![]() ![]() |
2010.05. 23. - 22:00:41
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a melóval van most gond. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) hehehe, Süni, te drága, megmondtad a frankót, belefoglalva a két véleményt egybe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na most már tiszta vagyok és illatos! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaj gyerekek,hogy milyen hülye zenék mentek a rádióba!(Gong)A zuhanykabinban mindig rádiózom! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Aszongyahogy:Nád a házam teteje teteje......stb.stb.Mondjuk én is tudok egyet:Gólya gólya hosszúlábú gólya,Süni az év labdarúgója........hehe (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2010.05. 23. - 22:02:54
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 23. - 22:03:24
Létrehozva:
|
|
|
Na most már tiszta vagyok és illatos! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaj gyerekek,hogy milyen hülye zenék mentek a rádióba!(Gong)A zuhanykabinban mindig rádiózom! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Aszongyahogy:Nád a házam teteje teteje......stb.stb.Mondjuk én is tudok egyet:Gólya gólya hosszúlábú gólya,Süni az év labdarúgója........hehe (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) hogy rádiózol a zuhanykabinban? mert én mindig ott énekelek.. szegény szomszédok... gondolom rendesen veri fel a hangom a víz, meg a csempe... szóval hogy is? msn? vagy gmail? gmail-en ott vagyok.. jer |
|
|
|
2010.05. 23. - 22:10:08
Létrehozva:
|
|
|
Na most már tiszta vagyok és illatos! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaj gyerekek,hogy milyen hülye zenék mentek a rádióba!(Gong)A zuhanykabinban mindig rádiózom! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Aszongyahogy:Nád a házam teteje teteje......stb.stb.Mondjuk én is tudok egyet:Gólya gólya hosszúlábú gólya,Süni az év labdarúgója........hehe (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Hahaha, az lagziba szokott menni. Hehe Süni az év labdarúgója, hogyne! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó, hehehe, ez a majom kész!!!!! Így szeretek én is másokkal huncutkodni, míg nem kihúzom a gyufát egyszer csak. Hahahaha!!!!!!! Majd pénteken, illetve először kedden meghúzogatom a Paksi kosarasok fülét, farkát, hahahaha hogy ne dobálják a pontokat!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁ Edóóóóóó ne menj el, küldök a faszidról képet!!!!!!! Na, neked válogattam direkt, hehehe!!!!!!
DSC_0006.JPG ( 63.72K )
Letöltések száma: 5
DSC_0059.JPG ( 95.71K )
Letöltések száma: 4Hahaha!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 23. - 22:11:08
Létrehozva:
|
|
|
hogy rádiózol a zuhanykabinban? mert én mindig ott énekelek.. szegény szomszédok... gondolom rendesen veri fel a hangom a víz, meg a csempe... szóval hogy is? gmail-en ott vagyok.. jer UÚÚUÚUUUUÚÚÚÚÚ ez nagggyon állat!A hülye majom!Köszi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy rádiózom,hogy van bent rádió!Ennyi! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A hozzászólást -szuhaisüni- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 23. - 22:11:37 |
|
|
|
2010.05. 23. - 22:13:08
Létrehozva:
|
|
|
Na megyek jó éjt!!!!
Edó, múltkor néztem, hogy Tatabánya kézilabda 3. helyért. Azzal mi lett? Nem vagyok képben. Jó éjt!!!!!! UÚÚUÚUUUUÚÚÚÚÚ ez nagggyon állat!A hülye majom!Köszi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy rádiózom,hogy van bent rádió!Ennyi! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hahaha!!!!!!! Ez a rádió kész. Most az jutott eszembe, mikor a feketék viszik az utcán a magnót és a vállukra rakják, úgy hallgatják. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 23. - 22:14:34
Létrehozva:
|
|
|
Itt vagyok Niki!
Édes vagy.. jó ez a kissrác.. édes.. csinos.. izmoooooos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát nekünk meg lett a 3. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Süni... nekem már csak a kabinba férne be a rádió.. ott meg nem igazán szuperálna... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kicsi nagyon a fürdőm, pedig a mosógépet is a konyhába rakattam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.05. 23. - 22:16:41
Létrehozva:
|
|
|
Itt vagyok Niki! Édes vagy.. jó ez a kissrác.. édes.. csinos.. izmoooooos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát nekünk meg lett a 3. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Süni... nekem már csak a kabinba férne be a rádió.. ott meg nem igazán szuperálna... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kicsi nagyon a fürdőm, pedig a mosógépet is a konyhába rakattam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Én meg fürdés közben tévézek, na ezt kapjátok ki! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 23. - 22:16:47
Létrehozva:
|
|
|
Skacok.. hogy elbújtak a kistigrisek
mi? ehhehhehehhee |
|
|
|
2010.05. 23. - 22:18:00
Létrehozva:
|
|
|
Nem ám, vicceske.
Az jó, 3. hely! Az a legjobb az 1. mellett! Na, jó éjt!!! |
|
|
|
2010.05. 23. - 22:18:02
Létrehozva:
|
|
|
Hahaha, az lagziba szokott menni. Hehe Süni az év labdarúgója, hogyne! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó, hehehe, ez a majom kész!!!!! Így szeretek én is másokkal huncutkodni, míg nem kihúzom a gyufát egyszer csak. Hahahaha!!!!!!! Majd pénteken, illetve először kedden meghúzogatom a Paksi kosarasok fülét, farkát, hahahaha hogy ne dobálják a pontokat!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁ Edóóóóóó ne menj el, küldök a faszidról képet!!!!!!! Na, neked válogattam direkt, hehehe!!!!!!
DSC_0006.JPG ( 63.72K )
Letöltések száma: 5
DSC_0059.JPG ( 95.71K )
Letöltések száma: 4Hahaha!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úúúúúuuuuúúúú,jó kis lagzi!Már régen voltam,de most lenne kedvem hozzá! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Régebben fociztam ám,igazolt játékos is voltam bibibíííí!Csak abba kellett hagynom,mert a bokám nem bírta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Lassan lépek én is!Jó éjt Niki-ke,Loli-ka,Alisha! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 23. - 22:20:48
Létrehozva:
|
|
|
Én is böböbőőőőőő!!!!!!
Úgy látszik a fórumon rég elveszett sportolók is lakoznak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én megyek lagziba, bibibíííííí! Egy hónap múlva! |
|
|
|
2010.05. 23. - 22:24:09
Létrehozva:
|
|
|
Én is böböbőőőőőő!!!!!! Úgy látszik a fórumon rég elveszett sportolók is lakoznak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én megyek lagziba, bibibíííííí! Egy hónap múlva! Te mit sportoltál?Várj kitalálom!Kosár?? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Manapság a lagzi drága mulatság! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.05. 23. - 22:29:09
Létrehozva:
|
|
|
Na,hátha nincs válasz akkor lépek!Jó éjt lányok! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
|
|
|
|
2010.05. 23. - 22:34:55
Létrehozva:
|
|
|
Jóccak Süni!
Én művészi tornásztam.. RSG, és szertorna... meg kézilabda.. a többi az tényleg csak kalandok.. midnenféle sport (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 23. - 22:39:44
Létrehozva:
|
|
|
Niki asszem kézizett, nem? vagy félrebeszélek?
mindenesetre jóéjt, Süni, te élsportoló (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 23. - 22:48:45
Létrehozva:
|
|
|
Niki úszott, és kosarazott! csak a füle miatt hagyta abba az úszást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jól mondom Nyikoláj? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 23. - 22:55:52
Létrehozva:
|
|
|
Na én fürödtem, de most megyek jó éjt!
Ja jól mondod... Hú már fáradt vagyok, elbambultam Sünire is. |
|
|
|
2010.05. 23. - 23:11:25
Létrehozva:
|
|
|
Jóccak Niki! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 23. - 23:12:17
Létrehozva:
|
|
|
sziaszia mindenki!
nah, csak 4 perccel csúsztam ki a határidőből, de elküldtem a 7 oldalas esszém, amit cirka 4 óra alatt dobtam össze (kellett nekem délután bealudni XD). no hát most cigi aztán visszaolvasok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) remélem rosszak voltatok!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |