![]() ![]() |
2010.05. 24. - 21:05:14
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jóccakát Süni!
|
|
|
|
2010.05. 24. - 21:07:37
Létrehozva:
|
|
|
Hurrááááááááááá!!!!!!!!!! Én ebben nőttem fel!Körülöttem mindenki a focit szerette!Meg a 177centimmel kosarazni???(tudom irányító még lehettem volna,vagy mi?!)De Niki,itt az alkalom,szerettesd meg velünk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) De miért nem szeretitek? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pedig olyan szép játék, gyors is, nem uncsi, szépek a dobások, tiszta élvezet, ahogy cuppan a kosárba, és a zsákolások is, meg meg meg, szerintem az egyik legizgibb sport. Az utolsó 10 másodpercben is kikaphatsz az ellenféltől, mert van idő felvinni a másik térfélre, passzok stb., nem akkor a pálya mint egy kézi vagy focimeccsen, és kosarat könnyebb szerezni ilyen rövid idő alatt, mint gólt. Szóval izgi is tud lenni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Befejezem. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Én ebben nőttem fel!Körülöttem mindenki a focit szerette!Meg a 177centimmel kosarazni???(tudom irányító még lehettem volna,vagy mi?!)De Niki,itt az alkalom,szerettesd meg velünk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kivéve amikor nem. XDDDDDD A hozzászólást -szuhaisüni- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 24. - 21:09:32 |
|
|
|
2010.05. 24. - 21:10:15
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt Sünike, holnap szurkojjjááá!
Hahaha!!!!! Tudom mi kéne neked Süni, csajokat nézni, a pályán, akkor tetszene, hehehe. Amúgy nekem a serdülő korosztályban, pont a Csiszár Jenő, és a Tvrtko feleségei voltak a példaképeim. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindkét játékos húga ellen játszottam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hahaha, ja oké, értem. Én hajszál híján vagyok 180 cm. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Értem, lehet én is azért vagyok vele így, mert itt nálunk ez van, focit is imádom, meg végülis mindent sportokat labdásakat, úszást, mindent... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 24. - 21:11:47
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt Babák! Jó éjt hímek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 24. - 21:12:20
Létrehozva:
|
|
|
hááát... én imádom ahogy lelkesedsz, Niki. mindig imádom ha valaki lelkesedik, bármiért. frászt kapok ettől a sok flegma, semmi iránt nem lelkesedő, búvalbaszott korosztálytól. hát bakker, múltkor is, beérek munkába, köszönök a lánynak, aki betanított, erre ő: mit mosolyogsz? hát, mondom, csak köszöntem, így reggel. wazee, mit mosolygok??? anyádat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) gondoltam jól esik egy kedves mosoly te flegma gyökér (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na mindegy.
na de hogy azt akartam kihozni belőle, hogy imádom ahogy itt szurkolsz meg minden, de engem igen nehéz belelkesíteni a sportnézésre. pláne a labdajátékok nem tudnak lázba hozni. szóval örülök hogy itt tombolsz mert imádnivaló vagy ilyenkor (is) de engem ilyesmi meccsen akkor fogsz látni max, ha neked kell szurkolni mert te játszol. engem csak akkor érdekel az ilyesmi, ha személyes érintettség is van benne. focit is csak négyévente nézek, a vb döntőt. idén tehát fogok egy focimeccset nézni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nah, ez a film tényleg jó, nézem tovább |
|
|
|
2010.05. 24. - 21:16:28
Létrehozva:
|
|
|
Hahaha ilyet már nekem is mondtak, hogy mentem reggel és mit mosolyogsz?
Hehehe!!!! Ja Süni irányítónak elmehetnél, haha. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nőben más, mert ott nem olyan magasak, de én sem számítok kosárban magasnak a nőknél sem, olyan átlagosnak számítok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 24. - 21:17:35
Létrehozva:
|
|
|
hát a sporttal szó szerint egyet kell értenem Lolával. drukkolni/nézni csak akkor nézem ha ismerős van vagy olyan a társaság (most szombaton tuti olyan lesz Edóékkal XD). kosarat sose szerettem - focit én is csak a VB vége felé szoktam nézni (utcsó 3-4 meccset, de lehet idén többet fogok, ha úgy leszek tv vagy kivetítő közelben)
Angie: hehe, örülök, hogy "beleszerettél" Bribe XD nekem ez régen volt XD bár azóta is csak kicsit kisebb lánggal XDDDD (de most feljebb vettem a takarékról, amin eddig ment XD oké, megint pihentagyú vagyok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) jóccak az alvóknak, megyek vissza a következő Supernatural részhez... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 24. - 21:17:49
Létrehozva:
|
|
|
No jóccak mindenkinek.. mindjárt kezdődik az angol beteg.. nézném! puszika!
|
|
|
|
2010.05. 24. - 21:18:30
Létrehozva:
|
|
|
Hahaha ilyet már nekem is mondtak, hogy mentem reggel és mit mosolyogsz? Hehehe!!!! Ja Süni irányítónak elmehetnél, haha. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nőben más, mert ott nem olyan magasak, de én sem számítok kosárban magasnak a nőknél sem, olyan átlagosnak számítok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekünk átlagon felüli vagy!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Léptem,PÁÁáááááá....... |
|
|
|
2010.05. 24. - 21:24:50
Létrehozva:
|
|
|
Süni, én nem vagyok most annyira képben, én mindig az olaszoknak szurkolok a vébén, most hogy van esélyük???
Van olasz mezem, adidas és ilyen atlétás, vébé idején abba mentem dolgozni, pont akkor lettek világbajnokok, aztán sokszor röhögtek rajtam. Hahaha!!!!!!! És Cannavaro az imádottam szerelmem, férjem is tudja, mondtam neki, az az én kedvencem, már gyerekkorom óta, látjátok hűséges vagyok ebben is!!!!! Canniiiiiiiii Süni, én nem vagyok most annyira képben, én mindig az olaszoknak szurkolok a vébén, most hogy van esélyük??? Van olasz mezem, adidas és ilyen atlétás, vébé idején abba mentem dolgozni, pont akkor lettek világbajnokok, aztán sokszor röhögtek rajtam. Hahaha!!!!!!! És Cannavaro az imádottam szerelmem, férjem is tudja, mondtam neki, az az én kedvencem, már gyerekkorom óta, látjátok hűséges vagyok ebben is!!!!! Canniiiiiiiii http://travelblog.portfoliocollection.com/..._cannavaro6.jpg Hoppácska!!!! Egyébként hasonlít rá kicsit Zotyám, olyan gyönyörű szemöldöke van, mint Canninak, és a magassága is egyforma, plusz azt hiszem most le van totál nyírva a haja és így totál olyan Zolikám. Tényleg hasonlít rá kicsit... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 24. - 21:28:59
Létrehozva:
|
|
|
hehe. én is az olaszoknak drukkolok, de csak úgy, hasamra ütöttem, hogy na, nekik fogok drukkolni, kész. erre múltkor nem világbajnokok lettek! XDDD úgyhogy lehet idén is nekik fogok drukkolni.
|
|
|
|
2010.05. 24. - 21:44:34
Létrehozva:
|
|
|
na ez egy csodálatos, gyönyörűszép film volt. mindenkinek ajánlom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
és akkor én most le is fekszem, pápá mindenkinek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 24. - 21:45:10
Létrehozva:
|
|
|
Én is megyek!
Csók-mók!!!! Csá Lola és mindenki más!!!!! |
|
|
|
2010.05. 24. - 22:06:35
Létrehozva:
|
|
|
na jól eltűntetek miközben kibőgtem a szemeimet a Supernatural 5. évadzáróján! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
megyek akkor nézek még egy kis vámpírosat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 25. - 05:28:37
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Niki, ari vagy, ahogy itt lelkesedsz a ZTE iránt, de hát úgy vagyok a sporttal, mint Lola. Ráadásul jómagam tesi tagozatos osztályba jártam, volt hol megutálnom az egész sport dolgot, és éppen kosárlabda tagozatos osztályom volt. Az osztályfőnököm volt a tesitanár, aki egy akkora nagy tarack, hogy a földből nehéz hozzá hasonlót kifordítani. Úgyhogy kölcsönösen szerettük egymást 4 évig, míg felsőben hozzá tartoztam. Kötsög állat... az ízületeim miatta mentek majdnem teljesen tönkre. Lola, mekkora gyíkarc már ez a csaj... én annyira megörülök, amikor látok valakit rajtam kívül mosolyogni amikor közlekedem. Tök ritka... hiányzik a pozitivitás ezekből a pestiekből vagy nem tudom. Usi, hehe, hát ma reggel a Peeting tommal kezdtem a napot, és olyan kellemes... alig aludtam, folyton forgolódtam, aztán volt még egy vihar hajnalban, amire szintén felébredtem és hát nem is tudtam vissza aludni. Tök rossz (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sori volt az utolsó köszöntőm, 23:08-kor írt üzikét. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Idén rengetegen felköszöntöttek, tavaly mindenki elfelejtette... de hát persze azért most is volt olyan, akiről nem hittem volna, hogy elfelejti. |
|
|
|
2010.05. 25. - 07:07:58
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt!
Csak bekukk Ange miatt. Ange nagyon boldog névnapot kívánok így utólag. Nagy virtuális cuppot és egy ölelést küdlök.... Jó volt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sajna nem tudtam visszaolvasni ma sem. Remélem mindenki jól van és nagyon rosszak voltatok. Most pá, sok a meló. |
|
|
|
2010.05. 25. - 07:18:47
Létrehozva:
|
|
|
XDDD Annyira kész vagyok, és egyben imádom, mikor egy gyerek állandóan kérdez. Ejj az Istenedet má' mondaná az ember néha, de ugye nem, imádnivaló és szépen válaszolni kell mindenre! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziasztok. Angie szívesen Andyt.Tök cuki kis pufók baba volt. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Niki szépen válaszolni minden kérdésre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ....aha amikor 15-ször teszi fel ugyan azt a kérdést és én 15-ször válaszolom ugyanazt....erre a következő másodpercben újra felteszi ugyanazt a kérdést akkor már érzem kezdem kockásra karmolni magam.....Főleg ezt a kérdést szeretem "ez mi ez" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd Nikikém ha neked ennyit kérdez a gyerkőcöd majdan akkor nem biztos,hogy mindig imádni fogod.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nos ami a sportokat illeti sosem szerettem a labdajátékokat.Inkább ha már sportot néztem akkor jégtáncot és szertornát de gyerekkoromban a forma-1-et néztem a legtöbbet.Még kedvenc pilótám is volt akinek kint volt a képe a falamon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó Reggelt! Csak bekukk Ange miatt. Ange nagyon boldog névnapot kívánok így utólag. Nagy virtuális cuppot és egy ölelést küdlök.... Jó volt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sajna nem tudtam visszaolvasni ma sem. Remélem mindenki jól van és nagyon rosszak voltatok. Most pá, sok a meló. Szia. Küldtem neked Martin-os képet szülinapodra.Majd ha ráérsz keresd vissza. Cupp jó munkát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hááát... én imádom ahogy lelkesedsz, Niki. mindig imádom ha valaki lelkesedik, bármiért. frászt kapok ettől a sok flegma, semmi iránt nem lelkesedő, búvalbaszott korosztálytól. hát bakker, múltkor is, beérek munkába, köszönök a lánynak, aki betanított, erre ő: mit mosolyogsz? hát, mondom, csak köszöntem, így reggel. wazee, mit mosolygok??? anyádat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) gondoltam jól esik egy kedves mosoly te flegma gyökér (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na mindegy. na de hogy azt akartam kihozni belőle, hogy imádom ahogy itt szurkolsz meg minden, de engem igen nehéz belelkesíteni a sportnézésre. pláne a labdajátékok nem tudnak lázba hozni. szóval örülök hogy itt tombolsz mert imádnivaló vagy ilyenkor (is) de engem ilyesmi meccsen akkor fogsz látni max, ha neked kell szurkolni mert te játszol. engem csak akkor érdekel az ilyesmi, ha személyes érintettség is van benne. focit is csak négyévente nézek, a vb döntőt. idén tehát fogok egy focimeccset nézni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nah, ez a film tényleg jó, nézem tovább Lola ez a kolléganőd nem semmi (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) ....mit mosolyogsz.... |
|
|
|
2010.05. 25. - 07:26:00
Létrehozva:
|
|
|
Trix, köszi!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Vica, Andy nagyon édi baba volt!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, AZ ANDITÓL PLACEBO KONCERTJEGYET KAPTAM!!!!!!!!!!!!!!!! A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 25. - 07:26:37 |
|
|
|
2010.05. 25. - 07:49:05
Létrehozva:
|
|
|
Jóreggelt!
Csak most volt időm ide írni Nektek lányok! ... és fiúk! az angol betegen elaludtam, úgyhogy most sem láttam... Pedig Ralph gyönyörű benne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ááááá.. Angie.. mond meg Andinak, h nekem pont szeptemberben lesz a névnapom.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én is elfogadok ilyen ajándékokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) HOva szól a jegyed? VAlicsom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát mi van? mit csinálsz itt? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) NEm látlak gmail-en! |
|
|
|
2010.05. 25. - 07:59:56
Létrehozva:
|
|
|
Edókám, ez egy álló jegy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké, átadom az üzit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |