![]() ![]() |
2010.05. 24. - 19:53:52
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
igen, erről hallottam már valahol, hogy nem harap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azért ezt még számos kísérlettel igazolni kell, ahogy a tudományos módszertan megkívánja XDDD na, itt vihar van. nálatok? amúgy a head in the clouds című filmet nézem, tök jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Itt már el is ment.. negyed órája volt nagyon nagy vihar de már minden elcsitult most ért oda hozzátok! Usi biztosan ismeri ezt a filmet .. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 24. - 19:56:37
Létrehozva:
|
|
|
itt előbb zuhizott, most meg egy p*csa nagyot dörgött. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
na én most elvonulok megnézni a lemaradásaimat a sorozataimból (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (ja és elkezdtem letölteni a full Szex és New York-ot angolul - ezt a "bátyómnak" is megígértem már, hogy megnézem XD) nem ismerem azt a filmet. de a címe jó, mert DM-es és Useless-es és szereteeeem! |
|
|
|
2010.05. 24. - 19:57:08
Létrehozva:
|
|
|
itt előbb zuhizott, most meg egy p*csa nagyot dörgött. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) na én most elvonulok megnézni a lemaradásaimat a sorozataimból (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (ja és elkezdtem letölteni a full Szex és New York-ot angolul - ezt a "bátyómnak" is megígértem már, hogy megnézem XD) nem ismerem azt a filmet. de a címe jó, mert DM-es és Useless-es és szereteeeem! A p*csa az milyet dörög??? Hahaha!!!!! |
|
|
|
2010.05. 24. - 20:00:42
Létrehozva:
|
|
|
A p*csa az milyet dörög??? Hahaha!!!!! te ááááállat! XDDD na ez egy olyan kis fura film, de eddig tetszik, penelope cruz, charlize theron, a srácot nem tudom ki, de szép példány. jó kis hangulata van. Lacim nem hagy békén vele már hónapok óta hogy nézzem meg. a magyar címe szar, 'nézz az égre' bloááá. meg hát az eredeti ugye (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) közel áll a szívemhez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 24. - 20:07:03
Létrehozva:
|
|
|
Helló,
jesszu,s mennyi hsz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na szal nagy vonalakban átolvastam, amit termeltetek nekem itt délutántól! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A nagy helyzet az, hogy a Once more with feeling nekem még nincs meg, de majd fizetés után bezsákolom, úgyhogy Edó drágám addig várnod kell, Angkor wat meg a Soulmates never die megy majd a héten postán! És az a Dave dvd is, amit még Usi átmásolt neked, a PM koncertek. Teljesen Bri hatása alatt vagyok, az a Twenty years kicsinált! És igen Usi, remélem hogy a könyved meglesz csütörtökig, és akkor majd tudom adni azt is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hehe, micsoda könyv és dvd begyűjtő vagyok. Vica, köszönöm a sok Andyt, és Mode neked is kösz a köszöntést! Ausztria egy más világ... nincs gaz meg kosz, az emberek adnak a környezetre, ami itthon nem szokás max. a lakóparkokban. Gerike nem Gergő, Gerikét én egy filmes fórumról ismerem már nagyon-nagyon rég óta. Kimondani is fura, de 6 éve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Húúú, storm is coming.... |
|
|
|
2010.05. 24. - 20:11:09
Létrehozva:
|
|
|
hjajjj most megnéztem a Peeping Tom háttérkivetítését még a Once more with feeling extrái között (egy számot ott sem vitt a DVD (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ), és újra beleszerettem ebbe a számba (is).
Angie: én mondtam, hogy a Twenty Years kicsinál!!!! (most már majd Edóka is hallgathatja a sok fincsi cuccot, amit átküldtem neki (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) - hm. asszem kicserélek két DM cd-t Placira a hifimben (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) kicsit később meg Angkor Wat fellépést nézek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) Niki: a p*csa nagyot dörren XD na tényleg off, mentem sorozatozni. A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 24. - 20:11:38 |
|
|
|
2010.05. 24. - 20:16:20
Létrehozva:
|
|
|
hjajjj most megnéztem a Peeping Tom háttérkivetítését még a Once more with feeling extrái között (egy számot ott sem vitt a DVD (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ), és újra beleszerettem ebbe a számba (is). Angie: én mondtam, hogy a Twenty Years kicsinál!!!! (most már majd Edóka is hallgathatja a sok fincsi cuccot, amit átküldtem neki (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) - hm. asszem kicserélek két DM cd-t Placira a hifimben (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) kicsit később meg Angkor Wat fellépést nézek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) Niki: a p*csa nagyot dörren XD na tényleg off, mentem sorozatozni. Hehe Usi, ja dörren, villámlik, füstöl mindent csinál mi? XDDD |
|
|
|
2010.05. 24. - 20:17:49
Létrehozva:
|
|
|
hjajjj most megnéztem a Peeping Tom háttérkivetítését még a Once more with feeling extrái között (egy számot ott sem vitt a DVD (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ), és újra beleszerettem ebbe a számba (is). Angie: én mondtam, hogy a Twenty Years kicsinál!!!! (most már majd Edóka is hallgathatja a sok fincsi cuccot, amit átküldtem neki (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) - hm. asszem kicserélek két DM cd-t Placira a hifimben (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) kicsit később meg Angkor Wat fellépést nézek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) Niki: a p*csa nagyot dörren XD na tényleg off, mentem sorozatozni. Én Brianbe szerettem bele, csak úgy, ma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hehe! Jó sorozatnézést csajszi! |
|
|
|
2010.05. 24. - 20:19:57
Létrehozva:
|
|
|
Brian (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) love-love-love (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 24. - 20:30:28
Létrehozva:
|
|
|
Brian (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) love-love-love (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) I agree with you (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Pályázom ágyba aludni, holnap meló! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak még lemegy ez a Song to say goodbye... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) pááááááááááááááá |
|
|
|
2010.05. 24. - 20:34:54
Létrehozva:
|
|
|
Bye Angie.. jóccakát!
|
|
|
|
2010.05. 24. - 20:39:28
Létrehozva:
|
|
|
Hát gyerekek én csak itt ülök és olvasgatok(meg persze nézem a lányommal a PTA dvd-t!),de hozzászólni nem tudok most semmihez az is biztos!
Niki szerintem téged nem lehet megunni,lagalábbis a szurkolói énedet én nem tudom(de nem is akarom)! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi így szeretünk (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jó ez a dvd!!!Csak nem tudok teljesen rá koncentrálni mert a lányom tele van kérdésekkel!Pl.a Martin most,miért áll az Andy helyén?(hehehe nem a helyén áll,neki is van szintije és most azon játszik)Dave-nek ez a mozgása,de jó!Stb-stb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaj,de jó hozzászóltam!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja és tudjátok mit veszek észre???Hogy egyre több kedvenc száma van!!!Hehe tiszta apja (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.05. 24. - 20:49:13
Létrehozva:
|
|
|
Hehehe, ez tök jó Süni!!!!
Na, majd én is így fogok csinálni a gyerekemmel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól elvagytok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kérdések! XDDD Annyira kész vagyok, és egyben imádom, mikor egy gyerek állandóan kérdez. Ejj az Istenedet má' mondaná az ember néha, de ugye nem, imádnivaló és szépen válaszolni kell mindenre! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát, nagyon röhögnöm kell azon, hogy kezdetek belejönni a dolgokba! Sünitől hallottam olyat, hogy Zeg, zeg zeg, Zalaegerszeg. Watson, Akkor Lola is ZTE Edó Chad, vazzeg Chad! Nem ám Timberlake! Nem vazze, ez már Chad-ezi! Öccsé Usi is képben volt egyből, hát na jól van ügyes az én Seregem, már csak az lenne az igazi, ha jönnétek szurkolni, hahaha! Ja, és nézted is Sünci a meccset, plusz pont! Kész!!!!!! Hahaha, ugyanolyanok vagytok, mint tavaly ilyenkor a munkatársaim, szegények kénytelenek voltak a DM-ről mindent tudni, hahaha. Az egyikőjüket meg lefotóztam, ahogy olvassa épp a Freestate-et, hát kész!!! Hahaha!!!!!!!! Holnap meccs, sport klub 18.45, ha esetleg, khmm, khmmm... Huhh, Edó tudom lesz a jó film, amit mondtál... Most megy egy régi, másik jó azzal az őrült jó Grace Jones dallal, nem ismerem amúgy, sokat nem tudok róla, de ez az egy szám, ami megy a filmben, az király. Viasaton az Őrület. |
|
|
|
2010.05. 24. - 20:53:13
Létrehozva:
|
|
|
Én a tv2-őt nézem.. illetve megy mellettem aranyos!
Gyűrűk ura fiú vívódik.. szenved.. nagyon nagyon szex-szerelem : ) imádjuk! Süni.... ahogy írtad, hallottam a kislányod vékony hangját, ahogy kérdez (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egyem meg... te meg válaszolj csak neki igazán! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tök jó, h érdekli a dolog (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) te arra gondolsz, h pl a mosolygó kobrához nem tudsz hozzászólni? hehehhehee |
|
|
|
2010.05. 24. - 20:54:48
Létrehozva:
|
|
|
Hahaha, miért ne tudna, a kobrák csak egy ártatlan csapat volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Képzelem, ahogy a szervezők elgondolkodtak, hogy ezek a kislányok milyen nevet választottak, hát igen nemhiába, a Nemzeti Sport is megírta. XDDDDDD |
|
|
|
2010.05. 24. - 20:55:15
Létrehozva:
|
|
|
Hehehe, ez tök jó Süni!!!! Na, majd én is így fogok csinálni a gyerekemmel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól elvagytok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kérdések! XDDD Annyira kész vagyok, és egyben imádom, mikor egy gyerek állandóan kérdez. Ejj az Istenedet má' mondaná az ember néha, de ugye nem, imádnivaló és szépen válaszolni kell mindenre! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát, nagyon röhögnöm kell azon, hogy kezdetek belejönni a dolgokba! Sünitől hallottam olyat, hogy Zeg, zeg zeg, Zalaegerszeg. Watson, Akkor Lola is ZTE Edó Chad, vazzeg Chad! Nem ám Timberlake! Nem vazze, ez már Chad-ezi! Öccsé Usi is képben volt egyből, hát na jól van ügyes az én Seregem, már csak az lenne az igazi, ha jönnétek szurkolni, hahaha! Ja, és nézted is Sünci a meccset, plusz pont! Kész!!!!!! Hahaha, ugyanolyanok vagytok, mint tavaly ilyenkor a munkatársaim, szegények kénytelenek voltak a DM-ről mindent tudni, hahaha. Az egyikőjüket meg lefotóztam, ahogy olvassa épp a Freestate-et, hát kész!!! Hahaha!!!!!!!! Holnap meccs, sport klub 18.45, ha esetleg, khmm, khmmm... Huhh, Edó tudom lesz a jó film, amit mondtál... Most megy egy régi, másik jó azzal az őrült jó Grace Jones dallal, nem ismerem amúgy, sokat nem tudok róla, de ez az egy szám, ami megy a filmben, az király. Viasaton az Őrület. Teljesen megfertőzöl minket!Végül is engem nem nehéz,mert szeretem a sportot!(nézni is)Meg,ha valakit kedvelünk,szeretünk,mint mi téged,akkor szeretnénk vele osztozni az örömében,illetve vele együtt átélni azt!Legalábbis én ilyen vagyok,meg szerintem itt mindannyiunk! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 24. - 20:56:52
Létrehozva:
|
|
|
Ahogy mondod Süni! itt nagy az egyet értés.. kivéve, amikor nem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de alapjába véve itt mindenki összetartó.. szeretős (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 24. - 20:58:11
Létrehozva:
|
|
|
Ja és én egyáltalán nem szere(ttem)tem a kosárlabdát! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.05. 24. - 21:02:55
Létrehozva:
|
|
|
Hurrááááááááááá!!!!!!!!!!
(IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) De miért nem szeretitek? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pedig olyan szép játék, gyors is, nem uncsi, szépek a dobások, tiszta élvezet, ahogy cuppan a kosárba, és a zsákolások is, meg meg meg, szerintem az egyik legizgibb sport. Az utolsó 10 másodpercben is kikaphatsz az ellenféltől, mert van idő felvinni a másik térfélre, passzok stb., nem akkor a pálya mint egy kézi vagy focimeccsen, és kosarat könnyebb szerezni ilyen rövid idő alatt, mint gólt. Szóval izgi is tud lenni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Befejezem. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Ahogy mondod Süni! itt nagy az egyet értés.. kivéve, amikor nem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de alapjába véve itt mindenki összetartó.. szeretős (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kivéve amikor nem. XDDDDDD |
|
|
|
2010.05. 24. - 21:03:02
Létrehozva:
|
|
|
Húúúúúúú már tíz óra!Már aludnom kellene!3 óra után kelek,megyek szlovákba!Még olvaslak benneteket egy kicsit aztán szunya! (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Jó éjt csajszikák! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |