2400 Oldal V  « < 1825 1826 1827 1828 1829 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Alisha
post 2010.05. 24. - 18:15:42
Létrehozva: #36521

devotee

Stuart little-ben Dr. House az apuka.. most vettem észre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hozzászólást -Alisha- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 24. - 18:23:23
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 24. - 18:17:28
Létrehozva: #36522

devotee

http://www.youtube.com/watch?v=jgM4jFHUEu8 ---> Wááá találkoztam ezzel a szuperzsákolóval!!!!!!

Hahaha!!!!!
Igen Usi, ő volt Timberlake élőben nagyon király tényleg ari, és szerintem zavarba jött, mert csak röhögött és láttam rajta és intett is, hehehe!!!!!!

Hát ez nekem nagy szám na.
(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 24. - 18:18:29
Létrehozva: #36523

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.05. 24. - 18:13:23) *

heheeeee de fura feje van XDDD
hát ja, ehhez képest:
XD

(IMG:http://lh3.ggpht.com/_LKtEyoBAA3k/S8mXTd6sJgI/AAAAAAAAEc8/nhasmp9DOpQ/s720/DSC_1019.JPG)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 24. - 18:21:12
Létrehozva: #36524

devotee

Idézet (Niki @ 2010.05. 24. - 19:17:28) *
http://www.youtube.com/watch?v=jgM4jFHUEu8 ---> Wááá találkoztam ezzel a szuperzsákolóval!!!!!!

Hahaha!!!!!
Igen Usi, ő volt Timberlake élőben nagyon király tényleg ari, és szerintem zavarba jött, mert csak röhögött és láttam rajta és intett is, hehehe!!!!!!

Hát ez nekem nagy szám na.
(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

HEhhehehhe Niki.. és még te nem esel hanyatt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádlak ... kis rajongó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Te Niki!

Ez a Chad... hát ez is nagyon szépen ki van faragva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lehet lecserélem a kis drágám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 24. - 18:24:06
Létrehozva: #36525

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 24. - 19:18:51) *
HEhhehehhe Niki.. és még te nem esel hanyatt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádlak ... kis rajongó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

XDDD

Hehehe, jó de azt úgy értem, hogy tudom hova tenni amit csinál.
Nálam egy ügyes orvos, vagy egy kitűnő utcaseprő, vagy akármit mondjak, ugyanolyan nagy szám és értékelem, mint embert. Így értettem a nem esek hanyattot, szóval nem kevesebb egyik sem, na érted. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Az ápolónőségem megtanított arra, hogy minden ember egyforma, és attól hogy valaki híres, ugyanúgy fog neki fájni, szenvedni, meghalni.

Idézet (Alisha @ 2010.05. 24. - 19:21:12) *

Te Niki!

Ez a Chad... hát ez is nagyon szépen ki van faragva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lehet lecserélem a kis drágám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hahaha Edó!!!!!
Fiatal 84-es, hehehe!!!!

Ja, mondom élőbe még jobb, hihihi. Mindenkit azonnal felhívtam, Zolim öcsém, szüleim, hogy láttam hihihi!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 24. - 18:26:02
Létrehozva: #36526

devotee

Idézet (Niki @ 2010.05. 24. - 19:22:51) *
XDDD

Nálam egy ügyes orvos, vagy egy kitűnő utcaseprő, vagy akármit mondjak, ugyanolyan nagy szám és értékelem, mint embert. Így értettem a nem esek hanyattot, szóval nem kevesebb egyik sem, na érted. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Az ápolónőségem megtanított arra, hogy minden ember egyforma, és attól hogy valaki híres, ugyanúgy fog neki fájni, szenvedni, meghalni.

Ez így van... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagyon jól látod.. te ugyan olyan jó nővérke vagy, mint Dave énekes.. csak tőled nem lobban lángra a bugyim (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Niki @ 2010.05. 24. - 19:24:06) *
XDDD

Hahaha Edó!!!!!
Fiatal 84-es, hehehe!!!!

Ja, mondom élőbe még jobb, hihihi. Mindenkit azonnal felhívtam, Zolim öcsém, szüleim, hogy láttam hihihi!!!!!

Ja, Niki.. nem zavarna a kora (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) engem nem.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 24. - 18:26:59
Létrehozva: #36527

devotee

Jaj Edó szurkoljatok, hogy eltudjam cserélni a napom, és pénteken elmehessek Paksra, majd intek nektek a tévében!!!!!

Most is mutattak mindenkit láttam az ismerőseimet!!!!
Hahaha!!!!!

Holnap kiderül, hogy cserélnek-e velem!!!!!

Jaj el kell mennem, mi lesz ha ott nyerünk, ott leszünk bajnokok, én meg épp dolgozni fogok, ezt nem lehet.

Hehehe!!!!!!!!!!!!!!!!

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 24. - 18:29:14
Létrehozva: #36528

devotee

Drukkolok.. nagyon nagyon.. holnap derül ki?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 24. - 18:32:43
Létrehozva: #36529

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 24. - 19:26:02) *
Ez így van... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagyon jól látod.. te ugyan olyan jó nővérke vagy, mint Dave énekes.. csak tőled nem lobban lángra a bugyim (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ja, Niki.. nem zavarna a kora (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) engem nem.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Te meg ugyanolyan jó kozmetikus, de tőled sem repül a bugyesz!!!!!!!
Hahaha!!!!!!!!!

De tényleg, egyébként tegnap még ezt akartam hozzátenni, hogy tényleg ekkor jöttem rá.

Figyi, ugye pártatlannak kell lenni, és nem is tudnék nem az lenni. És sokszor voltak olyan emberek a kórházban, aki úgy jött be, hogy ő aztán az akárkicsoda, és ő mindenből a legjobbat kér, meg stb.
Ő a nagy Jani.

És nem értette meg, hogy mi úgyis a lehető legjobbat fogunk adni, mégis hogyan képzeli, hogy nem a lehető legjobbat kapja, amit csak megtudunk adni.

És lenézett minket, amikor meg ott feküdt, akkor meghunyászkodott, és mindjárt értékelt minket, hogy segítsünk neki, és láttam, hogy ugyanúgy szenved, és ilyenkor mindjárt elveszik a "na ki ha én nem" stílusa.

Ja, szóval tanulságos volt kezdőként...

Idézet (Alisha @ 2010.05. 24. - 19:29:14) *
Drukkolok.. nagyon nagyon.. holnap derül ki?

Holnap mondja meg a csaj, hogy jó-e neki.
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Hát remélem...

Az a baj, a munkatársaim nem értik meg, hogy én nekem ez mit jelent. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

15 éve volt ilyen utoljára, én szeretem a sportot, és magam is az voltam, kiskorom óta kinn voltam, és ez nekem fontos, és nagy dolog...
De másnak ez meg csak egy szaros meccs.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 24. - 18:34:56
Létrehozva: #36530

devotee

Idézet (Niki @ 2010.05. 24. - 19:26:59) *
Jaj Edó szurkoljatok, hogy eltudjam cserélni a napom, és pénteken elmehessek Paksra, majd intek nektek a tévében!!!!!

Most is mutattak mindenkit láttam az ismerőseimet!!!!
Hahaha!!!!!

Holnap kiderül, hogy cserélnek-e velem!!!!!

Jaj el kell mennem, mi lesz ha ott nyerünk, ott leszünk bajnokok, én meg épp dolgozni fogok, ezt nem lehet.

Hehehe!!!!!!!!!!!!!!!!

Szia Niki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szurk,hogy cseréljenek veled.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 24. - 18:36:09
Létrehozva: #36531

devotee

Oké köszike mindenkinek a szurkot!

Angie boldog névnapot!!!!

Geri? Az nem az öcsém!

Ő Gergő a tekergő, és különben is 18 lesz!

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 24. - 18:37:34
Létrehozva: #36532

devotee

Én cserélnék veled.. meg bárkivel, akinek az fontos.. mert tudom, h vannak dolgok, amit nekem is rettenetesen fontosak...

Mért a Gerinek van valamilye? nem is tudtam! világoljatok már fel engem is.. melyik Geriről van szó? Gergő a tekergő, ő a Pach Gergő!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 24. - 18:37:58
Létrehozva: #36533

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 24. - 19:15:42) *
Stuart little-ben Dr. House az apuka.. most vettem észre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

bezony! a drága!
meg egy nagyon buta filmben, a papás-mamás című vígjátékban ő a férj, meg a fekete viperában is játszott az állatja. imádom hugh lauriet (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 24. - 18:41:40
Létrehozva: #36534

devotee

nem tudom ki a Geri....már én is gondolkodtam rajta,hogy Angie említette.

Szia Lola. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 24. - 18:43:21
Létrehozva: #36535

devotee

hajrá Niki! remélem, ott tudsz lenni majd a meccsen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

amúgy elgondolkodtató amit írsz... ez is az amit Edó szokott mondani, hogy a sztár is ember, ő is büdöset...

fáj a fejem egész nap, a kávé miatt, hogy későn ittam meg. de olvastam kicsit a Dave könyvből, olyan jó! kellene tanulnom, csak kedvem nincsen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jah XD
sziasztok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 24. - 18:43:30
Létrehozva: #36536

devotee

Akkor nem tudom én sem, lehet valamit félreolvastam, csak azt láttam, hogy Gerit köszöntöttétek, mert azt hittétek, hogy ő az én Geri öcsém. De az egy másik.
Vagy rosszul olvastam?
Nem is hittétek?
Na jó mindegy!

Hát köszike mindenkitől a türelmet, biztos idegesítő vagyok itt a szurkolásommal és hogy most csak erről tudok beszélni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De ezen a héten vége!!!!
Úgyhogy kitartás Sereg!!!!!

Hahaha!!!!!!!!!

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 24. - 18:45:13
Létrehozva: #36537

devotee

Vannak rajongások, amik sosem múlnak el.. előtte heves, csak arra gondol az ember.. azt gondolná, h majd elmúlik, ha túl leszel a nagy napon.. de nem... ez egyre rosszabb lesz Niki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 24. - 18:45:54
Létrehozva: #36538

devotee

hehe Niki szurkolj csak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) olyan aranyos vagy amikor lelkesedsz
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 24. - 18:46:46
Létrehozva: #36539

devotee

Angie köszöntött Gerit? Niki.. Te zavarsz össze teljesen.. van a tekergő.. ugye? akivel itt azt mondjátok egymásnak, h nővérke. meg öcsike... ugye.. de mindenki tudja, h csak ökörködtök
Meg van neked egy ecséd is.. és azt hogy híjják?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 24. - 18:48:02
Létrehozva: #36540

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 24. - 19:45:13) *
Vannak rajongások, amik sosem múlnak el.. előtte heves, csak arra gondol az ember.. azt gondolná, h majd elmúlik, ha túl leszel a nagy napon.. de nem... ez egyre rosszabb lesz Niki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ezt mire érted?

Hát nem is az, csak most ugye, hogy bajnokok lehetünk és szerintem leszünk is, most persze, hogy lázban égek, hiszen utoljára alsós általános iskolásként éltem át ilyet.

Szóval ez nem mindig van. Ezért is fontos nekem annyira.

Amúgy képzeljétek!!!!!!!
Nagyon örültem ma!!!! Hahaha!!!!!!

Kérdezte ma az egyik beteg, hogy maga kosarazott, mert ismerős vagyok neki!!!!!!!
Áááááááá hát odáig voltam, meg vissza.
Rávágtam, hogy IGEN.

Hehehe!!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1825 1826 1827 1828 1829 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
104 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (104 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: