2400 Oldal V  « < 1822 1823 1824 1825 1826 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Alisha
post 2010.05. 24. - 08:48:29
Létrehozva: #36461

devotee

Boldog névnapot Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó, h valakinek mindig helyén van a feje (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Megyek anyáékhoz, majd du leszek csak! tojásos noki, ekkoraaa adag fejes salátával... ezt főzünk, kihívtam Valcsit, és Marcsikát is, remélem kijönnek. puszik!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 24. - 08:50:08
Létrehozva: #36462

devotee

vica: válaszoltam Sinen!

Edó: én is csak azért tudom, mert Angie mondta tegnap XDDDD (én nem vagyok jó a névnapokkal sajna!)
jó szórakozást! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hozzánk mamámék jönnek ebédre és bepótoljuk a névnap/szülinapot, ami múlt héten elmaradt, mert nem tudtam hazajönni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 24. - 09:00:22
Létrehozva: #36463

devotee

Jó ünneplést Nektek is Usi! Te is tömd tele a majmot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 24. - 09:50:08) *
vica: válaszoltam Sinen!

Edó: én is csak azért tudom, mert Angie mondta tegnap XDDDD (én nem vagyok jó a névnapokkal sajna!)
jó szórakozást! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hozzánk mamámék jönnek ebédre és bepótoljuk a névnap/szülinapot, ami múlt héten elmaradt, mert nem tudtam hazajönni.

Gondolkodtam.. milyen sinen... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) rájöttem.. sinen vagyunk, mint Józseg Attila (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na tényleg bye! nagyon gyenge vagyok ma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 24. - 09:06:47
Létrehozva: #36464

devotee

Reggelt!

Aludtam 12 órát, muhaha, de jó volt... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Húha, volt itt mit vissza olvasni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) SP téma: nekem is szimpi maga a srác, az más téma, hogy nem kedvelem, amit csinál, nem hallgatom stb, de attól még ő lehet intelligens. A villamoson verekedőkről meg nem is írok, mert azok tán nem is civilizált humanoid-kezdemények.

Jó képek, az a fekete lobogó ruhás, 80-as évekbeli Martin, hát fülig ért a szám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi, köszi a köszöntést (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És hát az Ákos valóban nagyon klassz volt és nem volt eső sem!!!! Hát ez plusz nagy pirospont mindenkinek, aki szurkolt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola, hát már én sem tudom melyik számoknál hívtalak fel az az igazság, mert olyan jó volt a hangulat, hogy nagyjából összefolyt az egész, de ma lesz beszámoló! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 24. - 09:12:24
Létrehozva: #36465

devotee

Angie BOLDOG NÉVNAPOT. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi nézem rögtön a válaszodat.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 24. - 09:16:33
Létrehozva: #36466

devotee

Én csak a második hívásodra nem emlékszem, hogy melyiknél volt. de vmi lassabb volt.... JA IGEN, tudom már!!!! (ha akarjátok elmondom, de ha nem akarjátok hogy lelőjjem a poént, akkor nem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

szívesen a köszöntést Angie! hát én nem aludtam sokat. csak délután 2 órát kb. + negyed 4-től majdnem 9-ig.

Edó: jó szórakozást, és akkor kiírom a Rock Am Ringes Placit is neked. Angie az neked köll?

ja és Angie: itt a Twenty years klipje, amit igértem. Megint majdnem sírtam rajta:
http://www.youtube.com/watch?v=PfixUXLifv4
(amúgy ez a 3. kedvenc Placi-számom)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 24. - 09:32:46
Létrehozva: #36467

devotee

Usi írtam neked választ. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 24. - 09:42:00
Létrehozva: #36468

devotee

AngieEszter!!!!Boldog névnapot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

És amit ti nem is tudtok!Vagy igen?TRIXX!!!!Neked meg boldog harminckettőt! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (fordítva jobb lenne?23) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 24. - 09:57:18
Létrehozva: #36469

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 24. - 10:16:33) *
Én csak a második hívásodra nem emlékszem, hogy melyiknél volt. de vmi lassabb volt.... JA IGEN, tudom már!!!! (ha akarjátok elmondom, de ha nem akarjátok hogy lelőjjem a poént, akkor nem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

szívesen a köszöntést Angie! hát én nem aludtam sokat. csak délután 2 órát kb. + negyed 4-től majdnem 9-ig.

Edó: jó szórakozást, és akkor kiírom a Rock Am Ringes Placit is neked. Angie az neked köll?

ja és Angie: itt a Twenty years klipje, amit igértem. Megint majdnem sírtam rajta:
http://www.youtube.com/watch?v=PfixUXLifv4
(amúgy ez a 3. kedvenc Placi-számom)

Na, akkor majd lécci homályosíts fel, hogy mikor telóztam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) THX!

Ez a klip tényleg nagyon klassz, huh, azt hiszem eddig csak egyszer láttam nagyon régen... és hát ez az egész szám nagyon szép, és hozzá illik is ez a klip. Bri meg olyan szépen néz ki benne (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Tegnap megnéztem az Angkor Wat DVD dokufilmjét, jajj, hát megint borzasztóan pozitívan csalódtam ezekben a fiúkban!

Idézet (vicuska @ 2010.05. 24. - 10:12:24) *
Angie BOLDOG NÉVNAPOT. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Köszönöm vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 24. - 10:42:00) *
AngieEszter!!!!Boldog névnapot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

És amit ti nem is tudtok!Vagy igen?TRIXX!!!!Neked meg boldog harminckettőt! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (fordítva jobb lenne?23) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

köszike!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Édi vagy!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 24. - 10:04:12
Létrehozva: #36470

devotee

Ha már szülinap, akkor a picuri Gerikének is egy nagy cuppantósat nyomok az arcára (bár ő nagyon ritkán jár erre és szinte csak a fő oldalra ír) mert 0:46-kor ő volt az első köszöntőm ma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És akkor Trixxnek is szok boldogot meg Bob Dylannek is, akit szintén csípek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Slow train coming...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 24. - 10:09:25
Létrehozva: #36471

devotee

miért nem írja ki Trixx szülinapját? nem adta meg a korát a kis huncut?!?!?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor neki is BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

na Gerikét is felköszöntöttem.

vica: írtam vissza.

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 24. - 10:09:44
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 24. - 10:13:45
Létrehozva: #36472

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 24. - 11:09:25) *
miért nem írja ki Trixx szülinapját? nem adta meg a korát a kis huncut?!?!?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor neki is BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

na Gerikét is felköszöntöttem.

vica: írtam vissza.

Hehe nem adta meg!De én mindent tudok hehe,mert figyelek(már)! (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 24. - 12:42:36
Létrehozva: #36473

devotee

Trixx asszonypajti BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT: (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi oké megnézem mit írtál vissza nekem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 24. - 12:45:34
Létrehozva: #36474

devotee

Usi, majd lécci azt a DM feat Metallica mixet küld át (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))) THX!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 24. - 13:15:25
Létrehozva: #36475

devotee

Angie: ment a mix.

hajajajajajajajajajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!! belenéztem ebbe a 2006-os Rock Am Ringes Placi koncertbe, hogy megnézzem viszi-e az asztali lejátszó (VISZI!) és VÉGEM VAN!!!!!!!!! teljesen kész vagyok!!!! épp a Song to say goodbye megy! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! és itt kezd lemenni a nap és rohadt jó kontrasztos képet ad oldalról (Brian fekete sziluettje a sárga naplementében). És olyan cuki ahogy németül beszél! XD ("Was ist los?" meg "Auf wiedersehen" XDDD)

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ TISZTA LIBABŐR VAGYOK!!!! azt hiszem a Placi most már elérte nálam végre, hogy majdnem annyira szeretem, mint a DM-et - ami azért baromi nagy szó nálam!!!!!

(ja és bocsi a helyesírási hibákért ha van, de vakon gépelek, szemem a tévé képernyőjén, ahol ez a kis édes cukorborsó énekli, hogy "kövessük hazáig a rendőröket és raboljuk ki a házukat" XDDD)

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 24. - 13:18:49
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 24. - 13:22:04
Létrehozva: #36476

devotee

basszus még a fejbúbom is libabőrös! XD (The bitter end)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 24. - 13:24:09
Létrehozva: #36477

devotee

Gyerekek!!!!!!!!
Áááááááá!!!!!!!!
Nem hiszem el!!!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 24. - 13:28:56
Létrehozva: #36478

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 24. - 14:15:25) *
Angie: ment a mix.

hajajajajajajajajajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!! belenéztem ebbe a 2006-os Rock Am Ringes Placi koncertbe, hogy megnézzem viszi-e az asztali lejátszó (VISZI!) és VÉGEM VAN!!!!!!!!! teljesen kész vagyok!!!! épp a Song to say goodbye megy! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! és itt kezd lemenni a nap és rohadt jó kontrasztos képet ad oldalról (Brian fekete sziluettje a sárga naplementében). És olyan cuki ahogy németül beszél! XD ("Was ist los?" meg "Auf wiedersehen" XDDD)

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ TISZTA LIBABŐR VAGYOK!!!! azt hiszem a Placi most már elérte nálam végre, hogy majdnem annyira szeretem, mint a DM-et - ami azért baromi nagy szó nálam!!!!!

(ja és bocsi a helyesírási hibákért ha van, de vakon gépelek, szemem a tévé képernyőjén, ahol ez a kis édes cukorborsó énekli, hogy "kövessük hazáig a rendőröket és raboljuk ki a házukat" XDDD)

Köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Placi nagyon ász, nálam ma megy Twenty years nem tudom hanyadjára meg elkezdtem hallgatni az első albumukat is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Niki @ 2010.05. 24. - 14:24:09) *
Gyerekek!!!!!!!!
Áááááááá!!!!!!!!
Nem hiszem el!!!!!!!!!!!!

Mi történt?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 24. - 13:29:12
Létrehozva: #36479

devotee

Dolgozok és itt volt az egyik kosaras, amerikai Usi az, aki neked tetszett (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

A többiek csak néztek mi van velem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hirtelen azt se tudtam mit mondjak, na annyit kinyögtem angolul, hogy Go Zete! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Többet úgyse nagyon tudtam volna, és röhögött intett.
Áááááááááá!!!!!!!!
Aláírást nem kértem, majd a döntő végén a Zetés pólómra!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 24. - 13:35:37
Létrehozva: #36480

devotee

Niki: a Timberlake? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) az cuki!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
hehehehehehe! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Angie: jajjjjjjjjjj én most nagyon sírtam ezen a live Twenty years-en, pont most volt vége és most megy a Running up that hills, amin szintén mindjárt bőgök. ja és közben felváltva sörözök és pezsgőzök.

emlékszem ezen a fellépésen hallottam először ezt a Running up that hill-t és totál maga alá darált. imádom!

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 24. - 13:34:14
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1822 1823 1824 1825 1826 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
57 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (57 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: