![]() ![]() |
2010.05. 23. - 19:59:10
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Azért nem száll villamosra, mert mindig megverik? Ezen nem csodálkozom, az o.társaim is utálják, múltkor itt volt Szhelyen, illetve már jó pár hete, és néhány fiú készült menni, hogy megverjék, de aztán gondolom nem mentek inkább. Sokan utálják, nem csak én. Neten is olvasok dolgokat, ott is nevezik sok mindennek. de Mode? mi a hóhérfasza alapján utálnak egy ismeretlen embert olyan szinten hogy meg akarják verni? hát álljon már meg a menet! mi az isten van, balkán? valaki nem szimpi, megverjük? basszus, osztálytársaid esetleg kereshetnének egy hobbit. meg egy pszichológust. atyaég... bakker, tényleg elég olcsó a people are people szövege de istenbizony nem ártana elgondolkodni rajta néhanap |
|
|
|
2010.05. 23. - 20:05:57
Létrehozva:
|
|
|
de Mode? mi a hóhérfasza alapján utálnak egy ismeretlen embert olyan szinten hogy meg akarják verni? hát álljon már meg a menet! mi az isten van, balkán? valaki nem szimpi, megverjük? basszus, osztálytársaid esetleg kereshetnének egy hobbit. meg egy pszichológust. atyaég... bakker, tényleg elég olcsó a people are people szövege de istenbizony nem ártana elgondolkodni rajta néhanap Hát a megverés dolgot egyáltalán nem támogatom, azért az egy kicsit durva. Egyébként ez a korombeliek között így működik. Ahogy írtad. "Nem szimpi, megverjük?"... ez így működik. Szerencsére nem minden gyereknél egyszerre a verés, de aki nem szimpi, azt bántják... Ja Sp-re visszatérve, b.nőm unokatesója soproni, és ismeri Sp-t. mert ugye Sp is soproni.. és mondja mindig a csaj, hogy egy nagyképű, beképzelt idióta a gyerek. |
|
|
|
2010.05. 23. - 20:11:14
Létrehozva:
|
|
|
csövike látom elég sok mindenről beszélgettek
edó megvagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ma kint voltam a gyepen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) párszor elvert minket a zivi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de tök jó volt volt pár utánfutó is kint de dumáltak nekünk, de mi leugatuk őket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha zene akkor inkább időbe visszamegyek sp azóta nem bírom, mióta a viva műsorvezető adát fényképezte az a csaj is azt se tudja mit képzeljen magáról nyávog, affektál, vihog nincs egy értelemes megmozdulása két gyerekes anyaként mutogatja magát mezítelnül nagyon jó erkölcsi vannak és az ilyeneket állítják piedesztárra és a fiatalok példaképeinek a mai fiatal zenekarok közül szeretem a vondbondies-t nagyon jól tolják (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mode semmiről nem vagy lekésve majd lesz pár vmikor és azt sem baj ha így imádod alant inkább az utánfutó jelenség a szégyen de erről délelőtt írtam már fent... na egy csomó hibával gépeltem ennek oka a kapkodás és az hogy balkezes vagyok a balkezemet hamarabb használom mint a jobbat bár kétkezes vagyok ballal írok a jobbal pl. ollót fogom a zenekart is elírtam vonbondies nézzétek meg |
|
|
|
2010.05. 23. - 20:12:27
Létrehozva:
|
|
|
jantar
Adával nekem konkrétan semmi bajom, viszont mamám ugyanezekért szidja amiért te is. Én is így gondolom, de konkrétan nincs úgy igazából semmi bajom vele.. Úú vaze végre valaki, aki azt mondja, hogy nem baj, ha így imádom Alant. Aki nem érti, miért imádom ennyire, az majd megtudja, milyen érzés amikor eljut odáig, hogy az imádottja mellett eltölthet negyed órát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na. Mennem kell most. Jó éjszakát, legyetek jók. SP-ről többet halani se akarok, főleg nem ezen a fórumon. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Jó éjszakát |
|
|
|
2010.05. 23. - 20:14:17
Létrehozva:
|
|
|
Tudom, hogy nem azt mondtad Edó, én azért hoztam ezt fel, mert vele kapcsolatban még csak ennyit láttam.
Azt nem hallottam, hogy megverik, mert nem néztem végig, elég volt bőven a bevezető, attól is eldobtam az agyam, hogy a sztárok felszállhatnak-e a villamosra. És akkor Zimány, SP, meg még valami hasonló nagyon nagy csillagunkról volt szó. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Aztán el is kapcsoltam, hogy ne fárasszanak tovább már! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ha sokoldalú akkor hajrá, én tudok rajongani nagyon, de hanyatt esni nem tudok senkitől. Még Dave-éktől sem, akármennyire is rajongok nagyon-nagyon. De teszik a dolgukat, aztán ennyi. Minden ember igyekszik, vagyis sokan. Legyen az ismert, vagy hétköznapi ember, de ez megint már egy másik téma... Elkeveredtem, tudom nem erről volt szó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 23. - 20:15:36
Létrehozva:
|
|
|
értelek mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) köszi ava-át egyre inkább olyan a kis majom, mint martinka (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó éjt lassan én is lépek csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
edó jó partizást valicsunkkal.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 23. - 20:20:33
Létrehozva:
|
|
|
Mindegy.. Lola.. nem számít.. majd egyszer megmutatom neked ki ez a kisgyerek, mert valóban az.. itt már teljesen másról ment a beszélgetés, én konkrétan Mode fekete-fehér látásmódjára utaltam.. de úgy látom teljesen mindegy mit beszélek, úgy sem esik le.. ennyi.. és most váltsunk is témát, de nagyon gyorsan.
Ok Niki, értem, csak erre reagáltam. Jaaa... és Lola.. ugye tudod, h ha legközelebb megyek bulizni, nem úszod meg az sms-t.. sőőt... lehet fel is hívlak.. ha nálam lesz a telóm. Csak az mondjuk sosincs, mert mindig lerakom, mert nekem nem fér el a zsebembem... mert abban van minden csodám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) értelek mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) köszi ava-át egyre inkább olyan a kis majom, mint martinka (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó éjt lassan én is lépek csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) edó jó partizást valicsunkkal.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Valics nem jött..otthon kellett maradnia, mert vár valami rokont.. úgyhogy egyedül maradtam! Keresek én is egy dvd-t, nevetni van kedvem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 23. - 20:36:40
Létrehozva:
|
|
|
Mindegy.. Lola.. nem számít.. majd egyszer megmutatom neked ki ez a kisgyerek, mert valóban az.. itt már teljesen másról ment a beszélgetés, én konkrétan Mode fekete-fehér látásmódjára utaltam.. de úgy látom teljesen mindegy mit beszélek, úgy sem esik le.. ennyi.. és most váltsunk is témát, de nagyon gyorsan. Ok Niki, értem, csak erre reagáltam. Jaaa... és Lola.. ugye tudod, h ha legközelebb megyek bulizni, nem úszod meg az sms-t.. sőőt... lehet fel is hívlak.. ha nálam lesz a telóm. Csak az mondjuk sosincs, mert mindig lerakom, mert nekem nem fér el a zsebembem... mert abban van minden csodám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jöhet a bosszú sms, megérdemlem. báár - én nem kelek fel az sms-hangra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és ígérem, többé nem küldök ilyet aztán meg... á mindegy. |
|
|
|
2010.05. 23. - 20:42:15
Létrehozva:
|
|
|
Mi a mindegy... nem érdemled meg? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bár legközelebb veled mulatok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hazai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 23. - 20:45:41
Létrehozva:
|
|
|
Egyáltalán nincs fekete-fehér látásmódom, mert nagyon sok minden mást szeretek, csak ezeket a maiakat nem.
Na mindegy |
|
|
|
2010.05. 23. - 20:49:26
Létrehozva:
|
|
|
Mi a mindegy... nem érdemled meg? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bár legközelebb veled mulatok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hazai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ja neeeem, nem erre írtam. gondoltam hozzászólok a hsz-ed első feléhez, aztán meg mégsem tettem,. nincs kedvem most. hehe, arra viszont gondoltam én is, vigyorogtam is, hogy muuuhahahha, legközelebb együtt bulizunk alighanem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) anyukám, jó lesz, mi? |
|
|
|
2010.05. 23. - 20:56:13
Létrehozva:
|
|
|
Persze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) több lesz mint jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) addig most nagyon sűrű lesz az összes hétvége.. mind a kettő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgyhogy nagyon gyorsan itt lesz !!!
|
|
|
|
2010.05. 23. - 21:10:01
Létrehozva:
|
|
|
Persze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) több lesz mint jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) addig most nagyon sűrű lesz az összes hétvége.. mind a kettő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgyhogy nagyon gyorsan itt lesz !!! bizonyám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nekem nem is annyira a hétvégék. a hétköznapok... bzzz... három vizsgám lesz. de nem is az a sok. 3 vizsga az smafu. hanem a meló. az sok is, meg kicsit problémás is most. aminek meg kell oldódnia nagyon gyorsan. |
|
|
|
2010.05. 23. - 21:22:04
Létrehozva:
|
|
|
Jaj Istenem, kész!
Mekkorát röhögtem az előbb. Olvasom unokatesóm fb-on, hogy csatlakozott a Ne azt mondd, hogy nem tudod a választ, mikor ott körmölsz te szemét! Súgj! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csoporthoz. XDDD |
|
|
|
2010.05. 23. - 21:31:57
Létrehozva:
|
|
|
Jaj Istenem, kész! Mekkorát röhögtem az előbb. Olvasom unokatesóm fb-on, hogy csatlakozott a Ne azt mondd, hogy nem tudod a választ, mikor ott körmölsz te szemét! Súgj! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csoporthoz. XDDD Heheehhe.. hát igen... ez milyen idegesítő tudott mindig lenni! BAszki Niki... alul az aláírásod hosszabb, mint néha amit beírsz.. én meg most ezen röhögök! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bizonyám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nekem nem is annyira a hétvégék. a hétköznapok... bzzz... három vizsgám lesz. de nem is az a sok. 3 vizsga az smafu. hanem a meló. az sok is, meg kicsit problémás is most. aminek meg kell oldódnia nagyon gyorsan. A melónak? ott vannak problémák? vagy csak úgy simán sok ez így együtt vizsgaidőszakban? |
|
|
|
2010.05. 23. - 21:38:14
Létrehozva:
|
|
|
Niki.. adj egy e-mail címet... süni te is.. küldök valamit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Többieknek már elküldtem! |
|
|
|
2010.05. 23. - 21:39:29
Létrehozva:
|
|
|
mniko82@gmail.com
Hahaha, most én is felröhögtem Edó amit mondtál. Megint hosszabb lesz az aláírás. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 23. - 21:42:09
Létrehozva:
|
|
|
Puszi Lányok!Megjöttem,visszaolvastam most pedig fürcsiTime!Az SP-re visszatérve,szerintem is tehetséges a kölyök!Amúgy meg egy kis pöcs!Ennyi! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
szuhaisuni@gmail.com |
|
|
|
2010.05. 23. - 21:43:09
Létrehozva:
|
|
|
A melónak? ott vannak problémák? vagy csak úgy simán sok ez így együtt vizsgaidőszakban? a melóval van most gond. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) hehehe, Süni, te drága, megmondtad a frankót, belefoglalva a két véleményt egybe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 23. - 21:58:29
Létrehozva:
|
|
|
Elküldtem skacok.. lessétekmeg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Lola.. mi a gond melóban? elmondod? |
|
|
|
![]() ![]() |