2400 Oldal V  « < 1826 1827 1828 1829 1830 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
lolacska
post 2010.05. 24. - 18:48:35
Létrehozva: #36541

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 24. - 19:45:13) *
Vannak rajongások, amik sosem múlnak el.. előtte heves, csak arra gondol az ember.. azt gondolná, h majd elmúlik, ha túl leszel a nagy napon.. de nem... ez egyre rosszabb lesz Niki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

bezonybezony. erről írnám én azt a bizonyos szakdogát.
Edó, ezt le is mentem, olyan szépen összefoglaltad. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

NIki, én imádom mikor be vagy indulva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csináld csak, sőt
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 24. - 18:53:22
Létrehozva: #36542

devotee

Na iszom egy tejes kv-t.. meg elszívok egy cigit... !
Mentsd csak Lolikám.. és szeretnék majd egy interjút.. mármint, h te csináld velem.. a rajongásról (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én már voltam interjú alany.. barátnőm egyetemre járt, és neki is kellett csinálnia megadott témakörben... és velem csinálta.. ötöst kapott.. mert nagyon szépen le tudtuk írni, amit mondani akartunk, minden kérdést, minden választ.. és úgy tudok olvasni, h azt nem hallja ki senki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagy színész vagyok ám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 24. - 18:55:46
Létrehozva: #36543

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 24. - 19:53:22) *
Na iszom egy tejes kv-t.. meg elszívok egy cigit... !
Mentsd csak Lolikám.. és szeretnék majd egy interjút.. mármint, h te csináld velem.. a rajongásról (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én már voltam interjú alany.. barátnőm egyetemre járt, és neki is kellett csinálnia megadott témakörben... és velem csinálta.. ötöst kapott.. mert nagyon szépen le tudtuk írni, amit mondani akartunk, minden kérdést, minden választ.. és úgy tudok olvasni, h azt nem hallja ki senki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagy színész vagyok ám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

egyem a lelked, majd jól meginterjúvollak. de nem ám kamuból. az igazi gondolataid sokkal jobbak mindig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jajj, amúgy imádok interjúzni. sosem unnám meg
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 24. - 18:58:35
Létrehozva: #36544

devotee

Hahaha oké.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Most tényleg nagyon igyekszek, hogy találjak valami "alibi" városkörnyéki csapatot, ahova mehetnék. Csak az a baj, hogy nőit nemigen találok.
Most lesz streetball is, indulnék de nem jön velem senki.
Gyertek ti, és majd passzolgattok nekem!!!

Hahaha!!!!!!

Valahogy mostanra múlt el mindenfajta sértődöttségem, lustaságom, és most vagyok stabil mind a munkában, minden más téren, és nekem ezt csinálnom kell, mert kell és kész. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Amúgy figyi, nem tudom meséltem-e!!!!!!!

Sulis koromban indultunk a streetball-on is, és az volt a nevünk, hogy Mosolygó Kobrák!!
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

És azért ez, mert a Dallas egyik részének ez volt a címe, mégpedig Jockey volt a szemét, a mosolygó kobra. Hahaha!!!!!

És figyi, a Nemzeti Sportban is megírták, hogy voltak itt még Mosolygó Kobrák is...
Hahahaha!!!!!!!!!
Poén volt!!!!!

Bocs, ha már meséltem!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 24. - 19:04:17
Létrehozva: #36545

devotee

Niki Mosolygó Kobrák...ez jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pá lányok nyugodalmas éccakát mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 24. - 19:05:30
Létrehozva: #36546

devotee

Pá Vica!
Mentem én is, még meg kell néznem a mai Marimart.

Jó éjszakát
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 24. - 19:09:55
Létrehozva: #36547

devotee

Jó éjt, szasztok!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 24. - 19:11:41
Létrehozva: #36548

devotee

Erről a mosolygó kobráról valami teljesen más jutott eszembe.. kicsit fallikusabb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 24. - 19:13:37
Létrehozva: #36549

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 24. - 20:11:41) *
Erről a mosolygó kobráról valami teljesen más jutott eszembe.. kicsit fallikusabb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hahaha!!!!!

Ha most mennénk, mi lennénk az Anakonda-Magnum-Kapucíner-Chokito csapat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edó, most nekem is kő ilyen képet csináltatnom!!
Hahahaha!!!!!!!

Hogy irigykedj!! Hehehe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

http://picasaweb.google.hu/zsurmixer33/ZTE...540541739153218
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 24. - 19:18:35
Létrehozva: #36550

devotee

Edó... te mekkora perverz vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hálistennek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az a baj hogy elképzeltem, ahogy mosolyog az a bizonyos kobra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 24. - 19:22:07
Létrehozva: #36551

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.05. 24. - 20:18:35) *
Edó... te mekkora perverz vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hálistennek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az a baj hogy elképzeltem, ahogy mosolyog az a bizonyos kobra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hahaha!!!!!!

Van is rajta egy mosolyvágás, blehehehe!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 24. - 19:23:49
Létrehozva: #36552

devotee

hehehehee.. ugye? hát én is láttam magam előtt...
Csináltass Niki.. mindenképpen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Niki @ 2010.05. 24. - 20:22:07) *
Hahaha!!!!!!

hihiihiiihiiiiii.. vigyorgós (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 24. - 19:24:07
Létrehozva: #36553

devotee

Idézet (Niki @ 2010.05. 24. - 20:22:07) *
Hahaha!!!!!!

wááááááááááááááááá
XDDD

csak azon lepődnénk meg kegyetlenül, ha mosoly közben kivillantaná a fogait (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 24. - 19:25:05
Létrehozva: #36554

devotee

hheheehe.. de hülye vagy Lola (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát nem harap!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 24. - 19:27:35
Létrehozva: #36555

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.05. 24. - 20:24:07) *
wááááááááááááááááá
XDDD

csak azon lepődnénk meg kegyetlenül, ha mosoly közben kivillantaná a fogait (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hahaha!!!!!

Inkább majd köpdösni fog, vagy hányni!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 24. - 19:29:29
Létrehozva: #36556

devotee

Gerike nem azonos Gergővel a tekergővel. Gerikét én személy szerint az előző DM-es társaságomból ismerem (hogy Angie honnan abban nem vagyok biztos). Amúgy a barátnőimmel mikor voltunk 2006-os koncerteken, meg a 2009-es júniusin is csapódott hozzánk Gerike. kint szokott inkább írni hsz-eket, de ezt Angie is mondta.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 24. - 19:45:50
Létrehozva: #36557

devotee

igen, erről hallottam már valahol, hogy nem harap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azért ezt még számos kísérlettel igazolni kell, ahogy a tudományos módszertan megkívánja XDDD

na, itt vihar van. nálatok?

amúgy a head in the clouds című filmet nézem, tök jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 24. - 19:48:50
Létrehozva: #36558

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.05. 24. - 20:45:50) *
igen, erről hallottam már valahol, hogy nem harap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azért ezt még számos kísérlettel igazolni kell, ahogy a tudományos módszertan megkívánja XDDD

na, itt vihar van. nálatok?

amúgy a head in the clouds című filmet nézem, tök jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Itt süt a nap.

XDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 24. - 19:48:51
Létrehozva: #36559

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 24. - 17:40:03) *
Sziasztok!

Látom, Neo-n meg Usin kívül senki nem vette észre a képet.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vagy nem érdekelt senkit!

Úgy leégett a derekam.. mert egész du feküdtünk a fűben, és angoloztunk VAliccsal, megy MArcsival... és ahogy a gatyám lecsúszott, a pólóm meg felfelé, egy vastag sávban vörös vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jujj.. lányok, de várom már, h megnézhessem ezeket a dvd-ket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is egyre jobban szeretem a Placit.. Battle for the sun már nagyon meg, most a meds-et eszem... megyek visszafelé (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Megyek lezuhanyzom, látom senki nincs itt!

Én megnéztem!Csak annyira hátra nem láttam!Én a csajoknál megálltam,és megállapítottam,hogy a jobb oldali jó lenne,valamire hehe (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) De mostmár látom!Előlünk nem tud elbújni (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif)
Ja,jó estét mindenkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 24. - 19:51:14
Létrehozva: #36560

devotee

Haha Süni olvastam mit írtál, a számba volt az anakonda a sereg fotón.

XDDDDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1826 1827 1828 1829 1830 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
75 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (75 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: