2400 Oldal V  « < 181 182 183 184 185 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2009.12. 08. - 20:42:14
Létrehozva: #3641

devotee

Háhá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor segítek nektek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Eszközök => Kiegészítők => DownloadHelper nevű progit keressétek meg a kiegészítők között és telepítsétek a Firefoxhoz, aztán kér majd a böngésző egy újraindítást és kész. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Legközelebb ha rámentek a Youtube-ra a videók bal selső sarkánál meg fog jelenni a segédikon, amire kattintva kiválaszhatjátok, hogy mibe akarjátok letölteni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ennyi.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 08. - 20:52:26
Létrehozva: #3642

devotee

Köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 08. - 21:04:02
Létrehozva: #3643

devotee

Köszi Angie, már csinálom is... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2009.12. 08. - 21:06:06
Létrehozva: #3644

devotee

Na gyerekek, most belinkeltem a fekete sereget odakünn. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Üdv mindenkinek és csók!
Milyen probléma volt itt reggel, amit helyre kellett állítani?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 08. - 21:12:24
Létrehozva: #3645

devotee

Ez gyorsan ment, már csak a Clean kéne, de már két napja nem lelem .... Neked sincs Angie?

Szasz Niki! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nem volt freestate... Angie tudja pontosan, hogy mi volt. Bár szerintem már este sem volt, mivel én már este sem tudtam frissiteni, pedig még Caprinak akartam irni...
HOgy vagy? minden ok?

Szasz Macsus, és Trixx!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 08. - 21:13:35
Létrehozva: #3646

devotee

Edóka a Cleanből melyik verzió kell? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az a baj, hogy a tubustól időnként letörlik a cuccokat az adminok (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Niki, az egész Freesate 24 óránként lementi önmagát biztonsági másolatba, hsz-ekkel meg cikkekkel együtt. Na most Faithnek néha üríteni kell az ideiglenes tárhelyet, de erre nem volt ideje és mivel a tárhely megtelt, így elérhetetlenné vált az oldal. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 08. - 21:14:34
Létrehozva: #3647

devotee

A szenyák... bare version... annyira tetszett, csak akkor még nem szedtem le onnan semmit. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mert még nem tanitottál meg rá!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 08. - 21:21:54
Létrehozva: #3648

devotee

Lányok, meddig fog fájni a pofám, nem is a szám, vagy a fogam fáj, hanem az arcüregem.. mindjárt szétrobban a pocokzsákom!... ahhh.. mintha tele lenne tömve vattával (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 08. - 21:25:21
Létrehozva: #3649

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.12. 08. - 21:21:54) *
Lányok, meddig fog fájni a pofám, nem is a szám, vagy a fogam fáj, hanem az arcüregem.. mindjárt szétrobban a pocokzsákom!... ahhh.. mintha tele lenne tömve vattával (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

valószínűleg fog még egy pár napig (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 08. - 21:26:51
Létrehozva: #3650

devotee

Edóka, fújjál rá lidokain sprayt. Belülről fog lüktetni az agyadba, tudom milyen, én nem tudtam miatta aludni, szóval míg nem kezd el iszonyúan lüktetni, addig csinálj vele valamit. Bevél be bivaly fájdalomcsillapítót is!! Most!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.12. 08. - 21:26:52
Létrehozva: #3651

devotee

Sziasztok! (bocs az olasz bill. miatt!)

Na,tegnap nem tudtam irni,mert nem jott be a freestate,de màr olvastam,h nektek se!

Tegnap mentunk a vàrosba,Padova-ban vagyok kulonben. Màr voltam itt nyàron is,szoval a nevezetessègeket nem nèztuk most meg,de sztem mèg sor kerul rà,ma is mentunk volna de borus,esos volt az ido. Voros szonyeg van letève a boltok elott,meg minden kivan vilàgitva,hangulatos nagyon! Ja,ès a boltokba belehet vinni a kutyàkat is!:) Ja,a cd bolt tele van new moonos cuccokkal,meg felvannak szerelve DM cdkkel is,kb annyiba kerulnek mint otthon,nèztem DM naptàrat,de nem talàltam. Ma az Amadeust nèztuk dvdn,nagyon jo az a film,Mozart nagyon èdi benne!! Meg persze,megy a zabàlàs,borozàs egèsz nap (ez megint nem tesz jot...),szoval,la dolce vita!:D Jo kicsit nem otthon lenni!

Apakèrdès: Tudom,h màr kilett tàrgyalva,de sajnàlom Vica,Mode az apadolgot! én màr jol vagyok apukàmmal,de sokàig nem voltam megbèkèlve a helyzettel,h a szuleim elvàlltak,ès h apukàm ùjranosult. Hètvègente megyek hozzàjuk,a mostoha tesoimmal,meg a fèltesommal mindig is jol elvoltunk. Ezèrt kèrdeznèm meg szivesen Jack-et,h o hogy làtta a dolgokat,bàr a vàlàsnàl o nagyon kicsi volt,de h aztàn h èlte meg meg ilyenek.

Nitzer Ebb (ha jol irom): én mèg règebben,talàn AndOne kapcsàn belehallgattam egz kèt szàmba,ès nem tunt rossznak! Sztem most majd èn is jobban meghallgatom oket,ha màr jonnek!

pasikèrdès: Hàt,èn bèna vagyok ilyen tèren.Plàtoiakba utkoztem eddig,amelyik meg akart volna tolem vmit,az meg nekem nem tetszett.Nem règ volt egy,amelyik tetszett fèlhomàlyban,vilàgossàgban màr egy picit csokkent de ez se lett volna baj,mert vègul is ok volt,de aztàn tul sok lett.Na,mind1,lehet h irto nagz baromsàg de èn mèg gyereknek èrzem magam,v fèlek,v nem is tudom...A poèn az,h èn v tolem szoktak tanàcsot kèrni ilyen tèren,mintha èn lennèk vmi randiguru!:D

Mode: én se szeretem,ha felkèrnek,èn mindig egzedul szeretek tàncolni,mert akkor nem korlàtoznak!:D és kozben èn is a kivetitott bàmulom:D Mùltkor is odamentem a kivetitohoz,ès ott tàncoltam,ès leszartam mindenkit!:D

Edòka: Hù,a fogdologgal nekem is voltak problèmàim,most is a hàtso fogamban màr csak a tomès van kb,mert korulotte letort a fogam.

Capri: De jo,h megvan a jegyed!! Nekem is mostmàr iparkodni kell! Ha vmelyikotok tud elado kiemeltet szoljon nyomban!!!

DMkèrdès,hkijohetne szoba: hàt,nekem volt egy àlmom Martinnal,ami elèggè jo volt,szoval o aztàn szoba johetne! Jo lenne,ha folytatodna az az àlom,v vmi hasonlo lenne legalàbb! Dave-vel is elkèpzeltem màr,jujj! (konkrètan làttam magam elott,ahogy a fenekemet markolàssza a szèp kezeivel,ès làttam a koves gyurut is az ujjàn,jujj!!DNa,de el a perverz gondolatokkal:D) Alannel is eltudnàm kèpzelni,meg lehet,h a fiatal Andyvel is!:DD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 08. - 21:27:44
Létrehozva: #3652

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.12. 08. - 21:14:34) *
A szenyák... bare version... annyira tetszett, csak akkor még nem szedtem le onnan semmit. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mert még nem tanitottál meg rá!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én se értem miért szedik le a videókat, vagy némítják le. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 08. - 21:28:10
Létrehozva: #3653

devotee

Angie, még egy kérdés.. ez az flv formátum, ez milyen? én még nem találkoztam vele.. nem ám aztán meg hiába nem lesz, nem tudom használni... nekem eddig amit leszedtem tubusról mind mp4 volt
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 08. - 21:34:49
Létrehozva: #3654

devotee

Jajj.. Capri.. tényleg... a kiemelt állód... a fene egyen meg minden értelembe vett kiemelt állód miatt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én ülök a koncin, nem birnék a nagy hidegben mád du-tól ott állni... de ha nem lesz hideg, és simán kibirjátok, leszopom magam.. mert csak ez miatt nem vettünk.. mindegy,, elöl ülünk, fél közép magasságban, onnan is látunk majd mindent... bár igazán csak akkor lennék boldog, ha olyan közel lehetnék, hogy a szagukat is érezzem.. hehehhehehee

Macsus... te is beszélsz olaszul? Én angol mellett franciát tanultam 3 évet, de nagyon harmat vagyok belőle (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2009.12. 08. - 21:36:06
Létrehozva: #3655

devotee

Most olvasom Capri hogy neked is meg van a jegyed januárra. Akkor megint osztozunk kell Martinon. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Legalább képzeletben...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 08. - 21:36:19
Létrehozva: #3656

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.12. 08. - 21:28:10) *
Angie, még egy kérdés.. ez az flv formátum, ez milyen? én még nem találkoztam vele.. nem ám aztán meg hiába nem lesz, nem tudom használni... nekem eddig amit leszedtem tubusról mind mp4 volt

Flash video, de nem értem miért abba menti, amikor mp4-be kellene mentenie... pillanat.. 1-click youtube video downloader nevű kiegészítő is, akkor tedd fel azt is. Ott eleve felkínálja majd az mp4 letöltési lehetőséget, csak ez a panel a video jobb alsó sarkában lesz elérhető.

Üdv Macsus! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.12. 08. - 21:36:28
Létrehozva: #3657

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.12. 08. - 21:33:44) *
Jajj.. Capri.. tényleg... a kiemelt állód... a fene egyen meg minden értelembe vett kiemelt állód miatt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én ülök a koncin, nem birnék a nagy hidegben mád du-tól ott állni... de ha nem lesz hideg, és simán kibirjátok, leszopom magam.. mert csak ez miatt nem vettünk.. mindegy,, elöl ülünk, fél közép magasságban, onnan is látunk majd mindent... bár igazán csak akkor lennék boldog, ha olyan közel lehetnék, hogy a szagukat is érezzem.. hehehhehehee

A szagukat!! Jajj ne mondd kèrlek!! Màr igy is kezdek kilenni,ahogy eszembe jutott a Martinos àlom,meg h magam elè vizualizàltam Dave kezèt!!:D
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 08. - 21:40:22
Létrehozva: #3658

devotee

Jantar beregelte magát, de nem tud hozzászólni a sereghez.. valakinek valami tipp? Most mondta kint a demo topic-ban.. te azért ehhez jobban konyitotok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.12. 08. - 21:40:55
Létrehozva: #3659

devotee

Edòka: Nem sajnos! Angolt meg nèmetet tanultam.Anyukàm màr alap olasz kifejezèseket tud,mondom is neki,h màr milyen jol megy! Angol mellett orosz tanàr is volt mèg anno,meg franciàul is tudott! Jo lenne,ha èn is ilyen ugyes lennèk!
Edoka,te sminkelèst is tanultàl,meg mukoromèpitèst is?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 08. - 21:42:18
Létrehozva: #3660

devotee

Imádom ezt az új rószaszin martini reklámot.. meg az unicum reklámot.. nagyon jó az a kis pasas benne.. olyan kis tejszagú (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és az új bali reklám is bejött.. és ez bezony mind piás reklám volt.. de ha egyszer nagyon jól sikerültek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 181 182 183 184 185 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
200 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (200 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: