![]() ![]() |
2010.05. 24. - 17:10:09
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja, Teresa vmi sajtósuk volt azon a turnén - asszem ott ismerkedtek meg Dave-vel.
Edó: büszke vagyok rád, hogy angolozol!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) nagy cupp! és kitartás!!! a beszéd nekem se ártana - kiejtésem nem az igazi a kevés gyakorlás miatt. meg be vagyok rozsdásodva kicsit ezen a téren (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hjajjj de jó lesz ha Angie-nek megérkeznek a Placis könyvek!!! drukkolok hogy már csütörtök előtt megkapja az én példányomat is, mert akkor csütörtökön összefutok vele és lesz mit olvasnom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 24. - 17:10:26
Létrehozva:
|
|
|
Ugyeeeee? tudtam én... esk, mindig ő ugrott be.. a fakiba.. de jó az arcmemóriám! hát tudtam én... szőke.. nagyon szőke.. tupírozott haja volt! már ott nyomult tutira! Jajjjj.. de drága.. mintha pisilne guggolva a virágágyásban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Második mondat ...felröhögtem.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 24. - 17:11:15
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok. Edóka megnéztem a képet csak nem elég alaposan.De már látom kit kell megtalálni rajta....és Neo is segített. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Találtam egy képet amiért ha most berakom lehet szidni fogtok.Legalább is csaj nagy közutálatnak örvend de nekem újdonság volt. Hátha másnak is az....Ha már Dave esküvői képei voltak már itt máskor....ez is Dave esküvője .......csak nem Jennel....úgyhogy bocsi.... A másik képen lévő úriembernek viszont Mode örülni fog. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Angie-nek névnapja alkalmából megy Andy baba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx-nek szülinapja alkalmából pedig Martin.Vedd úgy,hogy a virágot a képen neked adja. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ahh vaze azok a lábak... |
|
|
|
2010.05. 24. - 17:16:43
Létrehozva:
|
|
|
BAszki--- ez a placi kosheen.. ez hogy szól.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mucika... akkor van egy sleeping with ghosts bonus track.. az egy... csak h mappázom, nehogy eltoljam! A másik meg csak b-sides! ugyi ugyi? |
|
|
|
2010.05. 24. - 17:33:05
Létrehozva:
|
|
|
Edóka erre a nőre gondoltál a telefonos képen ugye?
A másik szőke hajú csaj is Teresa. Ez pedig egy régi kép Jo-val. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 24. - 17:30:30
Csatolt állományok
y1pbOuR1uQEB3VwmWHLQ45KAqG4xLqHYmym.jpg ( 24.68K )
Letöltések száma: 9
5bfe869e.jpg ( 51.44K )
Letöltések száma: 8
1980_1990_046.jpg ( 25.82K )
Letöltések száma: 7 |
|
|
|
2010.05. 24. - 17:39:49
Létrehozva:
|
|
|
Jajj akartam mondani, hogy ma voltunk Ausztriában. És hihetetlen, hogy ott mennyire máshogy néz ki minden. A házak gyönyörűek, a fű zöld, minden rendbe van rakva, egy darab zsebkendő nincs elszórva sehol sem, és az utak is annyira mások. Gurul rajta az autó...itt meg? mintha centrifugában ülnék....
Rohoncon voltunk, van ott egy vár, meg egy gyönyörű táj. Mintha az ember egy másik világba lépne át... A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 24. - 17:40:22 |
|
|
|
2010.05. 24. - 17:44:09
Létrehozva:
|
|
|
Mode Ausztriába voltál?Az jó.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Martin gyerkőcei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.05. 24. - 17:45:38
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 24. - 17:47:40
Létrehozva:
|
|
|
Edóka csak sikerült rájönnöm hol is láttam azt a képet pár napja.
Tessék itt a DM Alan nélkül....bocs Mode
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.05. 24. - 17:50:28
Létrehozva:
|
|
|
Jajj akartam mondani, hogy ma voltunk Ausztriában. És hihetetlen, hogy ott mennyire máshogy néz ki minden. A házak gyönyörűek, a fű zöld, minden rendbe van rakva, egy darab zsebkendő nincs elszórva sehol sem, és az utak is annyira mások. Gurul rajta az autó...itt meg? mintha centrifugában ülnék.... Rohoncon voltunk, van ott egy vár, meg egy gyönyörű táj. Mintha az ember egy másik világba lépne át... És kóbor kutyák sincsenek... mások az emberek.. figyelnek magukra, a környezetükre... talán majd már a mostani fiatalok is ilyenek lesznek... környezet tudatosabbak! reméljük!!! Edóka csak sikerült rájönnöm hol is láttam azt a képet pár napja. Tessék itt a DM Alan nélkül....bocs Mode Martin mint egy őrült tudós (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usiék biztosan vacsoráznak... azért nem látom már itt mióta! |
|
|
|
2010.05. 24. - 17:50:32
Létrehozva:
|
|
|
itt van nektek Dave is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ja lehet Usi hamikázik. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 24. - 17:51:22
Csatolt állományok
y1pJ5v2VAh4TyPyutM9NYQjSXGEVowni6BG.jpg ( 21.95K )
Letöltések száma: 8
y1pT29_D2nGW0CqQtLAu34CPFI77OuhEVvu.jpg ( 22.02K )
Letöltések száma: 8 |
|
|
|
2010.05. 24. - 17:51:49
Létrehozva:
|
|
|
És kóbor kutyák sincsenek... mások az emberek.. figyelnek magukra, a környezetükre... talán majd már a mostani fiatalok is ilyenek lesznek... környezet tudatosabbak! reméljük!!! Martin mint egy őrült tudós (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, és a várba is föl lehet vinni a kutyát. Igaz, hogy a kiírást nem tudtam normálisan lefordítani, és inkább nem vittük föl, nehogy probléma legyen, de legközelebb tuti felvisszük. Hát a mai fiatalok mindenek lesznek, csak környezet tudatosabbak nem, sajnos. Edóka csak sikerült rájönnöm hol is láttam azt a képet pár napja. Tessék itt a DM Alan nélkül....bocs Mode Jééé ezt még nem is láttam. |
|
|
|
2010.05. 24. - 17:55:21
Létrehozva:
|
|
|
Mode majd keresek olyat is ahol rajta van a férjed (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 24. - 17:56:36
Létrehozva:
|
|
|
Nézzétek meg, mennyire zöldebb a táj. Nem mint itt....
http://picasaweb.google.hu/depy93/MyPhotos...ohonc2010Majus# Mode majd keresek olyat is ahol rajta van a férjed (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajj köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 24. - 18:00:33
Létrehozva:
|
|
|
huh azon az Alan nélküli képen meg a fehér farmeroson VAN MIT nézni... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
bocsika, közben telepítettem a HP5 játékot és azon nyomulok. Edó: igen, direkt azért küldtem külön mailben a cuccokat. az elsó mail-csokor a 2003-as Sleeping with ghosts bonus disc, a másik b-side-ok (még megy egy mix csak lassan tölti fel mert hosszú). ja igen, hát a németek meg az osztrákok adnak a tisztaságra - de ott úgy hallottam amúgy is kemény pénzbírságokat kell fizetni ha szemetelnek. nem hiszem hogy Mo. valaha is eljut ide. de persze vannak városok, amik kivételek - magyar viszonylatban ilyen Szeged is. Ez az egyik ok amiért szeretem. Edó: bocsi, a hosszú mixet nem engedi. majd feltolom rapidra és onnan leszeded. oks? |
|
|
|
2010.05. 24. - 18:03:11
Létrehozva:
|
|
|
Hát, Mode.. nálunk majdnem ugyan ilyen zöld minden... még anyuéknál a nyaralóban.. nade hallod... ez a vár.. igazi király kisasszony vár.. tuti az egyik toronyban lakott.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
És a macival mi történt? oda van kötözve? Oks Usi, majd várom a linket! ÉS képzeljétek.. pont ma.. pünkösd hétfőn nyílt ki az első pünkösdi rózsánk.. még tegnap csak bimbók voltak.. ma meg 3 ki is nyílt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Húúú.. ma lesz az Angol beteg... kisírjuk a szemünket? |
|
|
|
2010.05. 24. - 18:09:12
Létrehozva:
|
|
|
Hát, Mode.. nálunk majdnem ugyan ilyen zöld minden... még anyuéknál a nyaralóban.. nade hallod... ez a vár.. igazi király kisasszony vár.. tuti az egyik toronyban lakott.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És a macival mi történt? oda van kötözve? Oks Usi, majd várom a linket! ÉS képzeljétek.. pont ma.. pünkösd hétfőn nyílt ki az első pünkösdi rózsánk.. még tegnap csak bimbók voltak.. ma meg 3 ki is nyílt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Húúú.. ma lesz az Angol beteg... kisírjuk a szemünket? Hát én nem tudom, ott nálatok milyen, de hogy itt Szombathelyen ilyen zöld tájak nincsenek, az hót ziher. Pedig én nagyon szeretem az ilyen tájakat. Itt sehova sem lehet elmenni kirándulni vagy bármit. xDDD Repül a repül a Wiliiiiiiiiiiiiiiiiiii xDDD (IMG:http://lh4.ggpht.com/_ibFtn_KqyGI/S9_cn3ahyvI/AAAAAAAAA_M/NXYL3zN2mQY/s640/P5014777.jpg) |
|
|
|
2010.05. 24. - 18:09:21
Létrehozva:
|
|
|
Hát én nem tudom, ott nálatok milyen, de hogy itt Szombathelyen ilyen zöld tájak nincsenek, az hót ziher. Pedig én nagyon szeretem az ilyen tájakat. Itt sehova sem lehet elmenni kirándulni vagy bármit. Hát akkor gyere mifelénk.. nálunk remek helyek vannak.. meg tavak is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na majd egyszer (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 24. - 18:13:18
Létrehozva:
|
|
|
Hát akkor gyere mifelénk.. nálunk remek helyek vannak.. meg tavak is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na majd egyszer (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Húúú hát mennék is, ha tehetném. De hát ja, majd egyszer (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 24. - 18:13:23
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|