![]() ![]() |
2009.12. 08. - 21:45:02
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jantar beregelte magát, de nem tud hozzászólni a sereghez.. valakinek valami tipp? Most mondta kint a demo topic-ban.. te azért ehhez jobban konyitotok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Előbb próbáljon meg belépni, mert a fórumra külön be kell lépni, nem elég csak a Freestate-re belépnie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 08. - 21:50:08
Létrehozva:
|
|
|
Jantar itt van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Látom a nevét...
|
|
|
|
2009.12. 08. - 21:50:29
Létrehozva:
|
|
|
Most olvasom Capri hogy neked is meg van a jegyed januárra. Akkor megint osztozunk kell Martinon. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Legalább képzeletben... Képzelt Martinból mindenki annyit kap amennyit akar, ugyanis kifogyhatatlan és személyre szóló XD |
|
|
|
2009.12. 08. - 21:51:17
Létrehozva:
|
|
|
Macsus, sminkelést tanultam, műköröm épitést nem de azt majd most fogok.. muszáj.. muszáj több lábon állnom, üzletem meg jó nagy van, úgyhogy jövőre már azt is fogom csinálni, nagyon úgy fest... ha már itt a lehetőség, élek vele...
Angie.. hova klikkeljek? van egy letöltőm már fent, amit leszedtem, azzal szedtem le mindig eddig, külön volt az asztalon, sima youtube downloader... erre gondoltál? vagy akkor szedjek le egy harmadikat? totál hülye vagyok, bocs, ha kiboritalak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 08. - 21:51:43
Létrehozva:
|
|
|
Képzelt Martinból mindenki annyit kap amennyit akar, ugyanis kifogyhatatlan és személyre szóló XD Univerzális a pasi, lehet a lemez címe se véletlen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 08. - 21:51:57
Létrehozva:
|
|
|
Jantar beregelte magát, de nem tud hozzászólni a sereghez.. valakinek valami tipp? Most mondta kint a demo topic-ban.. te azért ehhez jobban konyitotok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Faithnek címezzétek a kérdést, ő meg Preci az admin, ők tudnak segíteni. |
|
|
|
2009.12. 08. - 21:52:14
Létrehozva:
|
|
|
Én miért nem látom Jantart? nem értem, én nem látom!!!
|
|
|
|
2009.12. 08. - 21:53:15
Létrehozva:
|
|
|
Macsus, sminkelést tanultam, műköröm épitést nem de azt majd most fogok.. muszáj.. muszáj több lábon állnom, üzletem meg jó nagy van, úgyhogy jövőre már azt is fogom csinálni, nagyon úgy fest... ha már itt a lehetőség, élek vele... Angie.. hova klikkeljek? van egy letöltőm már fent, amit leszedtem, azzal szedtem le mindig eddig, külön volt az asztalon, sima youtube downloader... erre gondoltál? vagy akkor szedjek le egy harmadikat? totál hülye vagyok, bocs, ha kiboritalak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) amiről most hadoválok az is olyan beépített firefox kiegészítő, mint a másik, amit feltettetek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tedd fel ezt is. Jajj tom, a sima külön progit is én mondtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy nem borítasz ki. Hogy megy a fogyókúra? |
|
|
|
2009.12. 08. - 21:53:19
Létrehozva:
|
|
|
Imádom ezt az új rószaszin martini reklámot.. meg az unicum reklámot.. nagyon jó az a kis pasas benne.. olyan kis tejszagú (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és az új bali reklám is bejött.. és ez bezony mind piás reklám volt.. de ha egyszer nagyon jól sikerültek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jaja, a martinis nekem is bejön (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg is kóstolnám szívesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 08. - 21:53:40
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 08. - 21:55:37
Létrehozva:
|
|
|
Macsus, sminkelést tanultam, műköröm épitést nem de azt majd most fogok.. muszáj.. muszáj több lábon állnom, üzletem meg jó nagy van, úgyhogy jövőre már azt is fogom csinálni, nagyon úgy fest... ha már itt a lehetőség, élek vele... Angie.. hova klikkeljek? van egy letöltőm már fent, amit leszedtem, azzal szedtem le mindig eddig, külön volt az asztalon, sima youtube downloader... erre gondoltál? vagy akkor szedjek le egy harmadikat? totál hülye vagyok, bocs, ha kiboritalak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) juuuuj, nem akarsz pár smink - trükkre megtanítani? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon bejönnek a vagány extravagáns sminkek, de béndzsó vagyok hozzá XD Univerzális a pasi, lehet a lemez címe se véletlen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) univerzális pasi,ááááá XDDDDDDD (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2009.12. 08. - 21:55:45
Létrehozva:
|
|
|
Capri, nem zavar, hogy téged vár Martin msn-en? (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
|
|
|
|
2009.12. 08. - 21:56:18
Létrehozva:
|
|
|
Hát holnap kezdjük a kaja részét, úgyhogy még nagyon jól megy.. na majd holnap.. éhezni fogok mint valami kóbor (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Én meg az unicumos reklámot kóstolnám meg.. de nem a piát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval Angie akkor még egyszer... mit szedjek le, és honnan? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mondom, hogy kiboritalak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vigyázz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 08. - 21:56:55
Létrehozva:
|
|
|
egy pillanatra itt volt, láttam énis látom őt gyere jantar, írjáááá'!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Capri, nem zavar, hogy téged vár Martin msn-en? (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) vazz, feleltem neki! XD ő nem figyel rám! |
|
|
|
2009.12. 08. - 21:57:19
Létrehozva:
|
|
|
juuuuj, nem akarsz pár smink - trükkre megtanítani? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon bejönnek a vagány extravagáns sminkek, de béndzsó vagyok hozzá XD univerzális pasi,ááááá XDDDDDDD (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Látom, tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 08. - 21:57:38
Létrehozva:
|
|
|
Ti is látjátok jjantarr-t! Sikerül Neki? Hajrá!
|
|
|
|
2009.12. 08. - 21:58:26
Létrehozva:
|
|
|
Dehogynem, Capri.. nagyon szivesen... megtanitok bárkit, akit érdekel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) majd pecsában a toalettben mutatok pár dolgot... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vagy majd webcam-en (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Zsófim régen nem tudott sminkelni, mikor kiment amerikába.. most már úgy sminkel, mint egy profi.. szóval webcam-en tanitottam.. semmit nem látott.. visitottunk a röhögéstől!!!!
|
|
|
|
2009.12. 08. - 21:59:26
Létrehozva:
|
|
|
Persze hogy nem figyel! Velem van elfoglalva te kis butus! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
2009.12. 08. - 22:01:06
Létrehozva:
|
|
|
Hát holnap kezdjük a kaja részét, úgyhogy még nagyon jól megy.. na majd holnap.. éhezni fogok mint valami kóbor (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Én meg az unicumos reklámot kóstolnám meg.. de nem a piát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval Angie akkor még egyszer... mit szedjek le, és honnan? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mondom, hogy kiboritalak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vigyázz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azt hiszem képekkel elmagyarázva egyszerűbb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindig is vizualitásban voltam a toppon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2009.12. 08. - 22:01:46
Létrehozva:
|
|
|
Jantar, látlatk.. én is látlak!!! Viszont úgy látom, a poziciód várakozó... az jelent valamit? de látlak!!
JANTAR! JANTAR! JANTAR! skandálta a tömeg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |