
Meg a dM..na azért Ők tudtak/tudnak. Ők zenét játszottak már akkor is.
Mellesleg a mode-ból lett valami, SP-ből meg egy nagy senki lesz.
Én azért inkább nem hasonlítom a mode-ot azzal a gyerekkel, mert egészen más.
Akármit is mondtak rájuk anno.

És ugyanezt nem csak róla gondolom, más is van akiből nagy senki lesz. A tinik majd megunják aztán pááá...
így lett a Tokio Hotellel, Jonas Brothers-szel, és még sorolhatnám.
Anti Fitness Club se nagy szám már...majd megunják ezt is..

Sp-t meg nem nevetem ki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Utálom, és szánalmasnak tartom amit csinál.
Ez van, nekem nem jön be..

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 23. - 18:17:08
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 23. - 18:51:47
Létrehozva: #36384

devotee

Na jó úgy látom kár volt ezt az SP-t felhoznom ha itt vitatkoztok róla.

Én nem ismerem a számait egyáltalán sőt a srácot sem ismerem.

Idézet (Alisha @ 2010.05. 23. - 19:02:27) *
Bettike.. te nem szereted az SP-t? hát pedig az a gyerek tényleg tehetséges.. és egyáltalán nem porbafingó... sőőőt, még okos is.. értelmes srác, és mindent maga csinált.. szerintem ő nagyon is ügyes... pont azt tapasztaltam, h sokan irigyek rá... bezony!

Láttátok a libanoni nagykövetség oldalára milyen képeket raktak fel? jesszusisten... ahogy izraeli gyerekek ajándékként ráfirkálnak bombákra... hogy kiknek címezik az araboknál.. jesszusisten.. és vannak fent képek, ahogy már letarolt mindent a bombázás.. rengeteg halott gyerek.. nem is értem, hogy lehet ilyenre nevelni a gyerekeket. kis szőke copfos lányok... a szüleivel nem is tudom mit kéne csinálni... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Nem rakom ide be, mert nagyon durva, ha valakit érdekel, elküldöm mélben

Jesszus ez nagyon durva. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 23. - 18:52:27
Létrehozva: #36385

devotee

Semmi gond nincs Vica, nekem ez a véleményem, másnak meg az és kész.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 23. - 18:56:52
Létrehozva: #36386

devotee

Na végre szép idő volt, de legalábbis elfogadható a mai nap!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Úgyhogy természetesen csavargyár, buli sprite fanta.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem tudom mit akartam mondani, pedig valamit nagyon...
Nincs is kedvem dolgozni holnap, fúj-fúj-fúj blöááá.
De mindegy, lesznek még szép szabadnapok ezután is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

SP én nem tudok róla semmit. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Nem hallottam tőle semmit, vagy ha igen, nem tudtam ki az.

Bár egyszer láttam abban az idióta fókuszba, olyan hülyeségeket mondanak ott sokszor, hogy nagyon.
És arra vagyok ki, hogy sztár. Nálunk nincsenek sztárok, miért nem lehet felfogni...
Aztán az volt a műsorban, hogy felszáll a villamosra, egyáltalán felszáll-e rá.
Jézusom, miért kik ezek? Zimánnyal egyetemben, aztán megtehetik-e, hogy sztár létükre felszálljanak.

Hahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezen mit visítottam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vazze, ha Obama felszállna, akkor lenne ottan csodálkozás, de az hogy felszáll SP meg Zimány, hát azt ki nem szarja le?

XDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 23. - 18:58:11
Létrehozva: #36387

devotee

Jól van Mode én meg nem alkotok véleményt mert mint mondottam volt nem ismerem.

Idézet (Niki @ 2010.05. 23. - 19:56:52) *
Na végre szép idő volt, de legalábbis elfogadható a mai nap!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Úgyhogy természetesen csavargyár, buli sprite fanta.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem tudom mit akartam mondani, pedig valamit nagyon...
Nincs is kedvem dolgozni holnap, fúj-fúj-fúj blöááá.
De mindegy, lesznek még szép szabadnapok ezután is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

SP én nem tudok róla semmit. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Nem hallottam tőle semmit, vagy ha igen, nem tudtam ki az.

Bár egyszer láttam abban az idióta fókuszba, olyan hülyeségeket mondanak ott sokszor, hogy nagyon.
És arra vagyok ki, hogy sztár. Nálunk nincsenek sztárok, miért nem lehet felfogni...
Aztán az volt a műsorban, hogy felszáll a villamosra, egyáltalán felszáll-e rá.
Jézusom, miért kik ezek? Zimánnyal egyetemben, aztán megtehetik-e, hogy sztár létükre felszálljanak.

Hahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezen mit visítottam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vazze, ha Obama felszállna, akkor lenne ottan csodálkozás, de az hogy felszáll SP meg Zimány, hát azt ki nem szarja le?

XDDDD

hehe Niki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 23. - 19:00:17
Létrehozva: #36388

devotee

Én sem mondok róla semmit, mert nem tudom mit alkot.

Viszont hogy nem sztár, az is kurva élet.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Akkor tudnék róla!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 23. - 19:06:29
Létrehozva: #36389

devotee

Niki...igazad van XDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 23. - 19:17:14
Létrehozva: #36390

devotee

Idézet (Niki @ 2010.05. 23. - 20:00:17) *
Én sem mondok róla semmit, mert nem tudom mit alkot.

Viszont hogy nem sztár, az is kurva élet.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Akkor tudnék róla!

Itt Magyarországon sok mindenkire mondják,hogy sztár.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 23. - 19:18:45
Létrehozva: #36391

devotee

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs529.snc3/30069_123878017641798_100000588003682_207911_38919_n.jpg)

Idézet (vicuska @ 2010.05. 23. - 19:17:14) *
Itt Magyarországon sok mindenkire mondják,hogy sztár.

Ja, hát ha valakinek már ismert a neve akkor az már sztár...hát pedig baromira nem az egyik sem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 23. - 19:29:18
Létrehozva: #36392

devotee

Én úgy mondanám,hogy itt nem kell túl sokat tenned,hogy sztár légy.

Idézet (Mode93 @ 2010.05. 23. - 20:18:45) *

A két gyönyörűség. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 23. - 19:29:49
Létrehozva: #36393

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.05. 23. - 19:29:18) *
Én úgy mondanám,hogy itt nem kell túl sokat tenned,hogy sztár légy.

A két gyönyörűség. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ja, igaz

Igeen (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 23. - 19:37:33
Létrehozva: #36394

devotee

Jó éjszakát sereg.A holnapi viszlát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 23. - 19:41:43
Létrehozva: #36395

devotee

Pá Vica (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 23. - 19:48:28
Létrehozva: #36396

devotee

Niki, én nem beszéltem sztárságról, számomra sem létezik ez a fogalom.. én csak annyit mondtam, h miért mondja azt, amit Mode.. ennyi.. mert még fiatal, de maga írja a zenéit, zenél, egyetemre jár, fotózást tanul, és mellette még színészkedik is, sok oldalú, ennyit mondtam.. én sem tudok róla sokat, csak egyszer hallottam vele egy beszélgetést, és úgy éreztem, h nem buta kis majom ez a srác.. ennyi.. és azt is láttam, amit te mondassz, h nem száll villamosra.. csak ő pont azt mondta, h azért nem száll villamosra, mert mindig megverik.. mert mi ilyen okosak vagyunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 23. - 19:52:06
Létrehozva: #36397

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 23. - 14:51:48) *
Hát nincs mit, megígértem Úgyhogy tartottam magam hozzá... nem tudom mi ment át a zenéből, de ezek szerinte nem sok Na nem baj, majd Csabán élőben, első sorból nyomjuk. Nagyon kemény menet lesz, előre szólok! Jajj és hát azok a háttér vetítések...

Balázs, miért lőtte le? Ahh........

az jó, ha sokan voltatok, majd megnézem Judy képeit mikor felkerülnek az oldalára (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Jó szigetelést, én most benyomtam egy kv-t mert rájöttem, hogy nem alhatok, van csomó dvd, amit másolnom kell (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nnaaaaa
erre már válaszoltam, erre nem jelent meg... érdekes...

nah, hát szóval azt írtam akkor hogy de igenis átjött, a mindenki táncolt simán hallottam, a másik mi volt? ott a közönség elzajolta a zenét, nem tudtam felismerni. csaba első sor, ez fix. jó lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) félteni nem kell, voltam már egy-kettő ákoskoncin (van az 15 is, de nemtom pontosan), és 90%án első sorban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de jók is voltak.

nah, Balázs kiírt face-re egy státuszt, abból kiderült a csak a szerelmen át, Usitól a Ne fájjon többé, meg a Majom. aztán Balázs kitette a videót ákos elmebajáról (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) még nem néztem meg, de mindjárt. de nem gond. nekem nem kell hogy meglepi legyen, úúgyis istencsászár lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nah,a sziget meg állat volt! 2 órán át frizbiztünk, kiugráltuk magunkat. a tegnapi táncra kis plusz izomláz is ráment. holnap meg, történelmi pillanat (az életemben): lefutom életem első sziget-körét a Margitszigeten (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kíváncsi leszek, hogy fogom bírni

nah, megyek sorozatozni meg ejtőzni, bazira lefáradtunk, plusz még a tegnapit sem pihentem ki
cuppa
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 23. - 19:52:57
Létrehozva: #36398

devotee

Azért nem száll villamosra, mert mindig megverik?
Ezen nem csodálkozom, az o.társaim is utálják, múltkor itt volt Szhelyen, illetve már jó pár hete, és néhány fiú készült menni, hogy megverjék, de aztán gondolom nem mentek inkább.
Sokan utálják, nem csak én.
Neten is olvasok dolgokat, ott is nevezik sok mindennek.

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 23. - 19:54:41
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 23. - 19:56:22
Létrehozva: #36399

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 23. - 20:48:28) *
Niki, én nem beszéltem sztárságról, számomra sem létezik ez a fogalom.. én csak annyit mondtam, h miért mondja azt, amit Mode.. ennyi.. mert még fiatal, de maga írja a zenéit, zenél, egyetemre jár, fotózást tanul, és mellette még színészkedik is, sok oldalú, ennyit mondtam.. én sem tudok róla sokat, csak egyszer hallottam vele egy beszélgetést, és úgy éreztem, h nem buta kis majom ez a srác.. ennyi.. és azt is láttam, amit te mondassz, h nem száll villamosra.. csak ő pont azt mondta, h azért nem száll villamosra, mert mindig megverik.. mert mi ilyen okosak vagyunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

homályosítsatok már majd fel, cicáim, hogy ki ez a valaki, mert istenbizony nem vagyok képben. ő ki és mit csinál? Edóóó, help! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(amúgy azzal egyetértek hogy nem szabad első blikkre ítéletet mondani. pláne hogy akárki is ez a srác - tényleg életemben nem hallottam róla - az esetlegesen idegesítő tinisztár imázsát alighanem ő maga is utálja, mivel ebbe őt a menedzsmentje kényszeríti bele. persze ő meg hagyja, na de kérem, neki meg szüksége van a hírverésre. azt meg nem lehet tudni hogy megáll-e a lábán hosszabb távon is. ezt mindig az idő dönti el. én pl arra leszek nagyon kiváncsi, hogy a lady gaga hosszabb távon is ennyire felkapott lesz-e. egyes kutatók azt jövendölik, hogy ő lesz az új madonna. erre nagyon kíváncsi leszek)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 23. - 19:57:53
Létrehozva: #36400

devotee

http://www.napiszar.com/wp-content/uploads...zul%C3%A1s.jpeg
ennyit a gyerekről, már bocs

Idézet (lolacska @ 2010.05. 23. - 19:56:22) *
homályosítsatok már majd fel, cicáim, hogy ki ez a valaki, mert istenbizony nem vagyok képben. ő ki és mit csinál? Edóóó, help! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(amúgy azzal egyetértek hogy nem szabad első blikkre ítéletet mondani. pláne hogy akárki is ez a srác - tényleg életemben nem hallottam róla - az esetlegesen idegesítő tinisztár imázsát alighanem ő maga is utálja, mivel ebbe őt a menedzsmentje kényszeríti bele. persze ő meg hagyja, na de kérem, neki meg szüksége van a hírverésre. azt meg nem lehet tudni hogy megáll-e a lábán hosszabb távon is. ezt mindig az idő dönti el. én pl arra leszek nagyon kiváncsi, hogy a lady gaga hosszabb távon is ennyire felkapott lesz-e. egyes kutatók azt jövendölik, hogy ő lesz az új madonna. erre nagyon kíváncsi leszek)

Ja arra én is kíváncsi vagyok, hogy Lady Gaga mennyi ideig lesz ennyire felkapott.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1818 1819 1820 1821 1822 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
83 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (83 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: