2400 Oldal V  « < 1827 1828 1829 1830 1831 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Alisha
post 2010.05. 24. - 19:53:52
Létrehozva: #36561

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.05. 24. - 20:45:50) *
igen, erről hallottam már valahol, hogy nem harap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azért ezt még számos kísérlettel igazolni kell, ahogy a tudományos módszertan megkívánja XDDD

na, itt vihar van. nálatok?

amúgy a head in the clouds című filmet nézem, tök jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Itt már el is ment.. negyed órája volt nagyon nagy vihar
de már minden elcsitult
most ért oda hozzátok!

Usi biztosan ismeri ezt a filmet .. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 24. - 19:56:37
Létrehozva: #36562

devotee

itt előbb zuhizott, most meg egy p*csa nagyot dörgött. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

na én most elvonulok megnézni a lemaradásaimat a sorozataimból (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(ja és elkezdtem letölteni a full Szex és New York-ot angolul - ezt a "bátyómnak" is megígértem már, hogy megnézem XD)

nem ismerem azt a filmet. de a címe jó, mert DM-es és Useless-es és szereteeeem!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 24. - 19:57:08
Létrehozva: #36563

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 24. - 20:56:37) *
itt előbb zuhizott, most meg egy p*csa nagyot dörgött. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

na én most elvonulok megnézni a lemaradásaimat a sorozataimból (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(ja és elkezdtem letölteni a full Szex és New York-ot angolul - ezt a "bátyómnak" is megígértem már, hogy megnézem XD)

nem ismerem azt a filmet. de a címe jó, mert DM-es és Useless-es és szereteeeem!

A p*csa az milyet dörög???

Hahaha!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 24. - 20:00:42
Létrehozva: #36564

devotee

Idézet (Niki @ 2010.05. 24. - 20:57:08) *
A p*csa az milyet dörög???

Hahaha!!!!!

te ááááállat! XDDD

na ez egy olyan kis fura film, de eddig tetszik, penelope cruz, charlize theron, a srácot nem tudom ki, de szép példány. jó kis hangulata van. Lacim nem hagy békén vele már hónapok óta hogy nézzem meg. a magyar címe szar, 'nézz az égre' bloááá. meg hát az eredeti ugye (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) közel áll a szívemhez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 24. - 20:07:03
Létrehozva: #36565

devotee

Helló,

jesszu,s mennyi hsz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na szal nagy vonalakban átolvastam, amit termeltetek nekem itt délutántól! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A nagy helyzet az, hogy a Once more with feeling nekem még nincs meg, de majd fizetés után bezsákolom, úgyhogy Edó drágám addig várnod kell, Angkor wat meg a Soulmates never die megy majd a héten postán! És az a Dave dvd is, amit még Usi átmásolt neked, a PM koncertek.

Teljesen Bri hatása alatt vagyok, az a Twenty years kicsinált! És igen Usi, remélem hogy a könyved meglesz csütörtökig, és akkor majd tudom adni azt is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hehe, micsoda könyv és dvd begyűjtő vagyok.

Vica, köszönöm a sok Andyt, és Mode neked is kösz a köszöntést! Ausztria egy más világ... nincs gaz meg kosz, az emberek adnak a környezetre, ami itthon nem szokás max. a lakóparkokban.

Gerike nem Gergő, Gerikét én egy filmes fórumról ismerem már nagyon-nagyon rég óta. Kimondani is fura, de 6 éve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Húúú, storm is coming....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 24. - 20:11:09
Létrehozva: #36566

devotee

hjajjj most megnéztem a Peeping Tom háttérkivetítését még a Once more with feeling extrái között (egy számot ott sem vitt a DVD (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ), és újra beleszerettem ebbe a számba (is).

Angie: én mondtam, hogy a Twenty Years kicsinál!!!! (most már majd Edóka is hallgathatja a sok fincsi cuccot, amit átküldtem neki (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) - hm. asszem kicserélek két DM cd-t Placira a hifimben (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) kicsit később meg Angkor Wat fellépést nézek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

Niki: a p*csa nagyot dörren XD

na tényleg off, mentem sorozatozni.

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 24. - 20:11:38
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 24. - 20:16:20
Létrehozva: #36567

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 24. - 21:11:09) *
hjajjj most megnéztem a Peeping Tom háttérkivetítését még a Once more with feeling extrái között (egy számot ott sem vitt a DVD (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ), és újra beleszerettem ebbe a számba (is).

Angie: én mondtam, hogy a Twenty Years kicsinál!!!! (most már majd Edóka is hallgathatja a sok fincsi cuccot, amit átküldtem neki (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) - hm. asszem kicserélek két DM cd-t Placira a hifimben (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) kicsit később meg Angkor Wat fellépést nézek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

Hehe Usi, ja dörren, villámlik, füstöl mindent csinál mi?

XDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 24. - 20:17:49
Létrehozva: #36568

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 24. - 21:11:09) *

Én Brianbe szerettem bele, csak úgy, ma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hehe! Jó sorozatnézést csajszi!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 24. - 20:19:57
Létrehozva: #36569

devotee

Brian (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) love-love-love (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 24. - 20:30:28
Létrehozva: #36570

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 24. - 21:19:57) *

I agree with you (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Pályázom ágyba aludni, holnap meló! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak még lemegy ez a Song to say goodbye... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

pááááááááááááááá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 24. - 20:34:54
Létrehozva: #36571

devotee

Bye Angie.. jóccakát!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 24. - 20:39:28
Létrehozva: #36572

devotee

Hát gyerekek én csak itt ülök és olvasgatok(meg persze nézem a lányommal a PTA dvd-t!),de hozzászólni nem tudok most semmihez az is biztos!
Niki szerintem téged nem lehet megunni,lagalábbis a szurkolói énedet én nem tudom(de nem is akarom)! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi így szeretünk (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Jó ez a dvd!!!Csak nem tudok teljesen rá koncentrálni mert a lányom tele van kérdésekkel!Pl.a Martin most,miért áll az Andy helyén?(hehehe nem a helyén áll,neki is van szintije és most azon játszik)Dave-nek ez a mozgása,de jó!Stb-stb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jaj,de jó hozzászóltam!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ja és tudjátok mit veszek észre???Hogy egyre több kedvenc száma van!!!Hehe tiszta apja (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 24. - 20:49:13
Létrehozva: #36573

devotee

Hehehe, ez tök jó Süni!!!!

Na, majd én is így fogok csinálni a gyerekemmel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jól elvagytok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kérdések!

XDDD
Annyira kész vagyok, és egyben imádom, mikor egy gyerek állandóan kérdez. Ejj az Istenedet má' mondaná az ember néha, de ugye nem, imádnivaló és szépen válaszolni kell mindenre!
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát, nagyon röhögnöm kell azon, hogy kezdetek belejönni a dolgokba!
Sünitől hallottam olyat, hogy Zeg, zeg zeg, Zalaegerszeg.
Watson,
Akkor Lola is ZTE
Edó Chad, vazzeg Chad! Nem ám Timberlake! Nem vazze, ez már Chad-ezi!
Öccsé

Usi is képben volt egyből, hát na jól van ügyes az én Seregem, már csak az lenne az igazi, ha jönnétek szurkolni, hahaha!

Ja, és nézted is Sünci a meccset, plusz pont!
Kész!!!!!!

Hahaha, ugyanolyanok vagytok, mint tavaly ilyenkor a munkatársaim, szegények kénytelenek voltak a DM-ről mindent tudni, hahaha.

Az egyikőjüket meg lefotóztam, ahogy olvassa épp a Freestate-et, hát kész!!!
Hahaha!!!!!!!!

Holnap meccs, sport klub 18.45, ha esetleg, khmm, khmmm...

Huhh, Edó tudom lesz a jó film, amit mondtál...

Most megy egy régi, másik jó azzal az őrült jó Grace Jones dallal, nem ismerem amúgy, sokat nem tudok róla, de ez az egy szám, ami megy a filmben, az király. Viasaton az Őrület.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 24. - 20:53:13
Létrehozva: #36574

devotee

Én a tv2-őt nézem.. illetve megy mellettem aranyos!
Gyűrűk ura fiú vívódik.. szenved.. nagyon nagyon szex-szerelem : ) imádjuk!

Süni.... ahogy írtad, hallottam a kislányod vékony hangját, ahogy kérdez (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egyem meg... te meg válaszolj csak neki igazán! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tök jó, h érdekli a dolog (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) te arra gondolsz, h pl a mosolygó kobrához nem tudsz hozzászólni? hehehhehee
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 24. - 20:54:48
Létrehozva: #36575

devotee

Hahaha, miért ne tudna, a kobrák csak egy ártatlan csapat volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Képzelem, ahogy a szervezők elgondolkodtak, hogy ezek a kislányok milyen nevet választottak, hát igen nemhiába, a Nemzeti Sport is megírta.

XDDDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 24. - 20:55:15
Létrehozva: #36576

devotee

Idézet (Niki @ 2010.05. 24. - 21:49:13) *
Hehehe, ez tök jó Süni!!!!

Na, majd én is így fogok csinálni a gyerekemmel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jól elvagytok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kérdések!

XDDD
Annyira kész vagyok, és egyben imádom, mikor egy gyerek állandóan kérdez. Ejj az Istenedet má' mondaná az ember néha, de ugye nem, imádnivaló és szépen válaszolni kell mindenre!
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát, nagyon röhögnöm kell azon, hogy kezdetek belejönni a dolgokba!
Sünitől hallottam olyat, hogy Zeg, zeg zeg, Zalaegerszeg.
Watson,
Akkor Lola is ZTE
Edó Chad, vazzeg Chad! Nem ám Timberlake! Nem vazze, ez már Chad-ezi!
Öccsé

Usi is képben volt egyből, hát na jól van ügyes az én Seregem, már csak az lenne az igazi, ha jönnétek szurkolni, hahaha!

Ja, és nézted is Sünci a meccset, plusz pont!
Kész!!!!!!

Hahaha, ugyanolyanok vagytok, mint tavaly ilyenkor a munkatársaim, szegények kénytelenek voltak a DM-ről mindent tudni, hahaha.

Az egyikőjüket meg lefotóztam, ahogy olvassa épp a Freestate-et, hát kész!!!
Hahaha!!!!!!!!

Holnap meccs, sport klub 18.45, ha esetleg, khmm, khmmm...

Huhh, Edó tudom lesz a jó film, amit mondtál...

Most megy egy régi, másik jó azzal az őrült jó Grace Jones dallal, nem ismerem amúgy, sokat nem tudok róla, de ez az egy szám, ami megy a filmben, az király. Viasaton az Őrület.

Teljesen megfertőzöl minket!Végül is engem nem nehéz,mert szeretem a sportot!(nézni is)Meg,ha valakit kedvelünk,szeretünk,mint mi téged,akkor szeretnénk vele osztozni az örömében,illetve vele együtt átélni azt!Legalábbis én ilyen vagyok,meg szerintem itt mindannyiunk! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 24. - 20:56:52
Létrehozva: #36577

devotee

Ahogy mondod Süni! itt nagy az egyet értés.. kivéve, amikor nem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de alapjába véve itt mindenki összetartó.. szeretős (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 24. - 20:58:11
Létrehozva: #36578

devotee

Ja és én egyáltalán nem szere(ttem)tem a kosárlabdát! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 24. - 21:02:55
Létrehozva: #36579

devotee

Hurrááááááááááá!!!!!!!!!!

(IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

De miért nem szeretitek? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Pedig olyan szép játék, gyors is, nem uncsi, szépek a dobások, tiszta élvezet, ahogy cuppan a kosárba, és a zsákolások is, meg meg meg, szerintem az egyik legizgibb sport.

Az utolsó 10 másodpercben is kikaphatsz az ellenféltől, mert van idő felvinni a másik térfélre, passzok stb., nem akkor a pálya mint egy kézi vagy focimeccsen, és kosarat könnyebb szerezni ilyen rövid idő alatt, mint gólt.
Szóval izgi is tud lenni.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Befejezem. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Idézet (Alisha @ 2010.05. 24. - 21:56:52) *
Ahogy mondod Süni! itt nagy az egyet értés.. kivéve, amikor nem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de alapjába véve itt mindenki összetartó.. szeretős (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Kivéve amikor nem.

XDDDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 24. - 21:03:02
Létrehozva: #36580

devotee

Húúúúúúú már tíz óra!Már aludnom kellene!3 óra után kelek,megyek szlovákba!Még olvaslak benneteket egy kicsit aztán szunya! (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Jó éjt csajszikák! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1827 1828 1829 1830 1831 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
73 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (73 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: